לפני כמה זמן בעלי ואני הלכנו לעשות קניות, מה שקרוי: שופינג. חיפשתי מלא דברים לקנות, ולבעלי באיזה שהוא שלב כבר נגמר הכוח. נשים נהנות מזה, וגברים- מה לעשות- לא ממש... הקיצר הוא החליט להתיישב לנוח ולחכות לי על איזה ספסל ברחוב עד שגם לי ייגמר הכוח ואחזור אליו. הוא מחכה, והנה באה אשה עם עגלה, ומתיישבת על ידו. היא מוציאה סינר הנקה, מתעטפת בו, ומתחילה להיניק. בקטע הזה של הסיפור בעלי משווה לקולו נימה של חוסר הבנה מוחלט. כאילו, הבנת? מתיישבת, ככה ממש, באמצע הרחוב, ומיניקה לה! בלי להתבייש! איך היא לא מתפדחת? כולם רואים אותה! ואני שם לידה עוד!
ניסיתי להבין מה הבעיה בדיוק. ראו לה? הרי היה סינר הנקה, לא? כן, היא היתה מכוסה, ובכל אופן- זה ממש לא שייך, לא לעניין, לא צנוע, ועוד כמה לֹאיים.
שאלתי: בעוד יומיים אני חייבת ללכת לקניות. כמובן אני עם התינוק שלנו. ובטח באיזה שלב הוא יצטרך לאכול כמובן. אז מה, זה לא צנוע להתיישב להיניק איפה שהוא? אולי לא על ספסל במרכז הרחוב, אבל באיזה גינה או מקום קצת יותר צדדי...
מה דעתכן? בעלי חושב שזה לא בסדר, ואני לא כ"כ מבינה, אבל זה כי אני אשה. אולי אם כל הגברים שיעברו ברחוב יתחלחלו כמוהו, אז מה אני צריכה את זה.
איפה אתן מניקות אם אתן ברשות הרבים???
אם כי במקרה כזה, אני לגמרי מבינה את מי שכן מניקה, ומי שלא נעים לו, שלא יסתכל.

לידיעתכן...