שאלה,דוסית גאה!

למה יש בחורות, (ויכול להיות גם בנים, רק אני לא מכירה מקרוב מטעמים מובנים...) שיכולות להיאבק במאחזים, ולהתרים, ולהילחם על א"י ישראל וכו',

ובאותו זמן לחפף בצניעות,(מרפקים, חצאיות קצרות, מחשופים וכו'..) לדבר עם בנים, וכו'...

זה נקודה שמאוד מפריעה לי!!!

אשמח לתגובות!

כי זה שאתה פחות דוס במשהורמ"ג

אחד לא הופך אותך לא להיות דוס בהכל. מישהו שמשקר לא יכול להיות שומר שבת? מישהו שיקצ'ע לא יכול להיות מאמין?

עבודת ה' זה דבר מאד מורכב, זה לא פלס, לא תמיד כל המישורים באותו גובה.

למה יש בנות שיא דוסיות וצנועות שמסכימות עם הענין של א"י ולא באות כי אין להם כח וכו' וכו'?

זה עליות ומורדות וזה לא מחייב את זה. מה שבטוח אני יכולה להגיד לך על עצמי שהענין של א"י ממש מחזק ונותן לי שורשים להכל, בחיצוניות בפנימיות. אני לא יודעת איזה בנאדם צר אופקים הייתי אם לא היה לי את ארץ ישראל, היא פשוט מגדלת!!

תשובה ושאלהיוני-י-ם

תשובה:

אם רק הדוסים היו בעד א"י אז גוש הימין היה מקבל בבחירות האחרונות 8 מנדטים.

את צריכה להבין שיש ציבור חילוני גדול מאוד שבעד המאחזים ובעד א"י אבל לא רואים את הקשר לשמירה הדוקה על המצוות.

שאלה:

למה לא מעודדים את החילונים להצטרף למאבק?

מה זה מעודדים?קטיף שנית
גם לי יש שאלה!!!!נקמה!!!

אם אדם לא שומר שבת אבל שומר כשרות אומרים לו לא לישמור כשרות כי הוא לא שומר שבת???? או שמברכים אותו למה דווקא בענייני ארץ ישראל זה לא ככה????

כי ארץ ישראל זה לא בהכרח עניין יהודי-דתיאנונימי (פותח)

גם אתאיסטים עסקו במאבק על ארץ ישראל במסגרת התנועה הציונית וגם המוסלמים עוסקים במאבק על ארץ ישראל (מנקודת מבטם). אפשר גם להזכיר את הכורדים והצ'צנים שנאבקים על האדמה שלהם.

בניגוד לצניעות, שבת, תפילין וכו', מאבק על שטח יכול להיות גם לאומני גרידא בלי שום קשר לתורה ומצוות!

יוני,דוסית גאה!

אני לא מדברת על חילוניות,

אני מדברת עם דוסות!!!

שבכול זאת לובשות כך, למרות שאני בטוחה שהן יודעות מהן הילכות הצניעות!!!!

צניעות זה א' ב' של אשה, ואני לא מבינה למה מחפפים בזה.

תודה לכל העונים והמגיבים.

צניעות זה א' ב' של אישהרמ"ג

ומה זה א"י? א' ב' של יהודי!

מפריע לך שבנות לא דוסיות חיצונית? לי מפריע שבנות דוסיות חיצונית והכל אבל פנימית...וא"י והתורה זה הפנימיות שלהם! למה ממנה הם שוכחות? למה המדד שלך לקשר עם ה' הוא חיצוני? למה רוב הדוסיות הרצינות שאני מכירה רק עצמם ועצמם מענין אותם למה הם כאלה פרטיות שעה שהן חלק מעמ"י ועליהן האחריות להביא ת'גאולה? למה הן דואגות רק לגאולה של עצמם??(לא משנה שהם לא באמת שלמות אם הגאולה שלהם היא רק פרטית. כי בעם ישראל גאולה זה כללי) למה כל אולפנות מעלה לבונה שמי כמוה יודעות טוב טוב מה זה א"י קוראות לי בזלזול עמוק ובמנגינה "נוער למען"???? למה את לא שואלת את זה???

למה אומרים עלי שרק א"י מענינת אותי אם אני מביאה את הגאולה לעמ"י, לך, לה', לשכינה???????????

איך הן חושבות רק על עצמם ומתפללות "לכה דודי"??????

על זה יש לך תשובה???

את לא מכירה בנות כאלה? אנחנו חיים כאן בובה!

מנסה לענות.אז

הנושא של בנות במאבק על א"י הוא נושא כאוב..

למה יש כאלו בחורות? - (ויש גם בנים..)כי יש נוער שמאוד זועק לו הענין של א". אני חושבת שמה שמפריע להם זה א"י מבחינה פוליטית ולא מבחינת התורה.

ולכן הם כאלו. הם לא ישמרו נגיעה,ידברו לא יפה,חצאיות קצרות וכו'

הם פשוט לא מבינים שיש מושג "והיה מחניך קדוש" ושהמאבק לא יכול להצליח אם ככה המחנה שלנו נראה(בנות בקרב,אין שמירת נגיעה,הבנות לא צנועות וכו')

הבנות לא יסכימו לפנות את "שדה הרקב" לבנים כי הם חושבות שהן ממש נצרכות שם. (וצניעות היא באמת א' ב' של כל אישה ובחורה,ובדיוק בגלל זה בנות לט=א צריכות להיות בשטח.)

ואם תשאלי למה לא מגיעים בחורי ישיבה רציניים-הם יגידו לך שהם לא באים כי יש שם בנות.

נכון,יש בנות שלובושות בשמלות ושאלים ולא מתפללות-אבל זה לא קשור.זה נושא עבודת ה '.

לרמ"ג-אולפנת לבונה לא קשורה פה,אם את מחפשת איך לפרוק את העצבים שלך עליהם..תפתחי שרשור חדש..

*"שדה קרב.."אז
ותסבירי לי את,רכס רמת מגרון

בע"ה

איך מרבית הילדות שאני מכירה שלובשות חצאיות עד הרצפה, חולצות עד הכף יד, עם שמלה מעל ושל למען הסר ספק- לא נוהגות להתפלל בכלל? שלא לדבר על 3 תפילות ביום.

זאת נקודה שהרבה יותר אמורה להפריע לך.

בציפיית הישועה.

רכס, אני לא מכירה בנות כאלה,דוסית גאה!

ובאמת לא יודעת להסביר את התופעה...

השאלה בהחלט במקום.אנונימי (פותח)

פעם הייתי עונה: מי שחשוב לה א"י - גם הצניעות חשובה לה, אך היום הבינתוי זה מכבר שזה לא בהכרח כך.

חבל שאותן בנות לא מבינות, ששתי הדברים קשורים בקשר הדוק ובל ינתק, והתורה אומרת: 'ולא תקיא הארץ אתכם בטמאכם אותה - כאשר קאה את הגוי אשר לפניכם', וכן: 'ותבואו ותטמאו את ארצי' ועוד (כמובן ששם מדובר על מקרים קיצוניים ואינני משווה חלילה).

ארץ הקודש והברית ניתנה לעם הקודש, שומר הברית - והמפתח לירושת הארץ הוא הגברת כח הקדושה.

א"י היא ארמונו של ה' המלך - ובארמון יש להקפיד הרבה יותר מאשר בחוץ, ולכן עדיף להיות צדיק פרטי בחו"ל מאשר פושע חלילה בפלטרין של מלך, ולאלו שה' זיכה אותם לשבת בארץ הקדושה - ודאי עליהם לשמור על קדושתה, ובעז"ה בזכות כך ננצח ונזכה לירש את הארץ מידי האוייבים, אכי"ר.

לא הבנת את השאלהרמ"ג

היא לא שאלה למה לא מבינים שצניעות...אלא למה לא עושים פיקס בצניעות כמו שנראה לה שעושים פיקס

בארץ ישראל.

אבל היא לא מבינה שכמו שבצניעות זה לא בא בהוקוס פוקוס גם בארץ ישראל. מה את חושבת שתוך שניה אני יוצאת מהבית החמים והנעים שלי לשבת על גבעת טרשים שבתוך הדיונים הכי הכי פנימים שלי אני לא משקרת על עצמי בגרוש ולא מכניסה אינטרסים איישים ויכולים להיות הרבה כאלה. מה את חושבת זה כמו בכל חברה אנושית, כל אחד רוצה קרדיט הערכה כבוד על מה שהוא עשה. ואם הוא לא מקבל תתגובה שהוא ציפה, זה לא סניף הוא לא יכול להגיד לא רוצים טובות אז לא צריך...אני מתארת לעצמי מה את שואלת. את אומרת כאילו למה בארץ ישראל היא לא מחפפת בגרוש אבל שזה מגיע לתפילות וחציאיות....כן אז ענית לך, שתיהם חשובים שתיהם זה עבודת ה' ושתיהם לא באים בקסם...חציאית קצרה בחפיף אבל פינוי...מיד התייצבות. מקווה שהבנת.

ובאמת למה זה ה-שאלה שמפריעה לך? זה די ענין שלהן, לא?

כיף לשמועliki

ב"ה

שיש הרבה שמבינים פה

"והי'ה מחניך קדוש" זה פשוט תנאי להצלחה!!!!

בת שחושבת שהיא צדיקה גדולה בזה שהיא נמצאת בכל פינוי ופינוי ולא שומרת שם על צניעות (וכן, הכוונה לדתיות) פשוט ה-ו-ר-ס-ת.

נקודה.

למה מחקו את התגובה שלי?!dovi2

חשבתי שמדובר בפורום "ארץ מולדת"....

אבל אם אפשר ללכלך פה על א"י חופשי אז אני מבקש שתמחקו גם את הניק. אני בטוח שזה יחסוך לי הרבה זמן ושגם זה עלול להחיות את הפורום של נלא"י.

אכן, זהו פורום ארץ מולדת.רחלקה

בעזהי"ת.

והתשובה לשאלתך טמונה בהודעה הנעוצה.

גם בתשובה הנעוצה לא מצאתי תשובה לשאלתי.dovi2

תמחקו לי את הניק וזהו.

אין לי מה לחפש פה אם זה פורום שנותן פתחון פה לאלו שמלכלכים על ארץ ישראל ולי סותמים את הפה.

ציטוט:רחלקה

בעזהי"ת.

"כמו"כ יש לקרוא לכל אדם בתואר שלו - רב וכדומה, גם אם אניל מסכים עם דעותיו או מעשיו"

עכשיו תיזכר במה שכתבת ותראה איפה זה סותר...

מספיק עם חטא המרגלים!!!dovi2

1 יש מצוות "ועשית ככל אשר יורוך" באמתחתו של מר 'קטיף שנית' יש הקלטה של הרב ליאור לגבי "הרב" אבינר.

ואם הוא עצמו שכחה (מפיק ב-ה') אני יכול להמציא לו אותה.

2 דומני שיש גם את החוק המעודכן "...לשון הרע וכל דיבור שאינו תואם את רוח ההלכה ימחק/ ינעל בלי נדר." אז אני מבין שמה שכתוב פה לא נכלל בגדר של "הוצאת שם רע".

בקיצור עם הפורום פה באמת מעוניין לתת רוח והוואי לנאמני הארץ אז כדאי שהוא לא יוציא דיבתם רעה, את זה בתקשורת הכללית עושים מספיק.

ואם כבר הכנסת אותי בכוח לדיון הזה אז אני אציע פה פירוש חדש למושג "דתי לאומי".

דתי- מטטאים דברים מתחת לשולחן. לאומי- כבולים לסמלים ומותגים כדוגמת הרב/המפקד/FOX וכו'.

בדיקטטורה הכללים חלים רק על הנחותיםארץ הקודש

א. אתם מתעלמים מהכללים שלכם, כתבת שצריך לפי הכללים לכתוב רב בתוארו אבל אני לא מבין למה את מזלזלת ברב דב ליאור, הרב ליאור אומר ש"הרב" אבינר אינו רב ולא תלמיד חכם ואני שמעתי את הנ"ל לאחר ששאלתי עליו את הרב ליאור,אתם מפעילים שיטה של דיקטטורוה כל מי שלא אומר כמוכם אתם מצנזרים הדעות של הרב ליאור כבר לא מקובלות על ערוץ 7, מה אתם טוענים שהוא לא רב?.

ב. פורום "ארץ מולדת" הצטרף לחבורת המשמיצים את ההתיישבות בארץ ישראל(ערוץ 2/גל"צ/ערוץ 10 ועוד רבים ורעים), אם זה המצב אז אני מבקש מהמנהלים שימחקו לי את הניק.

ג. מי שלא עושה לא טועה-אתם לא עושים כלום רק יושבים מול הפורום ומשמיצים פה את נוער כהנא את אנשי המאחזים ועוד רבים וטובים, שוב אני מבקש מהמנהלים למחוק לי את הניק אני לא רוצה להישאר פה עם חבורת המרגלים שמשמיצים את ההתיישבות בארץ ישראל(אנשים כאלו לא חסרים לי גם לא וירטואלים).

התחרפנתם על המוחקטיף שנית

קראת בכלל את מה שDOVI כתב שאתה מתחיל עם ההצהרות?

חבר'ה- לנשום ולנשוף!!אלירז

ארץ הקודש ודובי2.. זה לא נהפך לפורום השמצות!! אל תשאירו אותי פה לבד!!

הכי קל להשמיץ את מי שבאמת עובד את ה'!

הרי כולם מסתכלים עלינו ב7 עיניים!!

ובוחנים כל דבר!

ויצר הרע שלהם קופץ על חיפוף קטן שלנו כביכול במצוות, כי אחרת אין לו דרך להפוך אותנו לקטנים וחסרי ערך!!

אז קצת מוחין דקטנות של אנשים-

זה לא מה שיבריח אותנו!!

דוברת-אני ביקשתי שימחקו. הפעם באמת הגזמת.קטיף שנית

תתייחס עניינית ובשפה נקייה

תסביר לי באישית את הפרובלמה שלך.dovi2

וגם אם לא ניראה לך אפשר לבקש שימחקו חלק מסויים מההודעה. כי עניתי יותר מעניינית!

זה פשוט חטא המרגלים ללכלך ככה על החברה במאחזים. בייחוד על הבנות שהולכות לאיזה צריף מסריח במקום לשופינג בקניון. ובייחוד עם עושים את זה באיצטלא של "ארץ מולדת"!!!

אני מסכימה איתכם שצריך שיהיה מחננו קדוש וזה ממש לאחסיד של עצמי

עינינכם באיזה אורך החצאית או השרוול של כל בת שאולכת למאחז או לפינוי זה או אחר ואני בטוחה שאף אחד פה לא מושלם אז אל תישאלו למה הם לא עושים את זה ואת זה קודם תתקנו את עצמכם והלוואי שיהיה לכם קצת אהבה ומסירות לא''י כמו שיש 

לבנות האלו

כי הרגשת ה"חוסר" של ארץ ישראל,אהוד

נוגעת בלב של אותם בנות ובנים, הרבה יותר מענייני דת אחרים שנראים להם כבדים ורחוקים.

לא ברור לי ההכללות פה!! בכלל לא!!!אלירז

אני כמעט לא מכירה בנות כמו שתיארת...

ואלו שאני מכירה וכן כאלה גם לא קיבלו חינוך תורני מבית,

אלא מאוד אכפת להם מא"י-

ויש לשבח אותן על כך לפחות...

בלי קשר-

תמיד יש מה להתחזק בקדושה!

ניצלוש - רוצה שאציע לך בחור מרכזניק? אשמח בשיחה אישית...

הנקודה שהעליתי היא גם מה שאלירז כתבה.dovi2

רק שכנראה לי זה מפריע יותר... כי זה פשוט מגעיל ללכלך בצורה כזאת.

ואפרופו התשובה ש'רחלקה' כתבה לי.

זה באמת מגעיל שבעניין "רבנים" אסור לדבר כלום. ובעניין החשמונאים של הדור מותר ללכלך עד הסוף.

אני פשוט בשוק מזה שדווקא פה בפורום ארץ מולדת נותנים בכלל את האפשרות ללכלך ככה על המאחזים.

עד כה הישתדלתי לשמור על רמה גבוהה בפורום {מלבד עקיצות פה ושם} אבל אם פה עסוקים בלהחליש במקום לתת גב אז אני פשוט יגיד ביי ביי ל'ארץ מולדת' וילך לחפש נפט במקום אחר.

מי לכלך על החשמונאים של הדור?דוסית גאה!

תוכל לצטט???

והרב אבינר הוא רב למרות פסיקותיו השנויות במחלוקת.

ציטוט:dovi2

למה יש בחורות, (ויכול להיות גם בנים, רק אני לא מכירה מקרוב מטעמים מובנים...) שיכולות להיאבק במאחזים, ולהתרים, ולהילחם על א"י ישראל וכו',

ובאותו זמן לחפף בצניעות,(מרפקים, חצאיות קצרות, מחשופים וכו'..) לדבר עם בנים, וכו'...

אני לא זוכר שהקב"ה מינה אותך לוועדת התביעות המרכזית של בית דין של מעלה. כי אני מבין שיש לך חומר חקירה חסוי עלי ועל בנים אחרים שהרי כתבת "ויכול להיות גם בנים"...איך את בכלל מעיזה לפתוח את הפה שלך על מציאות שאת לא מכירה בכלל. זה כמו שאני ינסה ללמד פה מישהו מתמטיקה...

ובעניין השני- הקובלנות על הנ"ל הם לא רק בגלל "פסקי הלכה שנויים במחלוקת" פסיקות הלכה שנויים במחלוקת אני יכול לקבל גם מהאפיפיור.

סליחה, "הרב" יוחנן פאולוס ה-VVVVVV

לדוסית גאה...ארץ הקודש

הרב דב ליאור אמר לי מפורשות לאחר ששאלתי אותו על "הרב" המדובר הוא אמר לי שהוא אינו רב ולא תלמיד חכם, אז מה הרב ליאור לא רב?מה זה הביזיון הזה לדבריו של הרב ליאור, מנהלים אם אתם מוחקים את זה בידוע שאתם מבזים את הרב ליאור, ושוב אני מבקש שתמחקו את הניק שלי.

אם ימחקו את הניק שלך- זה ימחק גם את התגובה!!אלירז
לאלירזארץ הקודש

בשביל הביזיון שארץ ישראל חשה ומקבלת בפורום "ארץ מולדת" שווה לעשות הכל...

גם המרגלים (של אז...) היו ראשי העם והיו תלמדי חכמים והם קיבלו עונש על הוצאת שם רע על א"י...

"אני חרד לדבר ה' ולא חרד לדבר הפופיק" (מתוך שיעוריו של הרב דב ליאור) וכל מיני קובלנות על מי שמישב את הארץ לא מתקבלות ובעיני כל מי שאומר את זה (ע"ע פתיחת השרשור) הוא חרד לדבר הפופיק ולא מעניין אותו רצון ה'.

כמו שנכתב על ידי ידידי דובי ארץ ישראל צריכה להיות הראשונה שבקדושה, ולא כמו שנכתב באיגרת הגר"א שארץ ישראל אומרת "מדוע אני צריכה להיות אחרונה לכל דבר שבקדושה" {ציטוט חופשי}

אני שמחה שאני משעשעת כאן מישהו לפחות!אלירז
מה שמצחיק זהקטיף שנית
מה שמצחיק זה שהוא עומד על זה שימחקו לו את הניק בגלל שמחקו איזה הודעה בודדת על רקע ביטויים שלא הולמים את הפורום, והוא כבר הפך את זה ללינץ מתוקשר עליו ועל דובי...
משה אם ההשמצות האלו לא מפריעות לך אז יש לך בעיה...dovi2

הטענות שהועלו ע"י פותחת השרשור הם מאותו סוג טענות מגוחכות שתושבי מגרון החביבים העלו במכתב שהם שלחו להורים.

אני ממליץ לך שאם אתה לפחות לא באיזה מאחז אז לפחות תבנה מאחזים וירטואלים כפי שאני עושה כשאני לא ברמת מגרון. כי זה ניראה שפשוט הרביצה שלך בבית גרמה לך להסכים עם טענות מסוג זה [או אולי זה הפוך, בגלל שלא היו לך התשובות לטענות מסוג זה אז נאלצת לרבוץ מול המסך...].

אני מניח ש'ארץ הקודש' קרא גם את מה שכתבתי ומחקו לי ואתה כנראה לא הבנת אותי כראוי.

בכל אופן ההנהלה פה החליטה שמצנזרים אותי בגלל העניין הרבני.

ואתה עוד לא כתבת לי באישי את הקובלנות שלך על מה שכתבתי...

ולאלירז. אם את מסוגלת לסבול שאלות כאלו בפורום שמצדיק עצמו תחת "ארץ מולדת" אז חבל... כנראה שעוד נותרה לנו הרבה עבודת עומק לעשות כדי שבאמת נחוש את בזיונה של הארץ שהיא אחרונה להיות בכל דבר שבקדושה! ושטענות אידיוטיות כגון אורך השרוול באמת מצריכות חלק מגולשות הפורום לענות...

זו לא פעם ראשונה שכותבים פה נגד כל מיני סוגי פעילויות. בפורום 'ארץ מולדת' ראוי שידונו בדברים עקרוניים שנוגעים למהות האחיזה/המאבק על א"י.

דוגמא לסוגיות לדיון:

1 מה עושים נגד המדינה הפלסטינאית הבאה עלינו לרעה.

2 האם צריך לנסות לשכנע חיילים/שוטרים לסרב או שפשוט עדיף לשכנע את הגלגלים של הג'יפים שלהם.

3 האם הפעילות במאחזים, בשכם ויריחו לא מספיקה וצריך לעשות גם פעילות על עבר הירדן/סיני.

וכו'.

דוגמא לסוגיות שבכלל לא צריך לדון בהם:

1 האם טוב שעושים גרפיטי 'כהנא צדק' על בטונאדות או לא.

2 "ראיתי במאחז 'גבעת השלג' בת שהלכה עם מכנסיים מתחת לחצאית, האם היא משקפת את כל המאחזים?"...

3 "ויכול להיות גם בנים, רק אני לא מכירה מקרוב מטעמים מובנים..." {שהולכים עם מכנסיים מתחת לחצאית}...

וכדו'...

ממש לא הסכמתי עם הטענות האלה.קטיף שנית
רק שזה שיש רבנים ואנשים סוטים [אחת הבעיות בתגובה שלך הייתה פירוט הסטייה שלהם ו/או מיקומם] זה לא קשור.
משה, בהקשר שם זה היה יותר מקשור.ארץ הקודש

בכל אופן ההנהלה היקרה צינזרה אותי מההיבט הרבני ורק הוכיחה לי עוד יותר את זה שהפורום הפך למשפיל של א"י ולא לתומך בא"י.

דבר שני, אני בטוח שלא הבנת אותי נכון.

הזיכרון שלי הוא לא מה שהיה פעם אבל אם אתה רוצה שאני ישחזר את גוף ההודעה המצונזרת אני אנסה.

עיקרי הדברים:

" "(ויכול להיות גם בנים, רק אני לא מכירה מקרוב מטעמים מובנים...) שיכולות להיאבק במאחזים, ולהתרים, ולהילחם על א"י ישראל וכו',

ובאותו זמן לחפף בצניעות,(מרפקים, חצאיות קצרות, מחשופים וכו'..) לדבר עם בנים, וכו'..."

1- אין בעיה לבן לדבר עם בן.

2- התופעה של קוקסינלים לא קיימת בגבעות אלא רק בתל אביב...

אפשר להיסתכל על חצי הכוס הריקה תמיד אבל גם התקשורת העוינת עושה זאת.

את ההכללה שפותחת השרשור עשתה אני יכול לעשות גם על הסטיה של "הרבנים" שלמה אבינר ומוטי אלון.

ולהכליל את הציבור הדתי לאומי בזה.

ואת הציבור החרדי אני יכול להכליל בגלותיות על כל תחלואיה.

ואת הציבור החילוני אני יכול להכליל בבעיית הסמים והאלכוהול.

ולפותחת השרשור כתבתי שדוסית וגאה אלו שני הפכים."

איך שאני לא מסתכל בזה אני לא רואה בעיה משמעותית. אם יש בעיה עם מילה או שניים אז ניתן לצנזר אותם. ובכלל כל השרשור הזה הרי נוגד את הנהלים העדכניים של הפורום אז למה לא למחוק אותו לגמרי וזהו?!

פותחת השרשור כתבה על זה שאולי יש במאחזים בנים עם מחשופים ומכנסיים מתחת לשמלה... לא אני כתבתי את זה [איך שלא תסתכל על זה במילה אחת זה ניקרא קוקסינל...] אבל אותה לא יצנזרו כי היא מלכלכת על א"י ואני לא מלכלך אז אותי אפשר למחוק.......

תגידו אתם דפוקים????אלירז

היא התכוונה שאולי יש בנים שגם הם מחפפים בכל מיני הלכות כמו שהבנות האלה שהיא פגשה חיפפו בדיני צניעות של נשים!!!

מה לא מובן?!?

היא לא התכוונה חס ושלום לומר שהם עם סטיות מיניות!!!

יואו!!!

אין אדם מדבר אלא מהרהורי לבואנונימי (פותח)

ארץ הקודש, איך מטעות תחבירית קלה של דוסית גאה הגעת לקוקסינלים?

הפה הפה! זו השמצה!! אני מבקשת שתקח את דבריך חזרה!!אלירז

ארץ הקודש הוא בחור קדוש וצדיק!!!

נשמע מענייןארץ הקודש

טוב אני מעיד על עצמי שאני לא צדיק וכידוע מהגמרא(ואי לא זוכר איפה)אסור לאדם לומר על עצמו שהוא רשע, אז אני נע בין הצדיק לרשע, פעם יותר קרוב לכאן ופעם לכאן.

אין אדם משים עצמו רשע.... הכוונה בבית דין.יהודי מרמ"ג

נ.ב תסתכל בחתימה שלי.

טוב אז מה אתה רוצה לומרארץ הקודש
"ועמך כולם צדיקים"יהודי מרמ"ג
^קטיף שנית

אתה מוזמן לפרשן איך שאתה רוצה את התחביר של ההודעה הראשונה.

רובנו קראנו את המילים "ואולי גם בנים" כהערת שוליים , וייחסנו את המשך ההודעה לבנות,

זה שנתפסת להערת שוליים הזאת, ועליה הלבשת את נושאי הסטייה בת"א ובמגדל העמק-היה ועדיין נראה ציני.

התגובה הארוכה שנשלחה מהניק של 'ארץ הקודש'dovi2

היא שלי.

אנחנו משתמשים מאותה הרשת {של המשרדים כמובן}. והתגובה שלי נשלחה בטעות מהניק שלו...

לארץ הקודשהכהניסט הנודד

בס"ד

נכון שהדברים הללו שנכתבו כאן הם בגדר חטא המרגלים, אך כאשר המרגלים חזרו לדבר עם העם ואמרו את השטויות שלהם הצדיקים יהושוע וכלב לא אמרו שהם לא מוכנים להיות בפורום הזה, אלה קמו והכריזו בגאון "עלו נעלה וירשנו אותה כי יכול נוכל לה", "טובה הארץ מאוד מאוד", כך גם אתה צריכים אתה ואני לעניות דעתי לנהוג, לא לברוח אלה לעמוד ולהכריז בגאון "טובה הארץ מאוד מאוד"!!!!!

דובי- דע לך שאני מאוד כואבת את השאלות מהסוג הזהאלירז

אבל יש לי תחושה שקצת נסחפתם עם העניין!

כי לאף אחד לא הייתה מטרה לבוא ולהשמיץ!

הגברת כאן גם שאלה ממקום של כאב על עלבונה של תורה!

זה הכל!

מקור השאלה שלה נובע ממקום מאוד חיובי!!

ויכול להיות שהניסוח לא היה מוצלח - והכליל בצורה גסה משהו שהיא ראתה אצל מישהי אחת בלבד...

לא הבנתי למה הסוגיות שכתבת כלא ראויות -  אינן נכונות לדיון?

זה לגיטימי לגמרי לשאול האם מותר ואין גזל או איסור אחר בדברים שאנחנו עושים למען א"י!

ולו רק בשביל לברר שאנחנו לא נוהגים במצווה הבאה בעבירה!!

זה בירור הדרך! וזה חשבון נפש שמחוייב המציאות שייעשה  אצל עובדי ה'!!

השאלה היא פשוט, באיזה צורה הדברים נשאלים! אם הם נשאלים בהתרסה כלפי אוהבי א"י או לא!!

והתשובה לזה נתונה הרבה פעמים לפירוש אישי!!

אז לכן אני אומרת בואו ניקח נשימה ארוכה ונירגע!

לאף אחד כאן לא הייתה כוונה להשמיץ אותנו!

ואם כן שיעוף הוא, נגרום לו להרגיש לא נעים! זה הרי הפורום שלנו!!!

זה לא מדוייק שאין התרסהקטיף שנית
הרי זו שאלה שצריך לשאול את הבנות / בנים למה הם לא מקפידים, ולא לשאול את הקבוצה שהם משתייכים אליה, ואם הם לא מקפידים אין לזה שום השלכה לגבי אותה קבוצה[נוער הגבעות לצורך העניין].
עצם זה שהשאלה האישית הזאת מופנית לקבוצה היא מתריסה
כבר כתבתי את דעתי בעניין באחת מהתגובות הרבות ^^^אלירז

ציטוט:

הכי קל להשמיץ את מי שבאמת עובד את ה'!

הרי כולם מסתכלים עלינו ב7 עיניים!!

ובוחנים כל דבר!

ויצר הרע שלהם קופץ על חיפוף קטן שלנו כביכול במצוות,

כי אחרת אין לו דרך להפוך אותנו לקטנים וחסרי ערך!!

לופ צבאי ואלירז.dovi2

לופ צבאי.

ייקח לך שנים להבין את התסביך אפילו טובי הקבני"ם של ה-IDF נשברו עלי... אני כמו ההוביטים של שר הטבעות "יכולים לשבת בשולי חורבן ולהאריך את הדיבור על תענוגי השולחן ודברים שעשו סביהם וסבי סביהם עד תשיעי בתשיעי...". כן לפעמים אני נוטה לתקוע בדיחה דווקא במקומות הכי לא קשורים. המחנכים שלי לאורך השנים נאלצו לסבול את זה [עד כמה שלדבר כמוני אפשר לקרוא "מחונך"]...

או בקיצור, עקצתי.

ולאלירז.

בדוגמאות שלי גם נכנסו כמה דוגמאות ציניות...

ואם מישהי שמעולם לא החליפה מילה עם גבעון ממין זכר מחליטה שאווולי גם אצל הבנים יש דפקים של חוסר צניעות וכדו' אז היא בבעיה רצינית של הוצאת שם רע. ובכלל מי מינה אותה להיות המזכירה של הקטגוריה הציבורית בבית דין של מעלה?!

כיום חובה עלינו לשים את ארץ ישראל ראשונה לכל דבר שבקדושה. והיא תדחה מצוות אחרות ולא ההפך. ועל אחת כמה וכמה שהיא תדחה איסורים וסייגים מדברי סופרים.

שימי לב אלירז, איך הפכו פה את העיקר  לטפל ואת הטפל עיקר. אם תושבי מגרון ושאר מוציאי דיבה מסוגלים לשים את א"י מול ספק של ספק של ספק של עבירה על דברי חכמים זה דבר אחד. אבל אם עושים את זה החברה משלנו כאן בארץ מולדת אז זה חמור מאוד.

אם אותה "דוסית גאה" באמת מתחבטת בשאלות האלו ממקור אמיתי ולא כרצון למצוא תירוצים ולהתחמק מעולה של ארץ ישראל אזי היא יכולה ללכת לרב עוזי שרבף לפני שהיא מוציאה את טענותיה פה...

וזה מה שהדליק אותי.

כי אחרי שינה בחורים דלוחים בשלג, בגשם ובבוץ ואחרי כמה פעמים שהחיים שלי היו תלויים על חוט השערה בשביל העם הקדוש והדביל הזה. אף אחד שמכנה עצמו דוס ומסתתר בתוך ד' אמותיו לא יפתח עלי את הג'ורא כי "אם לסבתא היו גלגלים אז אולי גם לסבא היתה טרנטה..."...

דובי, אני מסכימה איתך בגדול,אבל אתה לקחת את השאלהאלירז

של "דוסית גאה" למקום אחר לגמרי, ממה שהיא שאלה!!

וזה מתוך בירור באופן אישי איתה!

אני חושבת שגם לדון את האנשים פה לכף זכות זה חלק מעבודת ה' שלנו!

וכן- אנחנו צריכים להיות מוצלחים ומשקיעים בכל התחומים!! גם בא"י וגם בזה!!

אני אחזור על זה שוב בשביל כולם!!!dovi2

בתקופה הזאת לא שמים את ארץ ישראל אחרונה לכל דבר שבקדושה!!! מה זה השטויות האלו על אורך שרוול וסממנים שוליים של מיזרוחניקיות מול חזון לאומי? מה זה החארטות האלו?

היום זה בעיות של "צניעות" [עלק "צניעות" בכל העולם לא תימצא יותר צנועות מבמאחזים...].

מחר זה כיבוד הורים "אבא שלי לא מרשה לי לעבור את הקו הירוק מה לעשות?!".

מחרתיים זה "שמעתי שיש סמים במאחזים זה נכון?".

וכו'.

ארץ ישראל ראשונה לכל דבר שבקדושה!!! היא הנקודה העיקרית ועצם העלאת ההחלשה הזאת מצריכה 40 תעניות.

אז החרדים טוענים שארץ ישראל [ומלחמת מצווה] נדחים בגלל פיקוח נפש.

והחילונים טוענים שארץ ישראל נדחית מפני קדושת הדמוקרטיה וסמליותו של ה-IDF.

ובציבור המכנה עצמו דתי לאומי יש ממלכתים שמושכים לכיוון אחד ודוסים גאים שמושכים לכיוון שני. והיחידים שיכולים לטעון בעלות אמת למושג "ציונות דתית" אלו אך ורק אותם "נוער גבעות"...

וכן יהי רצון ונאמר אמן!אלירז

חסל סדר פסח כהלכתו!

אמאלה אתם פשוט מסלפים דברים!!!!!!!!!!!!דוסית גאה!

אני לא הכללתי ולא הוצאתי שם רע, הנוער מהגבעות הוא נוער נפלא, ואני בעז"ה רוצה להצטרף אליו יום אחד,

השאלה שלי היא על מיעוט של כמה בנות שכן מחפפות,

אני לא אמרתי שה"מזרוחניקים" מחפפים במצוות ובלה בלה בלה, זה ממש להוציא דברים מהקשרם!

דבר שני, הרב שלי כן סובר שהרב אבינר הוא רב ות"ח, ולכן אני אמשיך להתייחס אליו ככזה, אם רבכם לא טוען ככה, זה כבר לא עניני...

דבר שלישי, כתבתי:ויכול להיות גם בנים לא כתבתי:בטח גם הבנים, לתשומת ליבכם!

תפסיקו להיות פגיעים, כולה שאלתי שאלה, זה לא סיבה להשמיץ אותי ולסלף את דבריי!!!

שוב נתפסים למיעוטארץ הקודש

לדוסית גאה:

את בעצמך אומרת שזה מיעוט אני אומר ככה אין על הבנות במאחזים מבחינה צניעות(בשום מקום אחר זה לא ככה) אז תחפשי את הבעיות הגדולות בשאר הציבור הדת"ל, פה זה לא משהו שצריך להתייחס אליו בכלל(מיעוט-לפי טענתך למרות שהתופעה הזאת לא כ"כ קיימת, בעצם קיימת אבל בשאר הציבור הדת"ל בכמות מטורפת).

יש הוככות מכאן ועד ירושלים ש"הרב" אבינר החטיא את בנות ישראל באיסורים ושאמרו לו להפסיק לפסוק בענייני נשים הוא המשיך למרות פסיקת הבית דין-לא ציית בי דינא זה נקרא, מי שלא מאמין לי שיתקשר לרב דב ליאור ל029961872 א-ה בין השעות 14-16, אפשר גם לשאול את הרב יעקב יוסף את הרב אליקים לבנון(שכידוע לא חשוד בקיצוניות יתר)

זהו הרב ליאור אצלכם לא רב? אתם כשיטה מצנזרים את מה שהוא אמר על אבינר?
מה זה הפך להיות הפורום של הר המור?
צאו מהבועה, ואם אתם חושבים שכבודו של אבינר יותר גדול מהרב ליאור אז תמחקו את הניק שלי אני לא מוכן להישאר עם אנשים שמבזים את הרב שלי, ואת הארץ הקדשה.

לא כותבים כאלו דברים ויכול להיות זה נותן פתח לפתחון פה, את לא מכירה אז לא לבנות תורות שלמות על זה.

dovi2 אתה יודע מה מדליק אותי?ישמעאל

שיהודי שעושה מצוות חשובות כמו ארץ ישראל מסוגל לכתוב משפט כזה "כי אחרי שינה בחורים דלוחים בשלג, בגשם ובבוץ ואחרי כמה פעמים שהחיים שלי היו תלויים על חוט השערה בשביל העם הקדוש והדביל הזה. אף אחד שמכנה עצמו דוס ומסתתר בתוך ד' אמותיו לא יפתח עלי את הג'ורא כי "אם לסבתא היו גלגלים אז אולי גם לסבא היתה טרנטה..."..."

תאמין לי שאם אחרי כל מה שעשית לטובת הענין של ארץ ישראל אתה מסוגל לכתוב על עם ישראל "דביל" ועל הדוסים אתה אומר שיסתמו תג'ורא באמת באמת כל מה שעשית, לא עשית כלום!!

ומה אתה עשית בשביל ארץ ישראל?????????הכהניסט הנודד
?מה הקשר לדבר עם בנים?הרהור

מה הבעיה בזה?

"אל תרבה שיחה עם האשה".דוסית גאה!
אסור להרבות שיחה עם אישהיוני-י-ם

על צדקה והכנסת אורחים בגלל שהנשים קמצניות.

אם כבר במאחזים עסקינן-משה ר-

אז לי מפריע משהו אחר שאולי כבר דשו בו... העניין שבפינויים באים מגבניקי"ם ונוגעים בבנות כמו שהיה במגרון לפני כחודש ששוטרים באים תופסים משהי וזורקים מהגג ואני אישית נחרדתי מהתמונות שפורסמו איך בת יראת שמים נותנת שיגעו בה ככה?? וכן עצם זה שהיא שם זה נחשב כהסכמה... ואין לזה שום היתר הלכתי.....

היו כאן כבר אלפי שרשורים בנושא! תעשה חיפוש!!אלירז
יש בעיה הלכתית לשוחח שיחת חולין עם גבר שאינו בעלךאלירז

או שנבדק למטרה מעין זו...

ו-זו למשל שאלה מזרוחניקית!!

למה כולם פה עצבניים?סדנת הרפייה!צעיר רענן

תשנו עמוק, כן כך... איך האוויר במעוז? טוב? נקי? יותר מכל מקום אחר בארץ אה.. איזה נוף , תחיו את הרגע, כנ"ל לכל אדם בכל מאחז שהוא, אוויר צלול, תנוח, תתישב על הספא הזרוקה,

עכשיו אפשר לדבר,  להוריד את כל  הליכלוכים את כל הלשון הרע, כל זכר לכעס - להיכנס רגועיים לשיחה פשוטה.

כל אחד יאמר את דברו בצורה נינוחה - בלי השמצות, כל אחד יגיד את מה שהוא רוצה, מי שרוצה לריב מכות, שיחכה אחרי השיחה ויפוצץ את השני מכות

בהצלחה חבר'ה

אפשר לקרוא את תוכן דבריי בחיוך.אלירז

זו גם הדרך בה הם נכתבו...

(רוב הדברים)

אלירז אני יודע שהיו שרשורים בנושא-משה ר-

העניין הוא להעלות כמה שיותר את זה שזה דבר פסול 

חבל מאוד! תתרכזו במה שטוב! לא במה שלא!!אלירז

זה מרפה ידיים גם לבנות שלא הולכות לשם!

זה קשה לשמוע! כי כן אנחנו רוצות להרגיש שאנחנו נלחמות בשטח!!

קשה לנו מאוד לעמוד מול מראות זוועה וקלגסים שעושים בא"י כאוות נפשם - ולהרגיש שכל מה שיש לנו לעשות מבחינת השתדלות הוא להתפלל!!

ואם אתה שדרותי - ד"ש לשלוחת לב לדעת!

אני חושבת שאל תרבה שיחה עם אישה זה אישה נשואה....הרהור

היא הראתה את זה כדבר פרוץ ואני חושבת שזה ממש מוגזם!

דבר פסול?ארץ הקודש

יש הרבה דברים פסולים בציבור הדתי לאומי אתה מעלה אותם במודעות בקהל היעד שלהם? אם עוד לא עשית ככה אז תעשה ככה ואחרי שתגמור איתם(יקח לך די הרבה זמן) תחזור אלינו(עם התלונות)

זה מה שישshindov

לא ברור לי שאת הולכת למאחזים. אם זה כל כך מפריע לך אז תלכי למאחזים ותתנהגי בצניעות כמו שצריך יהיה אחלה. לא הייתי במאחזים אבל אם אלה הבנים והבנות שהולכים, אז כל הכבוד להם. הם עושים את שליחותנו. ואת העולם הבא שלהן תקנינה עם החצאית הקצרה...  

דברת, כל כך קשה לנסח את מה שאמרת ככה^קטיף שנית

בלי לערבב כל מיני שטויות ממגדל,בית אל ות"א?

ארץ הקודש- אני מבין-משה ר-

שחלק מהקדושה שלך היא לטאטות דברים אה? אני לא אמרתי שהציבור מושלם ויש הרבה מה לתקן אבל כרגע אנחנו מדברים אם לא שמת לב על מאחזים ולא על שמירת שבת ולכן מטבע הדברים אני מעלה דווקא נושא שקשור בזה כפיש????

נ.ב- לא רק שזה פסול זה גם איסור תורה חמור תשאל את הרב שלך מה הוא אומר בעניין

נ.ב אני רוצה למחות על ביזוי תלמיד חכם(הרב אבינר)-משה ר-
^מחית בהצלחה.קטיף שנית
אני רוצה למחות על המחאה שלך. אבינר הוא סוטה מיןאנונימי (פותח)

ורשע מרושע.

למנהלי הפורום תמחקו את ההודעה של החולה נפש הזה-משה ר-

אתה רשע גדול 

^מחית בהצלחה.קטיף שנית

השרשורים פה הופכים ונהיים פורים מרגע לרגע, ואני רק נהנה מזה

זופל יא דפוק!!!!!!דוסית גאה!

"שנשיכתן נשיכת עקרב"

לא מקנאה בך.

אדיוט.

שדרותי, זה בשבילך:דוסית גאה!

שאלה:
האם זה בסדר לבנות ללכת להיות במאחז כל שהוא?

תשובה:
זו שאלה עדינה וקשה. ברור שבנות צריכות להקפיד על גדרי הצניעות ובמאבקנו על ארץ ישראל לא מתגמדים ומתפשרים על גדרי צניעות. אצלנו ביהדות יש לנו כלל ש"המטרה לא מקדשת את האמצעים" - כשאדם נאבק למען ערכים אמיתיים ואידיאלים, הדרכים להגיע לשמה צריכות ג"כ להיות כשרות. אם יש בנות שמגיעות ונמצאות בנפרד מהבנים ושומרות על גדרי הצניעות - קדוש יאמר להם. עד כמה שידוע לי - כך אכן עושים, וזה חשוב כדי שהמקום יבנה בקדושה ובטהרה.

*פסק הלכה של הרב דב ליאור שליט"א...דוסית גאה!
דוסית גאה-מנפנפת בפסק של הרב ליאורארץ הקודש

אז אל תקחי רק מה שבא לך, הרב ליאור אומר גם שאבינר אינו רב ואינו תלמיד חכם, ומי שימחק את ההודעה הזאת אז בידוע שהוא מזלזל ברב ליאור, אני שאלתי את הרב ליאור אישית את השאלה וזה מה שהו ענה לי, כל מי שרוצה מוזמן לשאול אותו ולהיווכח בעצמו(הרב ליאור 029961872 בין השעות 14-16).

תרגע, אני לא לוקחת את הפסק הזה ממנו, כולה העלתי אתדוסית גאה!אחרונה

זה לשדרותי ולעוד אנשים שתוהים כמוהו!!!

אם יום אחד אני אלך למאחז ויהיו לי שאלות לגבי צניעות אני אשאל את הרב שלי!!

הבנת?

שבוע טוב=)

^^ חברה לא חבל עליכם? צעיר רענן

גם אם הוא לא צדיק במחינתכם לשון הרע על יהודים? גם אם הוא פושע!

בזמנכם החופשי תקראו קצת סיפורי הבעל שם טוב, איך כל יהודי, אפילו הרשע שברשעים היה אצלו כחסיד אהוב!

צעיר ורענן- חבל על יהודים שלא יודעים מיהואוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
מצטערת לספר לך אבל בנאדם שמכשיל במזיד ורשע וקורא לעצמו "רב" יש מצווה להפיץ ולפרסם ברבים.. כדי שאנשים ידעו מיהו ומהו ויזהרו ממנו!

קטיף שנית- שמחה לגלות שעוד מישו חוצממני משועשע!אלירז
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך