אי אפשר לכתוב את כל מה שרוצים- וזה לא תמיד ברור כמו בדיבור פנים מול פנים... אבל לא צריך ללכת מכות וורטואליות.
ולעניין- סרטים כאלו לא טובים.לא רוצים להרוג או לפגוע פיזית בשי ניצן. מספיק בהחלט שהוא יפוטר מתפקידו ויפסיק לרדוף, להציק ולפגוע במתנחלים למיניהם. רק צריך לזכור ששי ניצן רע ואכזר. אז אם כבר אמבוש- לכל הכיוונים.
דבר שני- סביר שעושי סרטים כאלו ואחרים יחתמו ב"כהנא צדק" ולא ביצהר,נל"י או חוות גילעד. לא בגלל שלכל האירגונים האלה זה לא "ידבק" אלא כי הם פשוט לא מספיק מוכרים בקרב האוכלוסיה הכללית. (בלי להעליב). כהנא הוא מותג שגם בנתיבות וגם בדרום תל אביב יכירו ואולי יזדהו,כשאת נל"י וכו' אולי יעריכו,אבל כמעט לעולם לא יזדהו או ירגישו חלק. הרב כהנא יצא מבועת המתנחלים וחיבר אליו הרבה יותר אנשים,מאוכלוסיות יותר רחבות. וככל שמותג יותר מוכר-ככה יקומו לו יותר שונאים ומתנגדים.
דבר שלישי- אנחנו בסדר גמור, כמו כולם- גם לנו יש במה להשתפר,אבל ממש לא בכיוון שציינת.
לא יודעת מה איתך,אבל הכח שלי הוא מוגבל. אני יכולה כל היום לעבוד עכשיו על שינוי תדמית,אבל זה יקח לי כ"כ הרבה כוחות,שאולי כבר לא ישאר בשביל הדברים החשובים באמת.
כפר תפוח מכירה? את יודעת שהם כבר כמה שנים טובות מנסים להתנער מהדימוי הכהניסטי והקיצוני שדבק בהם,את כל כוחם ומרצם הם משקיעים בזה. אבל את יודעת שכל פעם שהם מוציאים בפומבי שהם לא קשורים,צץ משוםמקום עדן נתן זאדה הי"ד מתפוח כמובן. וחיים פרלמן כנ"ל. אז לפעמים פשוט חבל על המאמץ...
אם מישהו פיספס-התקשורת שמאלנית וחילונית.וכן,היא תתייג (ותצליח) אנשים איך שהיא רוצה גם אם זה שקר גמור. ראי ערך רבין. רשע,גנב,רוצח,שיכור. ועדיין בתיקשורת הוא "אביר השלום וזכויות האדם..." וזאת רק דוגמא קטנה.
וחוץ מזה, שחלק מהשינוי תדמית (שיתחיל מכוונות טובות) יחויב בגינויים של "קיצוניים יותר" כדי להוכיח שאני בסדר. ואת יודעת משהו?ככה בקלות מגיעים למקום של מועצת יש"ע (שד.א השתפרה פלאים מאז שהראש חילוני ולא דתי מחמד-פחדן).אני כ"כ לא רוצה להגיע למקום של מועצת יש"ע,שעדיף לי לספוג מדי פעם גם אנשים שלא מתאימים לאידיאולוגיה ולהלך הרוח.
ועכשיו,רכס רמת מגרון היקרה, הגענו למקום היותר אישי שאולי רצית לא להגיע אליו,אבל הגעת אליו בגדול. טעויות כתיב אולי כן כדאי לשפר מפאת כבוד השפה (בתור אחת שהיו לה 1000 שגיאות כתיב) אבל זה שבנאדם כותב בהתלהבות יתרה-מממממממממממממממהההההההה הההההההממממממממצצצצצצצצצצבבבבבבב?
לא הופך אותו לפחות רציני. זה אולי הופך אותולבנאדם שלא מפחד לומר מה שהוא רוצה איך שנראה לו לנכון, בנאדם שלא נכנע לתכתיבים כאלו ואחרים כדי להראות מכובד. אפשר להתווכח על זה,אי אפשר לזלזל.
אני מעריכה מאוד ואוהבת את אוריין.והיא באמת לומדת ובודקת לפני שהיא עושה או אומרת דברים. ואם היא כותבת ככה וטוב לה אז בכיף-שששששששתתתתתתתתההההההההנננננננננההההההההה!
ומזל שאני לא מסכימה עם המשפט (בתרגום חופשי) שהגיע למסקנה שאם אנשים מציגים גוף או ארגון כלשהו בצורה גרועה תסיקי בסוף שאין בגוף הזה אמת (ככה לפחות הבנתי.מקווה שתתקני אותי). כי לפי השיטה הזאת מזמן לא הייתי דתיה.את יודעת כמה רבנים יש שלצערנו הם מסלפים ומשקרים,נואפים ועוד? לפי השיטה הזאת חלילה אין אמת ביהדות?
אם מישהו הצליח להגיע עד כאן-ח"ח!
יומם טוב!