-בסיעתא דישמיא-
שלום לכם חברים יקרים!
כתבתי פה בעבר על הבע"ח אם מישהו זוכר..
בכל מקרה, כרגע אני יוצאת עם מישהו כבר חודש וחצי...
ואני בפחדים וחרדות שזה לא יצא לפועל.. בגלל כל מה שעברתי בחיי עם בחורים וכו'.. שלא הלך.. כמו כל אחד מאיתנו.
רק שעלי כניראה זה השפיע ואני כל הזמן בפחד שהקשר הזה יגמר ואני רוצה לסיים אותו מהר מהר לפני שאני אפגע שוב
זה ממש מתסכל אותי.. לא יודעת איך להתמודד עם זה ואם בכלל כדאי לי לשתף אותו בפחד הזה. הוא אומר לי "יהיה לי זכות להתחתן איתך תאמיני לי" אבל אני לוקחת את זה לכיוון שלילי במקום חיובי...
עוד דבר שממש מציק לי בקשר.. אני בחורה שצריכה יותר צומי ממה שהוא נותן.
שהוא מדבר איתי הוא מקסים, הוא מחמיא, מצחיק ומאד מאד כייף לי איתו...
הבעיה שאנחנו מדברים פעם ביום באיזה 12 בלילה אחרי שכל היום אני מתגעגעת ואין לי איך להוציא את זה ואז כבר בלילה אני נחסמת רגשית מעייפות ותשישות... ניסיתי לומר לו כמה פעמים על השעה והוא הבין שאני צודקת.. השתדל וכו' אבל זה לא עזר.. בסוף הוא מתקשר מאוחר... יש לציין שבבוקר אנחנו שולחים איזה סמס או 2 לפעמים וזהו..
אני לא יודעת אם אצלי הבעיה או שזה לגיטימי.
אני רק רוצה שהוא יתקשר אלי במהלך היום אם הוא מתגעגע או משהו ולא בסוף יום בתור משהו קבוע שצריך לעשות..
כל פעם אני חושבת להפרד כי נמאס לי לסבול את הכאב של הגעגוע והתסכול שאני לא יכולה להביע אותו ואז פתאום הוא מתקשר או שולח סמס עם איזה משהו שאני ממש נמסה ממנו....ואני חושבת שהכי כייף לי איתו ואז זה שוב פעם חוזר על עצמו...
אני לא יודעת אם אפשר לתקן את המצב הזה ואיך...
אולי תוכלו לייעץ לי..
המשך ערב מהנה
נ.ב.
אני בת 21 והוא 26 והתראינו רק 4 פעמים(אחת לשבוע וחצי בגלל המרחק) ואנחנו שומרים נגיעה כמובן!