175 גר' חמאה או מרגרינה
3/4 כוס דחוסה סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
2 ביצים
3 כוסות קמח
2 כפיות א. אפיה
2+1/2 כפות גדושות זנגוויל טחון/ יבש
כפית גדושה קנמון
כפית גדושה אגוז מוסקט מגורר
1+1/2 כפיות פלפל אגלי טחון
ממיסים חמאה / מרגרינה במיקרו
מוסיפים סוכרים וטורפים במטרפה,
מוסיפים הביצים וטורפים.
מוסיפים בהדרגה את ה"יבשים" ולשים לקבלת בצק חלק.
מחלקים את הבצק ל 4, ואורזים בניילון נצמד, למקרר לשעה לפחות
מרדדים על משטח מקומח ( אפשר לקמח בקורנפלור- משאיר את הבצק יותר "רך") קוצים צורות ולתנור המחומם מראש על 180 מעלות למשך 10-15 דק'. ( לפי הצבע)
להשאיר בתבנית מספר רגעים לפני שמוציאים לצינון העוגיות.
1. לא להתעלף מהריח...
2. לאכול לאט, זה נגמד מה----ר!!! ( גם אם מחביאים חצי במקפיא...)
ותודה ל"תפוז" ששם מצאתי את המתכון הבסיסי...
וכמ-עט התעלפנו מהריח! אדיר!!!
)
)
