אז אתמול הלילה היה כזה:
ב-כ-י ה-י-ס-ט-ר-י
המסכן לא הפסיק לבכות כמעט בכלל!!! חוץ משעה וחצי שינה וזהו.
בשלב מסוים גם אני כבר התחלתי לבכות והיה קרנבל בכיות שלם 
בבוקר החלטתי שחייבים לשים לזה סוף, והנחתי שזה ריפלוקס - כי חוץ מהעלייה במשקל והפליטות, כל הסימנים נראים מתאימים... (מתפתל מכאבים, נשמע כאילו הוא בולע משהו ואז צורח מכאבים, לפעמים מקשית את הראש אחורה משלב מסוים בהנקה וכו').
קבענו תור לרופאת ילדים למרות שממש לא רצינו לקחת אותו למרפאה, אבל נמאס לי שהמצב ככה.
זה המצב כבר בערך מאז ומתמיד, אבל זה בא והולך, יש תקופות שהוא נרגע ותקופות שזה חוזר... אז כל פעם שמחנו שעבר לו.. אבל כבר נמאס....
אז הרופאה שאלה שאלות וכו', בדקה אותו... ואמרה שלא נראה לה שיש ריפלוקס, ואם כן אז הוא מתגבר עליו יפה כי הוא עולה במשקל ואין לו הרבה פליטות. שמחתי ולא שמחתי. לא שמחתי כי חשבתי שסופסוף נטפל בבעיה והוא יהיה תינוק רגוע ומאושר... ושמחתי כי ב"ה אין לו את הבעיה הזאת (יופי, אבל יש כאן משהו!! לא?!?), וגם כי ממש לא מצא חן בעיני הרעיון של להוסיף לו תחליף כדי להסמיך את החלב בקיבה שלו....
בכל זאת היא נתנה לנו את המרשם, אבל לא קנינו את זה.
היא אמרה שלדעתה אלה פשוט כאבי בטן, ושאלה אם שיניתי הרגלי תזונה. כן, שיניתי. ואז הייתי רעבה כל היום, ולא הרגשתי שינוי אצלו, אז חזרתי לאכול רגיל.
כשהיא בדקה אותו היא גם ראתה שיש לו פריחה. לנו אמרו בטיפת חלב שאלו פצעי הנקה ולכן אנחנו שמנו לו שמן באמבטיה. אבל היא נתנה לנו איזה שהם חומרים למרוח עליו, כי היא אמרה שאולי גם הפריחה מציקה לו כי יכול להיות שזה מגרד...
בנוסףףף היא אמרה שיש לו קצת פטריה על הלשון ונתנה לנו תרופה גם לזה...
אני מקווה שלא נדבקתי מזה, או שהוא לא נדבק ממני, אבל אני לא רואה משהו מוזר אצלי... אין לי מושג אם יש לי פטריה :S
אוחח בקיצורררר חזרנו עם טונות של תרופות!!! לא בא לי לתת לו כלוםם.. ומצד שני הוא כל כך לא רגוע שאני משתגעת!!! הוא בוכה על המנשא, לא מוכן לקחת מוצץ, לא רגוע בעליל.... בקיצור, שמח כאן....