במהלך ארועי "תג מחיר".
כל אחד שיתן אליבי בצורה הומוריסטית בלבד לאיפה הוא היה ומה הוא עשה:
במהלך ארועי "תג מחיר".
כל אחד שיתן אליבי בצורה הומוריסטית בלבד לאיפה הוא היה ומה הוא עשה:
אני בדיוק כרתתי עצי זית סמוך לכפר אחר, אז זה לא הייתי אני!
אממממ...שנייה תנו לחשוב...הא הייתי בבית.
מעין שירשור "הומור שחור".
עד שיש אפשרות לפתוח פה שרשור מילתא דבדיחותא הקשור לא"י, תוך כדי ירידה על חקירות המשטרה הנוגעות לפשעים מסויימים שנעשו כבייכול...

בס"ד
אהוד קבל ח"ח על השרשור אהבתי..
http://glz.co.il/NewsArticle.aspx?newsid=76541
תמר לוי
עדכון אחרון: 17:59 , 27/01/2011
מחקירה ראשונית של מות הנער הפלסטיני מהכפר עראק בורין שבשומרון עולה כי לא היו אלה מתנחלים שירו בו. המשטרה לא הצליחה למצוא עדי ראייה לאירוע. במשטרה מסיקים נכון לעכשיו כי הנער נהרג במהלך חקירה עם נער פלסטיני אחר, כנראה בשיאה של קטטה ביניהם. ראשי המתנחלים זועמים על ההאשמות: "מנסים להסתיר שמדובר ברצח בין ערבים"
ממצאי החקירה הראשונית של המשטרה דוחים את טענות הפלסטינים כי מתנחלים הרגו היום (ה') ביריות צעיר פלסטיני בן 19 בכפר עראק בורין. עוד עולה מהחקירה כי הצעיר נהרג במהלך קטטה עם פלסטיני אחר.
האירוע התרחש ללא עדי ראייה ולכן החקירה בעניין עדינה ומסובכת. הצעיר בן הכפר הנמצא סמוך לעיר שכם, נמצא ירוי בשעות הצהריים. כאן מתפצלות הגרסאות: הפלסטינים טוענים כי על ההדק לחץ מתנחל יהודי, אך קיים קושי לבסס טענה זו. בינתיים המשטרה וצה"ל פתחו בחקירת המקרה, שהעלתה כי נכון לעכשיו, אין בדברי הפלסטינים ממש.
ועד מתיישבי השומרון מסר תגובה לאירועים ובה נכתב: "כמו בעשרות מקרים קודמים, גם כאן ההסתה נגד המתיישבים נועדה להסתיר את העובדה שמדובר ברצח בין ערבים". סוכנויות הידיעות בעולם החלו לסקר את האירוע - ולצייר את ישראל באור שלילי. ככל הנראה ישראל עתידה להיות עדה לגינויים מכל רחבי העולם.
האירוע הזה מהווה סממן של המתח שרק הולך ומתגבר בין תושבי השטחים היהודים והפלסטינים. לפני כשבועיים נפצעו קל שלושה בני אדם בעימותים בין מתנחלים לפלסטינים ביישוב גבעת עלי, גם הוא בשומרון. מוקדם יותר החודש נאלצו כוחות הביטחון הישראליים לחלץ את מושל חברון, חוסיין אערג', מהיישוב היהודי בעיר לאחר שפעילי ימין, בהם ברוך מרזל, צעקו לעברו "מחבל" וניסו לחסום את יציאתו מהמקום.
באחרונה נתגלע עימות בין תושבי השומרון - יהודים וערבים - על רקע יוזמה של המתנחלים להרחיב את שטח השליטה של המאחזים על-ידי שתילת עצים סביבם. הפעולה הזו היא פרי יוזמה של עמותת "חסדי מאיר", מיסודו של הרב כהנא, שאוספת תרומות מיהודי התפוצות כדי לטעת עשרות אלפי עצים ביהודה ושומרון בניגוד לחוק. לפני חודש נגנבו 150 שתילים של עצי פרי ממטע ביישוב ברקן. לטענת המתנחלים פלסטינים הם שהשחיתו את הגידולים.

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה