כל מי שלומדת ברעיה- שימו לב טרמ"חית צריכה עזרהרק שמחה

בס"ד

הייתי ביום ביקור וממש לא הבנתי:

מה האווירה החברתית? כמה משקיעים בזה מצד האולפנא, כמה באמת חברים טובים של אחרים?

מה הקשר עם הצוות?

הרגשתי שהלימודים תופסים את המקום החשוב באולפנא ואילו הקטע החברתי פחות, האם זה  נכון?

ובכלל אני אשמח לקצת הסבר על האולפנא כי זה ממש בלבל אותי.!.

תודה מראש..

סורי, סוג של ניצלוש- >-Ayelet-

מה נסגר עם רעיה???

הייתי ביום היכרות והם אשכרה נתנו לנו תחושה שהם לא רוצים שנבוא.. [ומין זילזול כזה.. אני פשוט לא רוצה ללכלך אז אני לא אגיד תשובה שאמרו לנו שממש הרגיזה..]

כאלו- שמעתי פול אומרות כזה- 'אומיגד אז אנלא באה לפה!!'

נכון.. ישלהם ביקוש.. והם לא רוצים שיהייה להם רישום של 1000 אנשים... אבל הם שיא המפספסים, הם מפסידים בנות שאפילו לא ירשמו את רעיה בתור אופציה לבוא לראיון.. והם בנות טובות! .

סתם חבל.. =]

מצטרפת להכל...נשוב לכל יישוב

זה היה ממש מוזר..

מוכר..סולמנדרה

אני הייתי שם שנה שעברה וגם הרגשתי ככה..

[מישי מהאולפנה אמרה לי לא לשים על-Ayelet-

היום היכרות כי הם בכוונה עושים אותו דפוק..אז מה הקטע של היום פתוח???? ]

מוחה עלייך בתוקף..renanushy2555

וחוץ מזה כל אחת רואה את מה שהיא רוצה לראות..

אם הייתן מסתכלות על זה חיובי,הכל היה נראה אחרת..

תחשבו על זה..

ואני מוחה בתוקף על דברים שנאמרו כאן...

גם אני מרעיה-ונאמרו דברים פשוט לא נכונים..

תחשבו חיובי,תסתכלו חיובי..טוב?!

אני דווקא הייתי ממש נהנתי...אווזה.

אבל אולי בגלל שאני כבר ממילא מכירה ת'אולפנא, אז לא באמת הייתי צכה בירוים והכל אז הכל לקחתי לא מהצד של ההסברים שלהם אלא מהצד הכיף... אבל פשוט בקבוצה שלי היו שביעיסטיות תותחיות, וכל הבנות בקב' שלי נהנו, ובנות בקב' אחרות לא נהנו!!

רק רציתי להגיד...שיריקס

אני גם טרמח"ית, ואני מבית אל וגם לנו עשו הרגשה כזאת...

אבל רק שתבינו: הם יכולים לקבל במקסימום 95 בנות למחזור,

ורק הבנות מבית אל זה בערך חצי... (אנחנו מחזור ענק בלי עין הרע,ומלא בנות רוצות לבוא לשם)

לכן אין להם ברירה אלא לדחות ככה בנות, כי הם לא יודעים איך לאכול את הכמות הזאת של הבנות.

אז אל תכעסו כ"כ, זה אולפנא מעולה עד כמה שאני יודעת....

אני מרעיהתהילה לאה770

האולפנה שלנו פשוט מדהימה!!! יש המון פעילויות חברתיות!! זה לא נכון בקשר ללימודים- ממש לא לומדים כל היום.. וזה לא שהציונים פה נמוכים.. שיא הכיף!!

לאהלה-דינוחה

מצטרפת לכל מילה!!!!!!!!

ממ.. אני לומדת שםם..מרב.

אז ככה- בקשר ליומפתוח: מצטערת אם זה היה נראה קצת מעפן ושלא באלנו שתבואו.. באמת שאין לנו בעיה שתבואו(= נקבל אותכן בשמחה ובתרועות.. מה היה נראה לכן זלזול? [חוץ מהקטע שאני הצטרפתי פתאום לאיזה קבוצה כי אפח'ת לא נתנה לי קבוצה? ;;]

בקשר לאולפנא: עם כל כמה שאני לא מתה על האולפנא [מסיבותי האישיות..] - תכל'ס זה אחלה אולפנא. באמת!! בנות מעולות (כאילו- יש פה מלא סגנונות. יש דוסות ממש, יש דוסות בסבבה, יש רגילות ויש ת'אלה עם החצאית קצרה דווקא וכאלהה..), צוות יש ויש.. יש מורות שאני חולה עליהן ויש מורות שאני לא מסתדרת, אבל זה כבר תלוי בי..

אוכל סבבה.

אווירה בכללי- חברים, אויי חברים, כל ישראל ונאמר אמן(= אנחנו חברות. יחסית.. [בין השכבות. ברור שבתוך השכבה אנחנו חברות..]

היייי.. את הצטרפת לקבוצה שלנו.. [ולא זה מה-Ayelet-

שהראה זילזול.. ]

(לקבוצה של הסגולים ורודים וזה?? ]

אני לומדת שם!!!!!ברכוש!!!

אני גם שונאת את כל הקטע הזה של היום היכרות!כאילו לא רוצים שתבוא  ומשכנעים אותך לא לבוא ושזה אולי לא מתאים לך ויש עו הרבה אולפנות טובות........אבל חוצמיזה אני ממש אוהבת את האולפנה !פה ושם יש כמה ויכוחים על דברים שאני לא מסכימה איתם!!!!יש הרבה קטע חברתי גם לומדים!ישנים בפנימיה!קיצור סבבה .שווה לבוא.....יאמי

נממ... אני גם משם חיוכים

וזה ממש לא, הקטע החברתי הוא משמעותי וחשוב ויש הרבה פעיליות ושיחות והכל... דווקא הלימודים הם לא הדבר הכי חשוב. נכון, זה חשוב! ואי אפשר לזלזל בהם לגמרי, אבל לא הכי...

והיום הכרות בדר"כ הוא ככה פשוט בגלל שיש ביקוש גדול, וגם ככה יבואו לפחות 200 בנות להיבחן, ומתוכם צריך להגיד ליותר מ100 בנות שהם לא התקבלו וזה באמת קשה.. אז פשוט כדי לא לאכזב יותר בנות - מראש עושים את היום הכרות לא יותר מידי מרשים, כדי שלא יהיו יותר בנות שיתאכזבו אח"כ...
אז נכון שיש בנות שמפסידים בגלל זה, אבל אין מה לעשות...

אם את רוצה נראלי יש פה הרבה בנות מרעיהקוקי...!

(וגם אני) ותמיד את יכולה לשאול..

תכלס זה אחלה אולפנה!~ אבל היא מתאימה לסוג מסויים ומי שלא תסכים עם האולפנא  סתם תבזבז את ה4 שנים שלה.. רק בנות שממש מקבלות ומקשיבות ושחושבות שהם ממש בקטע של האולפנה כדאי להם לבוא.

ואם אני כן מתאימה יש סיכוי ?טובי =][=

כולם אומרים לי תילכי לרעיה ... 

אבל אם את לא בת של רב אין לך סיכוי ??.

וחבל שלבנות טובות אולי לא תהיה היזדמנות

זה לא רק בנות-רב..תותית

יש סיכוי גם לבנות אחרות..

כדאי לך בכ"ז לנסות.. בהצלחה!!

אויייי-->>סתם אחת!

תשמעיי גם לי אמרו את זה ופשוט לא התיחסתי לזה...אין לי שר לאולפנהה ביכלל והתקבלתי..ויש עוד הרבה בנות אל תותריי!!את לא שונה מאפ בת אחרת!

אין קשר!!!!!!דינוחה

תנסי, אם כולם אומרים לך כנראה שזה כדאי!!

נראלך אני זוכרת איזה צבע הייתה הקבוצה שלכן?!מרב.

ממ.. הייתי בקבוצה כלשהיי.. העיקר שהיה בייגלה טעים(=

יאללה בואו לאולפי נהיה חברות((=

אין על האולפנא שלנו!!!אנונימי (פותח)

(גם אני מרעיה...)

אני לא ממש מסכימה עם אלו שאמרו מקודם שהיום הכרות דפוק בשביל שלא כולם יבואו בגלל הביקוש- אבל מי שבאמת רוצה לבוא לא מסתכלת על היום הכרות!!! ודווקא לדעתי היום הכרות לא כזה דפוק! אני ממש נהנתי בו..ומה שלא הבנתי על האולפנא שאלתי בנות שלומדות שם!

כן מתייחסים לקטע החברתי באולפנא ועושים כל מיני פעילויות ולדעתי יש אחלה קשר בין כ-ל האולפנא..אוירה טובה כזאת..וברור שגם בתוך השכבות...=)

ודרך אגב, יש הרבה בנות שאבא שלהם לא רב ובכ"ז התקבלו.. בהצלחה!! 

מסקנה....Tehilla*

אחרי שקראתי כאן את כל התגובות ואגב (לטרמחיו"ת) אני הרגשתי בידיוק כמוכם ביום פתוח ברעיה.....

אז אני הגעתי למסקנה שכדאי לכם פשוט לבוא לאולפנא שלי...!

סתם..אם בא לכם לדעת אני לומדת בצביה מעלה אדומים וזה מקום מדהים!!!!!

יש יחס ממש טוב בין המורות לתלמידות,הבנות הן שיא החמוווודות ויש שם המוווון פעיליות חברתיות!

גם הרמה הלימודית שם ממש טובה.היא יחסית גבוהה!!!!!

אבל בתכל'ס היא אולפנא מעולה!!!!!!!

ואתן יכולות לשאול כאן הרבה בנות שנמצאות בפורום שלומדות שם...!

בהצלחה!

נ.ב.- אני לא התכוונתי להגיד כאן שומדבר נגד רעיה...

רעיה--חמודית

אני טרמחית שגרה בבית אל ומכירה ממש טוב את רעיה....  שתי אחיות שלי לומדות שם... ו2 למדו שם ואחת מהם לימדה (וואו!!)...             אבל סתאם ככה נראלי שהאולפנא מעולה!! מתיחסים לקטע הלימודי ולקטע החברתי

פחות או יותר בשיוויון... וזה אולפנא ממש על רמה! נכון, היומעיון לא היה משו....  אבל בסדר, קחו בסבבה....(ציני)   יאללה ביי!! יומטוב...

נשמות..א*ן ע!ד מל2ד!

תראו,באמת ניסינו שיהיה לכן כיף. עבדנו הרבה לבנות תכנית,לחלק לקבוצות,לארגן פעילויות..זה לא הכי פשוט בעולם.

ביום עיון השני היו מלא פאשלות כי לא היה חשמל וזה כבר לא אשמתינו אבל תשמעו גם אתן בתור טרמחיות לא הכי שיתפתן פעולה..

הייתי כמעט עם כל הקבוצות וגם עם קבוצה אחת ספציפית ווואלה היו כאלה שפשוט באו,ישבו וניסו שנשעשע אותם.

תירגעו! תזרמו, תדברו..אנחנו נעשה מה שתרצו אבל תשתפו פעולה!

ובכמה מילים-כל מי שלא באה--מפסידה!! אולפנת רעיה היא פשוט אולפנא מדהימה!!!

שביעית רעיה תש"ע מוחה בתוקף#חנוש#

מעולם לא זלזלנו!! השקענו רבות ביומעיון!!

זה שקיבלתן רושם שלא כדאי לבוא זה פשוט כי יש המון נבחנות וברור שלא כולם יתקבלו. סה"כ הכינו אתכן לאופציה.

מי שחושבת שהיא מתאימה- שתבוא לנסות בשמחה (נשמח להתעלל בה בהשבעה)

אני לא בת של רב, לא צרפתיה, החצאיות שלי לא ארוכות ואמא שלי לא מזכירה ולמרות הכל התקבלתי.

תנסו ותכינו את עצמכן לאופציה של לא להתקבל. וגם תדעו שזה לא אומר שאתן לא מתאימות\חכמות\דוסיות.

אין על האולפנא שלנו.

רעיה כבוד!!!

אני מציעה לחשוב קצת שונהhada

יש עוד מספיק אולפנות לא צריך ללכת רק לכל מה שכולם הולכים והוא נחשב יכול להיות שבכלל מתאים לכם מקום אחר,כדי לנסות יותר מ-רעיה/בהרן/עפרה/כפר פינס...

תחפשו מה שבאמת מתאים לכם לא דווקא מה שמתאים לסביבה שלכם,אל תשימו על אף אחד!!!

חן??א*ן ע!ד מל2ד!

מה אמור להביע ''אמא שלי לא מזכירה''?? פעורה!

חח זה דווקא מצחיק.מרב.

אוריה- אצלך זה בדיוק: אמא שלך מזכירה, צרפתיה, חצאיות ארוכות.. הדפקט היחיד זה שאבא שלך לא רב(=

אצלי זה חצאיות ארוכות ואבא רב. ותו לא.

מאמי..א*ן ע!ד מל2ד!

עם כל הפלוסים שבצד התקבלתי אך ורק בזכות עצמי.

וחוצמיזה,אני לא הולכת עם חצאיות ארוכות. הלוואי שהייתי.

אחלה אולפנה (:אפרת.

והלמודים זה ממש לא הדבר המרכזי. הקטע החברתי באמת מרכזי באולפנה. לפעמים ההנהלה קצת קשוחה איתנו מעצבן כזה אבל זה באמת לא סיבה לא לבוא לאולפנה..

וברור שתבואו כי יהיה לכם אחלה שישיסטיות

אפפררתת!אנונימי (פותח)

שיכנעעתת אוותיי..חחחחחח......קורץ

א*ן ע!ד מל2ד!--- רק בזכות עצמך?רננ.

סתאאאם!

=) חולעלייך רננ!א*ן ע!ד מל2ד!
תשמעו דקה...אווזה.

לא פלא שהם לא כזה ניסו לשכנע את כל הבנות לבוא לאולפנא...

גם אחרי היומיון שהרבה בנות לא נהנו בו ואמרו שהם לא יבואו (אני אישית ממש נהנתי!) כתבו ת'אולפנא 370 בנות! אוקי? 370!!! זה פול! ותחשבו שהרב חיים צריך לראין לפחות 350 (בהנחה שלא כולם יבוא לראיון) בנות!! ולפסול 260 בנות מתוך ה-350 שבאו לראיון, כי הוא יכול לקבל רק 90! ויכול להיות מאוווד שהרבה בנות מתוך ה-260 יהיו מתאימות לאולפנא... אבל הוא לא יכול לקבל כ"כ הרבה!! אז תחשבו שאם הם היו עושות ת'יום עיון הכי מושקע, מפוצץ, מטורף, שווה, מלהיב, היו באות לאולפנא עוד הרבה בנות... בערך 450 ככה... אז כוווולם להרגע... היום עיון הזה לא היה במטרה שאף-אחת לא תבוא לאופנא... סבבה?
וואו! חפרתי!! לונורא.... תתמודדו!!

לומדת ברעיההאלי גאלי

תשמעי . האולפנא סבבה ממש כיף ויש המון השקעה בקטע החברתי וממש לא לחוצים על הלימודים יש עוד מלא מה לאמר על האולפנא . אבל חשוב שתדעי שבאמת רק מנסים לגרום לבנות לא לבוא כי יש  השנה 400 בנות שבאות לראיונות.. האולפנא מפוצצת טרמחיות... אז לא להפגע מיחס קצת מרחיק כי אין בררה לאולפנא!!!

חוצמיזה שממש ממש כיף אם את רוצה לשמוע עוד אז תאמרי..

ממש מסכימה..קוקומן

גמאני וחברות שלי חשבנו על הקטע הזה....

מעלה לבונה!!!!!!אין על מעלה לבונה!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

תבואו ליום היכרות!!!!!תתאהבו במקום!!!!

אין על רעיה!!!מישי.

תבואו,יהיה שמח

בקשר ליום הכרות...אנונימי (פותח)

גמאני הייתי ביום עיון של רעיה וממש לא הרגשתי שמזלזלים(כדבריכם....)

ממש נהנתי,נכון לא היה שיא המושקע אבל זה בסך הכל רק יום עין!!!!

!@#$%^^^^ התנצלותתתת@$^^&**)*-Ayelet-

בלי לשים לה התמקדתי רק בדברים הרעים והוצאתי שם רע..

אז-

הדברים הטובים->

ההסעה  הייתה אחלה..

השביעית היו מתלהבניות כאלו שעושות לך חשק להשתגע ביחד איתם..

בקבוצה שלנו הבנות [האלו מהשביעית..] היו באמת חמודות, ופשוט לא שאלנו אותם יותר מדי שאלות אז הם לא ענו יותר מדי תשובות..

אכלנו הרבה בייגלה.. והיה טעים=]

בקיצורררר... למי שהולכת לשם [ותתקבל..] שיהייה טונות בהצלחה!!!!

גמאני הייתי שם..=)~מתנחלת גאה~

ובכלל לא שמתי לב שהתייחסו אלינו מגעיל..

כאילו בהתחלה הרגשתי תקועה בתוך מקום מוזר ובסוף הרגשתי שיא הכיף  וממש נהנתי..

שביעסטיות-- היה תותחי!! תודה רבה!!

חח.מתוקוותD-:מישי.
רעיהחני770

כל אחת יכולה למצוא את הדברים הטובים ואת הדברים הרעים בכל אולפנא   

מסקנה: האולפנא שלנו הכי שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוחח.. רעיה.. איזה נוסטלגיה=]talr123
התפלק לי...talr123

טוב.. למדתי שם שנה אחת ועזבתי...

אבל זאת באמת אחלה אולפנה!!! אבל היא ממש לא מתאימה לכל אחת... שלא תחיו בסרט הזה.. אם אתן רוצות להיות פנ"מ- אפילו אל תחשבו על זה!!!! סיוט מתמשך... (מנסיון!)

קיצר- אם אתן מאיזור בית אל/גב"ש/גב ההר וכו'- תבואו. אם לא- אז יכול להיות שקצת תפספסו... וזה כן עובד על פרוטקציה!!!! (כמו בכל אולפנה אחרת..) בהצלחה!!!

המצאה חביבתי..^^לירז1

אני לא גרה באיזורים שציינת ובכל אופן התקבלתי לרעיה ללא שום פרוטקציה מכל סוג כלשהו.

אה , גם חשוב לציין שאבא שלי לא רב בכלל ואמא שלי לא מורה. ואנחנו בכלל לא צרפתים..

בכל אופן, מה שרציתי להגיד בכל המלל הזה שאם את חושבת שאת מתאימה תבואי עם היכולות שלך, עם ביטחון עצמי ובעזרת ה' עוד תתקבלו במידה אותן רוצות כמובן..

באולפנה שלנו, העומס של הפעיליות החברתיות מתחלקת לשכבות- חמישית- מפוצצים בפעיליות חברתיות, שישית אני חושבת שגם ושביעית זה הרבה יותר לימודים. בנוגע לשמינית עדיין לא זכיתי להגיע..אבל הבחורות לא לומדות בכלל!

האווירה החברתית בין הבנות בשכבה היא נחמדת לחלוטין. כפרה על הבנות בשכבה שלי!! (שביעית רעיה- קבלו נשיקה הישר מהמסך הדק שלי פה במחשב..)

בין השכבות זה פחות או יותר..

והכי חשוב, ביטחון עצמי (לא מופרז כמובן..).

בהצלחה!

לירז, היא לא אמרה שמי שבבית אל וכ"ו מתקבלת-Ayelet-

היא אמרה את זה בקשר לפנימיה מלאה!!

ניצל"וש קל.. לירז תיכנסי..מרב.

קצת קשה לקבל נשיקות ממסכים דקים דרך מסך עבה כמו שיש באולפנתנו הנחמדת ליד כיתתך המקסימה..

אני לא יודעת איפה ראית את זה,talr123

אבל בשומקום לא כתבתי שזה תלוי באבא רב ובאמא מורה. כתבתי שזה קשור לפרוטקציה כמו בכל מקום אחר. וכנראה את לא בפנ"מ, אז את לא יודעת מה הפירוש של לשבת יום שלם בלי לעשות כלום כשכל החברות שלך נמצאות בבית.

לא המצאתי כלום. אני אומרת הכל מנסיוני העשיר והכואב של שנה מבוזבזת מבחינתי.

שורה תחתונה- אם את גרה קרוב- בואי. אל תכנסי לסיוט של פנ"מ. (כמובן שיהיו אנשים שיגידו שאין כמו פנ"מ וזה הכי שווה וכו'. בינינו- זה עצוב ללכת לישון לבד בדירה ריקה..)

המשך חיים מאושרים.

טל-אנונימי (פותח)

אבל יש מלא בנות בעליית הנוער!חצי שכבה בערך..והם לא נראה לי כ"כ סובלות ללכת לישון לבד..והמדריכות גם משתדלות שבכל דירה יהיו כמה בנות שנשארות בשלישי כדי שהם לא יהיו בודדות..

וכשעליית הנוער משתחררות עושים לפנ"מ פעילות שווה..לפחות משתדלים

קיצר-באמת לא מתאים לכולם להיות שבוע שלם מחוץ לבית אבל זה לא כ"כ נורא..

צודקת...הבנות של עליית הנוער ממש נהנות-לא?!renanushy2555אחרונה
מחפשת אולפנה?תורת חיים בעiז

הכנתי טופס על מלא אולפנות ויש עליהם פירוש (מה שבכתב יד כזה זה מישהי שלומדת או מכירה כתבה ומה שבכתב רגיל זה מה שהאולפנה פירסמה או מאתר האולפנות) ויש גם תמונה של הבנות משם ותמונה של הקמפוס או הפנימיות

מוזמנות להינות אולפנות ארצי

בטוחה שזה לא תוצר של AI?נייקיי
בעיות עברית ותחביר לאורך כל המסמך. 
ואו איכותי!7410

כל הכבוד על ההשקעה, נראה ממש טוב ומסכם. הייתי מוסיפה בירושלים פרטים גם על תהילה, עטרת רחל ותאיר ציון. (שלושתן מאד מאד דוסיות)

כל הכבוד על היוזמההודיה לה':)אחרונה
מישהו יודע אולי על אולפנת שבות?איידן

מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם מותר סמארטפון או חצי טאצ' באולפנת שבות?

או על אולפנות דוסיות (או אם שם דוס) שמותר בהן 

תודה מראש

לא נראה לי מותר אבל יכולה לברר לך..תודה ל-ה' יתברךאחרונה
אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.

אולי יעניין אותך