דעה: אין היום הרתעה משמעותית – אולי תג מחירארץ הקודש

בשיקולי הרוצחים היום יותר מתמיד, אין שיקול הרתעתי. כל רוצח פוטנציאלי בין הפלסטינים יודע שיקבל חיזוק חיובי ביותר מהערבים וחיזוק במשתמע מיהודים שמלאניים ששונאים מתנחלים יותר מאשר הערבים שונאים מתנחלים.

הדבר היחיד שיכול להרתיע רוצחים מלקטול משפחות יהודיות על אדמת ארץ ישראל, הוא "תג מחיר".

בעבר הייתי מאד נגד זה, כי למעשה זו בעצם נטילת החוק לידיים ואין במדינה מתוקנת מצב שכזה. הכתיבה שלי הזו יכולה להעמיד גם אותי במצב בעייתי מול שי ניצן וכדומה. אבל אני מביע דעה, ולא מסית לפעול על פי דעתי. אני לא מקהיל קהילות לצורך העניין אני כותב דעה קשה ביום קשה בפורום באינטרנט.

במדינה מתוקנת שלוקחת אחריות על אזרחיה וכשהם יודעים שהיא תפעל בכל בכוח בכל הצורך כדי לשמור על חייהם ותגיב בצורה הכי הרתעתית שיש כדי למנוע מוות שכזה, אין מקום לקחת את החוק בידיים. זה דבר אסור בתכלית האיסור. השאלה היא האם היום מדינת ישראל הנמצאת תחת מכבש שמאלני של עיתונות מזעזעת, אנשי תקשורת שמאלניים קיצוניים חלק מבינים אולי מצדיקים פשעים נגד המתנחלים, ובתי משפט אטומים שמתנהלים כאילו כאן זה הולנד או בלגיה, האם ההגדרה של אי לקיחת החוק בידים כלפי האוייב הקוטל בילדיך על הוריהם, היא עדיין רלוונטית.

כפי שאמרתי, לרוצחים הללו אין שום הרתעה. זו רק שאלה של יכולת והזדמנות. הם לא רוצחים כל יום, לא בגלל שיש להם ממי לפחוד. אלא שאין להם את הזדמנות לרצוח כל יום ילדים, נשים וזקנים.

כשאין הרתעה, כשאין לרוצחים שום "תג מחיר" אז הכל חינם. מה חינם? זה אפילו בברכות ואיחולים וסיפוק גם מישראלים שונים שאפילו לא חוששים לבטא דעתם וכלי התקשורת משמיעים אותם.

במצב זה יש לבדוק ברצינות הרתעה מסוג "תג מחיר" ובמלחמה כמו במלחמה אין גבולות "עין תחת עין", "שן תחת שן". "במקום שאין איש, השתדל להיות איש". לצערי כיום בכל מה שקשור להגנת מתנחלים והרתעה, "אין איש"!

אם יש שיקול אחד בלבד למה לא לפעול לפי "תג מחיר", זה רק המחיר שישלם מי שיפעל בתג מחיר. הוא ימצא את עצמו בכלא לשנים רבות והוא וכל משפחתו יסבלו מכך מאד. לכן כדאי מאד לשקול את המחיר כשמחליטים על תג מחיר. אבל זה השיקול היחיד שיש ולא מעבר לכך. כי הפלסטינים בני מוות. אין הגדרה טובה מזו. כל כולם מכוונים להרוג אותנו, אפילו להרוג תינוקת בת חודש.

פורסם באתר רוטר

זה של הרב ישעיהו רוטרארץ הקודש
יוטיוב הפרסומת הטובה ביותרכלנית1

העלו ליוטיוב תמונות קשות שצולמו באישור המשפחה. בדקתי, למרות שלא רציתי לצפות בתמונות הקשות שנועדו לשונאינו ול"נייטרלים" שבגויים. אבל, התברר שהסרט הוסר בגלל שהפר את הכללים שלהם. מי שיכול מוזמן לבדוק את העניין ולסייע (לא מומלץ לצפיה, כי לא תוכלו לישון כמה חודשים!!). מי שיכול לשלוח לחו"ל באימיילים ולהביא לידיעת כמה שיותר גולשים- מוזמן.

http://rotter.net/cgi-bin/forum/scoops1-iphone.pl?file=17656

***לא לתג מחיר !!!***מישהו10

וזה לא נכתב בציניות, אני רציני. צריך לפעול מהראש ולא מהלב.

ואחרי שקפץ למי שקפץ הפיוז, אבהיר את עצמי.

ברור שצריך להגיב, אבל התגובה צריכה להיות בדמות חידוש והרחבת ההתיישבות מצד השלטון. הזעם צריך להיות מופנה לדרישה תקיפה ונחרצת בכיוון הזה. את האיומים של "תג מחיר" מחיר כדאי לנצל רק כדי להפחיד את הממשלה בבחינת "תחזיקו אותי, תחזיקו אותי" או שאתם תפסיקו עם ההקפאה ותתנו לנו לבנות או שאנחנו נפעל.

לשרוף שדה של פלסטיני, לעקור עצים, לזרוק אבנים, לטבוח בהם חזרה (מה שאני סבור שמגיע להם), זה הכל כסף קטן, פעולות חסרות ערך ממשי, שהתועלת העיקרית בהם היא לפרוק את הזעם.

קודם כל, המחיר האישי של מי שיעשה את זה כמו שנטען לא שווה את זה, חבל לאבד כוחות גדולים שישבו בכלא, שבעשיה ארוכת טווח יכולים להביא תועלת רבה יותר.

במציאות יותר מתוקנת, אכן היה מן הראוי לנקום בהם נקמת דם וללמד אותם לקח בנפשם, אבל במציאות שאנחנו חיים בה עדיף לנצל את ההזדמנות לשבור את ההקפאה ולהרחיב את ההתיישבות, וליצור באופן כללי מודל של פיגוע => בנייה והתרחבות, וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ.

גם מבחינה הרתעתית מדובר בפעולה הרבה יותר אפקטיבית כלפי הערבים ימ"ש, הרי מדובר באוהבי מוות, וגם מ-50 הרוגים כנקמה הם לא יתרגשו כמו לראות את ההתיישבות, שהיא כמו קוץ בעין שלהם, מתרחבת.

לא מסכים^^^^^^^^^הסטלן הקטן

צריך לנקום בהם עד שהם יצטערו על זה כ"כ עד כדי כך שהם יעמדו בעצמם בכניסה לערים ולכפרים "שלהם"וימנעו ממחבלים לצאת......צריך להכאיב להם כ"כ.........איך?אני לא יודע.....את זה נשאיר לכם.....

לכם?!?אלירז

"את זה נשאיר לכם"...?!?!?!

זה לא התפקיד "שלנו"/"שלהם"/"של מישהו אחר"!!!!

אתה חלק מעמ"י

אכפת לך?

פעל!!

כל אחד חייב להזיז את עצמו במסגרת בה הוא מסוגל לתרום.

התג מחיר הראשון היה בשכם דווקאמושיקואחרונה

על ידי שמעון ולוי...

ועשו מה שעשו לכל העיר רק בגלל שלא מיחו.

אולי הגיע ללכת באמת עד הסוף בדרך התורה?

ולאו  דווקא ברמה כזו שהם עשו,

אבל שהערבים יבינו שלא שווה להתעסק עם המג'נונים היהודים, מתושבי יצהר כפר תפוח בת עין וכדו' הערבים מפחדים מהם יותר מהשב"כ, הייתי עד למקרה באחת הישיבות במרכז הארץ שאחד מעובדי המטבח שגר ביצהר יצא לקבל סחורה מנהג ערבי, אחרי הפריקה וכו' הם קצת דיברו, כשהתברר לערבי - שגר באחד הכפרים ליד יצהר  - מאיפוא העובד, הוא פשוט תפס רגלים והתרחק ממנו כמו מאש.

מה שלא מבינים כל ה"רציונאלים" שנגד תג מחיראלירז

שפעולה קטנה +פעולה קטנה + פעולה קטנה +....

היא מה שעושה את המלחמה הגדולה!!

ומלחמות גרילה הם הכי קשות להכנעה!

ככה כבשו את המדינה הזו..

ככה נלחמו המכבים.

וכך צריך לנהוג גם היום.

רק כשיבינו שביו"ש יושבת חבורת מטורפים! - יפסיקו להתעסק איתנו!!

ורק מנקודת המוצא הזו- נוכל להתחיל לפעול באמת.

זה פורסם בקול היהודי הנה קישורדי"מ
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך