קבר יוסף עדין נטוש!
ב-21:00 נגיד די לחרפה,
נגיע כולנו ברגל וברכבים למחסומי שכם ונדרוש להיכנס.
לפרטים:0549436541.
קבר יוסף עדין נטוש!
ב-21:00 נגיד די לחרפה,
נגיע כולנו ברגל וברכבים למחסומי שכם ונדרוש להיכנס.
לפרטים:0549436541.
רדפו אחריהם באזור הכפר קליל, עוד לא מובן לי בדיוק, וכמעט נהרגו שם כמה..כול הגיזרה הוקפצה עלמנת לחלץ אותם והם הצליחו לבד ליברוח.. כרגע שלום להם ב"ה..
אני בכל אופן חושב ככה.
והברסלבים שמשלמים לפלסטינאים כדי להכנס, פושעים.
|מזועזע|
http://www.ynet.co.il//articles/0,7340,L-4017347,00.html
להעתיק אותה . מישהו יכול?
http://www.ynet.co.il//articles/0,7340,L-4017347,00.html
מתנחלים ניסו להיכנס לקבר יוסף בשכם - ונעצרו
כמה עשרות צעירים מנוער הגבעות נכנסו לשכם ללא תיאום, ולטענתם ספגו ידויי אבנים. המשטרה הפלסטינית דיווחה לצה"ל כי עצרה שניים מהמסתננים, שיועברו לידי הצבא. צה"ל עצר 6
עשרות מתנחלים ניסו להיכנס אמש (שבת) לקבר יוסף בשכם, ללא תיאום עם הצבא. זה נגמר בשש נערות עצורות ובטענות של המתנחלים לאלימות מצד הפלסטינים. בסביבות 21:00 החלו כמה עשרות צעירים מגרעין שכם המזוהה עם נוער הגבעות לצעוד לעבר העיר הפלסטינית. חלק קטן מהם נעצר על-ידי כוחות צה"ל שנערכו מולם, אולם 19 מהם הצליחו להסתנן לעיר מהכפרים הסמוכים.
הקבוצה נכנסה לעומק העיר הפלסטינית והתקדמה לעבר קבר יוסף. לטענת המתנחלים, הם הגיעו עד מרחק של כמה עשרות מטרים מהקבר עצמו, אך בשלב מסוים הם נתקלו בתושבי שכם שהחלו ליידות לעברם אבנים. אחד מהמארגנים אמר ל-ynet כי "הם זרקו אבנים, כל דקה שעברה הגיעו עוד ונוצר מצב מסוכן. היינו כבר ברחוב של קבר יוסף כשהמון ערבי המתין לנו משני הצדדים".
בסופו של דבר, הצליחו הצעירים להיחלץ בכוחות עצמם ואיש לא נפגע באירוע. למרות שלא תיאמו את הגעתם עם צה"ל, הם מתחו ביקורת על הצבא.
"לא היו כוחות שחיכו לנו בתוך שכם כפי שנעשה בדרך כלל. אנחנו לא תיירים שצריכים את אישור הפלסטינים להיכנס. צריך אנו דורשים מצה"ל לאפשר את חידוש הישיבה".
המשטרה הפלסטינית דיווחה לצה"ל כי עצרה שניים מהמסתננים שיוסגרו מאוחר יותר לישראל. למרות האירועים אמש, הם לא חוששים שההסתננות לשכם תגבה קורבנות. "אנחנו עושים את הפעילות בעיניים פקוחות ועם יד על הדופק. ברגע שאנו מזהים מצב שיכול להתפתח לסכנה אנו מכירים את השטח מספיק טוב בכדי להיחלץ החוצה בכוחות עצמאיים".
חרדים הפגינו אמש בכניסה לשכם; הצבא פיזרם בכוחעשרות פעילי ימין, בהם חרדים רבים, הגיעו אמש לשכם כדי למחות על הפקרת קבר יוסף הצדיק, והתעמתו עם כוחות הבטחון ● מנכ"ל האגודה, הרב מרדכי לאנד אף נעצר לחקירת משטרה ממושכת שבה הבהיר כי הרדיפה הפוליטית לא תרתיע אותו ● ובשכם: ערבים יידו אבנים לעבר המפגינים (ארץ) | |||||||
| |||||||
![]() אילוסטרציה (צילום: פלאש 90) שתי קבוצות של פעילי ימין קיימו אתמול הפגנה סמוך לשכם, במחאה על אוזלת ידה של הממשלה המפקירה, לטענתם, את קבר יוסף הצדיק כבר יותר מ-15 שנים. מקצת מהפעילים נכנסו לתוך העיר שכם, והגיעו למרחק של כחמש דקות הליכה מקבר יוסף אך בשלב מסוים עשרות ערבים זיהו אותם והחלו ליידות לעברם אבנים. "נאלצנו לסגת", סיפר אחד הפעילים ל"כיכר השבת", "השלכנו לעברם אבנים כדי למנוע מהם לגשת אלינו". קבוצה נוספת, חברי ארגון "חלמי"ש" לא נכנסו לעיר עצמה בשל הסכנה הקיימת בכך, ועל פי הוראת רבני האגודה. "הפגנו עם שלטים באופן חוקי ומסודר ליד המחסום הצבאי בכניסה לעיר", הם מספרים. לאחר כשעה של מחאה שקטה, כוחות הבטחון החליטו לסיים את ההפגנה בכוח: פעילי האגודה הועלו על ג´יפים משטרתיים, ולאחר נסיעה ממושכת נזרקו בצומת תפוח בלב השומרון. מנכ"ל האגודה, הרב מרדכי לאנדאף נעצר לחקירת משטרה ממושכת שבה הבהיר כי הרדיפה הפוליטית לא תרתיע אותו. לדבריו, הוא ופעילי האגודה ימשיכו לפעול למען ארץ הקודש בהוראת הרבנים וימשיכו לדרוש בצורה חוקית את השבת השליטה היהודית בקבר יוסף הצדיק. לאחר שיחרורו מן המעצר, הוסיף הרב לאנד בשיחה עם כתב "כיכר השבת" כי ההפגנה נערכה בעקבות ההפקרה המתמשכת בקבר יוסף כבר שנים ארוכות. "מי שבפועל ´שומר´ על הקבר הם מחבלים", הוא אומר. |
http://www.maannews.net/arb/ViewDetails.aspx?ID=353323
אני לא מצליחה להעתיק אותה.
שינו כאן את הגדרות ההעתקה, וזה מפריע מאוד
רחלקהבעזהי"ת.
בואנה, יש להם ביטויים מצחיקים...
הנה גוף הכתבה:
نابلس- معا- اعتقلت قوات الامن الفلسطيني في ساعة متأخرة من مساء امس السبت مستوطنين حاولا الوصول الى قبر سيدنا يوسف بالقرب من مخيم بلاطة شرق نابلس.
وقالت مصادر فلسطينية لـ"معا" ان اكثر من خمسة عشر مستوطنا من اليهود المتطرفين وصلوا الى قرية كفر قليل المحاذية لنابلس مع نساء اسرائيليات عند الساعه الحادية عشر والنصف قبل منتصف الليل الامر الذى ادى الى انكشاف امرهم حيث دارات مواجهات بالحجارة بين مجموعة من الشبان الفلسطينيين والمستوطنين مما اضطر المستوطنين الى الفرار باتجاه شارع القدس بالمدينة .
وبحسب المصادر فان قوات الامن الفلسطيني اعتقلت مستوطنين اثنين بشارع القدس بنابلس بعد فرار المستوطنين الاخرين كانوا في طريقهم الى الوصول الى قبر سيدينا يوسف دون تنسيق مسبق مع الجانب الفلسطيني، وتم تسليمهم الى الجانب الاسرائيلي .
בס"ד! הרב כהנא צדק!
יש 4 בנות ת-ו-ת-ח-י-ו-ת שלא מזדהות והם במעצר עדיין....!
ואם אני לא טועה גם 2 הבנים עדיין עצורים..
ואנחנו השתחררנו כ"ך:
2 בנות עם ערבות של 10,000 ש"ח והרחקה משכם ל 30 יום .. .
בת שהשתחררה רק עם הרחקה משכם ל30 יום
ואני - שהשתחררתי בערבות של 10,000 ש"ח, הפקדה של 2,500 ש"ח והרחקה מהשומרון ל15 יום...
יום ראשון, י"ח שבט, 15:11 |
לאחר שסירבה להזדהות הובאה כעת הנערה האחרונה מעצורי הלילה בשכם לבית משפט השלום בפ"ת. לאחר שזוהתה שוחררה הנערה עם הרחקה למשך שבועיים משכם והפקדה כספית.
http://www.honenu.org.il/pages/posts/yom-rashon-i-ch-shbt-1511-789.php
יום ראשון, י"ח שבט, 14:27 |
שניים מהצעירים שנעצרו אמש בשכם שוחררו כעת בבית משפט השלום בפתח תקוה בתנאי הרחקה מצומת תפוח ועד שכם למשך שלושים יום. את השניים יצג עו"ד עדי קידר מחננו.
מתוך קבוצת הנערות שנעצרה כולן למעט אחת הזדהו וישוחררו כנראה בתחנת משטרת אריאל עם הרחקה משכם לחמש עשרה יום וללא שיובאו לבית משפט.
http://www.honenu.org.il/pages/posts/yom-rashon-i-ch-shbt-1427-788.php
הבת שהשתחררה השתחררה בלי הרחקה, אבל עם ערבות של 2000 ש"ח.
סה"כ אפשר להוסיף 9 בנות למונה מעצרים! 
8 מתוכן נשארו ללילה חווייתי במיוחד...
אגב, שמעתי במו אוזני מגיל דשא (מכוסח) שהם מעדיפים לעצור פי שתיים בנים ורק לא לעצור בנות.
כמות הרעש שהבנות עושות והעובדה שהן לא מתייאשות ולא מזדהות - מוציאה אותם מדעתם!
בתור אחת שישבה למעלה משלוש שעות היום במשרד שלו (אשר במהלכן שמעתי כל מיני טלפונים
שלא הייתי אמורה לשמוע...) הם התחרפנו לגמרי מזה שהבנות לא הזדהו!
אין לכם מושג איזה באלגן זה עושה להם! הם פשוט היו חסרי אונים!
וחבל שלא יכולתי לצלם את הפנים שלו כשהודעתי לו שזה רק אירוע שני בסדרה,
ושיהיה מוכן למעצרים של השבועות הקרובים... תגובתו: "אוף, לא יכולתם לבחור עיר מחוץ לגזרה שלי?!" 
.
גם לך מגיע ברוך מתיר אסורים!!!!
איזה טלפונים מענינים היו במשרד של גיל דשא????????
איך הוא נתן לך לשבת במשרד שלו ?
שמחה לשמוע ששוטרים הם חסרי אונים מול יהודים .
בדרך כלל אני רואה איך הם חסרי אונים מול ערבים שמנסים לרצוח אותנו,
ובסוף הם משחררים אותם . כי הערבים מביאים את כל הכפר ,
וכידוע , לא כדאי שכל הכפר ינסה לפגוע בך כשאתה עם עצור ערבי.
בס"ד! הרב כהנא צדק!
באמת לילה חוויתיי...!
ואיזה דפוקים החוקר החנון.. והשמנה .. ודשא המכוסח.. חחחח
באמת בלאגןן להםם... !
ויש היום ב11 משפט לעצורות שלא מזדהות..! ומי שיספיק ללכת שילך ומי שלא- אז שיתפלל..! כי ה' הוא השופט האמיתי!!!! והוא ורק הוא מחליט מה יהיה!!!!!!!!!!!
והם אמרו שהם לא יוכלו לסבול את זה שזה יחזור כל חודש...
ושלא ייתנו את הקבר לערבים.
כל הכבוד
המטרה היא שכם ולא קבר יוסף.
אנחנו לא מהיהודונים שהולכים לסגוד לאנשים מתים, כאלו אפשר למצוא בפורום ברסלב.
יוסף , אנחנו זוכרים את מהות העיר .
כמו שמערת המכפלה מסבירה מה היא חברון ,
וקברי כלב בן יפונה , יהושוע , ועותניאל בן קנז ,
מזכירים לנו את הגבורה היהודית שנשכחה .
לנצח ענקים , בכוח האמונה בצדקת הדרך .
לא לכעוס על אחים שמוכרים אותך לישמעאלים
בדיוק בגלל שבחברון מסתובבים כל היום סביב המקומות שהזכרת,
ולא מתעסקים שם בעיקר, כבר כמה שנים שכלום לא זז בעיר הזאת לטובת היהודים, ולהיפך.
אם שכם תהיה יהודית, אז גם קבר יוסף יהיה בידינו.
אבל אם קבר יוסף יהיה בידינו, אז לא בטוח, שגם שכם תהיה בידינו.
בחברון יצא שמערת הכפלה שלנו אבל כל העיר לא שלנו(רוב העיר ליתר דיוק) אז שלא יצא חלילה כך בשכם.
רחלקהפשוט אני לא
מצליחה לעשות העתקה .
הוא היה אמור להיות ב11 לא?
בס"ד בר"ה
למישהו ידוע מי הטובע הטובעת? של העצורות..
וגם בקשר לצביה שריאל מי הטובע\טובעת שלה..?
שרוצים לשחרר בהפקדה של 750 והיא לא מוכנה לתת שקל למדינה...
אשריה!!!
בס"ד בר"ה
רק מי הטובע שלה?
ורמ"ג מה נהיה עם העישונים שם למטה? חחחחחחח מזה? האאא!! חחחחחחחחחחח
אין עלייך! כמו שצריך..;)
בע"ה יתברך
"המטרה היא שכם ולא קבר יוסף.
אנחנו לא מהיהודונים שהולכים לסגוד לאנשים מתים, כאלו אפשר למצוא בפורום ברסלב"
טוב, נכון, באמת לחבר'ה של נוער למען (המתיישבים האמיתים, ורק דרכם הנכונה, והשאר-טעות שצריך ללגלג עליה וליצחוק מימנה.) הם מובילי המאבק הרציניים והאמת אצלהם ביותר!
סתם דרך הגב אתה יודע מה היה אם החבר'ה בשכם? אני יודע, הם היתקשרו אלי בוכים בוכים! שעוד שניה הורגים אותם, אתם לא יודעים ליפעול, במיוחד לא בשכם, אתם הולכים בכוחי ועוצם ידי ולא תצליחו, חבל שתסיימו אם ''משה ביבר 2'',
אתם ניכנסים לשכם בלי שמירה של הצדיק, יוסף הצדיק חי וקיים, והוא זה היחיד שנותן לך להיכנס ולצאת בשלום,
מה עוד שאני רואה כול פעם מחדש (אומנם אני לא לוקח ברצינות יתר כי אתה וכמוך צעירים) שיש לכם בורג משוחרר,
(כשגרעין שכם קם על רגליו- באחד הפגישות אצל דניאלה המשכנו ליוסף, זוכר מה "א" אמר אז? ליכלך על הרב ברלנד בלי סוף עד שכשהו מוצא את עצמו באמצע הקסבה של שכם הוא כימעט עשה פיפי וביקש מימני להיסתובב וכו' וכו', מאז הוא שואל אם יש אישור כניסה מהרב, אם אין הוא לא ניכנס!! (אתה או אחיך היית איתי..)
הגר"א מביא שהגאולה אחרונה תיהיה בדומה לגאולה הראישונה- בדומה לה, ניצטרך לעבור אותם בחינות- ואנחנו עוברים כרגע אותם בחינות ממש,
ר' נתן כותב בליקוטי הלכות (לא זוכר ת'סימן) שעיקר הגאולה הראישונה הייתה בזכות ארונו של יוסף הצדיק, "ואת עצמות יוסף אשר העלו בני ישראל.. בשכם" עצמות יוסף הם שהעלו את בני ישראל ממצרים ולולא יוסף הצדיק לא היו ניגאלים כמו הקושיה הידועה של המלאכים- "אלו ואלו עובדי עבודה זרה" אומר מידרש תנחומא- "ממי הים ברח? הים ברח מארונו של יוסף" ועיקר הגאולה הייתה ותיהיה בזכות עצמות יוסף.
זה דבר שצריך להבין אותו, יוסף הצדיק, הכול תלוי בו, הוא כנגד היסוד, וכאמור ללא יסוד טוב (מתוקן) אי אפשר לבנות בית יציב.. (הזוהר הקדוש מביא ש "מאן דנטיר ברית הוא ירית ארעא"..)
והרב ברלנד אמר שברגע שהדרך ליוסף תיפתח המלכות תיפול,
אני בעד, אני בעד כול מה שיחזיר אותנו ליוסף הצדיק, ויקרב את משיח צידקנו.. ואומר 'אור החיים הקדוש''- "ויצאה חינם"- פירוש: הגם שלא יהיה בידם לא תורה ולא מצוות,ואפילו לא יכספו לדבר הגאולה, והוא אומרו אין כסף, כי יסוריה יספיקו לפדיונה!! בע"ה ניגאל וזהו..
ודיבורים כאלו אני מציע לחסוך.-
"אנחנו לא מהיהודונים שהולכים לסגוד לאנשים מתים, כאלו אפשר למצוא בפורום ברסלב"
לא מוסיפים הרבה ביראת שמים אחדות ואהבת ישראל.. וניראה שאתה סוג של חרדי, מעניין אותך העקשן.
מחילה שכזה ארוך הייתי חייב לימחות בצורה ראויה נגד ביזוי צדיקים. ושלא תבין לא נכון, אני לא נגד כול הבלאגן שעושים להם.. (גם רבני ברסלב תומכים בזה.. הרב ברלנד והרב עופר ארז..)
תקשיב(יוסף) אתה כל הזמן מנסה לכעוס על הפעילות של גרעין שכם, מתי לאחרונה אתם נכנסתם לשכם רגלית? משום מה לא זכור לי, ואני מכיר את "הצדיק" רק שאני יודע שגם יוסף רוצה שנפעל ככה ולא כמו יהודים גלותיים שבאים להשתטח על קיברו, הוא רוצה שנכבוש את כל א"י ולא שנכבוש את "הציון הקדוש", דברים אלו נאמרו מתוך הערכה לכל מי שפועל...
אני לא נגד תפילות אצל יוסף אבל אני יודע להפריד בין עיקר בדורנו לבין טפל בדורנו...אתה אומר שאתה מוחה על ביזוי צדיקים...מבחינתי גם יוסף הוא צדיק וגם הגר"א אז אתה זילזלת גם בגר"א שאומר שצריך להתעסק בא"י(לא זכור לי שאמר שצריך להשתטח על קברו של יוסף), הרב חרל"פ אמר שהנקודה העיקרית היא א"י...וכל הדברים האחרים טפלים-גם השתטחות על "הצדיק"(ד"א גם אני מידי פעם משתדל ללכת לקברי צדיקים...)
מה לעשות?
מאיפה הבאת עכשיו ביזוי תלמידי חכמים, את הרב ברלנד ושאר הנושאים שאפחד לא התייחס אליהם?
נראה שאתה פורק את כל מה שאנשים ירדו עליך בחצי השנה האחרונה, כאן בשרשור הזה..
בקיצור, מי שרוצה לדאוג לבניין הרוחני הפרטי שלו, שיבושם לו.
אני טוען שמי שמעניין אותו כלל ישראל- שידאג לשכם ולא ליוסף.
כמו שפעילות 'נוער למען' לא נוגדת את פעילות 'ה'גרעינים'.
הפעילות סביב יוסף רק מורידה מהשלטונות את הלחץ ומערפלת את הדרישה לחוזר לשכם,כאילו כל מה שרוצים זה רק להתפלל.
"זה לא סותר האחד את השני כמו שפעילות 'נוער למען' לא נוגדת את פעילות 'ה'גרעינים'."
בדיוק............
יש פה כמה שמנסים לרמוז בצורה קצת בוטה שצריך להזהר לא להתפס רק לקבר יוסף,
ולפעול למען חידוש היישוב היהודי בכל רחבי העיר שכם. מציאות כזו, של "שכם יהודית"
תועיל, כמובן, גם ליהודים כמוך, שהתפילות בקבר יוסף משמעותיות מאוד עבורם.
הרי אין דרך טובה יותר "לפתוח את הדרך ליוסף" מאשר לגור בשכם.
לכן, "ערבות הדדית", אם יש לך שיטות מועילות להכנס לשכם, אתה מוזמן לגמרי להציע אותן!
ואם השיטות האלה קשורות בברכות שצריך לקבל מכל מיני רבנים -
אתה מוזמן גם לבקש מהם בשמנו את הברכה...
ובקשר לגאולה הראשונה והאחרונה - באמת יש הרבה דמיון ביניהן, אבל יש גם הבדל אחד מהותי:
"ולא הרי הגאולה העתידה כהרי גאולת מצרים, שגאולת מצרים הייתה רק מצד התערותא דלעילא...
ואלו הגאולה האחרונה צריכה לבוא גם על ידי התערותא דלתתא..." (הרב חרל"פ, מי מרום, כרך ו', עמ' ל"ז)
בע"ה שיהיה שבוע שמח לכולם!

.
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...