בס"ד.
טוב האמת שאני ממש מבולבלת..
ורציתי לשמוע קצת את דעתכם..
אני יודעת עם מישהו..והוא בכללי חמוד.כלומר הדייט הראשון עבר ב"ה מעולה,לא הרגשתי אפילו לשניה אחת אווי אני מתה לעוף מכאן,או הלוואי שיגמר..
היה נחמד..גם הוא שלח לפני זה הודעה ואמר שיהיה בסדר..וזה ממש עודד אותי..
אבל הבעיה מתחילה כאן-
כל חיי חלמתי על מישהו..כולמר ששואלים אותי מי אני רוצה שיהיה בעלי,או יותר נכון איזה בעל אני רוצה\מחפשת..
אז זו התשובה: צדיק,בעל מידות טובות,רגיש,חייכן, גבוה (ואולי זה יתפס דבר מאוד שיטחי אבל זה חשוב לי..
כלומר,אני בעצמי נמוכה,ואני ממש רוצה שהיילדים שלי בעז"ה יהיו בגובה בסדר (או יותר נכון יהיה להם יותר פוטנציאל) להיות בגובה הנורמלי..כי אם זה תלוי בגובה שלי אז זה לא יקרה..ולכן זה באמת חשוב לי..)
(ושאני אומרת גבוה אני לא מתכוונת 1.90 אלא 1.72 -1.70 זה מעולה
)
בקיצ'
הציעו לי את הבכור הזה חברה בעבודה שאנחנו יחסיות מכירות,והיא אמרה עליו רק רק שבחים..
ושיש עוד בנות ברשימה (שהציעו לו) אבל היא חושבת שאנחנו פשוט זוג,וחבל לא לנסות,והוא הסכים
"ודחה את כולם.." ותכלס באותו זמן לא חשבתי על חתונה מהר..כלומר אני סכ"ה לא לחוצה.. אבל לאור המצב היום,
ולאור העובדה שאני יודעת שאם אני רוצה להתחתן בגיל 20 אז לא 6 חודשים לפני נכיר ונתחן..אלא זה יכול לקחת זמן..
ולכן הסכמתי..אמרתי ננסה..
אז כמו שספרתי הדייט הראשון היה טוב,אבל הפריע לי המראה שלו..כלומר הוא לא מי שתמיד חשבתי..
*הוא היה גם גובניק בצבא (ואני ממש חולמת על קרבי
))
*הוא גדול ממני ב-7 שנים +
*הוא נמוך
* מפריע לי גם שהוא לא אומר הרבה בעז"ה או ב"ה..וזה באמת חסר לי..
כלומר קשה לי לדעת את הרמה הרוחנית הדתית שלו.
*הוא כל הזמן מספר על אחותו,ועל השחנשים שלהם,ועל זה שהוא מדבר איתה על הכול-
וכן זה מפריע לי..כלומר מה- אחרי חתונה כל דבר יעבור אליה?!?! (ולפי מה שזה נראה עכשיו,אז כן..)
ואני ממש מתלבטת אם לחתוך.. כי אני מפחדת שבסופו של דבר שאני סתם פוסלת..(השאלה אם הדברים שרשמתי
זה סתם לפסול או שיש בזה משהו יותר עמוק..)
אשמח לדעת מנסיונכם,האם על דברים כאלה חותכים,או שזה סתם בררנות?
תוודה מראש!!
**יש לציין שיצאנו כבר לדייט שני-שלישי..והיה בסדר,אבל לא סבלתי,אבל גם לא נהנתי...