בשבת האחרונה היינו אצל ההורים ובמוצאי שבת נסענו הביתה (עם רכב), ולקחנו על הדרך את סבתא שלי לביתה.
בדרך עצרנו בחנות למוצרי תינוקות לראות מנשאים (היה עליהם מבצע שלא רצינו לפספס), וסבתא הציעה שהיא תישאר עם התינוקת ברכב במקום שנוציא אותה איתנו לחנות - כשהיא הציעה את זה התינוקת ישנה בשלווה בסל-קל, קשורה כמובן...
התלבטנו מעט בחנות והחלטנו לחזור לרכב ולבדוק את המנשא הישן שאמא שלי הביאה לנו, כדי להשוות עם הדברים החדשים.
עוד אנו צועדים לרכב - אנו רואים איש אחד הולך במרץ בחניה וצועק את שמי בקול. אמרתי לו שזו אני והוא אמר לי "מהר מהר, התינוקת שלך בוכה"...
אנחנו מגיעים לרכב ואנחנו רואים את אשתו מחזיקה את התינוקת שלנו ומנענעת אותה עם המוצץ. מתברר שהיא ממש בכתה - וסבתא שלי לא ידעה איך לשחרר אותה ולהוציא אותה. הצרחות שלה הגיעו לאוזני הזוג הזה, והם נחלצו לעזרתה - הם התחילו לחפש את הבקבוק דייסה או המים שלה ולא מצאו...
כשהגענו - הבעל לא הבין איך זה שאנחנו יוצאים מהבית בלי בקבוק, וכשאמרתי שהיא רק יונקת הם אמרו "לפחות מים!". התגוננתי שאסור מים בגיל שלה (חודש ושלושה) והאישה אמרה לי שהיא נתנה בקבוק עם מים או תה צמחים מהרגע שהיא יצאה מבית החולים...
ועכשיו לשאלה:
למה אומרים לא לתת מים מהתחלה? האם זה באמת נורא כל-כך?
הבת שלנו אוהבת לינוק - אז אולי זה טוב להרגעה כשאמא לא יכולה באותו רגע לתת אוכל (למשל בנסיעות וכד')?
מה אתן אומרות - לתת בקבוק מים או לא?