שלום עכשיו יריב אופנהיימר,יושב במסעדה עם איתי זרמעודכן

מזכ"ל שלום עכשיו הסתבך: צולם חוגג עם מתנחלים

תמונות ממסיבת הפרידה של כתב גל"צ, גיא ורון, שהופצו ברשת בהן צולם מזכ"ל שלום עכשיו, יריב אופנהיימר, יושב במסעדה עם מתנחלים כדוגמת איתי זר ואיתמר בן גביר אילצו אותו לנפק הסברים לחבריו: "אין ולא יהיה לי לעולם מכנה משותף איתם. האנשים הללו אינם בני שיח בעיני ולא תמצאו אותי מבלה איתם בזמני הפנוי". בן גביר: "אופנהיימר דווקא דיבר ארוכות עם איתי זר, עד שהגיעו המצלמות". איתי זר: "הוא צבוע".

הדפסה
05.12.10 09:51

מזכ"ל שלום עכשיו הסתבך: צולם חוגג עם מתנחלים
  אופנהיימר מחובק עם דני דיין. ברקע משמאל איתמר בן גביר

מחזה לא רגיל נצפה באחת ממסעדות ירושלים בשבוע שעבר. על אותו שולחן יושבים, מדברים ונהנים איש חוות גלעד איתי זר ופעיל הימין איתמר בן גביר לצד מזכ"ל שלום עכשיו, יריב אופנהיימר. ימות המשיח? לא ממש. מדובר במסיבת הפרידה מגלי צה"ל של כתב התחנה, גיא ורון. למסיבה הוזמנו חבריו של ורון אנשי ימין ושמאל, מתנחלים, עיתונאים ועוזרים פרלמנטריים. מצד ימין אפשר היה לראות את אנשי מועצת יש"ע כמו דני דיין, ישי הולנדר ויוסי דגן וגם אנשי ימין כמו איתי זר מחוות גלעד והעוזר הפרלמנטרי של ח"כ מיכאל בן ארי, איתמר בן גביר. מצד שמאל הגיע מזכ"ל "שלום עכשיו", יריב אופנהיימר.

(אופנהיימר בחולצה הירוקה מימין. נוכחים: במרכז השולחן בן גביר, איתי זר, כתב ערוץ 10 רועי שרון, חיים לוינסון 'הארץ', ישי הולנדר, יוסי דגן ויו"ר מועצת יש"ע דני דיין)

מי שהיה מסתכל מבחוץ ורואה כיצד יושבים זה לצד איש חוות גלעד איתי זר ויריב אופנהיימר מדברים וצוחקים ובאמצע השולחן מככב איתמר בן גביר היה מתקשה להאמין שמדובר ביריבים, שלא לומר אויבים, שברוב ימי השנה מתקוטטים ונלחמים זה בזה. המחזה הלא רגיל תועד במצלמות והועלה לרשת הפייסבוק ואיתם הגיעה גם הביקורת מימין, אך בעיקר משמאל על מזכ"ל שלום עכשיו שהעיז לסעוד על אותו שולחן עם אנשי הימין. מבקרי "שלום עכשיו" שעוד לא נרגעו מהמפגש של תנועת השלום עם סגן שר החוץ דני איילון התקשו לראות את התמונה שבה נראו יו"ר מועצת יש"ע דני דיין מחובק עם יריב אופנהיימר בתמונה מחוייכת כאשר איתמר בן גביר יושב מאחור.

באתר הפורומים 'רוטר' הועלתה התמונה של דיין ואופנהיימר ומשם היא טיילה לפייסבוק. אנשים מהקצה השמאלי העלו את התמונות לרשת והחלו ליירט חיצים אל עבר מזכ"ל שלום עכשיו. "פורום שאיתמר בן גביר נמצא בו איננו פורום שאיש מחנה השלום צריך להיות בו", כתב אחד הגולשים שהשתתף בדיון. פיליפ וייס, בלוגר יהודי אמריקאי, פרסם רשימה שכותרתה "האם שלום עכשיו מתיידדים עם מתנחלים?". התמונה המפלילה הועלתה גם לקיר של יריב אופנהיימר בפייסבוק והוא נדרש להסברים.

לנוכח הביקורת שיגר אופנהיימר הודעה שבה הוא מסביר שהוא מבחין בין יו"ר מועצת יש"ע דני דיין שהוא יריב אידיאולוגי שמותר להתיידד איתו לבין פעילי ימין כמו איתי זר ובן גביר. "לפני גל ההתלהמות אולי כדאי לברר את העובדות?", כתב אופנהיימר למתקיפיו בפייסבוק, "מדובר באירוע פרידה לכתב גל"צ בשטחים, גיא ורון, אליו הוזמנתי. נכחו במקום בין היתר גם הטיפוסים השליליים כגון בן גביר וזר. אין ולא יהיה לי לעולם מכנה משותף איתם וכמובן שאני סולד מהם גם כיריבים אידיאולוגים וגם כבני אדם. לא אשכח לבן גביר את התמונה שבוע לפני רצח רבין בו הוא אחז אל מול המצלמות בסמל הרכב בו רבין נסע. לא אשכח לאיתי זר את הפוגרומים האלימים שיוצאים מהאזור עליו הוא שולט בניגוד לחוק. אל חשש, האנשים הללו אינם בני שיח בעיני ולא תמצאו אותי מבלה איתם בזמני הפנוי. יחד עם זאת, דני דיין אשר מתנגד בפומבי לכל פגיעה בפלסטינים וקורא לציבור שלו לציית לחוק הוא יריב אידיאולוגי וערכי מר, אך אדם שניתן לעמוד לצידו לצילום משותף. היותי שמאלן נחרץ איננה עומדת בסתירה להיותי בן אדם שיכול לכבד גם אנשים בעלי תפיסת עולם שגויה ומעוותת".

בן גביר: אופנהיימר דיבר ארוכות עם איתי זר
למרות שבהודעתו בפייסבוק טוען אופנהיימר כי אין לו שיג ושיח עם אנשים כמו איתי זר, אנשים שהשתתפו באותו אירוע דווקא זוכרים את אופנהיימר מדבר ארוכות עם זר. "נקרעתי מצחוק לקרוא את התגובה של אופנהיימר", אומר איתמר בן גביר, "הוא ישב ליד איתי זר ושוחח איתו בערך חצי שעה כאשר אופנהיימר שואל שאלות ואיתי זר עונה לו באריכות. כל זה התרחש עד אשר אחד הנוכחים העיר שמעניין לדעת מה האנרכיסטים יחשבו על כך. באותו רגע אופנהיימר קם מהכסא כאחוז תזזית והשתדל להתרחק מאיתי זר, מה שמלמד כי אופנהיימר הוא בסך הכל נושא הכלים של פורעי החוק מבלעין ונעלין."

יריב אופנהיימר מסר בתגובה כי הוא אכן שוחח עם איתי זר אך מהר מאוד הבין שהוא אינו בר שיח. "מה שכתבתי בעניין מייצג את השקפת עולמי, החלפתי מספר משפטים בנושאים אידיאולוגיים עם הנוכחים ומהר מאוד הבנתי שלצערי דעתי השלילית כלפי איתי זר ודומיו תואמת את המציאות".

איתי זר משיב לאופנהיימר: איפה הפתיחות?
"עצם ההתנצלות של אופנהיימר כלפי הציבור שלו, מראה לכולנו שאנחנו הרבה יותר פתוחים, ממי ששייך לציבור שאוהב לנפנף בדגל הפתיחות", אומר איתי זר לסרוגים. "אני בניגוד לאופנהיימר לא מפחד שיראו אותי ביחד איתו, עם זאת אני חושב שצביעות עצובה נודפת מהבחור. עם האויב שרוצה להשמידנו, הוא מדבר ומצטלם, וממני, שאני אחיו, שעושה צבא, משלם מיסים, נלחם למענו, הוא סולד.

"אנחנו חרטנו על דגלנו אהבת הארץ, אהבת העם, ואהבת התורה. ואילו אופנהיימר, רוצה לתת את הארץ לאויב. אנחנו מתעסקים בישוב הארץ, בהפרחת השממה, ציונות וחקלאות. ואופנהיימר רוצה להחריבה. אני מציע למזכ"ל שלום עכשיו שיבדוק את זכותו על ארץ ישראל, שכם, חברון וסבסטיה. ואז ימצא גם את זכותו על ת"א, רעננה, ירושלים ועוד מקומות ש"גזלנו" מהערבים. 'שלום – עכשיו' תעשה קודם עם האחים שלך ואחר כך תנסה עם האויב. אגב גם אני נגד פגיעה בחפים מפשע, גם אצל הערבים. להזכירך חוות גלעד הוקמה לזכר גלעד זר שהיה קב"ט מו"אז שומרון, ונרצח על ידי הערבים, שלהם אתה כל כך רוצה לתת את ארצנו, על אדמות שנגאלו ונרכשו על ידי אבי, משה זר.

"ולגבי הפוגרומים שיוצאים מהאזור שלי כביכול: האם התכוונת לרצח של אחי שהשאיר אלמנה ויתומים? אולי לרציחות המזעזעות בכביש הגישה לעמנואל? לרצח של עידו זולדן? לרב חי? לרחל שבו וילדיה? ועוד כהנה כהנה, מאות יהודים שנרצחו על ידי הערבים שאתה כל כך דואג להם? נראה לי שהעיוות דווקא אצלך".

יפה להם...קשקשן

ד"א ישנם הרבה מפגשים כאלו, של אנשי שמאל קיצוני עם אנשי יצהר שמתקיימים בצורה יזומה.

חשוב תמיד לזכור שאנחנו אחרי הכל אחים, למרות שאסור להתבלבל ובגלל שהם אחים לא לריב איתם...

תכל'ס בזיון.מתנחלוס
זה רק מראה שכל ההתנהלות שלהם היא נגד התורהאנונימי (פותח)

הם בזים לאיסור להתחבר לרשע אפילו לדבר מצווה (לא שמסיבה בפאב של כתב אנטישמי מגללי אש"ף זה מצווה)

לא מראה כלום!!קנקן

"אם הבנים שמחה" מתיר

עוד לא קם האחרון שיתיר גמרא מפורשתאנונימי (פותח)

מחבקי הרשעים (המזחרניקים והחב"דניקים) ממילא שייכים לכת שאין לה קשר לחז"ל, להלכה וליהדות האורטודוקסית

תלמד תדעקנקן

למדתי. ממורה טובאנונימי (פותח)

בגלל האהבה חרב הגוש קנקן י

חיבוק השוטר המגרש -

נתן בעצם לגיטימציה לעצם הגירוש.

וגרם לכך שהחיילים לא יסרבו פקודה, והעם ישתוק.

/Forum/Forum.aspx/t317395#3967012

טעיתי בלשוני, הנה דברי רבינו הק' אם הבנים שמחה:קנקן

יש ללחוץ להגדלה:

כל הפרק הרביעי בספרו מוקדש לטובת ענין השלום, שלמען שלימות ארה"ק יש להתחבר גם עם רשעים.

כמובן שאם הם באים לגרש אותנו צריך לסרב פקודה וכו' וכו'.

אני רק התכוונתי לזה ובעצם לא כ"כ על מעשי אנשי יצהר  עם שלום אך שוא

מהדורא אחרת [ישנה] יש כאן:

http://chabadlibrarybooks.com/pdfpager.aspx?req=38319&st=&pgnum=1&hilite=

המפגשים שמארגן פרג'ון הם בושה וחרפה.אנונימי (פותח)

המטורפים מהשמאל הקיצוני אינם אחים שלנו והדברות עם רשעים כאלו היא אסורה.

שמענו אותךקשקשן

וסתם לידע כללי באחת הפגישות קמו חבר'ה משלהם ואמרו שהם מאמינים בה'.

ואני מכיר מס' אנשי שמאל קיצוני שחזרו בתשובה והיום הם תלמידים של הרב גינזבורג (אחד מהם הוא בנו של דדי מנוסי ממעריב), אז יש תקווה לכולם.

"לבלתי ידח ממנו נדח".

אשריך

דלת כניסה היא גם דלת יציאהפרמיון סקלרי

אם אפשר להשפיע אפשר גם להיות מושפע, בעיקר כשמדובר בפעילים פוליטיים מקבלי משכורת מהאיחוד האירופי ולא סתם עמך טועים. ואני יכול להתחייב בפניך שעל כל איש שמאל מובהק שחוזר בתשובה יש 100 מזרחניקים שיוצאים בשאלה ומצטרפים לשמאל האנטי דתי

נסחפתם.. "רשעים"....talr123

הם אחים שלכם!!! הם טועים! לא רשעים! "תינוק שנשבה"- מכירים ת'מושג? לא שיש לי סימפטיה מיוחדת כלשהי ליריב אופנהיימר, אבל קחו בחשבון שרוב האנשים השמאלניים גדלו בשנאה כלפינו, שהם בטוחים שאנחנו מסכנים את עתיד המדינה, שהשלום הוא הערך החשוב ביותר.. וכולי.

אני חושבת שכדאי וצריך להתחבר אליהם, שיבינו אותנו, שידעו מי אנחנו, וככה אולי לאחות את הקרע הזה ולגרום להם להתחיל לשנות את דעתם.

בשורות טובות, ישועות ונחמות לכל עמישראל.

אז מה עם הם אחים ויהודים?The yehudi
אח לא יכול להיות רשע? גם המרגלים שבדורו של משה רבינו נקראים רשעים אע"פ שהם היו ראשי הדור, נשיאי העם...אדם נמדד ע"פ מעשיו לא ע"פ ייחוסו.
לרשע יש הגדרות מדויקות מאוד --פשיטא-

יש לכם כח למשהו ארוך? - (מי שאין לו כח שיעצור באמצע...)

אז ככה - כתוב בגמרא במסכת תענית שרק ל"עז פנים" מותר לקרוא רשע. 

עכשיו השאלה היא רק מה זה "עז פנים" - אז ככה, הראי"ה קוק זצ"ל כותב בעולת ראיה (פירוש על הסידור, למי שלא יודע...) על מה שכתוב "שתצילני היום ובכל יום מעזי פנים ומעזות פנים" - "אלה שהם (עזי הפנים) בכל מהותם נגד התורה והשפעת קדושתה בעולם". לא צריך להיות חכם בשביל להבין  שיריב אופנהיימר וכל שאר השמאלנים אינם "בכל מהותם נגד התורה וכו'".

שימו לב כמה חמורות ההגדרות של המקרים בהם אפשר לקרוא לאדם רשע!!!

אז לפני שקוראים לכל שמאלן רשע - קצת זהירות!

אסור לשכוח שהם תינוקות שנישבו ויש להתפלל שיחזרו בתשובה שלמה במהרה בימינו אמן!

את כל הלימוד הזה לא אני המצאתי אלא הרצי"ה קוק. (מי שרוצה להרחיב יכול להסתכל בשיחות הרצי"ה  [בעריכת הרב אבינר] ספר במדבר פרשת קרח).

נמאס מכל השנאת חינם הזאת! דיייי!!!

לך תתווכח עם ההגדרה הפשוטה של הרמב"םפרמיון סקלריאחרונה

ואלו שאין להן חלק לעולם הבא, אלא נכרתין ואובדין, ונידונין על גודל רשעם וחטאתם, לעולם ולעולמי עולמים:  המינים, והאפיקורוסים, והכופרים בתורה, והכופרים בתחיית המתים, והכופרים בביאת הגואל, והמשומדים, ומחטיאי הרבים, והפורשים מדרכי ציבור, והעושה עבירות ביד רמה בפרהסיה כיהויקים, והמוסרים, ומטילי אימה על הציבור שלא לשם שמיים, ושופכי דמים, ובעלי לשון הרע, והמושך עורלתו

הפורש מדרכי ציבור:  אף על פי שלא עבר עבירות, אלא נבדל מעדת ישראל ואינו עושה מצוות בכללן ולא נכנס בצרתן ולא מתענה בתעניתן, אלא הולך בדרכו כאחד מגויי הארץ, וכאילו אינו מהן--אין לו חלק לעולם הבא.

העושה עבירות ביד רמה כיהויקים:  בין שעשה קלות, בין שעשה חמורות--אין לו חלק לעולם הבא; וזה הוא הנקרא מגלה פנים בתורה, מפני שהעיז מצחו וגילה פניו ולא בוש מדברי תורה.

שניים הם המוסרים:  המוסר חברו ביד גויים להורגו או להכותו, והמוסר ממון חברו ביד גויים או ביד אנס שהוא כגוי--שניהם, אין להן חלק לעולם הבא.

מטילי אימה על הציבור שלא לשם שמיים:  זה הרודה ציבור בחוזקה והם יראים ופוחדים ממנו הרבה, וכוונתו לכבוד עצמו ולכל חפציו, לא לכבוד שמיים, כגון מלכי הגויים.

כל אחד ואחד מארבעה ועשרים אנשים אלו שמנינו--אף על פי שהן ישראל, אין להן חלק לעולם הבא.  ויש עבירות קלות מאלו, ואף על פי כן אמרו חכמים שהרגיל בהן אין לו חלק לעולם הבא, כדי להתרחק מהן ולהיזהר מהן.

ואלו הן:  המכנה את חברו, והקורא לחברו בכינוי, והמלבין פני חברו ברבים, והמתכבד בקלון חברו, והמבזה תלמידי חכמים, והמבזה רבותיו, והמבזה את המועדות, והמחלל את הקודשים.

במה דברים אמורים שכל אחד מאלו אין לו חלק לעולם הבא, בשמת בלא תשובה.  אבל אם שב מרשעו, ומת והוא בעל תשובה--הרי זה מבני העולם הבא, שאין לך דבר שעומד בפני התשובה:  אפילו כפר בעיקר כל ימיו, ובאחרונה שב--יש לו חלק לעולם הבא, שנאמר "שלום שלום לרחוק ולקרוב, אמר ה'--ורפאתיו" (ישעיהו נז,יט).

כל הרשעים והפושעים והמשומדים וכיוצא בהן שחזרו בתשובה, בין בגלוי בין שחזרו במטמונייות--מקבלין אותן, שנאמר "שובו בנים שובבים" (ירמיהו ג,יד; ירמיהו ג,כב):  אף על פי שעדיין שובב הוא, שהרי בסתר בלבד חוזר ולא בגלוי--מקבלין אותו בתשובה.

גם היטלר היה תינוק שנשבהפרמיון סקלרי

הוא אח שלנו (אח עשו ליעקב), הוא בסך הכל גדל ככה והוא היה בטוח שהיהודים מסכנים את עתיד הרייך ושטוהר הגזע זה ערך עליון.

באוקצור, אולי מספיק עם הקשקוש הנוצרי הזה? לעקור מהתורה את המושג רשע זה לעקור מאות פסוקים, ברייתות ומדרשים. אפילו יש"ו לא העז למחוק את הברית הישנה אלא רק הוסיף עליה את הברית החדשה. הקוקניקים עוקרים את כל התורה כדי להתאים את היהדות לדתם ההזויה החדשה.

דברים כדורבנות של איתי זראנונימי (פותח)

הפדיחה כולה היא של אופנהיימר.  זה לא המקרה לדון עם מותר להפגש עם רשע וכו'...

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך