http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/731/240.html
נראה לי שכיום אנחנו במצב מאוד דומה רק שהפעם מכיוון ונתניהו ואבו מאזן סוגרים על הסכמי הקבע ועל הגבולות, המצב הוא שהולכים על כל הקופה.
ברור לגמרי לאור פרסומים ודברים שנאמרים מאנשי יש"ע שעל יו"ש הם כבר ויתרו [דברים שכתב אבי רואה באיגרת לתושבי בנימין אודות ההתיישבות בנגב ובגליל וכן דברים שנכתבו בעלונים של אמנה על "משימה חלוצית בחולות הנגב..."... וכדו'...]. הקרב של ראשי הרשויות בדומה לקרב של חברי הכנסת הוא על עוד זמן אוויר בכיסא.
חשוב לציין שכיום השטחים בהם נמצאת "ההתיישבות" הם 7% משטחי יהודה ושומרון על ה-93% האחרים שכוללים גם את הערים העבריות שכם ויריחו מועצת יש"ע ויתרה מזמן!!!
נקודה שחשובה לציון היא שכיום המחנה שקולו נישמע יותר הוא המחנה של נאמני ארץ ישראל שמאז האירוע במגרון התעצם ב"ה.
לצערנו מועצת יש"ע על כל שלוחותיה [הועדים/קוממיות/המטה המשותף/מטות מקומיים וכו' (ביחד ולחוד)...] עדיין מצליחה לתעתע בציבור את התחושה של "יהודי נחוש מגיע לגוש".
על סמך כמות המשתתפים בהפגנה מחר מועצת יש"ע תחליט אם היא מעוניינת להיכנס לקרב נטוי עם הרב לוינגר ודניאלה- ואם ההפגנה תלך להם טוב אז צפוי לנו בחנוכה עוד אירוע מרכזי מלבד האירוע בשבות עמי או לחילופין הליכה ישר על הסכמי מאחזים ישנו גם סיכוי שמועצת יש"ע תחכה לראות את כמות האנשים באירוע של 'נחלה' בשבות עמי.
אם מועצת יש"ע ילכו על הסכמי מאחזים שיהיה ברור שמאחזים שפחות בקונצנזוס כגון גבעות יצהר, חוות גלעד וכדו' יפונו ביד קשה. ושמאחזים כמו רמת מגרון, שבות עמי, מעוז אסתר וכדו' יפונו ביד של ברזל.
אם ההפגנה בעז"ה ובישועתו לא תלך להם אזי שאנו צפויים להתפעל מכמות האנשים שיהיו בארוע בחנוכה בשבות עמי.
כפי שזה נראה לי, הציבור בלע את הפתיון של מועצת יש"ע וההפגנה כן תלך כמתוכנן לכן צריך כבר מעכשיו לעבוד בצורה מאסיבית ולהסביר את מה שנכתב לעיל על מנת שבאירועי חנוכה יהיו יותר אנשים בשבות עמי מאשר בכיכרות השונים.
אם לא נעשה את זה עלולות להיות לנו סיבות נוספות לצום עליהם בעשרה בטבת.
הליכה לעצרות של מועצת יש"ע ושלוחותיה היא הרס וחורבן ומחובתי כיהודי ליהודי להזהיר כאן!
תזכורת חשובה לאור ההפגנה מחר.dovi2
ניתוח חשוב ומעניין! שכוייח!קטיף שנית
ניתוח תלוש מהמציאות8888
לאחר הסליחה זה נראה שאתם חיים בבועה....
בוא תתמודד עם הטענות [מה שנקרא "אם ת' גבר]קטיף שנית
דובי - ישר כוח!אלירז
שכוייח! אשריך!
אחותי?!
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7