ייתכן שבעקבות מה שקרה הבוקר באיתמר-אלירז
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך כ"ה אדר ב תשע"א 16:59

גם הממלכתים יתפכחו?

זאת אומרת-

אולי מישהו יבין

שלא רק 'נערי גבעות'

'פאנאטים'

'פורעי חוק'

'ימין קיצוני'

נמצאים על הכוונת

כי הם עשו משהו נגד החוק

כי הם מטורפים

כי הם הולכים ראש בקיר..

אלא יש פה דמוניזציה לכל מי שעוסק שיישוב א"י

או ששם את הקב"ה והמוסר האלוקי

לפני החוק והמוסר האנושי.

יש פה מלחמת דת!! 

תתעוררו אנשים!

הייתי אומרת שאת אופטימית מידי...חשבשבת
חח אצלי זה דפק בייצור.. =)אלירז
אין מצב זה לא מה שיעזורדי"מ
y.s. נהניתי לקרוא. מסכימה עם כל מילה.אלירז
לא מתאים לך להסכים איתו. בדרך כלל דעותייך הגיוניותהמבקש
הפעם את מסכימה עם תגובה שהיא 100% שטויות. תגיד לי y.s. מי זה המדינה? מה זה? המדינה זה אתה ואני ואנחנו ועוד אחרים שבוחרים נציגים (ח"כים בלעז) שיחוקקו כללים שימנעו אנרכיה בארץ הזאת. גם אני נגד לקיים את החוק במידה והוא פוגע בי או באמונתי ואני מוכן לשלם את מלוא הדין על עברות על החוק, וראוי להזכיר שרובם ככולם של החוקים (גם אלו שפוגעים ביהדות) נחקקו על ידי אחינו היהודים ללא צורך בנציגות שליחי האויב-הערבי שבכנסת (וכן גם אוסלו עבר ע"י יהודים) אבל להסחף ולהגדיר את עצמנו כאויבים?זהו מאמר טיפשות מהשורה הראשונה. אינני אדם 'ממשלתי' (אני כן ממלכתי-ממליך את הקב"ה כמלך מלכי העולם הזה 3 פעמים ביום באמירת פסוק ה' מלך...) וגם אני סבור שיש לרענן את הנציגים בשלטון כשהם שוכחים מי נתן אותם לשררה ( =העם הפועל במציאות כשליח ה') ויש לדאוג שיגזרו עלינו גזירות טובות אבל להתעסק בהפצת שנאה עיוורת לשלטון ולשלוחיו שלפעמים לוקה/נגרמת משנאה עצמית אין זו הדרך לתיקון עולם במלכות ה'.
ל-המבקשדי"מ
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך כ"ז אדר ב תשע"א 21:53

אני ואתה זה לא המדינה אלא עם ישראל המדינה זה אני אתה הערבי מיפו ורוסי (הגוי) זה המדינה.

הערת עריכה: לא היו בדבריו של דוב שום דבר בעייתי פרט לפשלת מקלדת קטנה. זה מה שתוקן.ולא התוכן.

Re:The yehudi
כדבריך,אבל כל זמן שאני ואתה (ולא משנה כמה נוספים יהיו...) זה חוץ מעמ"י גם המדינה אז הגדרת המדינה כאויב זה שנאה עצמית מטופשת...אם חלילה נחזור למרוקו,פולין,ואושוויץ אז תוכל להגדיר את המדינה כאויב ובצדק....
ואולי אתה תיקח תמדינה שלך חזרה לפוליןאנונימי (פותח)

כל הרעיון של המדינה הגיע מההוגים הציונים האנטישמים מפולין ומהונגריה.

למה שלא תיקחו את המדינה לשמה? המדינה האיירופאית הזאת לא שייכת למזרח התיכון

בורות היסטורית.קחו עמכם דברים
ראית יותר מדי סרטים של הרב אמנון יצחק??קחו עמכם דברים

או שפשוט משום מה לא למדת על הרבנים מבשרי הציונות?

מאיפה היו הרבנים "מבשרי הציונות"? גם באירופהאנונימי (פותח)

הושפעו מהתרבות של אירופה הנוצרית.

איפה הציונים מצאו בתורה את הדמוק-רע-טיה אם לא מאירופה?

אם היו מושפעים מהמדינות הערביות כמו ערב הסעודית עם מלכות ושלטון דתי

המדינה היתה נראת אחרת לגמרי...

והרב אמנון יצחק הרבה יותר חכם מהטמבלים שמקשקשים שמדינה שלא שונה בשום דבר מגרמניה או פולין

היא מדינה "יהודית" למרות שאין לה אפילו דת רשמית (בניגוד לכל מדינות האיסלם וחלק ממדינות הנצרות).

אז כל מי שהיה באירופה הושפע??קחו עמכם דברים

אז בוא נפסול את כל התורות של הרבנים האירופאים-מהבעל שם טוב,דרך רבי אלימלך מליז'נסק,נמשיך ברבי נחמן מברסלב וברב קוק וכו'.

תתפלא,הרבנים מבשרי הציונות בכלל לא דיברו על צורת משטר מסוימת (קראת ספר שלהם שאתה מדבר?? איך קוראים לכמה מהם,אתה יודע??) אלא על הדרך בה הגאולה תבוא.

משהו שאתה חייב להבין כשאתה מתדיין איתי.

רוצה להתווכח,בכיף??

בלי כינויי גנאי למי שלא חושב כמוך.בעיניי,הרב אמנון יצחק משקר,מסלף ומזייף בהרבה מאוד דברים,אבל לא אקרא לו שקרן,סלפן או זייפן.

רבנים ציונים לאו דוקא הגיעו מאירופה.. אז ששששאלירז
תודה רבה,זו גם נקודה ששכחתי להזכיר.קחו עמכם דברים

הם לאו דווקא קיבלו מהאירופאים הנוצרים.

ואם הם קיבלו,אז?

הציונות הגיעה מאירופה, מה כפת לי מהרבנים?אנונימי (פותח)

הרבנים בסה"כ היו גרורות ועלי תאנה ולא קבעו שום דבר בקונגרס הציוני.

תלמדו על ההתעוררות הלאומית באירופה של המאה ה-19 ותבינו שהציונית נכללת במכלול רחב יותר של לאומנות באירופה! צר עולמכם כעולם הנמלה! (כן אני יודע שרחל היתה משררת ציונית. זה בכוונה)

יש לי תחושה שעולמך צר ונסגר במאה ה-19אלירז

כי ציונות לא התגלתה לראשונה שם..

אלא במאות הרבה יותר מוקדמות!

וממש לא רק באירופה!

יש לנו ממצאים שמעידים על כך עוד מימי גלות בבל:

"על נהרות בבל שם ישבנו גם בכינו בזכרנו את ציון.."

נעים מאוד

אנד וולקאם טו זה ריל ציונות!!

מה הקשר בין ציונות לציון?אנונימי (פותח)

אתם ממש כמו ילדים בגן חובה, חושבים שבגלל ששתי מילים נשמעות אותו דבר גם המשמעות אותו דבר.

בטח גם הנאציזם זה טוב כי כתוב "הנצו הרימונים"

והנצרות זה טוב כי כתוב "נוצר חסד לאלפים". הא?!

ציונות = אירופה. ציונות = הרצל.

הרצל = אנטישמי. אירופה = אנטישמיות.

ציונות = אנטישמיות.

תכניסו את זה טוב טוב לראש.

כי זאת האמת וזאת ההיסטוריה!

טרול!!!!!שרון כהן

מה הקשר?? ציונים הם אלו שהקימו את המדינה נכון יש צרות בדרך(לא קטנות...) אבל עדיין בזכותם אנחנו כאן...

אני לא הולכת לריב עם טרול אבל יש לי מסר לאומה! 

חסל פסימסטיות!! לכו ללמוד עין איה אם יש לכם בעיה ודי!!
יש אנשים חילונים שאולי לא מסכימים עם הדרך שלנו עד הסוף אבל הם אנשים טובים שרוצים שהיה לנו טוב במדינה נכון הם התבלבלו בדרך נכון הם לא הולכים בדרך התורה אבל מכאן ולהשוות אותם לנצים זה הקטנת השואה כן כן פשוטו כמשמעו הקטנת המעשה המזוויע הזה!! ולנו אין את הזכות להשוות את אנשים במדינה(שקוראים לעצמם ציונים{ואני לא מדברת עם הממשלה אלא על סתם איש פשוט שהולך ברחוב...} ) מי אנחנו שנשווה בכלל את הציונים= עם ישראל= אנחנו לנוצרים ח"ו!!! זה פשוט הוצאת דיבה על עמ"י וסתם שתדעו בזה חטאו גם המרגלים שאמרו על עמ"י שהוא לא יכול לכבוש את א"י... אז בבקשה!!

לא כל מי שלא מסכים איתך הוא טרולאנונימי (פותח)

מי בכלל צריך תמדינה שלכם? תראו איזה אנטישמים הקימו את המדינה!

ציטוטים אמיתיים ממייסדי הציונות:

הרצל –
1. (מתוך מאמר בכתב העת "דוייצצייטום") "היהודים העשירים שולטים על העולם… בידם גורל ממשלות ומדינות. הם מגרים ממשלות זו בזו ועל פקודתם ממשלות עושות שלום. כשהיהודים העשירים מנגנים העמים והמושלים מרקדים ובין כך ובכין כך הם מתעשרים".
2. (מתוך יומן א` עמ 68) "רעיון מצויין עולה בליבי למשוך אנטישמים ישרים ולעשותם מחסלי הרכוש היהודי".

הסופר חיים הזז (מראשי ההנהגה הציונית בארץ) –
{מוסף הארץ אלול תשנ"ג (1943)}
"אין הציונות והיהדות דבר אחד אלא שני דברים השונים זה מזה. בוודאי שני דברים הסותרים זה את זה. כשאדם אינו יכול להיות יהודי הוא נעשה ציוני. הציונות מתחילה ממקום הריסת היהדות, ממקום שתש כוחו של העם… דבר אחד ברור הציונות לא המשך, לא רפואה למכה, היא עקירה והריסה. אדרבא היא מסיחה דעתה מן העם, מתנגדת לו, הולכת נגד רצונו ורוחו, חותרת תחתיו ועוקרת אותו, ופורשת ממנו לדרך אחרת, למטרה רחוקה ומסוימת. היא וקומץ אנשים בראשה, גרעין של עם אחר!
בבקשה לשים לב: לא חדש ולא מחודש אלא אחר.
מי שאינו סבור כך או שהוא טועה, או שהוא מרמה את עצמו."

הסופר יוסף חיים ברנר –
1. (אינני יודע מה המקור אבל זה מוכר. אני מצאתי בשואה משמיים עמ` 79) "אופיינו הלאומי פסול מימות עולם ועד הנה… מעולם לא היינו אומה יוצרת, תמיד חייו חיי צוענים וכלבים. מה אתם רוצים מהאנטישמים? מדוע לא תאבו להבין את המובן מאליו? את חזון השנאה והבוז לישראל! היהודים הם צוענים, זוהמה, רפש וניוול, ביצה סרוחה, לא אדם, כלבים פצועים".
2. (כנ"ל) "עמי אירופה למרות שחנקו אותנו ללא רחם כמו שחונקים דבר נתעב, ראויים הם לכבוד. איננו בני אדם כלל. הנה. רוק הפה. כל אוצר רוחנו יתוש מת. האם לא יציפו עכשיו את רחובותינו פרצופים ידועים מכל הגטאות, חלאת המין האנושי?"

זאב ז`בוטינסקי (מייסד ה"רביזיוניסטים") –
{עיתון הארץ 20.10.1919 (מתוך "מחוץ למחנה")} "בבית הלאומי נכריז על אותם יהודים שלא יסירו מעליהם את חלד הגלות ויסרבו לגלח את הזקן ואת הפאות כעל אזרחים מדרגה שנייה. לא ניתן להם זכות בחירה".

יצחק גרינבנבוים(מראשי ההנהגה הציונית בפולין) –
1. (מתוך "בימי שואה וחורבן") "כששאלו אותי הלא תוכלו לתת מכספי קרן היסוד להצלת יהודים בארצות הגולה, אמרתי: לא ואני אומר עוד פעם: לא. …ריבוי הדברים על הטבח גורם להפחתת התאמצותינו להגדיל את הכוח העברי בארץ."
2. ("אות קין" מאת מ. ולזמן) "אילו היתה בידינו האפשרות של קניית חבילות מזון בכספי קרן היסוד, כדי לשלחם דרך לסבון, כלום לא היינו עושים זאת. לא ולא. הציונות היא למעלה מהכל. דבר זה צריך להשמיע בכל פעם כאשר שואה גדולה מתעה אותנו מדרך מלחמתנו בציון. מלחמת הגאולה שלנו אינה נובעת באופן ישיר ואינה משתלבת באופן ישיר עם הפעולות לטובת הגולה."

חיים וייצמן –
("אות קין" עמ 105) "תקוותם של שישה מיליון יהודים מרוכזת על עליה מתהומות הטרגדיה. אני רוצה להציל שני מיליון נוער. הזקנים יאבדו הם ויחכו לגורלם, הם אבק אדם כלכלי ומוסרי בעולם אכזר. רק ענף הנוער ישאר. הזקנים צריכים לעמוד בכך ולהשלים עם כך."

שיר ציוני ידוע: "ל ר ך , ול ז ק ן, אנחנו פה חומת מגן..."

דוד בן גוריון –
1. ("ימי כלניות" מאת תום שגב) "אם אדע שאפשר להציל את כל ילדי גרמניה על ידי העברתם לאנגליה ורק מחציתם –על ידי העברתם לארץ ישראל, אני אבחר בדבר השני."
2. (כנ"ל) תכנו אותי אנטישמי אבל אנחנו נחנקים מבושה מהמתרחש בגרמניה, בפולין ובאמריקה, שהיהודים אינם מעיזים להיאבק… אין אנו שייכים לעם היהודי הזה. אנו מתמרדים נגד עם יהודי כזה, אין אנו רוצים להיות יהודים כאלה.

לא כול מי שלא מסכים איתי הוא טרול...שרון כהן

אבל אתה כן!!

יש לי עוד הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבהאנונימי (פותח)

הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מה להגיד

אולי לך פשוט קשה לשמוע...גם לטרח היה קשה כשאברהם שבר לו את העבודה זרה לחתיכות קטנות!

תפנימו! ציונות = אנטישמיות!

כל מי שנקשר בציונות יכול ללכת לכל הרוחות!אנונימי (פותח)

מי שהיה מוכן לשתף פעולה עם הרצל שאמר דברים גרועים יותר מהיטלר (בעד השמדת העם היהודי) מבחינתי משתייך למחנה שונאי ישראל.

ולא מבין את האובססיה שלכם לאמנון יצחק. מי מקשיב לו בכלל? כל בר דעת יכול להגיע למסקנה

שציונות זאת אנטישמיות אירופאית אם יקרא בספרי היסטוריה אמיתיים (לא סילופים של הציונים שמלמדים בארץ)

תגיד,עשית עבודה מעמיקה בנושא??קחו עמכם דברים

את הספר-"הרצל-קריאה חדשה" קראת??

עד שלא תקרא,אין לך זכות דיבור.

מעבר לזה שלי באופן אישי יש ספר שלם בבית שפרק אחד ממנו מוכיח (בעזרת גמרות,נביאים,ראשונים וכו') שתחילת הגאולה הייתה צריכה לבוא ע"י חילונים.

לא חוכמה לראות רק צד אחד.

בנו של הרצל העיד שעד יומו האחרון נשאר נוצריאנונימי (פותח)

הדליק את עץ האשוח הנוצרי. הטביל אותו ואת אחותו לנצרות!

כך שאין מצב בעולם שהוא חזר בו.

חוץ מזה המדינה היום בנויה לפי המודל הנוצרי ומתנהגת באנטישמיות...על מה יכול להיות ויכוח בכלל??

גם במילים שלהם וגם במעשים הכל נוצרי ואנטישמי.

וחוץ מזה לנוצרים יש הרבה מהיהדות...הבעיה בנצרות זה לא מה שאין להם אלא מה שהם הוסיפו עבודה זרה ואנטישמיות ואת "הברית החדשה". זה שאפשר למצוא אצל הרצל כל מיני ניצצות יהדות אפשר למצוא אצל כל נוצרי בעולם...

כאילו הרצל עצמו עד יומו האחרוןאנונימי (פותח)
מתי בהודעתי כתבתי שהוא חזר בו??קחו עמכם דברים

לא,לא אצל כל נוצרי תמצא ניצוצות יהדות.

אתה אמיתי?? נשמע לך הגיוני??

תקרא את הספר ותחזור אלי.

לצערי הרבחשבשבת

הרצל ביומניו כתב שהוא רוצה לנצר את כל היהודים- הוא הטביל את ילדיו לנצרות ולא עשה להם ברית מילה, ותראו- היום אין אפחד ששייך למשפחתו של הרצל- כי היא נכחדה כתוצאה מהתנצרות+התבוללות+ אפיקורסות.

וגם  כתב שמדינת ישראל תיהיה באוגנדה.

אז ככה שזה ממש לא האיש שאליו אנו שואפים ולו אנו צריכים להגיד תודה.

התודה היחדה היא לבורא עולם- ש"ברצונו נתנה להם וברצונו נטלה מהם ונתנה לנו" (רש"י בראשית א,א)- ככה התורה מתחילה וכך אנו צריכים לחיות.

לא בזכות הציונים החכמים, לא בזכות בעלי הקשרים וגם לא בגלל השואה.

בגלל שה' רצה לתת לנו אותה הוא נתן לנו אותה.- הוא רצה לראות מה נעשה בירושה אותה הבטיח לנו מדורי דורות- ולדעתי הוא לא ממש מרוצה מחוסר הרצון שלנו לממש את אותה ירושה.

ומהפקרתה של הארץ אותה הוא מייחל שנבנה.

שוב-תקראי את הספר ותחזרי אלי.קחו עמכם דברים
להגיד שהגאולה צריכה לבוא דווקא על ידי חילוניםדי"מ

זה נורא

בעניינים כאלה- מי שבא ברוך הבא! רחלקה
טעות בידיךחשבשבת

הגאולה תבוא ע"י משיח שהוא "מזרע בית דוד ושלמה עוסק בתורה ויכוף כל ישראל לילך בה" "(רמב"ם הלכות מלכים ומלחמותיהם)

אז ככה שהוא חייב להיות ירא שמים

שוב,זה לא מה שאמרתי,אלא מה שקרה בפועל.ויש לזהקחו עמכם דברים

גושפנקא בכתובים ובנביאים שכך תחילת הגאולה צריכה לקרות.

רוצה לקרוא את הפרק המסוים הזה בספר או להתעלם??

ובכלל,תראה באיזה מצב היהדות הייתה לפני מאה שנה ותבין שאין שום סיכוי בעולם ששיבת עם ישראל לארצו הייתה מתחילה מתוך יהודים דתיים,אלא רק מתוך יוזמה התחלתית של אחינו החילונים.

y.s לעניין- ח"חחשבשבת
תגובה טובה. חיזוק חיוביאנונימי (פותח)

מה לעניין בלהגיד שממלכתים הם האויב??? מה?!?!?!קחו עמכם דברים

אתה יכול להגיד שהם טועים,שהם לא חושבים כמוך.אתה גם יכול להתווכח עם דעתם ברמת הטענות וההלכה (בלי להכניס רגש ודעות אישיות,כי אז כל הויכוח מאבד מטעמו).

מדהים שהרב הגאון y.s פסק שאנחנו נמצאים במצב של "גזרת שמד".תודה רבה.

יש לך סימוכין?? תראה לי.

וזה לא שדעתי לא כדעת הפורום בנושאים האלה,אבל לא צריך לתמוך בכל הודעה טיפשית או איזשהי המצאה שנובעת מתוך רגש גרידא,גם אם היא תואמת לדעתי.

יש הבדל בין להגדיר מדינה וממלכתים כאויב לבין להגיד שכאן מרכז הכובד של הגאולה וכאן עיקר המאבק.

כשהמשיח יבוא,כולנו נצטרך להסביר לו למה דיברנו כך על יהודים כשרים,שפשוט לא חשבו כמונו.

קצת חשיבה.

שנזכה להתחזק באמונה.

טוב אחי....שרון כהן

תשמע ותשמע לי טוב ממלכתים אולי לא אויבים אך אנחנו בהחלט בגזרה משונה שצריך את הכוחות של כולנו כדי להוציא אותה!! אם זה החוסר יכולת שלנו בלבנות בתוך ישובים קיימים ק"ו ישובים... ולא שתבין לא נכון זה לא רק ביש"ע גם בנגב ובגליל כמעט ואי אפשר לבנות ישובים כן זו גזרה ארורה שצריך להילחם בה!!!!!!

אני בת.וקצת הבנת הנקרא לא תזיק.וגם קצתקחו עמכם דברים

יותר כבוד כלפי. אם את רוצה להגיב לי ולפתוח דיון ענייני,כדאי שלא תתחילי ב"טוב אחי".זה לא מוסיף לך כבוד או עושה אותך יותר צודקת.

זה שהדיונים כאן וירטואלים זה לא אומר שמותר להתבטא איך שרוצים,יש בני אדם מאחורי המסך.לא לשכוח. ומילים כתובות לרוב חזקות יותר ממילים שנאמרו.

לא הבנת מה שאמרתי.

אכן,המצב קשה,כואב,צריך לעשות הכל כדי לשנות אותו וכו'.

אבל המצב "גזרת שמד" הוא מצב בעל תוקף הלכתי מסוים שיש ממנו כל מיני הדרכות מעשיות לחיים. להכריז עליו בלי כל סימוכין הלכתיים זה מאוד נמהר ופזיז.

זה מה שאמרתי.

רוצה להתדיין בכבוד,את מוזמנת.

ל-קחו עמכם דבריםדי"מ

המדינה היא אכן האויב וסתכל בהודעה שלי למעלה ותראה מה זה המדינה

הממלכתים הם סתם מסכנים שעבדו עלייהם והם ברובם תינוקות שנשבו

"מסכנים שעבדו עליהם".אין לך בושה.ולא,אני לאקחו עמכם דברים

ממלכתית,אבל מפה ועד להתנשא על אנשים שחושבים אחרת ממני הדרך ארוכה.

לאנשים יש שיקול דעת,ואנשים בודקים את האמת בשכל שלהם ומגיעים למסקנות,לפעמים גם אחרות משלי.

ואני לא מצדיקה את זה,אבל אל תהפוך את כל מי שלא בדעה שלך למטומטם.

תסתכל במה שכתבתי למעלה,רוצה להתווכח-תביא טענות,ואל תרד למקומות נמוכים.

הממלכתים עובדים על עצמם! והם אויב>>>אלירז

לא בהגדרה אויב =מי שצריך להרוג.

אלא בהגדרה של אויבי המאבק = בעיה שדרושה טיפול.

וכן! זו המציאות, די לייפייף אותה.

מצידי טיפול 'פנים אל פנים' -

[חח.. טיפול פנים..שד........ בצחוק!!]

רוב העם מבין טוב מאוד את מה שכל הפאנאטים אומרים ומסכים!

רק לממלכתים שבתוכנו כואב 'איך ניראה כציבור' 

כך שהם דואגים להכשיל כל פעילות תג מחיר או פעילות 'פאנאטית'

או אמירה תורנית חותכת-

ש'תהרוס' להם את מערך ההסברה והקירוב..

[וזה נשמע כמו אויויוי!]

חארטה בלבן.

צריך לטפל בראייה המעוותת שלהם.

וזה מה שy.s. אמר וצדק ב-1,000,000%

מדהים,איך כל פעם (בקרב ציבור ה"פאנטיים")קחו עמכם דברים

שאני (או כל אדם אחר) מנסה להתבטא כמו בן אדם ולא כמו בצורה בהמית או בוטה שללא לצורך ישר אומרים לו שהוא מתייפייף.

הגדרת "אויב" היא מישהו שאני צריך להלחם נגדו ואף להרוג אותו.

יש הבדל בין להגדיר מישהו בעל השקפה ממלכתית כאדם שהשקפתו צריכה טיפול ושינוי לבין אויב.

יש מבין??

לא מתייפיפת,מדייקת.יחי ההבדל הקטן.

ואני בצד "שלנו".

ההתייפייפות לא כוונה אלייך אישית. סליחה.אלירז

אלא כנגד אלו שכותבים פה לעיתים או קוראים ומגיבים לי באישי

פעם הבאה אציין זאת. סליחה.

התקבל.הגיע זמן הדיקטטורה! קחו עמכם דברים
המדינה היא כליחשבשבת

הוא יכול היות כלי לטוב ויכול להיות כלי למוטב

לצערנו המדינה כמו שהיא היום היא במצס של למוטב

שימו לב כל חוק הלכתי שיש בג"ץ מבטל אותו, הפוליטיקאים מבקשים להקל בחוקי הגיור- ומחוקקים חוק עלזה

השנה גם ניסו לחוקק חוק על קנסות למשפחות שיש להם יותר מ-4 ילדים

המדינה נותנת במה לדברים הכי משוקצים בתורה- מצעד התועבה וכל הדומה לתופעה, מכירת דבר אחר, חילול שבת בפההסיה, וזה מקובל בחברתנו

אבל מה שרב יגיד שצריך תג מחיר כי זוהי דעת תורה- ישר כולם קמים, מזמינים אותו לחקירה, פונים ליועץ המשפטי- וההוא רק אמר דעת תורה לא את דעתו.

על כל דבר הכי קטן נשלחים לבתים ביו"ש באמצע הלילה כדי- לתפוס עצורים, להרוס בתים או סתם בשביל אקדח פיקות שאי מי השתמש בו.

לצערנו זה מזכיר את משטר סטאלין במהדורה משודרגת.

והתקופה הזאת מזכירה לי יותר מתמיד מזכירה לי את תקופת מנשה המלך- שכולם רצו לעבוד ע"ז אפילו אנשים גדולים וחכמים- כי זה היה יצר הרע אז. והיום כולם רצים לחסל את מצוות התורה (אפילו רבנים למינהם,לפעמים מפחד ולפעמים כי הם לא באמת רבנים) יש גיור מסודר- אז יעקמו אותו וןהרב הראשי יתן הסכמה,

יש כשרות- אז הרבנו הראשית תמצא כל מיני היתרים כדי להגיד כשר על דבר שאינו

ועוד כהנה וכהנה.

התפקיד של כל אחד ואחד מאיתנו זה להיות נר להאיר- ע"י זה שבגאון אנחנו מקיימים את המצוות של ה' כי ככה הוא רוצה (לא כי זה נח ויפה, לא כי המדע הוכיח ולא בשום סיבה).

ולאט לאט ככל שהנר יהיה  יותר גדול ככה ידבקו לו עוד ניצוצות. כי כידוע חושך לא מגרשים במקלות רק באור.

סורי שחפרתי, ושיצא ארוך

כל הכבוד.דעה מנומקת היטב,ונכונה.קחו עמכם דברים
שום דבר לא ישתנה. הראש לא יפתח.מיכל נגרין

היה איזה ח"כ, קצין בכיר במיל' , שראשו כמעט נפתח בעמונה, אך זה רק פיזית.

שום שינוי לא היה בשכל.

ברור שאצל אותם סוגדי צה"ל ברמות מטורפות, שום דבר לא ישתנה.

הרב רונצקי, שאמר בראיון לעיתון שיהיה מוכן לפנות את ביתו שבאיתמר אם הממשלה תחליט על כך, ברור שלא ישנה את דעותיו בעקבות הפיגוע באיתמר, או בעקבות הפשיטה המשטרתית בביתו.

אפילו בחוות גלעד 'הקיצונית',  עדיין מתנערים מבחורים המצהירים על חוסר נכונותם ללכת לצבא כרגע בעקבות פשעיו (השבוע היה מקרה כזה עם בחור מסויים) - ועדיין ממשיכים לראות את עצמם כחלק מאותם כוחות רשע.

המשטרה וצבא ימשיכו להתנכל להם - אך הם בשלהם. אין דבר שיוכל לשנות זאת.

כנראה שצריך את כולם בעמ"י.ישתבח שמו.קחו עמכם דברים
אז מה אתם בעצם אומרים?!אנונימי (פותח)

שיש להפסיק להתגייס לצבא?!

הרב רונצקי מייצג דעה בהלכה בנוגע לסירוב פקודה, והוא נסמך על ת"ח גדולים שרב אברום, בכבודו ובעצמו, אמר עליהם שהם יכולים גם יכולים לחלוק עליו (הרב ליכטנשטיין והרב עמיטל).

הבעיה (לדעתי) ב"מורעלי צה"ל" (אני לא מדבר על הרבנים שפסקו, אני מדבר על האנשים הפרטיים שפשוט לא מסוגלים לסרב פקודה, או לא לקיים אותה ולהתחמק ממנה), שהם מורעלים על צה"ל לא מראייה תורנית, כי אם הם היו אוהבים כל כך את הצבא מראייה תורנית, הם היו מבינים שצה"ל הוא הכלי האידאלי למימוש מצוות כיבוש הארץ, ולא להפך. כך הם מסוגלים לגרש יהודים מישובים במקום להגן עליהם, למסור שטחים לאויבינו על אף מצוות כיבוש הארץ שאני צריכים לכבוש את אותם שטחים. אני חוזר ומדגיש, אני לא מדבר על הרבנים שפסקו שאין לסרב פקודה, אני מדבר על אלו ש"מורעלים" על הצבא.

בפורום הזה,תלוי את מי אתה שואל.קחו עמכם דבריםאחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך