תלמדו מחרדים איך עושים חרם על כתבים משמיצים!!מיה ש

זוכרים את עקיבא נוביק , והכתבה המשמיצה שהוא עשה על רמת מגרון ?

זוכרים עמיחי אתאלי והכותרת המזעזעת על שבת חברון ? חיי שרה 

זוכרים את לוינסון והכתבה "המזהירה מהסתות המתנחלים הכהניסטים " ,

שעשה על מישהו מתפוח , קרוב מאוד ליום רבין , הידוע לשמצה ? 

והכתבה המגעילה של הדתי ישראל רוזנר המפד"לניק על יהודי שמעון הצדיק 

אז הצעתי , מי שמשמיץ אותנו לא נשתף איתו פעולה !!

תלמדו מהחרדים !!

אם היינו כמוהם , מזמן לא היו מתעלקים עלינו ומשמיצים אותנו סתם !!

תראו בכתבה , ברגע שהכריזו החרדים חרם על נוביק, הוא התקשר והתחנן שזה לא יהיה ?????

למה אנחנו פריארים שלא יודעים לעמוד על שלנו ???????????

לוינסון - אני יודעת שאתה קורא שורות אלו בקביעות . 

אתה חייב התנצלות , ושינוי דרך . אין לך יותר במה מאיתנו להשמצות שלך . 

עקיבא, תמצא דרכים אחרות להתפרסם • טור אישי

היחצ"ן ירח טוקר שובר את כל המוסכמות והכללים בתחומו, ובטור אישי הוא קורא לכתב המשמיץ מ'ידיעות': עקיבא, מספיק! • ואולי, מהרהר ירח, אולי היינו צריכים להחרים
ירח טוקר, בחדרי חרדים 15:42 15/12/2010
ירח טוקר. אל תגזים  

שלח לחבר
25

עקיבא, די. 

מה שאני עומד לעשות בשורות הבאות מנוגד לכללים הנהוגים שבין עיתונאי לבין דובר ואיש יחסי ציבור. אבל כנראה שהכתב עקיבא נוביק חצה כבר את הגבולות, ומשכך גם אני מרשה לעצמי לחרוג מן הכללים. 

לפני כחודשיים פרסם נוביק ב'ידיעות אחרונות' כתבה פותחת אשר השחירה את כל האברכים לומדי התורה במדינה. הכתבה שראויה ל'פרס פוליצר' בשל העובדה שלראשונה תפסה את כל השער בעיתון של המדינה, כתבה ובה מרואיין אחד, אנונימי, אשר בעצם הראיון השחיר בצורה חד משמעית רבבות רבים. 

עקיבא נוביק התנצל, גמגם בתירוצים שונים והתגונן בכך שהוא סיקר אירועים חרדיים טובים ולא רק שליליים, וזאת לטענתו, בניגוד לעמיתיו. בעקבות הכתבה, פורסם אודות חרם אשר יוזמים כנגדו דוברים ועיתונאים חרדיים. הפרסום וההדים עשו את שלהם והוא, כתב צעיר שחשש מלאבד את מקורותיו, צלצל דקות לאחר פרסום הידיעה, אליי, ולנוספים מקרב נמעניו החרדים, על מנת לוודא שהחרם לא יוטל עליו. האמנתי לו, קיבלתי את דבריו, וגם אם לא, לא איש חרמות אנוכי. 

הבוקר שוב בחר "ידיעות אחרונות" להשחיר את עמודו הראשי בתוספת עמודים נוספים בתוך העיתון בדבר תרמית הישיבות. הפעם נוביק הלך לישיבות, חיפש, דיבר, ראיין, כתב וחתם גם את שמו בכתבה. 

נוביק, כמו עיתונאים רבים אחרים במדינה הקטנה שלנו מסקר תחום אחד ספציפי, תחום חם ותוסס ולצערנו גם כאוב, כתבנו לענייני דתות. פגשתי בו לראשונה בעצרת שזכיתי לדברר, עצרת בג"ץ עמנואל. לאחריה קיימנו מספר שיחות טלפוניות פה ושם. עקיבא עשה לי אמנם רושם טוב. הוא גם בא מהציונות הדתית. אבל בפועל, שוב ושוב הוא מוכיח אחרת. 

בניגוד לעמיתיו, אנשי המקצוע שפועלים כבר שנים בתחום התקשורת, יהודה שלזינגר מ"ישראל היום", יאיר אטינגר מ"הארץ", איציק טסלר מ"מעריב", סיון רהב מאיר, אורי רווח, ידידיה מאיר, קובי אריאלי ורשימה ארוכה נוספת של עיתונאים המייצגים בצורה זו או אחרת את המגזר החרדי בתקשורת הכללית - נוביק בחר בדרך אחרת. הדרך הקלה להתפרסם, הדרך הקלה לתפוס שער. להשמיץ וללכלך בכל דרך. 

בטוחני, מעל לכל ספק, כי אם תשאלו כתבים כאלה ואחרים האם גנזו במו ידיהם סיפורים תקשורתיים חמים כנגד חרדים כאלו או אחרים, או לחילופין האם לא ביטלו אי פעם בראשם יוזמה כזו או אחר לכתבה פותחת, תשמעו תשובה חיובית. רק בעקבות ההשלכות הקשות והמשמעותיות שיש לכתבה שכזו על מרקם היחסים העדין בין החברה החרדית לציבור הכללי במדינה. ועוד לא דיברנו על חילול ה' הנורא שייגרם מכך. 

לצערי, מה ששלזינגר, אטינגר וחבריהם אשר זוכים לשיתוף פעולה מצד כל הדוברים, אנשי היח"צ, העיתונאים, אישי הציבור החרדיים, בעיקר בשל מקצועיותם הראויה לשבח, אך לא פחות בשל המוסר והאחריות אשר על פיה הם נוהגים בתפקידם, הכתב החדש והצעיר, עקיבא נוביק, לא למד ולא עשה. 

אני פונה הפעם לעקיבא בצורה זו, באופן פומבי, בשמי ולא אנונימית כמו אותו אברך רשע. עקיבא די. 

לא ביקשתי ממך מעולם שתסקר את ארגוני החסד החרדיים הרבים אשר אתה מכיר היטב, לא ביקשתי ממך שתסקר את רבבות האברכים המוסרים את נפשם וחייהם למען התורה שהיא עמוד העולם. אבל תפסיק לחיות בינינו ולקבל מאיתנו, ולהשמיץ אותנו. לא חסרים חומרים טובים, יש מספיק אייטמים, מרואיינים וכתבות שתוכל גם בהם להצליח ולהתפתח מקצועית. עברת את הגבול עקיבא, עברת אותו.

הבהרה: ירח טוקר מבקש להבהיר כי אין לו מידע על סיפורים ששלזינגר, רהב-מאיר או כתבים אחרים גונזים כתבות כאלו או אחרות במהלך עבודתם העיתונאית, והוא מתנצל בפניהם אם כך השתמע.

http://www.bhol.co.il//Article.aspx?id=22533&cat=1
מסכימה לגבי עקיבא נוביק,אמא אדמה

הוא נוראי!

חייבים להפסיק לשתף איתו פעולה,

גם אם "הוא חדש" ו"עורכים לו את הכתבות"...

.

ככה...ארץ הקודש

זה ממש מסובך העניינים הללו של תקשורת, אבל צריך לדעת להחרים...

אפרופו השמצות... רדיפה של השמאל האנרכיסטיאנונימי (פותח)

סרט שהעלה פעיל אנרכיסט בקשר ל'תג מחיר'  http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=752654

וצירף כמובן השמצות יחד עם החברים שלו

הרדיפה שלהם יותר מסוכנת לדעתי...

חרמות בד"כ לא עוזרותצעיר ושרוט

כי בד"כ יוכלו גם להסתדר בלעדיך. (אלא אם אתה מישהו גדול או שעושים את זה כמה גופים)

אבל איפה שזה עוזר וזה נצרך עושים גם עושים את זה.

אם את יודעת מה היה פה לפני מספר שנים המצב היה הרבה יותר חמור.

מספר, אמנם מצומצם ואולי לא מספק, של כתבים נהיו "נורמאלים" אחרי שהחרימו אותם כמה וכמה גופים בעקבות כתבות משמיצות חוזרות ונשנות.

אני לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני יודע שיוסי דגן עם ועד מתיישבי שומרון, ועוד כמה גופים הובילו מספר חרמות על כתבים בעיתיים, ואלה למדו שאם לא יסקרו בצורה הוגנת הם פשוט לא יקבלו את מה שהם רוצים.

באותה שיטה גם הלך ערן שטרנברג בגוש קטיף. והיא עבדה יופי.

אבל לעשות חרם על כתב בגלל כותרת אחת (שכמה זה נשמע תמיד מגוחך, אבל באמת לא הוא בחר אותה. ואם הוא מתנצל הגיוני שהוא באמת מצטער) זה בד"כ לא חכם ורק פוגע ביכולות שלו מול מערכת העיתון ובקשר שלו עם המחרימים.

כתבים דתיים שנכנסים למערכות התקשורת הגדולה נמצאים במקום מאוד בעייתי. לפעמים אלו לקקנים שרק רוצים פרסום, אבל לפעמים זה מישהו שבאמת רוצה לעזור לנו ולהשפיע. (אפשר להסכים עם הדרך הזאת או לא להסכים) ובשביל שהוא יוכל לעשות את זה לפעמים הוא מקריב קרבנות ולפעמים הוא מקבל מכות.ומבחינתו הוא שליח שלך ושלנו.

לסיכום - במלחמות יש פצועים והרוגים..

(כתבתי קצת מבולבל, מקווה שהובנתי נכון...)

אז זהו , נוביק לא עשה שום דבר חיובי, רק השמיץ את כמיה ש

כולם . גם חרדים וגם מתנחלים. 

הוא חדש , אבל עשה המון כתבות שליליות . לא עשה שום כתבה חיובית . 

ולא מחרימים , לא אותו ולא את כל השאר שהזכרתי בגלל משהו נקודתי . 

אלא בגלל המצב הכולל. 

עמיחי אתאלי למשל , אדם שבאופן אישי חיובי ביותר , וכל הכתבות שלו מאז שנכנס למעליב 

הם זבל שבזבל !! זה כבר כמה חודשים טובים .

לוינסון התחיל נורמלי ועכשיו הוא כנ"ל , ונוביק פשוט נוהה אחרי העדר. 

חייבים להחזיר .פשוט חייבים .

^זה לא מדוייק.קטיף שנית

לא מזמן הסתיימה החרמה של כתב ערוץ2 כשידי המחרימים על העליונה.

מה על אוהד חמו ?????? מזמן היה צריך להחרים אותומיה ש

ולפרסם זאת עם קמפיין ענק בראש חוצות 

באמת צריך להחרים את עקיבאאנונימי (פותח)

פתח איתי חשבון גם  הכתבה על המסע  וגם הח' מהכתבה האחרונה זה לא  אני זאת חברה שלי שהשם שלה אגב לא מתחיל  בח' אז נא לא לרחם עלי לפחות לא בנושא  ההתרדות המיניות בפינוים אפשר לרחם עלי כי אני כבר חודשיים במעצר בית או משהו כזה אם בכל זאת בא לכם לרחם עלי

העם איתך, חבובה!אמא אדמה

נשיקה

.

הצטרפתי ילדונת!!! רמ"ג
פאק, לא יצא לי...זה היה אמור..תקחי ת'כוונהרמ"ג
אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומומישהי123

אתם יכולים לא להסכים עם הדעות שלו ודרך הפעולה שלו, אבל כמה שזה מעצבן אתם לא יכולים לדעת מה באמת קורה במערכת העיתון! מה הוא מביא ומעביר ואיך העורכים לוקחים ומפרסמים את זה...

אז את מציעה שנעשה לכתב X טובה,אמא אדמה

ולא נחרים אותו למרות הכתבות הגרועות שלו, כי מצד האמת יש לו הרבה כוונות טובות - ורק המערכת הורסת לו הכל...?

אם זה באמת היה ככה, מחלוקת בין אנשים פרטיים, אולי היה נכון להתחשב במצוקות של הכתב.

אבל כל המחלוקת כאן היא בכלל לא קשורה לטובה של אנשים פרטיים!

כל אחד צריך להיות מודע כשהוא מייצג מאחז/תנועה/תהליך,

וכל טובה שהוא מרעיף על כתב - יכולה לבוא על חשבונה של ארץ ישראל.

.

זה לא קשור ללהתחשב במצוקות של הכתב,מישהי123

אני רק אומרת שאנחנו לא יודעים מה באמת הולך במערכת העיתון, את יכולה לא להסכים ולהתאכזב אבל זה לא ישנה את העובדה שהכתב מביא את הבסיס והעורכים עושים עם זה מה שבא להם.

יכול להיות שגם הכתתב טועה והוא לא כזה תמים, אבל גם יכול להיות שלא... אז פשוט אל תשפטו!   

טוב, אז אנחנו לא נשפוט את הכתב,אמא אדמה

ונאמין בכל לבנו, כמו שאנחנו מאמינים בכל יהודי - שכל הכוונות שלו טובות וטהורות.

אבל עדיין נחרים כל כתב שעושה עלינו כתבות לא טובות. זה ממש לא סותר.

.

זכותך המלאה ויכול להיות שאת גם צודקת...מישהי123

אני דיברתי על העניין שאי אפשר לשפוט בלי לדעת באמת מה קורה.

מיה ש - יש לך קישור לכתבה של לוינסון?אמא אדמה

ביקשו ממני להשמיץ אותו אבל אני לא יודעת מה לכתוב... חושף שיניים

.

זה פורסם פה , זה השמצה בצורת ראיון עם מישהו מתפוחמיה שאחרונה

שטוענים שדעותיו מסוכנות ,לפחות לוינסון טוען כך בכתבה. 

ושואלים מדוע המשטרה לא טיפלה בו עד עכשיו. 

גועל נפש. 

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך