אורחת מהשמאלאנונימי (פותח)

יש לי שאלה שמעולם לא באמת קיבלתי עליה תשובה. לפני שמחלקים ציונים על מידת הציונות של כל אחד הייתי באמת רוצה להבין כיצד ישוב ארץ ישראל מתיישב ביחד עם שמירה של הרוב היהודי במדינת ישראל? בכל זאת יושבים שם לא מעט ערבים...אם במקרה זה נשמע למישהו שאלה קנטרנית, זה לא!

תודה

הנה תשובה פשוטה ביותר8888

מומלץ לכולם!!

מקסים! ממש מציאה של סרטון!!אלירז
פייגלין-דובר רהוט.הרעיונות שלו קצת חלשיםקטיף שנית
שמירה על הרוב לעולם כרוכה בטיהור אתני של יהודיםפרמיון סקלרי

ולעולם לא בטיהור אתני של ערבים. וואלה.

בסך הכל עוד תירוץ גזעני (הן כלפי יהודים והן כלפי הערבים) ליודן-ריין, לאחר שהתירוצים האחרים (שלום, נורמליזציה, דו קיום) נכשלו ציבורית. 

השמאל הציוני אינו שונה במאומה מיוליוס שטרייכר, תעמולנים בחצי לירה לטובת מדינה ציונית גזענית, אירופאית, לבנבנה, ללא כל סממן יהודי או מזרח תיכוני. טפו עליכם, פאשיסטים.

בקצרה-אלעד

יישוב ארץ ישראל עומד מעל עקרון הרוב היהודי במדינה, במיוחד לאור ההערכה שככל שריבונות העם היהודי (בראשות המדינה או כישות עצמאית) תתחזק ותשלוט באופן יותר נוכח ברחבי יהודה ושומרון- כך רוב מוחלט של הערבים יעברו מרצונם למדינות ערב מהן היגרו אלינו

תודה על התשובותאנונימי (פותח)

ופעם ראשונה אני מקבלת תשובה שיכולה להיות גם הגייונית בשבילי...משום שקשה לי לקבל  הסבר שהערבים פשוט יעלמו או שיעזבו מרצון.

אבל אני יכולה להבין את העניין שארץ ישראל חשובה יותר מרוב יהודי במדינה. אני לא הכרח מקבלת את זה אבל אני מבינה ומכבדת את הדעה הזאת.

הם עצמם רוצים לעזוב צריך פשוט לתת להם8888

אפשרות + דירבון.

מה עם תשובות מהצד שלך, הא?פרמיון סקלרי

אם באמת כל כך חורה לשמאל הציוני מצב "הרוב יהודי", למה אתם:

א. לא משמיעים ציוץ על מאות אלפי האפריקאים שמציפים את הארץ

ב. דורשים לאזרח אלפי עובדים זרים

ג. עושים כל אשר ביכולתכם להפחתת הילודה החרדית והדתית

ד. מתנגדים להצרת צעדיהם של הערבים בצפון, בפרט בכרמיאל ובצפת

ה. לא אומרים דבר על אלפי הערבים שעוברים לשכונות יהודיות בגבעת זאב והגבעה הצרפתית

הלכה למעשה, בשטח, הימין הדתי עשה ועשה למען הרוב היהודי. מה עשיתם לטובת הרוב היהודי? אתם בסך הכל משתמשים בתירוץ הזה לטובת פרופגנדה אנטישמית שתכליתה טיהור אתני של יהודים מיו"ש.

תגובה לפרמיון סלקריאנונימי (פותח)

האמת שהיה נראה לי שאתה סתם מנסה לתקוף משום שכתבת על טיהור אתני וכל מני מושגים שלא ברור לי למה היתכוונת אבל לגבי הנקודות ששלחת אז ככה:

א וב. אני לא דוברת של כל השמאל אבל אם אתה שואל אותי זאת בעיה ממש גדולה . ובעיקר של המסתננים גם אם היום עוד לא כל כך מרגישים את זה זוהי פצצת זמן. ואנילא בטוחה שהשמאל חושב אחרת. יש בעיה עם לגרש ילדים ואולי השמאל נלחם על זה יותר אני לא יודעת.

ב.סביר להניח שיש חילוקי דעות ביננו בנושא הילודה.  אני טוענת שהאחריות על הילדים צריכה להיות קודם כל על ההורים ולא על המדינה, לא צריך להביא יותר ילדים ממה שאפשר לפרנס. בנוסף כאשר אוכלוסיה גדלה מהר מדי זה זה מצב לא בריא  כמובן שהמצב ההפוך גם הוא לא בריא.

ג. על אזרחי המדינה הערבים צריכים להיות אותם זכויות וחוקים כמו שיש על היהודים.- לא יודעת למה אתה מתכוון בהצרת צעדיהם של הערבים בצפון.

ד.אין לי תשובות על הכל- אני לא מכירה ספציפית את גבעת זאב ואת הגבעה הצרפתית אבל אם אתה מתכוון שערבים יכולים לקנות דירה בישוב יהודי אבל יהודים לא יכולים לקנות בית למשל בסכנין. אז אכן המצב אינו סימטרי אבל אסור לשכוח שהם מיעוט שמרגיש מקופח ויש מקום להיות נדיב וסבלן. במילים אחרות המצב הוא לא שחור לבן. ואולי אם לא הולכים לקצה אפשר לגשר על פערים. בכל מקרה אתה יכול לנחש שאני מדילה בין ישובים ערבים בתוך הקו הירוק ומחוצה לו.

לא מקבל את השיטה הפאסיבית-אגרסיביתפרמיון סקלרי

כשאתה רוצה תשובות את "אורחת מהשמאל", כשאת נשאלת שאלה את "לא הדוברת של השמאל". את חלק מהקולקטיב השמאלני-ציוני שנוהג כפי שנוהג, אין אינדיבידואליות במצבים כגון דא.

דפוס פעולה שהצגתי, מוכיח באופן חד משמעי שהשמאל הציוני בכללו לא מזיז את אצבעו הקולקטיבית נגד איומים דמוגרפיים על הרוב היהודי בתוך קוי 67.

זכויות שוות ליהודים ולערבים מבטיחים רוב ערבי בגליל ובנגב, בחסות השמאל הציוני. אי עשייה בתחום ההסתננות מבטיחה ערעור נוסף של הרוב היהודי בתוך קוי 67. ומשום מה, הסובלנות שאת מפגינה כלפי "מיעוט מקופח" גוברת על שיקול-העל של רוב יהודי.

זה מרקטינג, לא טיעון רציני. הרי רציתם לטהר את יו"ש מיהודים גם לפני שגיליתם את הכהניזם המחודש שלכם, את הגזענות של "רוב יהודי". אלא שאז הטיעונים היו בעד שלום במזרח התיכון, ניגוב חומוס בדמשק וסיום עוולות הכיבוש. כשגיליתם שהציבור לא בדיוק מתעניין בניגובי חומוס ולא אכפת לו מעוולות הכיבוש - אזי המצאתם מחדש את השד הדמוגרפי לטובת שיווק הרעיון הכושל באריזה חדשה ונוצצת. מגעיל.

פרמיון, קבל ח"ח! פעם ראשונה שאני מסכימה איתך!אלירז

כמובן הגישה תמיד הייתה יכולה להיות יותר נחמדה, אבל העמדה נכונה!

תשובהאנונימי (פותח)

לא המצאנו שום שד דמוגרפי- זה תמיד היה שם. אני מסתכלת על דוגמאות מסביב

תראה מה קרה בלבנון היה שם פעם רוב נוצרי ברור אלא שהם התעקשו בדומה לכאן לספח לעצמם שטחים

והשטחים הללו לא היו ריקים והנה בפחות ממאה שנה הם נהיו מיעוט.

וישר למחרת 67 אמרנו(לפחות חלקנו) מהר להחזיר!

וחוץ מזה לא ברור לי בשביל מה אתה משתמש בסגנון כזה...

לפני 25 שנה, כשהרב כהנא דיבר על איום הדמוגרפיהפרמיון סקלרי

איך קראתם לו? גזען. פאשיסט. נאצי. נכון, מלכתחילה תמכתם ב"החזרת" השטחים - לא בגלל הדמוגרפיה אלא בגלל שהכיבוש לא מוסרי. אז תמכתם בדו קיום ובשלום של אמיצים דרך חלון של הזדמנויות. כן, גם אז וכבר אז פחדתם ממה שעתיד לצמוח בערוגות שלא הושקו במים העכורים של קומוניזם וסוציאל-דמוקרטיה אלא בתנ"ך ובאדמת אבות.

והיום? אתם עצמכם גזענים, פאשיסטים, נאצים, קסנופובים, שונאי ערבים - אתם מוכנים לאמץ כל נראטיב, גם אם הוא הפוך ב-180% מהנראטיב הקודם. הכל כדי להכשיר יודן ריין של יהודה ושומרון. אבל בכל זאת, תודה. תודה על אימוץ הנראטיבים שלנו. המחמאה הטובה ביותר היא חיקוי.

הי פרמיוןאנונימי (פותח)

בשביל מה אתה דוחף מושגים נאצים? וחוץ מזה מהדברים שלך ממש לא ברור איך בסופו של דבר יוצא שדוקא השמאל שונא ערבים . את זה ממש פיספסתי. 

אם את אוהבת ערבים, למה להתעקש על רוב יהודי?פרמיון סקלרי

שיהיה רוב ערבי - מה הבעיה. כל עוד הם נאמנים למדינה ושומרים על החוק, מה ההבדל בין יהודי לנוצרי, בין מוסלמי לצ'רקסי?

את ממש גזענית, רבין ירחם ויציל.

מאיפה אתה מסיק שאני אוהבת או שונאת ערבים?אנונימי (פותח)

אני בכלל לא מדברת במושגים כאלו. זה לא קשור לאהבה.  אזרחי המדינה לא חשוב מאיזה דת ומין הם צריכים להיות שווים בזכויות ובחובות.  זה משהו שאני נתקלת לעיתים  די קרובות שאנשים מסיקים מסקנות שלא ממש קשורות אחת לשניה. למשל אם אני לא שונאת ערבים אז זה אומר שאני אוהבת אותם ואני גם בטח שונאת מתנחלים. אין שום קשר אתה עושה את הקשר. אני יכולה לא להסכים איתך אבל זה לא אומר שאני שונאת אותך.  

וחוץ מזה מדינת ישראל כמו שהיא נראית היום עם כל הפערים הכלכליים השחיתויות  והערכים האינפנטילים היא לא כזאת מציאה.- אם היה פתרון אני מוכנה לשמוע....אני רק חושבת שלהפוך למדינה עם רוב ערבי לאור מה שקורה בשאר מדינות ערב לא ממש היה רעיון מוצלח...

בלי ציניותliki

ב"ה

בואו נגדר את הרדיוס ה10 ק"מ מתל אביב, נעביר לשם את כולם- את כל האזרחים היהודים, נקבע גבולות חדשים לא"י ואז בטוח שי'הי'ה לנו רב!!!.

למה למען ה' החיילים היו צריכים לשחרר במלחמת ששת הימים את הגולן, י-ם.... הם ממש פגעו ברב היהודי שלנו...

זה לא הי'ה ציניות אלא נקודה למחשבה.

יש כמה עקרונות ויש גם דירוג בינהם... (גם באזרחות- חופש הביטחון קודם לחופש הביטוי?!).

יש לנו מטרה- שמירה על שטח א"י יהודית. וזה עולה על מטרת הרוב היהודי.

גם מטרת הרוב היא חשובה אבל אותה משיגים ע"י דברים אחרים- היתרבות טבעית ועלי'ה יהודית.

אז בהצלחה לך!!

תשובה נוספת (למי שלא ראה כבר)אנונימי (פותח)אחרונה

אם נחזיר יהודה ושומרון נפתור את הבעיה הדמוגרפית-....של הערבים.!!! 

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך