משה פייגלין: "תרכשו ותלמדו את הספר 'תורת המלך'"
משה פייגלין קורא לציבור לרכוש את הספר תורת המלך וללמוד אותו. "כנופיית 'שלטון החוק' ובמיוחד חוד החנית של משטרת המחשבות - המחלקה ל'תפקידים מיוחדים' והעומד בראשה – איש המדנים שי ניצן כל אלה שכנעו אותי. על כולנו בעת הזו לרכוש את הספר וללמוד אותו לעומקו."
יו"ר מנהיגות יהודית, משה פייגלין מתייחס לפרשת צו המעצר נגד הרב דב ליאור וספר תורת המלך.
פייגלין כותב כי בתחילה הוא התייחס בביטול לספרו של הרב שפירא בגלל חוסר הרלוונטיות שלו לתקופה. "ששמעתי לראשונה על הוצאת הספר 'תורת המלך' – התייחסתי לעניין בביטול. אמנם בהכירי את תלמידי החכמים שכתבו אותו, לא היה לי ספק שמדובר בחיבור תורני רציני. אולם הטלתי ספק ברלוונטיות של חיבור כזה בעת הזו."
עם זאת, מספר פייגלין, מישהו גרם לו לשנות את דעתו. "כנופיית 'שלטון החוק' ובמיוחד חוד החנית של משטרת המחשבות – המחלקה ל'תפקידים מיוחדים' – (היחידה הפוליטית המסרבת להתפרק למרות הוראת הממשלה) והעומד בראשה – איש המדנים שי ניצן (שקודמתו בתפקיד – טליה ששון – פנתה לפעילות במר"ץ עם סיום תפקידה), כל אלה שכנעו אותי שטעיתי."
בעקבות השכנוע קורא פייגלין לציבור לקנות את הספר תורת המלך. "ברור לי ששומה על כולנו בעת הזו לרכוש את הספר וללמוד אותו לעומקו."

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל