נתחיל מהמקרה המוזר:
בד"כ אני זו שנמצאת רוב הזמן עם הפשושון שלנו, אבל אתמול לא הייתי בבית לאיזה 7 שעות, ובעלי שמר עליו.
כשחזרתי הביתה, ראיתי אותו שוכב באוניברסיטה, ובעלי משחק איתו.. אז התכופפתי, חייכתי אליו, אמרתי לו שהתגעגעתי אליו וכו', וכזה ליטפתי אותו בלחי (לא הרמתי אותו או חיבקתי ונישקתי כי אני מאוד חולה ומפחדת שהוא יידבק...).
והוא, מהשניה שהוא ראה אותי, פתח עיניים גדולות ולא הוריד ממני את המבט, וכל הזמן שדיברתי אליו וליטפתי אותו הוא הסתכל עלי והסתכל עלי... ואז פתאום הוא התחיל לצרוחחחח בכי היסטרי כזהההה! הייתי בהלםםם!!! אז מיד הרמתי אותו וחיבקתי אותו וגם קצת הנקתי אותו למרות שהוא כבר אכל, ואז הוא נרגע תוך שניה... אבל...
מה זה היהה???!?! 
הוא בן חודשיים... הוא לא כעס עלי שהלכתי, נכון?! הוא עוד קטן בשביל זה...
כמעט נעלבתי... חחח הוא פשוט בכה!!!
(ד"א יש לציין שבלי עין הרע, טפו טפו טפו הוא רגוע בשבוע האחרון...
אבל לא ישן בלילה חס וחלילה...)
טוב, זה היה הסיפור המוזר, ואני אשמח לשמוע אם זה מוכר לכן... כי זו הייתה קבלת פנים מאוד מבאסת 
עכשיו שאלה על שאיבה:
יש לי משאבה מאוד טובה ודיי יקרה.. ובפעם הראשונה ששאבתי איתה יצא לי לא מעט חלב ב"ה (110 מצד אחד, 50 מצד שני - משהו כזה, אני לא זוכרת בדיוק). אבל מאז אני בקושי מצליחה לשאוב איתה, גם כשאני יודעת שיש לי המון חלב!! לדוג' אתמול, אחרי שלא הייתי בבית 8 שעות, והקטן קיבל בקבוק של חלב שאוב.. אז כשהגעתי הביתה הנקתי אותו, ואז רציתי לשאוב כי עדיין היה לי המון חלב... אבל כשניסיתי - יצא לי בקושייייי 50 מכל צד... ואני יודעת שיש לי עוד, אין לי ספק...
למה אני לא מצליחה עם המשאבה? :/ יש איזה שיטות שכדאי לי לנסות? זה ממש מתסכל... אני מנסה לא לוותר אבל מחכה ומחכה ומחכה ויוצא רק קצת :S