הפגנה ביום חמישי של תנועת 'ישראל יהודית' בייחד עםאנונימי (פותח)

ארגון לוחמי ציון  תתקיים הפגנה  ביום חמישי  הקרוב  בשעה 10 בבוקר עד שעה 1 בצוהרים  מול סניף בנק לאומי בר'ח יפו  21  בירושלים ,, והמטרה של ההפגנה היא למחות נגד הבנק לאומי שפועל כרגע עם עו''ד ויסגלס כידי לתת את שכונת נוף ציון למשקיע  ערבי  שייבנה שכונה ערבית ובכך  לדחוק ולמנוע רגלי יהודים ומשקיעים יהודים שרוצים לקנות את זה ולהתגורר שם  וליישב את הארץ ובכך גם למנוע את הקמת המדינה הפלסטינית  וזה לא ייתכן שבנק לאומי ששייך לעם היהודי ומשרת אותו  מוכר את קרקעותיו לערבי מקטאר אשר פועל בעקיפין ובמישרים נגד העם היהודי ומדינת ישראל וזה לא ייתכן וחייבים לעורר את הנושא ולהפגין ולא לוותר עד שבנק לאומי יימכור את האדמות רק ליהודים  וייסוג בו מתוכניותיו ואנו מבקשים מכל מי שייקר לו ארץ ישראל שייבוא למחוק כידי שבנק לאומי יירד מתוכניתיו ושיראה שעם ישראל לא יעבור על זה בשתיקה ושיהיה להם הפסדים מכאן  כי חייבים לעורר את העם בנושא הזה 

איך זה שכל הפגנה שאיזה גוף מארגן הופכת להיותThe yehudi
הפגנה שלכם יחד עם...
אנחנו פועלים בייחד עם הרבה תנועות כידי לחולל אחדותאנונימי (פותח)

בעם ישראל בין דתיים וחילונים וחרדים ומסורתיים וחרדל ודתלש כי המטרה שלנו שכל ארגון או תנועה או עמותה שהמטרה שלה היא 1  לשמור על ארץ ישראל 2  לדאוג באמת לעם ישראל 3  ולשמור על הזהות והערכים היהודים אנוחנו פועלים איתם בייחד ואנחנו פועלים עם ארגונים וכמו הפורום למען ארץ ישראל ועם תנועת אם תרצו ואפילו שיש הרבה חילוקי דעות בכל מיני דברים אבל המטרה שלנו זה לאחד  כי אנחנו הצעירים אנחנו ההנהגה שתנהיג את מדינת ישראל בדור הבא ולכן אנחנו חייבים לפעול בייחד עם כל התנועות והעמותות והארגונים שיש להם מטרה טובה והמטרה לאחד את כולם למטרה אחת משותפת כי רק כך נוכל להקים פה הנהגה חזקה שתוכל לתת מענה לבעיות של העם כי אם נתפלג לא נוכל לקדם כלום והמצב יהיה רק יותר גרוע ,והמסימה שלנו היום צריכה להיות איך מאחדים את כל הפלגים בעם ובעיקר את הדור הצעיר דתיים וחילונים ופועלים בשטח למען המטרות האמיתיות של עם ישראל למרות כל החילוקי דעות שיש כי אם לא נפעל כך אז נהיה קומץ קטן אם קצת השפעה שלא יכול לקדם דברים משמעותיים ולהציל את המדינה ומה שייקרא במצב הזה שאנשים שלא אכפת להם באמת מארץ ישראל ייקחו את כל הקולות האלו והם ינהיגו את המדינה ואנחנו חייבים לעשות הכל כידי שזה לא ייקרה  וחלק   מהמטרה שלנו היא גם לפעול בנושאים חברתיים ופעילות שטח למען הבעיות של העם ולא רק בנושא ארץ ישראל ואפילו שאני חושב שנושא ארץ ישראל הוא הנושא הכי חשוב  אבל כידי  לחולל מהפכה בעם ולגרום להצטרפות של עשרות אלפי אנשים ובעיקר הנוער והצעירים אנחנו צריכים לפעול בנושאים חברתיים  שדואגים לבעיות של העם  כי רק כך נגרום לאנשים שונים להיצטרף אלינו כי המטרה שלנו זה לבנות מנהיגות צעירה  שתגרום לאנשים להזדהות ואין לנו שום מטרה לחפס כבוד וכל הפירסום והצילום זה כידי שאנשים יראו וישמעו עלינו ויתרשמו ויתחברו אלינו ולא שאנחנו מחפסים כבוד ,,כי אני אישית מאוד כואב לי ש  35  בנות יהודיות הולכות עם ערבים וגויים ובדואים ודרוזים  וכן  שיש פה מסע של מסיונריות שפועלים בשיטות מתוחכמות כידי שצעירים יתנצרו והם משקיעים בזה הרבה כסף ואנחנו חייבים לעצור אותם כי זה פוגע בעם היהודי וזה לא ייתכן שבשם הדמוקרטיה יבואו פה גויים ויהרסו לנו את עם ישראל ואת ארץ ישראל וכן מאוד כואב לי שהנוער הישראלי עוזב את הארץ  ומקבל חינוך גרוע מאוד בבתי ספר  שהתוצאה שלו זה שהנוער שתויי ועם סמים ואלימות ודקירות כי המטרה שלנו היא להקים דור עם זהות יהודית ולדאוג ליישב את כל ארץ ישראל ולשמור על הערים היהודיות וכידי לעשות את כל זה חייבים לפעול בדרכים חכמות שיגרמו לאנשים מכל הזרמים ומכל החוגים והעדות להזדהות איתנו ולהיצטרף אלינו כי רק כך נצליח להגשים בצעד אחר צעד את המטרות שלנו  ואצלינו בתנועת ''ישראל יהודית '' יש גם חילונים וגם מסורתיים וגם דתלש וחרדל ודתים לאומיים וחרדים ספרדים חסידים וליטאים וחסידי ברסלב וחסידי חבד כי המטרה שלנו היא לגרום לאחדות פעם על אף כל החילוקי דעות והפילוגים כי זה הדרך  היחידה לחולל פה במדינה שינוי אמיתי שיצעיד את מדינת ישראל לדרך טובה יותר ויציל את המדינה מאויבים מבית ומחוץ שרוצים בדרכים מתוחכמות לכלות אותנו מבפנים כי אנחנו במדינה מיום ליום רק מפסידים וחייבים לחולל מהפכה ושינוי שתצעיד את עם ישראל קדימה ותוכל לפעול באמת לבעיות האמיתיות של העם ולכן אני מבקש מכולם להיצטרף אלינו כי רק בייחד ננצח והמהפכה שאנחנו רוצים לחולל חייבת להיות בייחד ולא במלחמות כי את מה שאני אומר כולם רוצים ולכן אני מבקש שתצטרפו ורק בייחד ננצח ,, 

כנראה ששאלתי לא הייתה ברורה.The yehudi
אני שואל איך זה יתכן שאתם הולכים להפגנות שארגנו אחרים ואין לכם דבר וחצי דבר איתם,מצטלמים שם ומציגים את זה בתור הפגנה שלכם? יש תנועות שהצגתם עצמכם כעובדים בשיתוף פעולה איתם והם אפילו לא שמעו על קיומכם...
עצה בשבילךyosef13

כמו שכתוב בשרשור אחר

אם אתה רוצה שאנשים יצליחו לקרוא, תכתוב עם סימני פיסוק.

תודה על העצה מקווה להשתפר ,,,אנונימי (פותח)
'ישראל יהודית' יש לך עוד הרבה במה להשתפר.dovi2

1- להסביר לנאמניך מדוע השתמטת מצה"ל...

2- להסביר לנאמניך מדוע יצאת לשנורר בחו"ל הרי ארץ ישראל יקרה לך מפז {כנראה שהאירו שווה יותר מפז...}...

3- בכלל מה שימך האמיתי?! יכול להיות שהניק הוא 'ישראל יהודית' אבל בתעודת הזהות כתוב 'סוכן השב"כ'...

4- להסביר איך אחרי שהחברה ממסע שכם יריחו חטפו מכות מהחיילים ישבתה עם החיילים לאכול ולהסתחבק...?

5- כששאלתי אותך בנוגע לסעיף 4 דומני שתשובתך הייתה "מה אתה רוצה, הייתי רעב"...

או בקיצור אצטט {ציטוט חופשי} ממה שנכתב בטור של חגי סגל ב'בשבע' הוא נתן שם עצה לדובר מועצת יש"ע החדש... "אם ישאלו אותך למה הבוס שלך (דני דיין) מצטלם מסוחבק עם יריב אופנהיימר- תגיד שזה שייך לקדנציה של הדובר הקודם כי לא תימצא שום תשובה אחרת"...

אולי יאמרו שאני סתם ניטפל לאדם מתוסבך אבל כשזה מגיע לרמה שיש צל של ספק שיווצרו מכך אי אלו נזקים לפעילות על ארץ ישראל אז אין לי ברירה אלא "לבעוט בפנים".

תנועת ישראל יהודית בראשותי פועלת לייצור שלום ואחדואנונימי (פותח)

ת בעם  מילותיך הפוגעניות ושאלותיך הקנטרניות  לא יימנעו ממני ומתנועתי להמשיך בפעילות בה התחלנו  ובעזרת השם נצליח  לולא הייתי יודע ששאלותיך יגרמו לי לאי שקט הייתי מתייחס אליהם בכובד ראש אך ככל הנראה הנך אדם אשר לא מסוגל לפרגן לאחר ותגובתך לא  ראויה להתייחסות ובבוא היום אתן תשובה לאנשים המעונינים לדעת גרידא ולא לאדם קנטרן כמוך ,,

ואם אני רוצה לדעת באמת את התשובה לשאלות של דובי?אלירז

אשמח מאוד שתענה ברצינות...

לאלירז היקר, בשמחה הענה לך על כל השאלות של דוביאנונימי (פותח)

אני עסוק מאוד וכשאתפנה אכתוב לך תשובות לכל השאלות של דובי

ברוך ה המאבק הצליח ובנק לאומי חזק בו ולכן ההפגנהאנונימי (פותח)

בוטלה  כי הקרקעות של נוף ציון נמכרו  ליהודי ולא לערבי וברוך השם הפעילות שעשינו בשיתוף פעולה עם ארגון לוחמי ציון הצליח והבנק חזר בו  מהלחץ  שהופעל נגדו דרך האינטרנט ובעוד דרכים אחרות שפעלנו

וב"ה כנראה עוד לא ענית על שאלותיי...The yehudi
הענה בשמחה על כל השאלות כשאתפנהאנונימי (פותח)אחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך