כמה הרהורים על פרובוקציות..רכס רמת מגרון

בע"ה

מצד האמת, זה באמת לא משנה אם אנ"ש היו מעורבים באיום על שי ניצן או שמא היתה זו פרובוקציה. בין כך ובין כך זה מעיד על שפלות מוסרית שלנו. בפשטות, איום במישור האישי הוא לא רלוונטי, כיוון שאיננו מובילים מאבק במישור האישי, אלא במישור הרעיוני- עקרוני. אנחנו תוקפים את מעשיו של שי ניצן, את רשעותו, את השתלחויותיו, אבל לא אותו. וכך זה בכלל, באופן כללי- איננו תוקפים פרטים אלא את פועלם הרע.

יתכן וזו פרובוקציה, אבל אין זה משנה. לו היה מתפרסם סרט נאצה נגד שי ניצן והיה חתום תחת השם 'סטודנטים למנהל עסקים' או 'ספרני הספריה הלאומית'- אין לי ספק שזה לא היה  זוכה לתהודה תקשורתית נרחבת כמו פרסום סרטון עם החותם 'כהנא צדק'. אם היתה זו פרובוקציה, והיא אכן מתקבלת על הדעת- אנחנו בבעיה. אם מישהו היה מפרסם פשקוויל למען חלוקת ירושלים ומסירת יהודה ושומרון לערבים וחותם בשם 'כהנא צדק', אף אחד לא היה מתייחס לזה ברצינות, משום שברור שזה לא  מתקבל על הדעת וזה לא סביר בעליל.

לעומת זאת, איומים על חייו של אדם הנחתמים בשם 'כהנא צדק' כן מתקבלים על דעת הקהל. מדוע? כיצד קרה שהגענו לשפל מוסרי כזה שמעמיד את חברי כהנא בכפיפה אחת עם ארגוני פשע של העולם התחתון? האם זו תולדה בלעדית של אינטרסים תקשורתיים, או שמא מדובר בתדמית שזכינו לה בצדק? האם מעשינו משדרים ומבטאים קטנוניות אישית ושפלות מוסרית?

מה אתם, חברי נוער כהנא, חושבים?

בציפיית הישועה.

וזאת עוד פרובוקציהdovi2

ככל הנראה, מדובר בסרטון שיצרו מקרוביו של שי ניצן.אהוד

עצמו.

דומה יותר לכרזות רבין במדי S.S שגם הם יוצרו במדפסות הפרקליטות, מאשר לסרטון מבית כהנא.

אבל זה לא משנה. שאלתי היא-רכס רמת מגרון

בע"ה

כיצד הצליחו להדביק לחבר'ה של כהנא האשמה כזו, וזה מתקבל על דעת  הקהל בישראל? בחיים לא היו מצליחים לשכנע את העם שעתניאל שנלר, הרב אלישיב, יריב אופנהיימר או שלל אישים נוספים אחראיים למעשה..

בציפיית הישועה.

גם את רבין במדי הS.S הצמידו לכל פעילי הימין.אהוד

כשכל האווירה מסביב, היא הסתה נגד אוכלוסיה מסויימת, כל מה שתדביק לאותה קבוצה, ישתלב בצורה טובה.

גם אם היו חותמים חוות גלעדdan_land

או כל גוף ימני רציני אחר.
פשוט ש'נוער כהנא'(יותר נכון כהנא צדק-כפי שפורסם בסירטון) מאוד מוכרים לאחרונה - או מאוד פעילים(יחסית לאחרים)
 ולכן השתמשו בשם הזה.
נ.ב.
אם הייתי רוצה ומאוד משקיע הייתי יכול לשכנע כל אחד שיריב אופנהיימר מנסה לשכנע להרוג יהודים.
ושעותניאל שנלר מסית נגד רוסים-או שלל גורמים אחרים שאת קוראת להם-'אחראיים'(למעשה)
כל מאוד לומר-בו נעשה שלום-ולקחת אחריות לזה...
אבל מי שאומר את האמת-אפילו אם התנהגותו קצת ילדותית-בו ילחמו ולכן גם ידביקו לו הרבה מאוד סטיגמות.
(תיזכורת-איך הצליח הרב גדי ליחס לחבר'ה במאחז מסוים כלך מיני מעשה תואבה-והמבין יבין)

אולי זה שלא מדביקים סטיגמות לרב אלישיב מוכיח עד כמה הוא לא בכיוון....

כן, נכון. אבל לא חתום חוות גלעד.רכס רמת מגרון

בע"ה

כתוב כהנא צדק. כיצד קרה שנוצרה מעין אכסיומה: כהנא= גזענות המסיתה לרצח?

בציפיית הישועה.

מילא פיצול אישיות, אבל בשתי דקות? WTH?!אנונימי (פותח)

רכס רמת מגרון, 16:18 -

לא הוצגה כאן אקסיומה

רכס רמת מגרון, 16:16 -

כיצד קרה שנוצרה מעין אכסיומה: כהנא= גזענות המסיתה לרצח?

אגב, מה הקשר לגזענות? אולי ראוי שתתארי לפורום את התהליך האבולוציוני המרתק שהביא להתפתחותו של שי ניצן לגזע

את ממש גרוע בזהאנונימי (פותח)

יש תשובות טובות בספר 'הפינוי' של עליזה וייסמן.צחקן
אנחנו מאמינים שאת מסוגלת לכתוב 223 מיליםאנונימי (פותח)

בכתב הגנה נלהב ופאתטי על שי ניצן, מכל האנשים.

עצם העובדה שדעת הקהל מסוגלת לקבל את העובדה שאת, ולא מתחזה בשמך, מסנגרת על מי שרודף יהודים ומתיר לקרוא לסרס מתנחלים, אמורה לגרום לך לעשות חשבון נפש.

היא לא סינגרהdan_land

רק אמרה שיש בעיה שהציבור מאמין ש'נוער כהנא' מסוגלים לרצוח או להסית לרצח.

זאת באמת בעיה-השאלה אם של 'נוער כהנא' או של הציבור

ואולי רק לך ולה יש בעיהאנונימי (פותח)

אני לא מביע תמיכה בקריאה למעשה אלימות כלשהו (-סוף תצהיר-), אבל קריאה לפגיעה בקומיסר שכל עיסוקו הוא רדיפת יהודים אינה "שפל מוסרי מזוויע וחסר תקדים", ולייחס דעה כזו לציבור יען היתה זו אקסיומה - מעיד על ניתוק רגשי מהציבור.

וברגע שהצגת הנחה לא נכונה בעליל, אי אפשר להמשיך לענות על שאלה המבוססת על הנחה זו.

את מי אתה מצטט "שפל מוסרי חסר תקדים"?רכס רמת מגרון

בע"ה

לא הוצגה כאן אקסיומה אלא תזה מבוססת בעובדות.

בציפיית הישועה.

תודה על ההבהרה! כעת הכל מובןאנונימי (פותח)

את העובדות והביסוס ל"תזה" (עלק תזה, LOOOOLL) כתבת בדיו בלתי נראה, והאקר זדוני פרץ להודעה שלך וכתב שם שאיומים על שי ניצן זו שפלות מוסרית.

או קיי, עכשיו הכל מסתדר. הגיון ושפיות, שפיות והגיון.

אם כבר ספרת מילים, והשקעת...אהוד

למה פתחת ניק חדש, שנדע שאתה ולא אחר, הוא המשקיען???

נמאס כבר מכל הניקים החדשים הללו, וההסתתרות מאחורי המסך.

אם את/ה אמיץ/ה כדי לכתוב משהו, אז עד הסוף.

ושוב, לכתוב כל הזמן באותו הניק, לא אומר שאתה חייב להגיד מי את/ה ומאין את/ה.

עזובdan_land

אם הוא לא עומד מאחורי מה שהוא אומר-
הוא לא שווה תגובה

אתה אשכרה לא הוופל החכם באריזהאנונימי (פותח)

יש תוכנה שנקראת WORD. התוכנה הקסומה והמופלאה הלזו סופרת מילים בשבילך בקליק אחד! מדהים, לא?

אתן לך זמן להתאושש מההלם, ילד. עד שתתאושש אולי תמצא סיבה להגיב לגופו של עניין ולא לגופו של ניק או כותב, ורר"מ תמצא הסברים מניחים את הדעת לתמיכתה בשי ניצן ובסירוס יהודים.

אני לא וופל.dan_land

גופו של עיניין?לא ראיתי שום תמיכה בשי ניצן שר"י

זו לא תגובה המיועדת אליך. לך הגבתי לעילאנונימי (פותח)

הבט על הנקודות האדומות המפחידות שמוצבות כאילו במקרה ליד כל תגובה ומתפזרות להן ימינה ושמאלה משל היו שלג בנורווגיה. מוזר ומסתורי, נכון? יש בהן סוד כמוס שמאפשר לגלות מי מגיב למי!

די אתה מצחיק...dan_land

אולי תלך לעבוד בלאטמה?

מעדיף לעבוד בחינוכית. פשוט אוהב לעזור לאנשיםאנונימי (פותח)

בעיקר למוגבלים.

אז אולי באמת תלך לאיזה בי"ס לפסיכיםdan_land

אולי שם תצחיק מישהו

די. תפסיק עם ההומור. אנחנו לא עומדים בזה.רכס רמת מגרון
צודקת.חשבון נפשThe yehudi
באמת הימין צריך לעשות חשבון נפש.לחשוב איך אחרי 20 שנה מרצח הרב זצ"ל הי"ד עדיין ממשיכים להאשים אותו ברצח? איך אחרי אלפי הרוגים שנגרמו ע"י הסכמי טרור ממשיכים להאשים אותו בהפחדות ואיומים? איך אחרי מאות גופות של מתנחלים עדיין מאשימים אותו בהסתה? ואיך אחרי 63 שנות ציונות שי ניצן והיועמ"ש עדיין נמצאים בתפקידם? אכן נכשלנו. הגיע הזמן להפסיק להיות יפי נפש כי תמיד יאשימו אותנו באלימות.להפסיק לנהוג באיפוק כי תמיד נואשם בהסתה.ולהפסיק 'לנצח באהבה' כי תמיד נוצג כמפיצי השנאה.והגיע הזמן להפסיק לקבל את ההצעות לחשבון נפש שאנו נשלחים אליהם ע"י אנשי שמאל במטרה להחלישנו.
אני לא מאמינה שאתה מסוגל לקרוא רק 223 מיליםרכס רמת מגרון

בע"ה

ובעצם, לא להבין מילה ממה שכתוב שם.

שמי הוא תהילה ליברמן. כולם כאן יודעים את זה, מה מספר הטלפון שלי והיכן אני גרה, הם מוזמנים תמיד.

אתה לעומתי לא מזדהה בשמך.

בציפיית  הישועה.

שיעור קצר בניהול דיון ענייניאנונימי (פותח)

הגדרות

טיעון: אמרה שמחייבת חיזוק בראיות אמפיריות

ראיות אמפיריות: עובדות הנובעות מתצפית ומדידה, הסקת מסקנות לוגיות בשיטת הצבת משתנים, דדוקציה, אלימינציה וכדומה

לא ראיות אמפיריות: זהות האדם הטוען או המפריך את הטענה הנתונה בויכוח

לא ראיות אמפיריות: גיבוב רגשי של בלילי מילים מחוסרות משמעות

הטיעון שלך הוא: איומים נגד הקומיסר שי ניצן נחשבים בציבור הרחב לשפלות מוסרית שאין כדוגמתה.

הראיות שאת מביעה לחיזוק הטיעון: קוראים לי כך וכך, ואתה ניק אנונימי באינטרנט (מזעזע! אנונימיות באינטרנט!!!1 גיוואלדיג!)

העובדה שקוראים לך כך וכך אינה ראיה אמפירית ואי לכך לא יכולה לשמש בתור חיזוק לטיעון. גם הטענה שאני טמבל ולא מבין מה כתבת לא יכולה לשמש בתור דחיה לדבריי, שהרי לא הצגתי טיעון נגדי או קונספציה מנוגדת לקונספציה שלך, כי אם איתגרתי אותך לבסס את הנחת היסוד הבסיסית ממנה נובעת השתלחותך. ואי אפשר לבסס את הנחת היסוד הספציפית הזו בעזרת ארגומנטום אד הומינם. זה פשוט לא עובד ככה.

לא, אתה מנהל דיון לא ענייני.רכס רמת מגרון

בע"ה

טענתי: סרט והפץ ונחתם על ידי כהנא צדק, אני לא יודעת אם צרכת אמצעי תקשורת ביום האחרון, אם כן- ודאי לא היית יכול שלא לשים לב לעיסוק המאסיבי סביב הנושא. על זה אני מבססת את ההנחה שזה מתקבל על דעת הציבור שאכן מישהו המגדיר עצמו תלמידו של הרב כהנא אחראי לסרטון שהופץ.

אתה טענת שאין רצינות בדבריי כיוון שאני אנונימית. בסופו של דבר, אתה זה שמסיט את הדיון מעניינו וזה שנותר באנונימיות.

בציפיית הישועה.

לכבוד דוליטל היקרdan_land

אתה באמת יודע לדבר בשפת החיות מה?אולי תחזור ללשון בני אדם...
אני לא משיב לך בעינינייות כי אני לא חושב שאתה באמת שווה את זה...
אני לא מתכוון לבזבז את זמני על לריב עם מישהו שלא מוכן אפילו להשתמש בניק שלו,
עד איזו רמה ירדת? למה אתה בכלל מתאמץ?מה יש לך להסתיר?
וחצמזה שכבר למעלה השתדלתי לענות לך.
אף אחד לא חושב כאן שיש שמץ של טוב בשיקה ניצנוש,
פשוט מנסים לחשוב איך אנחנו יכולים להישתפר במלחמה מולו
נכון שזה נראה שיש לי פיצול, 
אבל עניתי על השאלה בכל זאת,כדי שלא יחשבו שאני מסית את הדיון כי הדוקטור צודק...

זה בסדר, לא לומדים להטיס בואינג ביום אחדאנונימי (פותח)

אבל עדיף גם לא לנסות. כי מתרסקים.

את רוצה להוכיח את הטענה שמרבית הציבור רואה בנאצות נגד שי ניצן כשפלות מוסרית.

הכיצד: "יש עיסוק מאסיבי בנושא".

ניתוח לוגי: עיסוק של מי? של הציבור - לא. של התקשורת שאינה מהווה מדגם מייצג של הציבור.

ניתוח לוגי: את טוענת שעצם העיסוק הוא בגלל שקטע של מספר שניות בסרטון מזכיר את כהנא.

בפרפראזה: לא היה עיסוק כלל או היה עיסוק מופחת בהרבה בסרטון אילולא התמונה של כהנא בסרטון.

צריך להסביר למה מדובר בטיעון הזוי יותר אפילו מהראשון? אולי כן.

נב. מעולם לא טענתי שאת אנונימית, וכן מעולם לא כתבתי שאין רצינות בדברייך מכיון שאת אנונימית. מה שכתבתי בתגובה לעיל נקרא פארודיה סרקסטית - כלי ספרותי שתכליתו להציג בפנייך תיאור מראה שמגחך את הטענה המקורית. יען, עצם העובדה שאנשים מסוגלים להאמין שאת כל כך נלהבת בתמיכתך בשי ניצן, ולא מדובר בהאקר מתחזה שפרץ לא לחשבון, היא סיבה לחשבון נפש מצידך.

ומאיפה אתה מבין שהיא תומכת בשייקה?dan_land
אדם נמדד במה שחורה לו ובסדר העדיפויות שלואנונימי (פותח)

למשל:  מי שלא אוהב את רעד סלאח, הגם שהוא מתנגד בתוקף להריגתו, לא ירוץ מיד למקלדת כדי להקליד מגילה רחבת יריעה ורגשנית בתגובה לידיעה שמישהו אלמוני יקרא להריגתו. הוא יתייחס לזה באפאטיות. והיפוכו בגולם.

באחת ההודעות למעלה היא גם החליטה ששי ניצן התפתח לגזע, ולכן נאצות נגדו הן בגדר גזענות.

או שאולי היא מאוד אוהבת את 'נוער כהנא'dan_land

ומעצבן אותה שאנשים חושבים עליהם ככה והיא רוצה להבין למה ולעזור לתקן.

מצווה ללמד זכות על בנ"י העושים מעשה עמךאנונימי (פותח)

ולכן שומה עלי להניח שהתגובה דלעיל נכתבה בסרקזם קודר במיוחד.

ציטוטdan_land

לעומת זאת, איומים על חייו של אדם הנחתמים בשם 'כהנא צדק' כן מתקבלים על דעת הקהל. מדוע? כיצד קרה שהגענו לשפל מוסרי כזה שמעמיד את חברי כהנא בכפיפה אחת עם ארגוני פשע של העולם התחתון? האם זו תולדה בלעדית של אינטרסים תקשורתיים, או שמא מדובר בתדמית שזכינו לה בצדק? האם מעשינו משדרים ומבטאים קטנוניות אישית ושפלות מוסרית?

סוף ציטוט.

אם אתה ,הדוקטור המדופלם, רוצה להסיק מהשורות דלעיל אהדה כלפי שייקה-כרצונך.
אבל אתה באמת מסית מהנושא.

השאלה היא איך יש לגיטימציה לחשוב שנוער כהנא הם רוצחים.

ותשובה כמו-"את אוהדת את שי ניצן" שענית-רק מחזקת את השאלה...

אתפלל עבורךאנונימי (פותח)

זבח רשעים תועבת ה'בת ההרים
אני באמת מעדיף שלא,תודהdan_land
אל תהי ברכת הדיוט קלה בעיניךאנונימי (פותח)

בוצע ברך ניאץ ה'dan_land
אין חבוש מתיר עצמו מבית אסוריםאנונימי (פותח)

אני חושבת שאת אבלה ומנסה להשמיץאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
גברת תהילה,יש לך בעיה(או סתם טראומה קשה) שצריכה טיפול דחוף..
ודניאל הצחקתה אותי כשאמרתה שהיא אוהבת את נוער כהנא חח עם כל ההשמצות שלה נראה לי גם יריב אופנהיימר לא יגיע לזה בחיים..
תהילה, אני יגיב עלמה שאמרת כשאני יהיה ליד מחשב(אני מהפלא')...
אני לא חושבת שאת אבלה.רכס רמת מגרון

בע"ה

אני עכשיו בהתלבטות מוסרית. מצד אחד, ברגע שהקנטת אותי במישור האישי- אין עניין לדון איתך כי מבחינתך הדיון הוא אישי ולא ענייני, מצד שני- אני יודעת שאת ילדה טובה ובטח לא התכוונת לזה, וזו צורת ההתבטאות הנורמטיבית שלך, על פי רוב הגפרורים שלך מנפיקים הרבה עשן. אז אני אענה לך בכל מקרה.

כן, יש לי בעיה. הבעיה שלי היא עם ההופעה של כולנו. של נוער כהנא, של נוער למען, של הגרעינים- של כולם. אין לי בעיה עם איך שאנחנו נתפסים בעיני הציבור או בעיני התקשורת, הרי אנחנו לא חנפנים- אנחנו עושים את מה שנכון, לא מה שיפה. [למרות שהרבה פעמים נכון יכול גם להיות יפה, אבל זה דיון אחר]. בעיניי, צורת הפעילות שלנו ועימה גם צורת ההופעה שלנו צריכים טיפול שורשי עמוק שיביאו להשבחת הפירות על פני השטח.

רבות כבר כתבתי וכתבו אחרים על עידוד היצירה וההעמקה, שהם בעיניי התרופה לחולי הקיים בנו. הלוואי וזה היה קיים רק בנוער כהנא, או רק בכל גוף ימני קטן אחר- אבל זה לא. כול נו חוטאים בזה,  וכולנו צריכים לשתלם בזה.

עכשיו בזהירות אני מוסיפה- על  פי מה שמתבטא בפורום, לאנשים המשתייכים לנוער כהנא יש קושי גדול מעט יותר מאנשים אחרים שאני מכירה להתייחס בענייניות, בגרות ושיקול דעת לדברים העולים לדיון. [וזה כבר לא קשור לסרט]. קחי כדוגמא את התגובה הלא עניינית והאישית עליה אני מגיבה כרגע.

בציפיית הישועה.

אל אוריין ורכס רמת מיגרוןdan_land

קודם כל אני מתעקש שהדיון יהיה בשמות הפורום.

אל אוריין-
כשאמרתי שהיא אוהבת את נוער כהנא התכוונתי אוהבת במובן של לא לשנוא ולא במובן של לאהוב

ואל רכס רמת מגרון-
אני בהחלט מסכים עם אוריין שיש לך בעיה ביחס שלך לנוער כהנא.
אני די בטוח-אבל עם תסתכלי בגבוה העיניים, ולא מלמעלה, כנראה שתגלי דברים שאת לא מצפה-לטובה.
אולי הצורה של הפעילות שלהם שונה משלך, אולי יותר בוטה, אולי מיליון דברים אחרים,
ובכלל לגבי כל הפעילים בדרכו של הרב כהנא,
את תגלי שהם הכי קרובים להתגלמות היהודי שמצליח להווציא את הגלות מעצמו.
אולי הם נראים לך 'נוער שוליים' ו'אנשים קיצוניים'.
אבל אם תצליחי להסיר את מסך הסטיגמות והשקרים,
בעצם אין הבדל בין חוות גלעד,עדי עד נוער למען וגריעני הערים העיבריות לבין פעילי כהנא.
ואולי, אם נהיה אמיתיים עם עצמנו, נודה שבעצם הם יותר טובים.

כי מי מוכן להקריב כל כך הרבה כמו שהם מקריבים?

ובחזרה לנושא-
כבר נתנו לזה הרבה תשובות
למשל להשפיע מבפנים,פנים אל פנים,לחדור לתקשורת,וכו וכו.
אבל האמת היא(לעניות דעתי) שאנחנו צריכים לפעמים להיות שחקנים ולדעת לשתף פעולה-
דוגמא-
כשמאשימים אותי ברצח\הסתה(מזעזע) אני צריך לדעת לשתוק\להיתחמק ולתת לדמות מה'מגזר'(לא אני אבל קשור) 
להפריך את הטענות.
במקרה דנן-מיכאל הפריך את הטענות ופעילי כהנא-שתקו.
בחברון-פעילי כהנא הרביצו והרב בלייכר 'גינה'
(לפעמים הממלכתים שימושיים...)
אני מקווה שאני ברור...

לא לאהוב ולא לשנוא.רכס רמת מגרון

בע"ה

האם יש לי קשיים עם נוער כהנא? כן. האם אצטרף אליהם במידה ואחשוב שמשהו שהם עושים הוא נכון וראוי? ודאי.

דנלנד, לא דיברתי כאן בכלל על דברים שנוער כהנא עושים, על השקפתם או על מידת הגלותיות שלהם. דיברתי על האופן בו הם מתגלמים בפורום ועל אמת.

מובבבבבבבבבבבבבןןןןןןןןןןןןן?!?!??!?!??? ברוווווווווווורררררררררררררר???????????????????????????? אוקקקקקקקקקקקקקקקקקייייייייייייייייייייייייייייייייייייי???????????????????? אדדדדדדםםםםם שכככככככככוווווותבבבבבבבבבבבב כככככככככככהההההה נשמעעעעעעעעעעעעע רררררררררצצציני ואאאאאמיןןןןןןןןןןןן?!?!??!?!?!?!?!11111??!??!?!?!?!?!??!?!?!

אאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזההההההההההההה תתתתתתתתתתתתוווווווווווותתתתתתתתחחחחחחחחחחח הההההההההההה'''''''''''''''''''''''''''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בציפיית ישועה.

אתה מוכן להסביר את המשפט הזה?קטיף שנית

בעצם אין הבדל בין חוות גלעד,עדי עד נוער למען וגריעני הערים העיבריות לבין פעילי כהנא.

או שזה היתממות, או שלא ירדתי לסוף דעתך, או שלא יודע מה.

איך אומרים במחוזותינו-"זה כמו להגיד נ נח נחמ נחמן מאומן"

בעצם התשובה שלי לקטיף שנית היא אותה תשובה לרכסdan_land

אין הבדל לא במובן האנושי-כי כולנו שונים.
אין הבדל במובן המעשי-
נוער למען,חוות גלעד,וכו' כולם עושים דברים מאוד דומים(אולי אפילו אותם דברים) בשביל אותה מטרה.
אין תושבי חוות גלעד שהיו בנוער כהנא?יש.
אין חבר'ה בגרעינים שהם מנוער כהנא?יש

אין חבר'ה מנוער למען שהם גם בנוער כהנא?יש
וגם בינם לבין עצמם-
נוער למען חוות גלעד?
עדי עד והגרעינים?
ואפילו החבר'ה של יצהר...
אנחנו משפחה אחת גדולה ואנחנו גם הרבה משפחות קטנות.

לרכס:
דיברת על אמת?
לדעתך ממשיכי דרכו של הרב כהנא פועלים לא באמת?
אם את לא רואה אמת בהם, אז ודאי שלא תראי אמת גם בגופים האחרים שציינתי.

ולגבי הטענה הקטנונית שלך על דרך ההתבטאות בפורום:
זה שבן אדם מתלהב לא הופך אותו ללא אמין\רציני.
אולי לצעיר.זה בדיוק כמו לומר שמי שכותב בשגיאות כתיב נשמע מפגר-זאת סטיגמה לא נכונה
אני זוכר שגם את פעם(בעברנו הרחוק)היית כזאת.
לא שלחת בדיחות מפגרות בטלפון?או עשיתן כל מיני דברים 'מצחיקים' ברכס?
אנשים ברוך ה' מתבגרים.
(כן אוריין יש לך עוד זמן)

בוא לטייח את הבית ברמת מגרוןקטיף שנית
כי פה עשית את זה לא רע בכלל
לא על אמת במלרע, אלא במלעיל...רכס רמת מגרון

בע"ה

סליחה על שזה לא היה בברור, עכשיו תקרא את הודעתי בשנית. על אמת במלעיל=  בפועל, במציאות.

א. לא שלחתי הודעות מפגרות בטלפון, היה אסור לנו לשלוח הודעות.

ב. אין לי בעיה שמישהו יכתוב הודעות מפגרות בפלאפון לחבר שלו, יש לי בעיה שאנשים מייצגים עמדות של חברה מסויימת בצורה ילדותית, רדודה ומפגרת.

יש הבדל בין לשיר שירים מפגרים לבין לעשות גרפיטי מפגר, או לתת הסבר פומבי לאירועים בצורה מפגרת, להשתתף בדיון עם אנשים אחרים ולהציג עצמך כמפגר וכו'.

בציפיית הישועה.

א.שלחת ועודאיך!dan_land

ב.יש לך בעיה שכמה צעירים מתנהגים בצעירות ואת דורשת מהם להיות בוגרים?
למה?למה להרוס להם את הילדות?

וחוצמזה-נראלי שנתקעת בלפני שנתיים.דברים השתנו מאז.
את די מרובעת...

תיקון טעותdan_land

שלחתן.

תחרות פסוקים?בת ההרים

אני משתתפת רק אם יש שלוקים בסוף..

לא לרמה שלי להתייחס לפרובוקציה שלךאנונימי (פותח)
בקשר לשרשור על ה'פרובקציות':מיכל נגרין

מיותר לציין את התנגדותי לסרטון המסית נגד שי ניצן.

אבל:

יש המוחים נגד מכתב הרבנים, אך מילה לא נשמעה מפיהם כנגד פסקי דין מוות והוצאות להורג לערבים שמכרו דירה ליהודים.

בכך הם ממקמים את עצמם יחד עם האויב - גם אם כשילחצום אל הקיר הם יגנו גם את הצד השני.

וכנ"ל את (=רכס רמת מגרון).

כשנחשף שארגונים תומכי טרור ומחבלים מתאבדים - מממנים רבים מארגוני השמאל כמו 'בצלם' וכו' - אך מה שמפריע לך הוא דוקא סרטון פרובוקאטיבי שאולי בכלל מקורו באנשי השמאל - את שמה את עצמך ביחד עם שונאי המתנחלים הגדולים ביותר.

ולא שהיינו צריכים לזה - מאז ומתמיד דאגת לצאת נגד כל מה שקשור ל'כהנא' או גופים 'ימניים מדי' לטעמך - אבל התהייה שלי היא מדוע את חושבת שכולם כאן חושבים כמוך.

דעות 'כהניסטיות' אינן כבר נחלת ה'שוליים' בלבד - וח"כ מיכאל בן ארי עם השפעתו הגדולה יוכיח.

איננו צריכים להתבייש בדעותינו.

גם את לא.

אבל ראוי שתביני כי לא כולם חייבים לחשוב אותו הדבר.

למה את מגיבה בלי לקרוא?רכס רמת מגרון

בע"ה

אין לי בעיה עם סרטים פרובוקטיביים, אין לי בעיה עם כהניסטים, אין לי בעיה עם כלום.

השאלה שלי היתה כיצד קרה שהתקשורת והציבור [גם הרבה מזה הימני] מוכן להגדיר את המוסריות של בצלם ומחסום וואטש באותו משפט עם מוסריותם של חברי תנועת כהנא, או יצהר או חוות גלעד וכו'.

כל פעם מחדש מדהים אותי איך כולם פה רואים בי שמאלנית שונאת מתנחלים.

בציפיית הישועה.

למה את חושבת שלא קראתי?אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
א. יש לך המון בעיה עם כהניסטים
ב. יש לך המון בעיה עם סרטים פורבקטביים
ולמעשה, ויש לך בעיות עם המון דברים שנובעות מגלותיות שיש בך.
ולובנתי ת'שאלה שלך... מה הקשר בצלם?

איך רואים בך שמאלנית? תסתכלי בכל התגובות שלך הם מגנים תגי מחיר את מגנה הם שונאים כהניסטים את שונאת וכו'

אופפסס חחח לא התכוונת אליי אבל עדיין התגובה רלוובנאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
טית

נעצר חשוד בהצפת הסרטוןאנונימי (פותח)

אורי בראון מרעננה 

http://www.news1.co.il/blog/baram78/

אתם שמים בכיס הקטן את שחר פאר עם הטניס פה...dovi2

לרכס ודנלנדאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
טוב, אז כמו שאמר דניאל גם אם היו חותמים יצהר או חוות גלעד או כל מי שנחשב "פאנאט" היו מאמינים לזה..
מה גם שאני לא רואה בסרטון שפלות מוסרית וכו' ונראה לי שאת יותר מידי מתחבטת עם עצמך על מוסריות כל היום למה משום מה למה כל הזמן נפחות כאן כל מיני הודעות מוסר שלך (על תגי מחיר נגד ערבים וכל מיני )
אז א. אנחנו הולכים לפי התורה ולא לפי מוסר
ב. סרטון נגד רשע משום מה לא עושה לי שום בעיות מוסר... 
ג. אנשים מאמינים לכל מה שהתקשורת מכניסה להם ואנחנו לא אמורים ללכת לפי מה התקשורת חושבת עלינו אומרת עלינו וכו'
(ד. לא שאני בעד לעשות סרטונים כאלה.. הם לא מועילים כ"כ...  )
ה. חח ובאמת ממתי שי ניצן הפך לגזע???
ו. במיוחד בשבילך:
הההההההררררררררררררבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
ככככככככככהההההההההההההההננננננננננננננאאאאאאאאאאאאאאא
צצצצצצצצצצדדדדדדדדדדדדדדדדדקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דנלנד:  מי שמדבר חח אתה בעצמך לא התבגרתה!!
דרך אגב שאני לא יספר על הסתה אחרת מצידך.... [ מתחיל בג' נגמר בי' וקשור לחוות גלעד.. ]

אבל לא חתמו יצהר ולא חתמו חוות גלעד.רכס רמת מגרון

בע"ה

וגם אם כן היו חותמים כך- השאלה שלי עדיין רלוונטית.

א. אז אולי תוכלי להסביר לבוּרה, שמאלנית שונאת מתנחלים וקיצוניים שכמוני מהם יסודדות המוסר היהודיים המנחים אתכם?

[דניאל שים לב: אמנם זה פורום ומותר לאנשים להתנהג בטימטום, אבל יש כאן דיון ענייני, ביקשתי הסבר על נושא מסויים. אם מי שיסביר לי את הנושא הזה יסביר לי אותו בטימטום- סביר להניח שא. אני לא אסכים עם הדעה הזו, וב. אני אניח שמי שהסביר לי אותו הוא ילדותי, רדוד ומטומטם. ג. אם מספר אנשים יסבירו לי אותו דבר בטימטום- אני אסיק שהרבה ממי שאוחז בדעה הזו הוא מטומטם וממילא: ד. ברעיון המסויים הזה יש טימטום.]

ב. מדוע?

ג. בוודאי. אז את חושבת שהתדמית הלא מוסרית שיצאה היא לנו היא לחלוטין אשמתה של התקשורת, ואילו אנחנו לחלוטין נקיי כפיים ומוסריים לפליא?

*התבגרתָ. יש מילים שמסתיימות בקמץ, שזה נשמע שיש שם ה' בסוף- אבל באמת אין.

בציפיית הישועה.

בטח, בשמחה אני יסביר :אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
יסודות המוסר יהודים שמנחים אותנו הם כל מקורות חז"ל על שנאת הרשע ואהבת הצדיק, עלזה שאנחנו לא מתחנפים לאפח'ד ועושים מה שהתורה מצוה אותנו אין לנו התחבטויות מוסריות על דברים נגד רשעים שגם ככה טוב מותם מחייהם.
ובלי קשר לשי ניצן - אין לנו התחבטויות מוסריות על פגיעה באויב או ברכושו. אנחנו לא גלותיים ולא מנסים להראות יפי נפש מוסריים. אנחנו הולכים עם האמת עד הסוף וכו' וכו' 
ב. מדוע מוסבר בתגובה הקודמת : שי ניצן הוא רשע.
ג. זה לחלוטין אשמתה של התקשורת [אני לא חושבת שצריך לעשות סרטונים כאלה אבל זה לא מפריע לי יותר מידי]
[לא שאין לנו מה לשפר, יש הרבה מה לשפר אבל לא בזה זה ממש לא באשמתנו אנחנו רק הולכים עם האמת. ]

*מה אני יעשה לא למדתי לשון

פשש...אוריין!הפתעת אותי!!אשרייך יא מותק!!...קראתיך
קראתיךך!! מאמיייי! =]]]]אוריין

אוף. שונאת להתיחס לדברים כאלה בפורום.אוהלי

אי אפשר לכתוב את כל מה שרוצים- וזה לא תמיד ברור כמו בדיבור פנים מול פנים... אבל לא צריך ללכת מכות וורטואליות.

ולעניין- סרטים כאלו לא טובים.לא רוצים להרוג או לפגוע פיזית בשי ניצן. מספיק בהחלט שהוא יפוטר מתפקידו ויפסיק לרדוף, להציק ולפגוע במתנחלים למיניהם. רק צריך לזכור ששי ניצן רע ואכזר. אז אם כבר אמבוש- לכל הכיוונים.

דבר שני- סביר שעושי סרטים כאלו ואחרים יחתמו ב"כהנא צדק" ולא ביצהר,נל"י או חוות גילעד. לא בגלל שלכל האירגונים האלה זה לא "ידבק" אלא כי הם פשוט לא מספיק מוכרים בקרב האוכלוסיה הכללית. (בלי להעליב). כהנא הוא מותג שגם בנתיבות וגם בדרום תל אביב יכירו ואולי יזדהו,כשאת נל"י וכו' אולי יעריכו,אבל כמעט לעולם לא יזדהו או ירגישו חלק. הרב כהנא יצא מבועת המתנחלים וחיבר אליו הרבה יותר אנשים,מאוכלוסיות יותר רחבות. וככל שמותג יותר מוכר-ככה יקומו לו יותר שונאים ומתנגדים.

דבר שלישי- אנחנו בסדר גמור, כמו כולם- גם לנו יש במה להשתפר,אבל ממש לא בכיוון שציינת.

לא יודעת מה איתך,אבל הכח שלי הוא מוגבל. אני יכולה כל היום לעבוד עכשיו על שינוי תדמית,אבל זה יקח לי כ"כ הרבה כוחות,שאולי כבר לא ישאר בשביל הדברים החשובים באמת.

כפר תפוח מכירה? את יודעת שהם כבר כמה שנים טובות מנסים להתנער מהדימוי הכהניסטי והקיצוני שדבק בהם,את כל כוחם ומרצם הם משקיעים בזה. אבל את יודעת שכל פעם שהם מוציאים בפומבי שהם לא קשורים,צץ משוםמקום עדן נתן זאדה הי"ד מתפוח כמובן. וחיים פרלמן כנ"ל. אז לפעמים פשוט חבל על המאמץ...

אם מישהו פיספס-התקשורת שמאלנית וחילונית.וכן,היא תתייג (ותצליח) אנשים איך שהיא רוצה גם אם זה שקר גמור. ראי ערך רבין. רשע,גנב,רוצח,שיכור. ועדיין בתיקשורת הוא "אביר השלום וזכויות האדם..." וזאת רק דוגמא קטנה.

וחוץ מזה, שחלק מהשינוי תדמית (שיתחיל מכוונות טובות) יחויב בגינויים של "קיצוניים יותר" כדי להוכיח שאני בסדר. ואת יודעת משהו?ככה בקלות מגיעים למקום של מועצת יש"ע (שד.א השתפרה פלאים מאז שהראש חילוני ולא דתי מחמד-פחדן).אני כ"כ לא רוצה להגיע למקום של מועצת יש"ע,שעדיף לי לספוג מדי פעם גם אנשים שלא מתאימים לאידיאולוגיה ולהלך הרוח.

ועכשיו,רכס רמת מגרון היקרה, הגענו למקום היותר אישי שאולי רצית לא להגיע אליו,אבל הגעת אליו בגדול. טעויות כתיב אולי כן כדאי לשפר מפאת כבוד השפה (בתור אחת שהיו לה 1000 שגיאות כתיב) אבל זה שבנאדם כותב בהתלהבות יתרה-מממממממממממממממהההההההה הההההההממממממממצצצצצצצצצצבבבבבבב?

לא הופך אותו לפחות רציני. זה אולי הופך אותולבנאדם שלא מפחד לומר מה שהוא רוצה איך שנראה לו לנכון, בנאדם שלא נכנע לתכתיבים כאלו ואחרים כדי להראות מכובד. אפשר להתווכח על זה,אי אפשר לזלזל.

אני מעריכה מאוד ואוהבת את אוריין.והיא באמת לומדת ובודקת לפני שהיא עושה או אומרת דברים. ואם היא כותבת ככה וטוב לה אז בכיף-שששששששתתתתתתתתההההההההנננננננננההההההההה!

ומזל שאני לא מסכימה עם המשפט (בתרגום חופשי) שהגיע למסקנה שאם אנשים מציגים גוף או ארגון כלשהו בצורה גרועה תסיקי בסוף שאין בגוף הזה אמת (ככה לפחות הבנתי.מקווה שתתקני אותי). כי לפי השיטה הזאת מזמן לא הייתי דתיה.את יודעת כמה רבנים יש שלצערנו הם מסלפים ומשקרים,נואפים ועוד? לפי השיטה הזאת חלילה אין אמת ביהדות?

אם מישהו הצליח להגיע עד כאן-ח"ח!

יומם טוב!

איללהה !! מותק!!!!!אורייןאחרונה

בס"ד! הרב כהנא צדק!
ממש חיממת לי את הלב !! וענית לה ממש יפה!!!! אין על התגובות שלך!
קראתי הכול!

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה