''זה הזמן לצאת לשדות''כל אחד יבין מה שהוא רוצה.........
''נקמה אני מבקש''(שם ,שם)
''זה הזמן לצאת לשדות''כל אחד יבין מה שהוא רוצה.........
''נקמה אני מבקש''(שם ,שם)
בס"ד
הערב בשש מחאה כללית. (וועד מתיישבי השומרון)
אבל, זריזים מקדימים במצוות כנראה, וחסידים נוהגים כל היום.
בירושלים וביישובים, הקריאה היא ל18:30.
תמצאו מקומות אחרים..
וב"ה שהלחצנו אותם ככה 
להזיק לערבים או לזרוק אבנים, זה יכול לרצוח אותם, וזה איסור חמור.
חוץ מזה שבעקבות ההתבוללות הנוראה יכול להיות שזה שאתה זורק עליו אבן הוא בעצם יהודי.
[מבקש לא להתלהם]
בס"ד
בנימין: כוחות צה"ל פינו בכח רב תושבים מבנימין שחסמו את צומת נווה צוף על ציר 'חוצה בנימין'. נזק נגרם לרכוש המתיישבים.
הציר נפתח לתנועה ערבית.
מיכל אשפה הועלה באש לפני זמן קצר בצומת גבעת אסף הסמוך לבית אל. המיכל הובער בעקבות הירי שבוצע הבוקר על מתיישבי חוות גלעד.
בנוסף, תושבים מפגינים סמוך למנהל האזרחי בבית אל.
צפון: תושבי הצפון יצאו אחר הצהרים לצומת "רמת יצחק" הסמוך לאוניברסיטת חיפה "להביע את הזדהותם עם אחיהם בשומרון" כלשונם.
"זכינו לצפירות אהדה מאוהבי א"י ואזרחיה מלוות בקריאות גנאי מערביי חיפה שצעקו- האדמה לא שלכם", סיפרו.
ירושלים: לפחות 20 בני אדם נעצרו ו-3 נפצעו הערב בהפגנות ובחסימות הכבישים בירושלים.
ההפגנות באו בעקבות הירי על תושבי חוות גלעד שבשומרון במהלך הריסת מבנים במקום. מסוקים חגים באויר על מנת לסייע לכוחות המשטרה הנמצאים במוקדי הפרות הסדר.
[מבזקי ערוץ 7]
דווקא אצלנו הצבא היה ממש בסדר..בסה"כ 3 ג'יפים + סוואנה משטרתית וכמה קומזיצים קטנים..
בעזהי"ת.
ועוד כמה פצועים...
למשך כשעתיים נחסמו צמתים מרכזייות בעיר (הכניסה לבגין- צומת המלונות, צומת אנג'ל הגדולה וצומת אנג'ל הקטנה.).
תמונות בהמשך אי"ה.
בעזהי"ת.
בהתחלה התקבצו כמה חבר'ה ליד הכניסה לעיר. ואז החליטו לא לחסום שם, וזזו לכיוון שד' הרצל.
שם הם חסמו את צומת המלונות-הכניסה לבגין, למשך שעה. נעצרו שם המון חבר'ה, כשכל אחד שנעצר כולם רצים אחריו וצועקים. היו שם פול מכות... היה גם ניסיון של שריפת פח זבל, אך ללא הצלחה. החסימה שם גלשה להמשך שד' הרצל לכיוון בית הכרם.
בהמשך החבר'ה זזו לצומת אנג'ל (צומת הרחובות פרבשטיין, בית הדפוס, קרית משה), היו שם ממש מעט זמן, ואז התקדמו לצומת אנג'ל העליונה, רח' כנפי נשרים פינת פרבשטיין. היו שם שיבושי תנועה, ושם נעצר הרב סומר ועוד כמה תלמידים.
כמו כן החבר'ה פינצ'רו ניידת שהיו בה עצורים, וזרקו אבן על שימשה של ניידת, כשהשוטרים בתוכה.
במקביל, נעצר ערבי בתחנה המרכזית, עם סכין ארוכה, לצורך פיגוע.
יש לציין שהמשטרה היתה ממש בפחד, לצומת הכניסה לעיר הם הביאו מכת"זית, וכל העיר היתה מלאה בניידות, ואפונועים, ואפילו הוזנק מסוק משטרתי.
מישהו יכול לדווח מי העצורים? או מי הפצועים?..
והתפנצ'רו אינלי מושג איך,אבל 2 ניידות,אחת מהן סוואנה..ואופנוע של יס"מ נפל...
ותיקון,לא הרב סומר,אלא הרב סולטן,מבני צבי אא"לט..
היה ב"ה
שלא נצטרך עוד בע"ה.
בס"ד
היה אחד שהשוטרים שמו לו אזיקים ואז הוא ברח להם לאיפשהו ונעלם..
אחד הקטעים!
חיבת ציוןאחרי שהורידו לו את האזיקים התעורר ויכוח במרכז מי ילך להחזיר למשטרה אותם!
אם שאלתם למה? יענו לכם:מה זאת אומרת?! מצוות השבת אבדה!!
ובשביל ההומור שלהם הם אמרו שיבקשו מהר המורניק אחד להחזיר להם.....![]()
באיזה שהוא שלב נזרקה אבן על הניידת. אלה התוצאות:
בסביבות 30 עצורים,כנראה יאריכו לכולם את המעצר עד מחר לפחות..
העצורים במוריה,תלפיות.
עצורים . אני כן . אז היתי בצד המתרגז. אני עדיין מרוגזת .
ערבים מתנפלים על נידת המשטרע שבתוכה העצור שהם רוצים לשחרר ,
ופשוט חובטים בכל מי שבסביבה , מקיפים את הנידת ,
ומנסים לטבוח בכל מי שבסביבה ,
כמובן שכוחות חוסר הבטחון נכנעים.
הרי , זורקי האבנים והבקת"בים - הם צדיקים גמורים ,
ובאמת , לא נורא מפריע להם , שיזרקו על היהודים עוד אבנים .
אז הם משחררים.
היו המון חבר'ה בזכות "נוער בית אל"... נעצרו בסביבות 30 חבר'ה.10 חבר'ה השתחררו אתמול (ב') בשתיים בלילה והיום היה דיון בבית משפט על ה20 האחרים לרובם נתנו צווי הרחקה מירושלים (לשבוע+) או צווי ישיבה (יעני כמו מעצר בית רק בישיבה) נתנו גם ערבויות ו"איסור השתתפות בהפגנה למשך 45 יום"... הבנתי שהם חטפו מכות כל הדרך.סוואנה אחת פונצ'רה ורק באמצע הדרך הם שמו לב... קיצור הם נתקעו בדרך שעות (ובתוכו היה אחד מהמפקדים מה שגרם לבלגן עצבני) ב"ה היה חזק!!!!! בעזרת ה' נעשה ונצליח!
[אחח זה הזוי לקרוא לו הרב סולטן.. זה כאילו אני דמברת על אבא שלו...]
מאשימים אותו שהוא זרק אבנים על ערבים.....
אני מכירה 3 עצורים...
טוב ככה העולם השתגע!! מה זה יריות בחוות גלעד.. תגידו אין משהו יותר רציני לעשות?? כלומר חסימת כבשים זה לא נראה לי כ"כ יעזור לטווח הרחוק...
כלומר השתמשו בנשק.. ומה אנחנו עושים?? זה מרגיש לי כמו פלסתר כשצריך כאן תחבושת רצינית...
סורי שאין לי רעיונות יותר מידי... אבל תכלס צריך לעשות משהו יותר רציני שידבר לעם!! שהעם ישנה את הגישה והתעורר!
^-^
אם היית יותר פעילה בקטע של ארץ ישראל היית מבינה שאין רעיון יותר טוב.
כי פשוט היית רואה בעניים שלך איך כל היום מוציאים עלייך שקרים ושוטפים לכל העם את השכל כ"כ חזק.
רק אחרי שתחושי זאת בעצמך תביני שבאמת אין שום דבר אחר לעשות.
ניסו כבר לעשות פנים אל פנים וזה לא עבד..!
(החסימת כבישים גם אומנם לא משנה את הדעות של המדינה אבל היא נותנת להבין שארץ ישראל זה דבר חשוב ושיורים ומגרשים יהודים מהבית זה לא יעבור בשתיקה, סדר היום ישתבש לאנשים. אנחנו לא הולכים כצאן לטבח!!זה לא משהו שמדינה שלמה יכולה להמשיך את סדר היום כרגיל! לעומת הפנים אל פנים שלא עוזרת בכלום:- גם לא משכנעת אנשים וגם לא מראה לעם שדבר כזה לא יכול לעבור בשקט וכו' )
שטפו למדינה את המח כ"כ כ"כ חזק ששום דבר מלבד פעולות כגון אלו לא יעזרו.
לענ"ד צריך גם וגם. כי חלק מהאנשים שתחסום להם תכביש
באמצע החיים לא בדיוק יקשיבו לך וישתכנעו..
ברור שצריך למחות ולהפגין (ואני מאד בעד זה בעצמי) אבל אי אפשר להגיד שאין תועלת
בפנים אל פנים.. נראה לי שצריך גם וגם, מי שלא רוצה להפגין שילך לדבר.
זה וגם זה חשוב!!!!!
זה לא נכון!! פנים מול פנים כן עוזר!! וחוץ מי זה בתור בת אין לי מה לעשות שם ואני בתור בת לא מעוניינת שיסמני"קים ירביצו לי או גרוע מזה...
שנית אני לא יודעת מה הפתרון אבל לא נראה לי שחסימת כביש עושרת לטווח הרחוק... נכון זה עוזר שרואים שאנחנו לא מוכנים עם מה שקורה עם המצב... שאנחנו לא כמו איזה צאן לטבח אנחנו מראים נוחכות ואי הסכמה שזה לא יעבור ככה בשגרה...
אבל שוב משהו כאן התחלתי מאוד... כמו גוש קטיף ושלא תחשוב גם אני הייתי בכול ההפגנות האלו... וחוץ מהעובדה שהעם ראה שעשינו משהו במה זה עזר??? גוש קטיף פונה ותאמין לי היו עשות חסימות כבישים בכול הארץ!!ומעצרים של חבריה טובים...
אז עמ"י צריך תחבושת!!! ועדיין אני מרגישה שאנחנו תקעים לו פלסתר וזה לא עוזר...
וחוץ מי זה מה שאתה אומר מראה יאוש מוחלט מה שיש תקווה כי עמ"י זה עמ"י וכמה שיש צרות(ולא חסר....) צריך להאמין בו ושאפשר לשנות ושיש פתרון...
אני לא מספיק חכמה כדי לתת גם פתרון... אם יש כאן כמה חבריה שיכולים לעזור בפתרונות כולנו כאן נשמח!! ולדפוק מכות ליסמני"קים כול אחד יכול!!
א. בתור בת את לא חייבת ללכת לדברים עם המכות את גם יכולה להיות פעילה בדברים שונים(ללכת למאחז וכו'
ב. תאמיני לי שאם היה למישהו רעיון יותר טוב הוא היה עושה את זה!
אף-אחד לא אמר שחסימת כבישים תעזור לטווח הרחוק! רק מה שיעזור זה ללכת בדרך האמת בלי לספור ולהתחנף לאף-אחד. שאנשים רואים משהו אמיתי הם בסופו של דבר ידבקו בו.
נכון זה יקח הרבה זמן אבל זה כמו החזרה בתשובה של העם- מישהו חושב להתחנף עליהם? להתחיל לשמור שבת קצת פחות, לקצר ת'חצאיות רק בשביל שלא ישנאו אותנו?? ויחשבו שאנחנו כמו כולם? לא, לא עושים זאת אבל בכל זאת מתחילה תשובהמטורפת שלהעם(ברור שכאן מסבירים להם ועושים הפצות וכד' אבל בכל-זאת א"י זה קצת שונה) כמו שלא מתחנפים לחילונים ובכל זאת יש חזרה בתשובה מטורפת כך גם בא"י אנחנו לא צריכים להתחנף לאף-אחד אלא ללכת עם האמת ובעז"ה נגאל את א"י כולה.
מצטערת על הפסימיות אבל בדרך הטבע את לא יכולת למנוע גירוש בסדר גודל של גוש-קטיף וצפון השומרון.
ציטוט של שרון: "וחוץ מהעובדה שהעם ראה שעשינו משהו במה זה עזר??? גוש קטיף פונה"
כתוב בפרקי אבות: לא עליך המלאכה לגמור ולא אתה בן חורין להבטל ממנה.." אני אחראית בעולם הזה רק לדרך. התוצאות ממה שאני יעשה בהשתדלות שלי זה רק ורק באחריות הקב"ה.
זה שהשתדלתי ובכל זאת הגירוש הצליח זה לא מדאיג אותי, גם את זה הקב"ה עשה לטובה גם אם קשה מאוד מאוד לראות את זה. הדאגה שלי צריכה להתחיל ברגע שלא עשיתי מאמץ כמו שצריך.(אני לא אומרת שכל המאמצים למנוע ת הגירוש היו נכונים רק התייחסתי לחסימת כבישים ודברים בסגנון הזה. וכמובן שלא לעבור על החוק
)
חרותיק- סבבה מקבלת אולי פנים אל פנים כן עוזרים אבל אני חושבת שלא צריך לשים את רוב הכוחות שלנו על זה.
י
ומה שכן יעזור- לבנות לבנות ולבנות כל אחד בדרכו שלו .
הפעילות ביום שני בערב יצרה הד גדול!
מרבית העצורים היו מבית אל!!!! (12 מתוך 23)
ומי שלא הבין, החסימת כבישים היא לא נגד מישהו מסויים, אלא כדי לגרום לכולם להבין שאין לנו משהו אישי נגדם, אלא שאנחנו צועקים מכאב.
יום הזעם שינה למשטרה את הקלות שבה הם ח"ו ירו במתנחלים בפעם הבאה.
בהצלחה לכולם.
בס"ד בר"ה
חסימה של 30 בנות ואחרי זה 17 עצורות.. שלא רוצות להזדהות.. והפכו שם את הטחנה..
כל הכבוד!
אוריין
אמא אדמהאל-על ונעצרנו 17 (!) בנות. לא ישעו מה לעשות איתנו ועשינו בעיות...
מזלטוב לי-עצירה ראשונה..(חחח סתם...)
אין, פשוט אין על ה' יתברך!!!!!
בע"ה יתברך
התרמות, מוקד טלפוני, דברים מאוד חשובים, בשביל ליבנות את הבתים מחדש צריך כסף-ועוד לא חיסינו חצי.. תיפנו למספר בפלאייר והיא תפנה אותכם למה שצריך,
(נוריד את הפריטים האיישים כרגע.. זתומרת אני אם אותם מכנסים כבר שבועיים כי השופל הפך הכול.. )
כאילו מהסוג שהולך להפגנות, אז אל תתנפלו עלי אני סתאם אומרת מה זה נראה
זה נראה כמו אנשים שמשעמם להם (אני לא חושבת ככה! זה מה שאומרים!!) אז הם הולכים להסתבך, "ואיפה ההורים?" זה מה ששומעים.
אני חושבת שפנים לפנים כן עוזר והפגנות שלא זורקים דברים, לא יודעת אולי תהילים בקול או משו
לא משנה מה המתנחלים יעשו תמיד תמיד יוציאו עליהם שם רע.
תאמיני שכבר ניסו כ"כ הרבה פעמים להתחנף ולא לעשות דברים שיתנו לנו סטיגמה של 'משוגעים'
וכד' ובכל-זאת מצאו תמיד ימצאו עלינו משהו רע.
הם שונאים את המתנחלים לא משנה מה תעשי(מנסיון)
אז בגלל זה כתבתי כבר(נראלי) שמי שלא בתוך כל זה לא יבין.
כי באמת מי שרואה את זה מהתקשורת זה לא נעים שככה מדברים על נוער הגבעות והוא רוצה לשנות את הסטיגמה
אבל- מי שבתוך כל המאבק על א"י זה כבר לא מזיז לו מה יחשבו עליו
כי חבל שרק ע"מ ה"כבוד" שיהיה לו מזה שהוא מתחנף א"י תרחב ויהיה ביזוי השכינה.
ולקרוא תהילים בקול וכו' זה לא מה שיעזור(ברור שזה יעזור אבל ממש לא רק. וממש לא ברגע אמת שצריל ללכת להילחם) כי אנשים יסתכלו עלזה וימשיכו ללכת.
שחוסמים לאנשים ת'כביש וכד' החיים שלהם עוצרים לכמה זמן. שיורים על יהודים אנשים לא יכולים להמשיך את הסדר יום שלהם כרגיל.
תבואי להיות פעילה בא"י לכמה זמן ותראי שההצעות שלך לא רלוונטיות.
(וכמובן שהכל צריך להיות עפ"י החוקים, ואין להשתמע מדברי שמותר לעבור על החוק
)
חודש שמח
אני רק אמרתי מה זה נראה והדגשתי שאני לא חושבת ככה, ולמה זה כן רלוונטי? בגלל שאז אומרים וואו זה אנשים נורמאלים ולא סתאם אנשים שמתפרעים ושוב אני לא חושבת ככה.
חוץ מזה סת'כל על התמונות ותגיד לי איך האנשים נראים שם!
הבנתי שאת לא חושבת ככה.
אבל הסברתי לך למה זה לא מזיז לאפ'חד מה אומרים על המתנחלים
לא מזיז לנו שאנשים יחשבו שזה סתם אנשים שמתפערים. גם אם נעשה הפגנות וכד' יחשבו איזה אנשים משוגעים(תקראי את ההודעה הקודמת שלי שוב ותבני) אנחנו לא מנסים להתיפייף לאפחד!!
ועל איזה תמונות את מדברת? של התמונות מהחסימת כבישים? אם כן, אז לדעתי אנשים נראים שם מעולה!!
אם הם ניראים זוועה לדעתך אז מה את מציעה? שהם יחליפו את הסגנון לבוש שלהם רק ע"מ שאנשים לא יחשבו שהם נראים לא לסגנון שלהם?
שבנאדם מנסה לעשות רושם זה בדיוק הרושם שהוא עושה(!!!)
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...