בעקבות הטור שפורסם בשבוע האחרון (למה מחקו את השרשור בנושא? שאלה צדדית..), עלה לי רעיון - במקום לשלוח תגובה פרטית, לשלוח תגובה בשם פורום ארץ מולדת בערוץ שבע או משהו כזה.. מה אומרים?
אין לי מושג איך שולחים. אם לא תהיה כאן התנגדות - מישהו מוכן לקחת על עצמו לשלוח? אם כן, לא בשם ניק ספציפי אלא בשם כולנו..
הצעה לתגובה:
ומדוע לא יראתם לדבר בעבדי
שורות אלו אינן תגובה לטור שפורסם בשבוע שעבר.
יש דברים שאינם ראויים לתגובה.
ורק לעצמנו אנו תוהים:
מאיפה האומץ? העזות?
ומאיפה.. השנאה?
ואיך עולם קטן מפרסם טור איום שכזה?
לא חייבים להסכים עם הרב כהנא הי"ד. אך השנאה התהומית הזו מצביעה על כך שאין פה וויכוח על צדקת הדרך, אלא פחד.
ממה אתה פוחד, מזכ"ל בני עקיבא לשעבר?
"אני עומד נדהם למול השיטפון האדיר של שנאה יוקדת מצד האספסוף הליברלי - אינטלקטואלי. "גזען", "פשיסט", "מטורף", "חזיר", הם חלק מהתיאורים העדינים יותר אשר נשלפו ע"י ההומניסטים הליברלים הדמוקרטים של המדינה היהודית ועמיתיהם באמריקה. "היטלר", "נאצי", היו הקללות היותר עסיסיות (ורלוונטיות) אשר הוטחו לעברי. וכמובן, הכל בא מכיוונם של אנשים שמתהדרים בתרבותיות שלהם, במשחק ההוגן שלהם, בסובלנות הדמוקרטית וביכולת האינטלקטואלית לדון בכל נושא שהוא, בצורה רציונלית, נינוחה ושקולה. השנאה שלהם היא ארסית, מלאת רוע". (הרב מאיר כהנא הי"ד).
הרב מאיר כהנא, השם יקום דמו. האיש שאהב את עם ישראל בכל ליבו הפצוע. שמסר את נפשו - כפשוטו ממש, בחייו ובמותו. לא בשביל שום מטרה אחרת מזו שחתם בסוף מכתביו:
באהבת ישראל,
מאיר כהנא.
, אז נסתפק בתגובה בעולם קטן.]
זה המצב הנתון !! אנחנו מרוב כגזענות מצווים לא להתבולל בהתבוללות האחרונה הלכו לנו בערך 7 מיליון יהודים! אני יכול להרחיב בהכל אבל זה נראה לי מספיק 

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל