מי? מה? מתי? - פרטים?אלירז
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך כ"ד אדר ב תשע"א 00:40

אלימות שוטרים ב"גבעת רונן"

אלימות קשה הלילה בגבעת רונן בשומרון. עשרות שוטרים פשטו לפני חצות על המאחז בנסיון לעצור קצין מילואים והיכו תושבים.
פרסום ראשון: 30/03/11, 00:19
עוזי ברוך

שוטרים נוקטים באלימות. ארכיון
שוטרים נוקטים באלימות. ארכיון
פלאש 90

אלימות קשה הלילה בגבעת רונן בשומרון. בלשי משטרה בלבוש אזרחי ביקשו לעצור קצין במילואים שהתגורר במאחז.

התושבים דרשו מהבלשים תעודות, אלה הזעיקו כוחות יס"מ שהיכו ללא רחם, כהגדרת התושבים, ונכנסו דרך חלונות הבתים. "המקום נראה כשדה קרב", סיפרו התושבים.

הסיבה למעצרים איננה ברורה ולטענת התושבים השוטרים השתמשו בגז מדמיע.

תושבים סיפרו כי רכב הבילוש של השוטרים ניזוק ע"י תושבים שמחו על האלימות שנהגה המשטרה במאחז. לערוץ 7 נמסר כי הבלשים המופתעים הזעיקו את כוחות היס"מ ואלה השליכו רימוני הלם, פרצו לבתים והוציאו את הגברים. שלושה מתיישבים נפצעו באלימות ככל הנראה חמישה נעצרו.

.

מישהו יודע עוד פרטים?מיה ש

זה נשמע זוועה . 

יש את הודעת דוברות המשטרע המדברת על 9 עצורים מאצלנו.

הודעת המשטרע בפייסבוק שלה פשוט זבל ולכן לא הבאתי אותה.

יש מצב שתעתיקי בכ"ז לכאן?אלירז

לטובת חסרי הפייסבוק [שכמותי]

ובאופן כללי לראות מה יש לרשעים האלו לומר.. |מקיא|

וואי פשוט זווועה!! עכשיו לא רק ערבים רוצים לרצוחילדה סוכר

אותנו- גם שוטרים מנסים לעשות את זה!!

הנה-גלוק17

לק"י

"במהלך ביצוע צו מאסר כנגד דרוש לחקירה בגבעת ערוסי עשרות חשודים התגודדו סביב השוטרים, רגמו את ניידות המשטרה באבנים ותקפו את השוטרים. אחד החשודים חטף גז פלפל מהשוטרים והחל לרסס לעבר הכוחות, . נעצרו 9 חשודים בגין תקיפת שוטרים והפרעה לשוטר ובגין גרימת נזק לניידות המשטרה."

מזל שאין לי פייסבוק...שרון כהן

עוד הייתי מגיבה לזה... טיפשי ביותר....

ה' תביא לנו את הגאולה...

חרטטנים במוחחח!!!!אלירז
הנה כתבה בקול היהודידי"מ

הקישור לכתבה

גבעת רונן: פשיטה משטרתית אלימה, השוטרים עברו מבית לבית ועצרו תושבים

מערכת הקול היהודי | כ״ד באדר ב׳ ה׳תשע״א (30/03/2011)

כוחות משטרה ויס"מ פשטו הערב על גבעת רונן הסמוכה להר ברכה וביצעו מעצרים אלימים במקום.

האלימות בגבעת רונן הערב(הקול היהודי)

האלימות בגבעת רונן הערב(הקול היהודי)

האירוע החל בסביבות השעה 21:30, אז הגיע צוות בילוש מימ"ר ש"י ועצר את תושב הגבעה שהיה לטענתם דרוש לחקירה. השוטרים שהיו ללא מדים סירבו להזדהות ולהציג תעודות שוטר. תוך כדי המעצר נופצו שמשותיו של רכב הבילוש וצמיגי הרכב נוקבו.

בתגובה החלו לזרום לגבעה כוחות גדולים של משטרה , מג"ב וצבא. הכוחות החלו להתעמת עם התושבים ועצרו שני תושבים תוך הפעלת אלימות קשה שכללה שימוש באלות, רימוני הלם וגז מדמיע גם כלפי עצורים שנאזקו. במהלך הוצאת העצורים נוקבו שני צמיגים של ג'יפ מג"ב וג'יפ צה"לי שהשתתתפו באלימות.

במהלך העימותים נפצעו שלושה תושבים באורח קל מאלימות השוטרים.

בנוסף נעצר תושב ישוב סמוך שהגיע למקום על מנת לתעד את האירועים. שוטר ניסה לנפץ באמצעות אלה את חלון רכבו לאחר שטען כי הוא חוסם את אחד מהכבישים בגבעה. לאחר שביקש הצלם מהשוטר שלא ינפץ את החלון עצרו אותו השוטרים ולקחו אותו יחד עם הרכב למשטרת אריאל.

צה"ל הרים מזל"ט שחג מעל גבעת רונן במהלך האירוע.

זמן קצר לאחר שעזבו הכוחות את הגבעה הגיעו למקום כוחות מג"ב שהחלו להתעמת עם התושבים ולירות רימוני גז והלם בין בתי הגבעה. לטענת המשטרה במהלך האירוע יודו לעבר השוטרים אבנים.

בסביבות השעה 23:25 פשטו על הגבעה כוחות נוספים בפיקודו של מפקד מרחב שומרון סנ"צ קובי שבתאי. הכוחות שכללו שוטרי יס"מ רבים עברו מבית לבית בגבעה, הקיפו את הבתים, פרצו ללא צוים דרך החלונות והדלתות ועצרו את כל הגברים שמצאו במקום. בחלק מהבתים אף ניפצו השוטרים חלונות.

אחד התושבים סיפר לקול היהודי כי מפקד מרחב שומרון קובי שבתאי חטף מידיו מכשיר סלולארי ומחק את הוידאו שצילם. "צילמתי את השוטרים פורצים לאחד הבתים כשלפתע מפקד מרחב שומרון קובי שבתאי חטף לי מבעד לחלון את מכשיר הפלאפון ומול עיני מחק את הוידאו שצילמתי" לאחר מכן החזיק שבתאי את המכשיר לבעליו.

מעמותת חננו נמסר כי בסופו של דבר ישנם 10 עצורים. עו"ד מטעם חננו נמצא בדרכו לתחנת המשטרה.

לגבעת רונן הגיעו לפני שעה קלה ראש המועצה האיזורית שומרון גרשון מסיקה וחבר הכנסת מיכאל בן ארי שהגיב על אלימות המשטרה הלילה. "התנהלות המשטרה בגבעת רונן מזכירה ימים אפלים ומשטרים חשוכים", אומר בן ארי, "אהרונוביץ' צריך לזכור שהוא אינו קדאפי ושכל שלטון המתנהג באלימות כלפי אזרחיו, מכ, משפיל, ומעניש קולקטיבית ימיו ספורים".

די להגיד "מזכיר לי ימים חשוכים"רמ"גאחרונה

כמה כבר אפשר להגיד את זה ולצאת ידי חובה בלגנות את ההתנהגות?

שישמרו את האלימות הזאת לערבים.אוהבת את אבא

בס"ד לק"י

|נאנח|

אבא.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך