הצעה לתגובה ל"רשות הדיבור" של עולם קטןוהוא פלאי

בעקבות הטור שפורסם בשבוע האחרון (למה מחקו את השרשור בנושא?  שאלה צדדית..), עלה לי רעיון - במקום לשלוח תגובה פרטית, לשלוח תגובה בשם פורום ארץ מולדת בערוץ שבע או משהו כזה..  מה אומרים?

אין לי מושג איך שולחים.  אם לא תהיה כאן התנגדות - מישהו מוכן לקחת על עצמו לשלוח?  אם כן, לא בשם ניק ספציפי אלא בשם כולנו..

הצעה לתגובה:

ומדוע לא יראתם לדבר בעבדי

שורות אלו אינן תגובה לטור שפורסם בשבוע שעבר.

יש דברים שאינם ראויים לתגובה.

ורק לעצמנו אנו תוהים: 

מאיפה האומץ?  העזות? 

ומאיפה.. השנאה?

ואיך עולם קטן מפרסם טור איום שכזה?

לא חייבים להסכים עם הרב כהנא הי"ד.  אך השנאה התהומית הזו מצביעה על כך שאין פה וויכוח על צדקת הדרך, אלא פחד.  

ממה אתה פוחד, מזכ"ל בני עקיבא לשעבר?

"אני עומד נדהם למול השיטפון האדיר של שנאה יוקדת מצד האספסוף הליברלי - אינטלקטואלי.  "גזען", "פשיסט", "מטורף", "חזיר", הם חלק מהתיאורים העדינים יותר אשר נשלפו ע"י ההומניסטים הליברלים הדמוקרטים של המדינה היהודית ועמיתיהם באמריקה.  "היטלר", "נאצי", היו הקללות היותר עסיסיות (ורלוונטיות) אשר הוטחו לעברי.  וכמובן, הכל בא מכיוונם של אנשים שמתהדרים בתרבותיות שלהם, במשחק ההוגן שלהם, בסובלנות הדמוקרטית וביכולת האינטלקטואלית לדון בכל נושא שהוא, בצורה רציונלית, נינוחה ושקולה.  השנאה שלהם היא ארסית, מלאת רוע".  (הרב מאיר כהנא הי"ד). 

הרב מאיר כהנא, השם יקום דמו.  האיש שאהב את עם ישראל בכל ליבו הפצוע.  שמסר את נפשו  - כפשוטו ממש, בחייו ובמותו.  לא בשביל שום מטרה אחרת מזו שחתם בסוף מכתביו:

באהבת ישראל,

מאיר כהנא.

זה תגובה יפה ממשאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
אבל לדעתי כדאי גם להגיב על מה שהוא אמר.. כי הוא פשוט זייף הכל!!

לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בתגובה הזו.רננה =]
אני חושבת...גורילה

שצריך לשלוח מכתב לעולם קטן שבו יש תשובה לדברים הנבזים שהוא כתב ושאותו יפרסמו...
וגם לשלוח מכתב לעורכי עולם קטן על איך הם לא מתביישים לפרסם דבר כזה
והכי חשוב- להפציף את הבן אדם הזה שחושב שהוא יותר טוב מהרב כהנא במבול מכתבים שיתבייש לו
איך הוא מעז כך להשתלח בגדול הדור....

תגובה לאוריין ולגורילהוהוא פלאי

אין עניין לדעתי לענות לדברים הספציפיים שהוא כתב מתוך שנאה ופחד.  באמת אלו דברים שלא ראויים לתגובה, וגם - תגובה לגופן של טענות רק תיתן התייחסות רצינית לדבריו.  אין עניין להתייחס בכלל לנאצות הללו. רק משום כבודו של הרב כהנא, ראוי שמישהו ימחה על הסגנון ועל פרסום הדברים ע"י עולם קטן, ואם כך- שלא יהיה זה אדם פרטי אלא חבורה, לדוגמה - הפורום.

והוא פלאיאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק! 
בעקרון אתה צודק, זה אפילו לא ראוי לתגובה אבל לפחות לדעתי כשלא עונים זה נשמע כאילו אין תגובה.. וחשוב להפריח את כל הטענות שלו..
ואני מסכימה עם גורילה..
ממש חצופים העולם קטן האלה.. מעניין מה היה קורה אם בטון שלו הייתי שולחת מאמר נגד אבינר [שבאמת יש סיבה להוקיע אותו ויש הסכמה של רבנים גדולים וכו'.. והוא רשע ] מאה אחוז הם לא היו מפרסמים.

נו..והוא פלאי

באמת.. לא התכוונתי שנלך לכיוון של השמצות מהכיוון שלנו..

פשוט כאב איך שכתבו על יהודי כמו הרב כהנא הי"ד.

מישהו יכול להעלות את הטור הנ"ל לבקשת רחלקה?

ובעיקרון יש הסכמה לניסוח בשם הפורום? אם כן, שמישהו ישלח.. אני לא יודע לאן.

או שמישהו יביא לי את הכתובת לשלוח..והוא פלאי
להחרים את העלון וזהואנונימי (פותח)

כל מי שרואה אותו שיוציא מבית הכנסת ויזרוק לפח

נראה לך יעזור להתווכח בנימוס עם אנשים שחושבים שרבנים הם נאצים? שימותו!!

לא בשבילו להתווכחאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
בשביל הקוראים של העלון...
ברור לי שאת היוחנן הזה זה לא ישכנע מצידי שימות...

תוכל להביא בבקשה את המאמר המקורי?רחלקה
צריך לקחת את זה לידיים...כל הזמן שמח

אני יודע כבר על 10 תגובות שנכתבו על זה....

אני יכול לשלוח למישהו שיכניס את זה רק זה עד מחר ככה ב15 אז בזריזות

טוב, אז נשלחה תגובה בשם הפורום..והוא פלאי

בשינויים קלים עפ"י עצת החבר'ה..

(אם למישהו יש התנגדות ממש קיצונית שזה יהיה בשם הפורום שיכתוב.. ואם זו סיבה רצינית ייתכן שנוכל להחזיר את הגלגל).

הנה הניסוח:

ומדוע לא יראתם לדבר בעבדי

(מאת פורום ארץ מולדת, ערוץ 7)

שורות אלו אינן תגובה לטור שפורסם בשבוע שעבר.

יש דברים שאינם ראויים לתגובה.

ורק לעצמנו אנו תוהים: 

מאיפה האומץ?  העזות? 

ומאיפה.. השנאה?

ואיך עולם קטן מפרסם טור איום שכזה?

לא חייבים להסכים עם הרב כהנא הי"ד.  אך השנאה התהומית הזו מצביעה על כך שאין פה וויכוח על צדקת הדרך, אלא פחד.  

ממה אתה פוחד?

"אני עומד נדהם למול השיטפון האדיר של שנאה יוקדת מצד האספסוף הליברלי - אינטלקטואלי.  "גזען", "פשיסט", "מטורף", "חזיר", הם חלק מהתיאורים העדינים יותר אשר נשלפו ע"י ההומניסטים הליברלים הדמוקרטים של המדינה היהודית ועמיתיהם באמריקה.  "היטלר", "נאצי", היו הקללות היותר עסיסיות (ורלוונטיות) אשר הוטחו לעברי.  וכמובן, הכל בא מכיוונם של אנשים שמתהדרים בתרבותיות שלהם, במשחק ההוגן שלהם, בסובלנות הדמוקרטית וביכולת האינטלקטואלית לדון בכל נושא שהוא, בצורה רציונלית, נינוחה ושקולה.  השנאה שלהם היא ארסית, מלאת רוע".  (הרב מאיר כהנא הי"ד). 

הרב מאיר כהנא, השם יקום דמו.  האיש שאהב את עם ישראל בכל ליבו הפצוע.  שמסר את נפשו  - כפשוטו ממש, בחייו ובמותו.  למען כל יהודי, בכל מקום שיהיה - בארץ ישראל, בגולת אמריקה או מעבר למסך הברזל.  לא בשביל שום מטרה אחרת מזו שחתם בסוף מכתביו:

באהבת ישראל,

מאיר כהנא.

ואוווו תגובה יפה כל הכבוד!!!!אוריין
כל הכבוד!!!כל הזמן שמח
מה אתה מתבייש?רכס רמת מגרון

בע"ה

למה אתה מתבייש לעמוד מאחרוי הדעות של עצמך? למה אתה מטיל את האחריות להם על כל 'הפורום'?

עזוב את זה שיש אנשים שודאי  לא יסכימו איתך [אני לדוגמא], אבל באופן כללי: אם םאנחנו רוצים שדעתנו תהיה משמעותית ומתקבלת, אנחנו צריכים ללמוד להציג אותה בצורה ראויה ואחראית. אם אתה מציג את זה כמתוך מכלול- זה נראה שזה לא רציני, חסר עמוד שדרה וגיבוי.

אתה רוצה להציג את עצמך כחבר פורום מסוים? אין בעיה. תחתום: שמואל יניקוביץ', חבר פורום ארץ מולדת ערוץ7.

אנחנו צריכים אנשים שיוכלו להציג בקול את עקרונותיהם, ולא חבורת חמשושים חסרי חיים שמקשקשים בפייסבוקים וגם שולחים תגובות לעולם קטן.

בציפיית הישועה.

[וזה לחלוטין מבלי להתייחס לתוכן.]רכס רמת מגרון
יכולתי לשלוח את זה בשמי.והוא פלאי

אבל יש יותר משמעות לתגובה של חבורה שעומדת מאחורי דבריה מאשר לתגובה של אדם בודד.  לכן התגובה היתה בפורום יום שלם ובסך הכל קיבלתי הרבה תגובות חיוביות, בשרשור ובאישי.

אם זה ממש מפריע לך ייתכן שאפשר עדיין לעצור את הפרסום בשם הפורום..  

אין לי בעיה לשלוח את זה בשמי בלבד (קצת פדיחות אבל נתגבר..).

חוץ מזה, כתבת שאת לדוגמה לא מסכימה עם התוכן.  במה? 

רכס רמת מגרון! בת כמה את בכלל?אלירז

שאת פונה לכולם בשפה כזו יהירה ומתנשאת!

תפני בכבוד בבקשה לניקים פה..

את לא יכולה לדעת אם באמת מסתתר מאחוריהם חמשוש או מבוגר!!!

וגם חמשושים צריך לכבד!! כי אין שום הבדל ביניך לבין מי שקטן ממך! חוץ מזה שהקב"ה החליט להוריד אותך לכאן כמה שנים קודם!! ונתן להם מצווה לכבד אותך!

אז אולי הנשמות שלהם יותר גדולות משלך!?

איזהוא מכובד? המכבד את הבריות!!

נקודה למחשבה!!

ותודה שאת מזכה אותי לעבוד על מידת הכעס, הלכה למעשה!

את לא צריכה לכעוס, זאת ציל.תירא-אל

בס"ד

את לא מכירה אותה? תורידי ווליום, כנסי לפרופורציה, כולה פורום וניקים, והכל בעזרתו  יסתדר.

[איך אני קופצת להגן עלייך, ציל.-)]

אחלה של תגובה והוא פלאי!!!דוסית גאה!
לא!! זה לא כולה פורום וניקים!!אלירז

זה אנשים שיושבים מאחורי מחשב ומביעים את רחשי ליבם!!

תכבדו!!

בת 68.רכס רמת מגרון

בע"ה

מה זה משנה?

א. דיברתי בכבוד. לא כל המ שכותבים שהוא בניגוד לדעתך הוא גם לא מכובד.

ב. חמשושים כאופי, פחות כגיל. ז"א: ישנם בני 28 והנם חמשושים, וישנם בני 15 שלא טעמו טעם של חמשושיוּת.

בציפיית הישועה.

אם רחשי ליבם של אנשים תלוי בפורום,רכס רמת מגרון

בע"ה

אולי כדאי שנכווין אותם לייעוץ מסוג כלשהו, לא?

בציפיית הישועה.

^ חי חי חי ^ אני בעד!רמ"ג
רכס רמת מגרון....אלירזאחרונה

רוח הדברים שלך לא ממש מכבדת:

"אנחנו צריכים אנשים שיוכלו להציג בקול את עקרונותיהם, ולא חבורת חמשושים חסרי חיים שמקשקשים בפייסבוקים וגם שולחים תגובות לעולם קטן."

ורחשי ליבם של אנשים לא תלויים בפורום, אלא זה חלק מהדברים שהם חושבים וראו לנכון להביע אותם,

אין לזלזל (אהמ אהמ^^ במה שהם אומרים!

ציניות- צרת הדור!! |מגלגל עיניים!|

לרכס רמת מגרוןאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
דייי לחושש סבבה??
ומה יש לא להסכים עם מה שכתב ש"והוא פלאי"?? הרי כל מה שכתב היוחנן ה*** הזה זה שקר וזיוף. לפחות עונים לו כמו שצריך. [ת'אמת יש תגובות יותר מתאימות אבל הם לא חוקיות , אז נסתפק בתגובה בעולם קטן.]  
והוא פלאי כל הכבוד ואל תקשיב לאנשים שמנסים להשמיץ כל מי שהוא כ"חניק או "פאנאט" בשבילם..... 

לפי דעתי......''בונייך''

הוא סתם ''בנאדם'' (או משו כזה)משועמם שרוצה קצת צומי לא שמעו עליו כבר הרבה זמן והוא ירד מהכותרות והוא רוצה לחזור קצת לכותרות הוא רוצה קצת אקשן או משו ,חוץ מיזה שרואים שהוא דיבר על כל התכונות שלו פשוט אמר אותם על הרב שינאה וכו'...קיצור לא צריך להיתרגש מימנו סתם קליפה ועוד שלא ניראה שהוא שמע הוא למד איזה ספר באמת של הרב כי הרב היה גאון עצום בתורה אפשר ליראות את זה בשעורים ובספרים ,ואין דבר שהרב מביא בלי מקור בתורה ניראה אותו מיתווכח על המקורות האלו שיש באור הרעיון קצור.... .איך אומרים בכל מקום שיש אמת לשמה נידבקים כל הקליפות!!!! אשרינו שזיכינו להיתקרב לרבינו(הרב כהנא)''היום כולם יודעים הרב צדק''

ב"הmetorafi

כולם צודקים זה עניין של זווית וחינוך יום אחד תבינו שהכל שטויות וזהו בגלל שאנשים לא באמת מסכימים הלילחם על ארץ שיראל ברגע האמת הם יחטפו רגלים קרות ובנוגע לרב כהנא הוא משכמו ומעלה אבל זה שיש גזענות במדינה זה דבר ידוע אתם צריכים להבין העם היהודי זה אחד העמים הכי גזעניים שיש בעולם אבל לי אין עם זה בעיה זה המצב בגלל שלנו יש את התורה ולכן אנחנו אומרים שאנחנו יותר טובים אם אנחנו עושים את רצונו של ה' אז אנחנו באמת יותר טובים ואם אנחנו לא עושים אז אנחנו לא יותר טובים מהגויים אז מבחינת הסטטוס כל הידוים גזענים וגם השמלאנים לא אוהבים ערבים לי אשית אין בעיה עם ערבים הם אמורים לעשות לנו רע בגלל החטאים שלנו לי כל זה כבר הובן! [ואני לא יודע מה היה בעולם קטן ולא מה המזכ"ל של בני עקיבא אמר] אבל תכלס למה זה כזה מעניין מה הוא אמר?! מי הוא בכלל? הוא שווה כמו כולם ולא יותר! אבל אם הוא אמר שהרב כהנא גזען אז הוא צודק כולנו גזעניים זה המצב הנתון !!  אנחנו מרוב כגזענות מצווים לא להתבולל בהתבוללות האחרונה הלכו לנו בערך 7 מיליון יהודים! אני יכול להרחיב בהכל אבל זה נראה לי מספיק

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך