הופה! התפכחות קטנה מבפנים! משמח!אלירז

רב הישוב עטרת התפטר ממזכירות מועצת יש"ע

רב הישוב עטרת, הרב עזריאל אריאל, התפטר ממזכירות מועצת יש"ע המתחדשת, "מפעל ההתיישבות נמצא בסכנה גדולה".

פרסום ראשון: 12/10/10, 23:45
עוזי ברוך

מועצת יש"ע בירושלים
מועצת יש"ע בירושלים

רב הישוב עטרת, הרב עזריאל אריאל, הודיע כי הוא פורש ממזכירות מליאת מועצת יש"ע המתחדשת, לאחר שהבין כי גוף זה בו הוא חבר הפך לחסר משמעות וחברי הנהלת מועצת יש"ע אינם מתכוונים להעניק לו סמכויות.

הרקע להתפטרות הוא התעלמות הנהלת המועצה ממסקנות ועדה בראשות הרב אהרון אייזנטל, אשר המליצה על שינוי דרך ההתנהלות ועל מתן משקל יתר למזכירות המועצה המתחדשת, אולם על אף שמליאת מועצת יש"ע אימצה את המסקנות, התברר לחברי המזכירות כי הן לא ייושמו.

במכתב ששיגר לכלל חברי המליאה כותב הרב אריאל, כי "לצערי, גיליתי שוב ושוב כי מועצת יש"ע המתחדשת חזרה לדפוסי הפעולה של מועצת יש"ע הישנה. העשייה מתמקדת בעיקר בתחום הפוליטי ובתחום ההתיישבותי במגמה לתת מענה לאיומים המיידיים, וההחלטות המשמעותיות מתקבלות בפורום מצומצם ביותר, מבלי לשתף באופן ממשי אפילו את ההנהלה. כך הרגשתי כחבר מליאה, וכך הרגשתי ביתר שאת כחבר הנהלה".

"כאשר אני רואה שמכל זה לא קורה דבר (כמעט), וכאשר נוכחתי לדעת שאין לי – כחבר מזכירות המליאה – שום יכולת להשפיע על מהלך העניינים, ומאחר שאין לי ענין להיגרר לאינסוף מאבקי סרק עם ההנהגה, שכפי הנראה איננה מעוניינת או שאיננה מסוגלת לפעול על פי הקווים שקבעה המליאה – החלטתי להסיק מסקנות אישיות ולהחזיר בזאת את המנדט למליאה שבחרה בי לתפקיד זה", הוסיף הרב אריאל.

"עם זאת", הדגיש הרב אריאל, "אינני פורש ממועצת יש"ע, ואמשיך לסייע לה בכל דבר שאני מאמין בחשיבותו. אינני חולק על הקו האידיאולוגי הממלכתי המוביל אותה, וגם אינני רואה אלטרנטיבה להנהגה זו. חלק גדול מן הביקורת שיש לי לומר על הנהגת יש"ע, אוכל לומר ביתר שאת על מי שמתיימרים להחליף אותה, ולכן אינני רואה בהם תחליף הולם".

"חובתי גם לציין כי בכל זאת ישנן כמה נקודות אור. קודם כול – העשייה הפוליטית של הנהגת יש"ע, ובראשה דני – ראויה לשבח, וכולנו נוכחנו בכך בהתמודדות עם ההקפאה. גם ההופעות של דני בתקשורת הן רהוטות ומכובדות. יתרה מזאת, חשוב לציין לשבח את פעילותו של נפתלי בנט, מנכ"ל המועצה, שהתחיל בפעילות לשינוי התודעה – גם בהקמתה והפעלתה של תנועת 'ישראל שלי', וגם בארגון סיורי אח"מים ומשפיענים, ועל כולנו להתגייס כדי לחזק את הפעולה הברוכה הזאת. אולם הפער בין מה שהכרחי לעשות לבין מה שנעשה – גדול מאד", הוסיף הרב אריאל.

באמת משמח!=]יויו2
^^קפץ^^בן של מלךאחרונה

ב"ה

ברוך ה' הוא קיבל מוחין לעשות את זה!!!

תודה רבה אבאאאא(!!!!!!!) שאתה נתת לו את הכח והאומץ לעשות את זה ובעזרתך בלבד ילכו אחריו עוד רבים שמבינים שמועצת י"ש(ע-כיום-ז"ל) היא לא ממש עושה משו טוב אלא לגמרי ההפך.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך