בשיתוף מועצת יש"ע...
תראו בעולם קטן של השבוע...
אז לכל המצטדקים שחושבים שהוועדים/קוממיות זה לא כמו מוצת יש"ע שיחזרו בהם דחוף.
בשיתוף מועצת יש"ע...
תראו בעולם קטן של השבוע...
אז לכל המצטדקים שחושבים שהוועדים/קוממיות זה לא כמו מוצת יש"ע שיחזרו בהם דחוף.
במאבק אמיתי לא. זה שני דברים. תפסיקו להכליל !!
רק הבעיה שהם מכחישים שהם עובדים איתם...אז הינה רואים שהם עובדים איתם.
תראה לי מישו מהועדים שאומר שההפגנה היתה בשתפ עם מועצת ישע?
מה דעתך על תסריט שהועדים אירגנו הפגנה,אישרו לדני דיין לדבר שם כי זה היה עקרוני למועצה אחת בשביל שהיא תשבית את המוסדות לימוד שם וחוץ מזה לא היה שום קשר?
ברור שבנט יגיד שהם אירגנו את זה,ההפגנה מאוד הצליחה ועשתה הרבה רעש,אם הם רוצים שהם ימשיכו לשלוט הם חייבים להגיד שהם היו קשורים..
תפסיקו לחיות בסרטים שכל ש.ג קשור למועצת ישע וצריך לפנצ'ר תרכב ביטחון. חלאס כבר.
וכן,בתור אחד שהיה הרבה מאוד זמן בועד מתישבים וידע טוב מאוד מה הולך בכל שלב ומהכל אני יכול להתחייב לך שלא היה שום קשר הכי קטן עם מועצת ישע חוץ ממריבות על הדבקות ופעם אחת שהמטה המשותף היה צריך לפרסם להם בעלון בגלל משו פוליטי והוא שילם מחיר מלא על זה.
לא שאני נגד הפעילות של הגרעינים או של נחלה,בכלל בכלל לא,פשוט העניין של הלצאת נגד כולם בנתיים השאיר את נוער למען בודד מאוד מאוד (ובעקבות זה עם פעילות קטנה מאוד מאוד.)
מועצת יש"ע הם הקבלנים של ביבי וביבי הוא קבלן הגירוש של העולם האנטישמי.
נגזרת פשוטה- המטה המשותף קבלן גירוש.
ואם המטה המשותף רק "נפל בפח" של מועצת יש"ע אז הוא מטומטם שבעתיים...
לפני שנה וחצי בערך היה איזה ישיבה משותפת של כל מי שאיכשהו קשור לימין/ארץ ישראל וזה היה נראה שהועדים [איציק שדמי] או יותר נכון ברור כשמש שהועדים הם הבובות של מועצת יש"ע. גם בבני אדם מי שזוכר אדון שדמי בא כעוד מחליש מטעם מועצת יש"ע.
בס"ד
היינו כמה חבר'ה סדרנים שם ואמרו לנו ה]ירוש לא(!) לתת למועצת יש"ע לחלק שם פליירים שלה ומי שיחלק שם פליירים להחרים לו אותם ולקרוא לאחראי..אז למה נראלכם שיש קשר בין מועצת יש"ע לבין הוועדים..?!
גדי .מה נעשה שלא רואים אותי..עוד שנה לשיחרור 
וכן,אין לי מושג מי היו הסדרנים,אבל אני יכול להגיד לך שההנחיות מלמעלה היו לא לתת לדני דיין לדבר עם עוזי לנדאו,ולא לתת להם לארגן או לחלק שום דבר שלהם,הם יכלו רק לדבר את מה שתואם לפני.
דוברת,אני האחרון שיזלזל בכל מה שהגרעינים עושים/הנוער,ואני גם מאוד מאוד מאמין בזה ומוכן להשקיע בזה זמן ומעשים,אבל בנקודה הזאתי החבר'ה מאוד מאוד צריכים להתחזק ולהתבגר..


















קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?


קפיץאחרונה