תכל'ס- את צודקת.
אבל מה לעשות, ואם יש מישי זבל שחושבת שהחיים שלה זבל, והבנאדם היחיד שנותן לה אהבה למרות הזבל זה איזה גוש ערבי מכוער ומטומטם??
נראלכם שהבחורה ה"זבל" שבעז"ה תהפוך לאישה מדהימה לא יודעת שזה לא טוב לה הקשר בינה לבין הערבי הזה? היא יודעת טוב מאוד מה יהיו ההשלכות של הקשר הזה, במיוחד היום- שכל כך הרבה מדברים על זה, ובכל זאת- הערבי הזה הוא הקשר היחיד שלה [לבינתיים] לעולם הוורוד שהיא חלמה עליו תמיד- מישו שאוהב אותה באמת. [או לפחות ככה היא מרגישה.]
ולכן-- בוודאי שצריך לתת חום ואהבה גם ל"בנות הזבל" כדי שהן לא יתפתו ללכת עם הערבי כי הוא היחיד שנותן להן את זה, אבל צריך להבין גם את זה שהיא הולכת לערבי. [לא להבין בקטע של "אני מבינה אותך, אז בואי נתמודד ותמשיכי לחיות עם ה.. סליחה על הביטוי.. מניאק הזה" אלא בקטע של "אוקיי. אני מבינה מאיפה ולמה זה מגיע.." מובן ההבדל?]
וכמובן- שצריך לשמור על הבנות שיכולות בקלות להגיע ולהיות לא זבל, אלא המיץ של הזבל.
ואני מדברת יחסית מניסיון, כי עלי שמרו טוב מאוד ב"ה, ולא נתנו לי להגיע לשם. אם לא היו מחזיקים אותי חזק [לא כבלו אותי. הרבה הרבה הרבה חום והבנה עמוקה על השטויות שאני עושה] ולא נותנים לי ליפול, מעודדים וכו'-- הייתי יכולה עכשיו להיות באיזה כפר ערבי נאלח ומסריח עם בעל מכה וילד אחד עם אבא מפגר.
אז כל מה שבאתי להגיד- תנו אהבה וחום לכולם, כי גם מי שלא נראה שהוא הולך ליפול- יכול להיות שהוא עומד על צוק גבוה, וחבל שהוא יפול וייהרג.
יום טוב ותודה על ההקשבה(=