ממשלת הליכוד מתכננת לעקור עוד חוץ מהכרם של סוסיאמיה ש

http://rotter.net/forum/scoops1/26013.shtml

ממשלת הליכוד תעקור חקלאות ביהודה ושומרון???  

מטות ערים מדווחים כי בימים האחרונים קרה ארוע מזעזע: המינהל האזרחי (גוף צבאי בשליטת אהוד ברק) עקר כרם שלם של חקלאי בסוסיא -- תוך הפסד כספי כבד לאותו חקלאי, של עשרות אלפי ש"ח:http://www.inn.co.il/News/News.aspx/217951

http://mattotarim1.blogspot.com/2011/04/blog-post.html . מדובר במהלך שמקורו בשמאל הקיצוני במימון אירופי - יש אסמכתאות אך אנו מעדיפים לא להפיץ אותם. העניין הוא לא (רק) לשבור את חקלאי יהודה ושומרון באמצעות פרנסתם, אלא להוציא מידיהם אלפי דונמים שחקלאים מסורים אלה מעבדים במשך שנים רבות, ושאם ייעקרו החקלאים -- ערבים ישתלטו עליהם על כל המשתמע מכך.

קיבלנו היום התראת חירום בדוקה ומהימנה, שלא מדובר באירוע מקרי: אותו גורל צפוי לרוב החקלאים ביהודה ושומרון - אם מזכירות הממשלה לא תקבל מייד את ההחלטות הנחוצות כדי לבלום את המהלך הנפשע נגד חקלאי יהודה ושומרון. מי שמוכן לסייע להציל את חקלאי יהודה ושומרון ממכה שנועדה לשבור אותם, באופן שלא תהיה להם דרך חזרה - נא לפנות מייד מייד ב-ס.מ.ס., בטלפון או בפקס (לא במייל!!!) לגורמים הבאים:

זאב אלקין, יו"ר הקואליציה, יו"ר הליכוד, יו"ר השדולה לארץ ישראל, ויו"ר ועדת המשנה לענייני יהודה ושומרון

Zeev Elkin - quadruple responsibility: 1. Coalition chairman, 2. Eretz Yisrael lobby chairman, 3. Likud chairman, 4. Head of Knesset subcommittee on Judea and Samaria

SMS & phone 050-4623582

בוגי יעלון Bogy Yaelon SMS 0505313133

Fax 02-6517299; Tel 02-6773777

מזכיר הממשלה צביקה האוזר Cabinet Secretary Tzvika Hauser

טלפון 026706634 Tel פקס 025632580 Fax

השר עו"ד גדעון סער Gidon Saar, most senior of the Likud ministers 0506343111 SMS

fax 02-560-2246; Tel 02-560-2330

אפשר להתקשר ולסמס משעה 7:30 בבוקר עד 10 בלילה. אפשר לפקסס 24 שעות ביום

דוגמא ל-סמס: הצל את חקלאי יהודה ושומרון! פעל מיד לבלום הרחבת תקדים סוסיא! תודה (שמך)

דוגמה לשיחת טלפון או פקס: "שלום. קיבלתי התראה באמצעות המייל, על כך שצפויה מכה קשה מאד נגד חקלאי יהודה ושומרון ושרק קבלת החלטות זריזה במיוחד במזכירות הממשלה, תפתור את הבעיה.

אתה אדם בכיר ורב-השפעה. אנא פעל מייד - עוד היום -- כדי שמזכירות הממשלה תקבל את ההחלטות הנכונות."

אם בן שיחך (פקיד או עוזר, בדרך כלל) יענה: "לא הבנתי - מה בדיוק אתם רוצים שנעשה?" השב בפשטות: "הבנתי מהמייל שקיבלתי שאתם יודעים מה צריך לעשות. אבל אם אתה אומר שלא, אין שום בעיה. אצור קשר עם מי ששלח לי את המייל (מטות ערים) ואבקש מהם לדאוג שמומחה מקצועי מתאים יהיה איתך בקשר דחוף. תודה וערב טוב."

אם בן שיחך יגיד "המידע שלך לא נכון" וכו' - ובעצם, כל תשובה שתקבלו - בעל-פה, בפקס או ב-סמס -- חיובית או שלילית - יש לומר: "תודה על ההקשבה. אעביר מייד את דבריך לגורם ששלח לי את המייל." (ואכן להעביר דיווח מייד מייד אל: mattot.arim@gmail.com. תודה רבה

הליכוד גרוע מהשמאל כיון שמסמא עיני העםחשבון
חשוב לפעול נגד הכוונות השליליותמיה שאחרונה

חשוב

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך