אני מצטערת שאני שוב מחזירה את זה.
אבל הלב שלי מתפוצץ בזמן האחרון גם מבנות שהפסקתי לדבר איתם.
וגם אני עדיין לא יודעת מה לעשות אם המקרה שקרה לי?.
המקרה מסופר בדף כאן
בהודעה שרשמתי לפני חודש)http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/f22-18
-בהודעה שכתוב:''טוב שאף אחד מטובו לא הקפיץ את השרשור שלי''.
אני ממש לא רוצה להתחיל משהו(לא רוצה לעשות צעד בקשר לזה).
אבל זה רץ לי בחלומות-אניי לא מצליחה למחוק אותו מהראש באמת שניסיתי.
לפני חודש וחצי בסוכות היה לו יום הולדת אז חברה טובה שלי כתבה לו הודעה ''מזל טוב'' אז גם אני קפצתי מרוב בושה וכתבתי:''מצטרפת'' אני ממש אובדת עצות.
והוא כתב לשתינו ''תודה''(למרות שהוא כתב את זה לכולם).
אני רואה אותו כל יום מחובר מפחדת לפתוח בשיחהףמפחדת להתאכזב לפתוח ציפיות ואני לא רוצה עכשיו להגיע ליציאות(עם בנים) כי זה לא מתאים.
ויש בגרויות,אבל מצד שני אני לא יכולה לשמור את זה כ''כ הרבה זמן בבטן להתייחס לזה כאילו זה לא קרה(וזה לא שהוא עשה לי משהו חס וחלילה).
כי זה מסקרן,וזה מרגיז ואני לא יודעת לאן לשייך את זה.
חברה אחת אומרת תעשי עם זה משהו תדברי איתו(אבל אני מפחדת),אחרות אומרות לי(תשכחי ממנו).
אבל אני לא יכולה בכיתה ט' הצלחתי לשכוח ממנו וביסודי אבל עכשיו זה לא נראה לי יעבור אי פעם ואני מיואשת.
ואני בודדה אני מפחדת להכנס לעניינים הרגישים האלו אבל זה מטריד אותי-וחברה שלי הרבה מזכירה אות ואני באמת לא מסוגלת להגיד כלום והסיטואציה שהייתה לא יוצאת לי מהראש.
ואני גם כותבת סיפורים בהמשכים(כתוב לי בחתימה)ופתאום הבנתי שכל המקרים שקרו לי איתו הם מבוססים על הסיפורים וזה פשוט מפחיד.
אני באמת מנסה לשכוח ממנו,משתדלת אבל כל הזמן אני מרגישה מה היה קורה אילו המדריכה שלי הייתה באה?.
ואני מנסה להבין את דרכי ה' מדוע הוא גרם לבילבול הזה למה אני צריכה להתעסק עם זה עכשיו,וגם אם אני לא רוצה זה עדיין בתוכי ואני לא מצליחה לשכוח אותו.
שבוע טוב לכולם!.
-אור-