מזל טוב!ויומולדת שמח חשבשבת

היום יומולדת לרבי שלנו...

זהו יום סגולה- וכמו שהרבי אומר:זהו יומולדת לכל אחד מבנ"י

אז מזל טוב לנו שנזכה לחגוג בביהמ"ק השלישי והמשולש עכשיו.

וזה בהחלט יום לבקש בקשות

תמונות של הרבי

הרבי הוא איש שהכול בו. גאונות מדהימה בכל מכמני התורה, הקפדה מופלגת על כל תג בהלכה, אהבת-ישראל קורנת לקטן כלגדול, חזון נבואי, מעשיות כבירה ומנהיגות חובקת עולם.

אין מי שנפגש ברבי ולא נותר נפעם. השילוב המרתק של בקיאות עד לפרטים הקטנים בכל תחומי הדעת והחיים, כנות, אכפתיות תהומית ודיבור בגובה-העיניים – הפך את הרבי לתל תלפיות שהכול פונים אליו. תלמידי-חכמים נתפסים לחידושים הגאוניים בכל מקצועות התורה; פוליטיקאים משתאים מראיית הנולד המפוכחת; אנשי-צבא יוצאים מהכלים מההבנה האסטרטגית הבריאה; מדענים – מהניתוחים המדעיים הבהירים ומההוכחות המוצקות באמיתותה של התורה; סתם 'עמך' – מאהבת-הזולת השופעת, שבאה לידי ביטוי בתשומת-לב אבהית לכל פונה, אף ילד, כמו היה בן יחיד ממש; מהברכות שמחוללות נסים לאלפים ורבבות אצל אנשים פרטיים; מהנבואות האלוקיות שנאמרו בהזדמנויות שונות והתממשו בדיוק מפליא. איש איש והייחודיות שמקסימה אותו במכלול האגדי הגלום ברבי.

מנהיגותו של הרבי חובקת לא רק את עם ישראל. הרבי הוא מנהיג ישראל היחיד, לפחות מאז יצא עמנו לגלות, שפנה בקריאות חוזרות ונשנות אל עמי העולם לקיים את שבע המצוות המיועדות להם, כפי שנכתב בתורה. בעקבות קריאותיו חתמו מנהיגי מדינות רבים ועודדו את אזרחיהם לקבל על עצמם את אמנת "שבע מצוות בני נוח" – תופעה היסטורית מדהימה לפי כל קנה-מידה.

*

על-פי מקורות היהדות, ביום ההולדת גובר מזלו של האדם, ולמעשיו והתנהגותו ביום זה – השפעה עמוקה על עתידו. י"א בניסן, יום-ההולדת של הרבי נחשב כיום של התגברות המזל לכולנו. זהו עיתוי מצוין להביע תודה לקדוש-ברוך-הוא על המתנה המופלאה שהעניק לנו בדמותו של הרבי.

הבעת התודה הטובה ביותר היא על-ידי שנעניק מתנה – 'מתנת יום-הולדת'. נקבל על עצמנו החלטה טובה בתחום התורה והמצוות – מתוך כוונה לזירוז הגאולה ומתוך אמונה שלמה כי בזכותה של ההחלטה נזכה כבר לרגע הנכסף של התגלות הרבי לעין כול כמלך המשיח. זו תהיה מתנה מושלמת לרבי, לעצמנו ולעולם כולו.

סליחה, אבל מזה קשור??? ... עם כל הכבוד לרבי זצ"לאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
הוא אפילו לא היה בארץ ישראל עד כמה שידוע לי....

טוב אז הנה...חשבשבת

קשור או לא?? אתם תחליטו...

ואגב אוריאן, כששז"ר ביקר אצל הרבי, הוא אמר לרבי כך:

אני רוצה לארח את הרבי בא"י, בתור חסיד של הרבי"

"ואז הרבי אמר לו: ,להכנס איתנו לי אבל לצאת משם לא יתנו לי"

והאיש שהתריע הכי הרבה מהמצב היום זה הרבי, והוא ניבא נבואות מדוייקות על מה שיקרה אם יעשו שלום, ויתנו למחבלים אפילו חלק קטן מא"י (אגב תמיד שהרבי מדבר על א"י הוא מדבר בבכיות עצומות)אז כנראה שזה לא קשור איפה אתה יושב אלא מה אתה עושה בשביל זה.

כי גם חברי הכנסת של הימין יושבים בממשלה וגורמים להרס יישובים וד"ל

נו אז שלא יתנו לו לחזור.יוני-י-ם

חוץ מזה בוא ננסה לשמור על פופורציות ולא להתחיל פה עבודה זרה.

הרבי היה סבבה של רבי אבל כרגע הרבי מת, ועד שמשיח לא יבוא ולא יהיה תחית המתים זה לא ממש רלוונטי.

מי שחושב כמוך שהרבי הוא יחזור בתור המשיח פשוט חולה נפש או שהוא עובד אלילים.

צריך להוקיע את המשוגעים של חב"ד שרק עושים חילול ה" ומוצאים שם רע לכל החבדנקים.

רוצים לתת מתנה לקב"ה? תקריבו קורבן פסח.

העובדה היא שהרבי שלכם מת בלי להיות בארץ ישראלאנונימי (פותח)

אפילו פעם אחת. והרמב"ם כותב שמי שגר בחו"ל כאילו עובד עבודה זרה.

אולי בגלל זה כל החסידים שלו השתגעו והתחילו להאמין שהוא המשיח או האלוקים...עבודה זרה זאת מחלה מידבקת.

הקישור שם נפלחשבשבת

אבל הנה וידוא על הרבי וא"י

http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1845

זהירות! קישור לאתר של עבודה זרהאנונימי (פותח)

של כת המשיחיסטין

על כל הכבוד נשמע כאילו את מדברת מתוך שטיפת מוח.אוהבת את אבא

בס"ד לק"י

בכ"מ, יתכן שגם אני. אבל זאת לא המהות כרגע,

לפחות כשאת מציגה רעיון או משהו תכניסי קצת מקור משלך,

שזה יראה כאילו לפחות את לא חיה בסרט. 

או שאת חיה, ולפחות את מודעת.

האמת.. הייתי בכנס ענקי לכבוד היומולדת..אלירז

ושה' ירחם.

יש המון דברים יפים בחב"ד

ועם הדרך שלהם לרוב אני מסכימה

המסירות נפש שלהם מדהימה!

והדברים שהרבי כותב ואומר עמוקים חכמים ומתוקים.

א-ב-ל

מה שהלך אתמול בכנס- היה קטסטרופה שגובלת בע"ז!! ממש כך!!

אני כולה באתי בשביל שוואקי ומרדכי בן דוד [ שאגב מזל"ט- חגג אתמול 60 בעצמו]..

קיצור חבר'ה..

מלחיץ העניין הזה!!

הגבולות שם התערערו לגמרי...

מה היה שם כ"כ מלחיץ?מושיקו
מעבר לזה שהזמינו את הרבי לחגיגה..אלירז

במילים האלו^ ממש!

במעמד של אלפי אנשים- בקריאות מסודרות:

"יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד"

ככה במשך דקות ארוכות.

אחי זה מלחיץ..

[זה עשה קצת אסוציאציה של 'הייל...']

והתמונות שלו בכל דקה על המסך.. וכשיש שירים הוא מוחא כפיים בצילום ומלהיב את הקהל עם הידיים..

קיצור טקס סגידה ענקי שכזה..

מה הבעיה להזמין?מושיקו

אם רוצים שהרבי יבוא/יתגלה/יקום לתחיה ויגיע חגוג יחד עם כולם? (סתם הסתכלות אחרת )

וואי וואי איזה הגזמות יש פה....אחד שאכפת לו

מי שאומר שהרבי עדיין חי ומשיח זה רק המשיחיסטים.....

הרבי אמר שהוא האחרון שיבוא לארץ משום שהוא רוצה שכל היהודים יחזרו לארץ...

ועובדה יש הרבה חבדניקים שמחזירים אנשים בתשובה בחוצלארץ.....

וזה כמו רבי נחמן למה הוא קבור בחוץ לארץ בגלל שהוא רוצה לטהר את המקום הטמא (אומן).... 

וזה לא בגלל שאני חבניק או משו...אחד שאכפת לו

אלא אני מסתכל בעין אחרת.....

לאחד שאכפת לו רוב החבדניקים אומרים שהרבי חיאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
הרבי לא יכול לבטל מצוה לגור בארץ ישראל [ו"כל מי שדר בחוץ לארץ דומה למי שאין לו אלוקה"...] כדי להגיד שהוא מחכה לכל היהודים שיעלו לארץ ישראל...
[בלי לזלזל ברבי זצ"ל.. ] 

טוב ככהחשבשבת

y.s.- בארץ אים שין דלתים כי גורשו ע"י האר"י ז"ל ומאז אין כאלה דברים בארץ

אלירז- זה היומולדת של הרבי וכמו שביומולדת שלך עושים קליפים שמים תמונות וכו'.. כנ"ל לגבי פה.

אוריאן- הרבי אומר שהוא גר איפה שיש רוב מניין ורוב בניין של בנ"י.

וגם - שבארץ אפשר להשפיע הרבה פחות מאשר כשהוא נמצא בחו"ל.

והרבי מסביר שכתוב בהלכה שכדי להציל יהודי יוצאים אפילו לחוץ לארץ, וע"כ הוא נמצא בחוץ לארץ ושולח שלוחים לכל העולם כדי להציל יהודים, ולו אפילו יהודי אחד, שזה מצוות פיקוח נפש ממש

שבוע טוב!

פסח כשר ושמח.

אוריין!!!!!! עם 2 יודים!!!!!!!אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
עדיף לגור בארץ ישראל בעיר שכולה או רובה עובדי ע"ז מאשר בחו"ל בעיר שכולה ישראל....!!!
מה להשפיע?????? מי שגר בחו"ל דומה למי שאין לו אלוקה!!! שיגור בארץ ויצא לחו"ל פעם ב.. כדי להביא אותם להארץ. 

ממתי עושים יום הולדת למי שמת??אלירז

ואם כבר עושים - סבבה.

לא לדבר עליו כאילו הוא חי.

שישלימו עם העובדה שהגוף שדרכו התגלתה נשמתו בעוה"ז - נטמן באדמה!!

ומלך המשיח לא יכול להיות מת בגוף הארצי שלו!

אוריין נראה לי שקוטננו מלהבין את זה-משה ר-

צדיק ברמה כמו של הרבי אני חושב שהראייה שלו למרחוק גדולה יותר משלנו וכנראה שהיו שם (ארה"ב) דברים שהיה צריך לתקן וגם קהילות יהודיות שהיה צריך לחזק אז אי אפשר לדעת מה היו הסיבות וכמו שאמרתי כבר קטונתי......

מצטרףאלעד
ויחד עם זאת, אני לגמרי לא בטוח שהרבי שמח עם כל מה שעושים לו חסידיו
הרבי אמר על עצמו שהוא אלוהיםאנונימי (פותח)

עצמות ומהות א"ס ב"ה = אלוהים ממש בשפה של פשוטי העם. הוא אמר שהוא אלוהים, מתי כבר תקלטו שכל חב"ד זה עבודה זרה אחת גדולה בלי הבדל של משיחיסטים לא משיחיסטים?

http://new.hageula.com/study/books/3009.html

אם אתה לא חושב ככה אתה כופרקשקשן

אתה לא מאמין שכל המציאות כאן היא ה'? במילים אחרות עצמות ומהות ה', א-לוהים. אולי אתה חושב שיש את ה' ויש אותנו?

ההבדל ביננו לרבי הוא שאצלו זה בגילוי ואצלנו ובכל העולם זה בהסתר, אבל באמת כבר אמר הבעש"ט ש"הכל זה השם והשם הוא הכל".

שנזכה לידיעת אחדות ה'

לא הבנתי מה אמרת.קשקשן

תוכל להסביר במילים פשוטות לטיפש כמוני את ההבדל בין הא"ס לא-לוהים?

אולי אתה חושב שהצמצות כפשוטו ואז כשה' - הא"ס - צמצם עצמו הוא באמת נעלם מהעולם? 

למרות שהדיון מעניים הוא לא נראלי קשור כ"כ לכאן, אבל כל עוד המנהלים לא העירו מי אני בכלל...

המהרח"ו כותב שאסור אפילו להרהר בא"סאנונימי (פותח)

וכל מי שמהרהר בא"ס מקצץ בנטיעות. והנה בא זה ואומר על עצמו שהוא א"ס בעצמות ומהות?

לפי שיטת המתחסדים גם יש"ו הוא א"ס! אז מה הבעיה עם הנצרות ועם הבודהיזם ועם עבודת הבעל והאשרה? הרי כולם א"ס בלתי מצומצם! עכו"ם.

תסביר את עצמךקשקשן

אתה חושב שיש"ו לא חלק מה'? שיש דברים שנפרדים מה' כאן? שתי רשויות?. 

אמנם כפי שהסברתי כולנו ה' וכל המציאות היא ה', אבל ה' אומר לנו מה בתוכו לעבוד ומזה הקליפות וסיטרא אחרא.

אם אתה קצת מבין זה קשור לסובב וממלא - שמבחינת הסובב כולנו ה' ואין הבדל בין משה רבינו ליש"ו, אבל מסחינת הממלא יש מלא הבדל, ושניהם הם אורות של ה' שמתגלים בעולם וכל אחד עניינו וממקומו.

מה כוונת המהרח"ו לא להרהר? לא ללמוד על זה? ודאי שלא. עיין בתחילת עץ חיים על בריאת העולם ועיין בכל הקבלה שמדברים על הא"ס. אז אל תמציא דברים בשמו ואת המשפט תביא עם מקור ונוכל לדעת מה בדיוק כוונתו.

אני חוזר שוב, שאתם יכולים לומר שהצמצום כפשוטו ואז אתם פטורים מכל מה שאמרתי, למה אתם מפחדים לומר זאת?

אז לך תשתחווה לצלב, מה אתה רוצה מהחיים שלנואנונימי (פותח)

לפי דבריך אין שום בעיה עם עבודה זרה (ואפילו לא ניסית לסתור את זה), אז לך תעבוד את העבודה הזרה שלך ותעזוב את היהודים והיהדות בשקט. זה בדיוק מה שאמר הגר"א על החסידים כשנידה אותם ושם אותם בחרם עולמי, שהם משתחווים לכל עץ ואבן. כמה צדק רבינו הגדול!!!

למה אתה מבלבל את המוח ועוד בשמי?קשקשן

למה אתה ממציא דברים שלא אמרתי ובגלל זה תוקף אותי? אולי תקרא קצת את מה שאני כותב ואז תחשוב ובסוף אם יש לך משהו חכם לומר, תכתוב אותו. 

לא אמרתי שמותר לעבוד ע"ז, זה באמת איסור חמור, אמרתי רק שאני מאמין - ולא רק אני אלא כל יהודי [כמעט] - שכל המציאות כאן זה ה' והיא לא דבר נפרד ממנו ח"ו (עיין גם בנפש החיים שמסביר זאת ומסכים עם התניא קדישא בעניין). לכן גם ע"ז, כן גם היא, חלק מה' וגם השירותים וכו' הכל ה'. 

אמממה, שה' אמר לנו מה בעולם מבטא אותו והוא רוצה שדרכו נעבוד אותו ומה לא ואותו צריך לשנוא לרחק ולתעב. 

זה ההבדל שאמרתי בין הסובב (קישור למי שמעונייין) לממלא למי שמצוי קצת, שמצד הממלא באמת יש דברים אסורם ומותרים, דברים קרובים לה' ודברים שמרחיקים. אבל מצד הסובב הכל אותו דבר ואינו תופס מקום בכלל לגבי ה', ולכן מצד האור הזה הכל שווה אצל ה' גם ע"ז וגם גדולי ישראל.

זה אולי קצת קשה לשמוע את זה אבל זה מה שכתוב בכל הקבלה (והחסידות) ואני פשוט מוריד את זה למילים פשוטות אז זה קצת נראה מבהיל.

לא נורא, אני יודע שהלטווקים לא אוהבים חסידים כי הם מזכירים להם שיש ה' וצדיק ולא רק תורה, אבל זו האמת מה נעשה.

וסליחה שתקפתי את אדון שרףעקרב, אבל לא הייתה לי ברירה.

שיהיה חג שמח לכל עם ישראל - גל ללטווקים....

אין שום קשר בין קבלה לחסידותאנונימי (פותח)

בקבלה אין מושג של אמצעי או האלהה של נברא וטשטוש ההבדלים בין בורא לנברא. הכלים אינם אלוהות כלל, רק המילוי של הכלים דיושר הוא אא"ס (לא עצמות ומהות דא"ס). בימי הגר"א היה קשה לראות שהחסידות זאת עבודה זרה והוא הבין זאת רק ברמזים מכמה מקומות במאמרי האדמו"ר הזקן. ובעיני הבדולח שלו הוא ראה לאן זה יגיע, לפסיכים שצועקים "יחיד אדונינו בוראינו ויוצרינו" למי שהכריז על עצמו עצמות ומהות בגוף גשמי. ועדיין לא הסברת מה ההבדל בינכם לבין יש"ו והנצרות...מי אמר שהרבי הוא כן משיח ואל ויש"ו הוא לא משיח ואל? לפי מה קובעים איזו עבודה זרה נכונה ואיזו הקב"ה רוצה שנעבוד, ח"ו!, לשיטתך? איפה בתורה, בגמרא, בפוסקים כתוב שצריך לעבוד את הקב"ה דרך אמצעי של פסל או רבי? אולי יש"ו לפחות קיים מצוות סוכה וסעודה שלישית, בניגוד לרבי-אל שלכם. מה אתה אומר?

הזוהר כתוב משפט כזהקשקשן

ציטוט "שלש פעמים בשנה יראה כל זכורך את פני האדון הוי' - דא רשב"י" היש לך האלהה גדולה מזו???

ואתה לא עונה לי על השאלהקשקשן

הצמצום כפשוטו או לא? אם לא אז הכל ה' אם כן באמת יש את ה' ויש אותנו. ד"א הנפש החיים סבר שלא...

ברגע שאתה מעמיד את השאלה כהצדקה לע"זאנונימי (פותח)

היינו אם הצמצום לא כפשוטו אזי שמותר לעבוד רבי בדווקא בתור עצמות ומהות דא"ס, ברור שזאת שאלה של חסיד ולא של מקובל...ביהדות יש מושג של בורא ונברא, של מקור (א"ס) והיוצא מהמקור (אא"ס). אנחנו לא א"ס, השרותים לא א"ס והרבי אינו א"ס, ואין לנו שום הבנה והשגה בא"ס כלל ועיקר כמו שכתב המהרח"ו והרש"ש וכל המקובלים האמיתיים. יהדות = עבודת הנבראים לבורא. חסידות = עבודה זרה ממ"ש!

חס וחלילה - הנה הציטוט -אדם כל שהוא

(ההדגשות שלי)

עוד, כל ישראל צריכים לידע שע"י קיום התומ"צ בלבד, ללא התקשרות לרבי, וללא פנימיות התורה שנתגלתה ע"י הרביים, מגיעים אמנם לדרגות הכי נעלות בקדושה, אבל חסרה ההתקשרות דעצם הנשמה עם עצמות ומהות א"ס ב"ה; ובהכרח שתהי' ההתקשרות אל הרבי - משה שבדור, שיש בו כל העצם דמשה - שהוא מקשר את הסתים דישראל, עצם הנשמה, עם סתים דתורה, פנימיות התורה שנתגלתה ע"י הרביים, ועי"ז עם סתים דקוב"ה 

הרבי אמר על עצמו שהוא עצמות ומהות של א"סאנונימי (פותח)

שזה אלוהים ממש. אם זאת אל עבודה זרה גם יש"ו יכול להיות אלוהים ואפשר להשתחוות לצלב ולבעל ולאשרה ולכל עבודה זרה בעולם.

אא..ממש לא כל חבד משיחיסטים וא"א להכליל!!מורקול..

אולי הרוב אבל לא כולם!!

בלבולי שכל!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

הרבי בחיים לא אמר כזה דבר - ח"ו!!!

"עצמות ומהות"- תמצאו גם בתורה שמשה אומר דברים בשמו וזה בעצם מה' מכיוון שמשה וכן הרבי היו כ"כ בטלים לה' עד שאין להם בכלל מציאות משל עצמם ולכן מה כל מה שאומרים זה מעצמות ומהות.

-אנונימי (פותח)

היום 18:19

בלבולי שכל!!!!!!!!!! י מה אני י

הרבי בחיים לא אמר כזה דבר - ח"ו!!!

"עצמות ומהות"- תמצאו גם בתורה שמשה אומר דברים בשמו וזה בעצם מה' מכיוון שמשה וכן הרבי היו כ"כ בטלים לה' עד שאין להם בכלל מציאות משל עצמם ולכן מה כל מה שאומרים זה מעצמות ומהות.

y.sאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ב ניסן תשע"א 23:37

מי אתה בכלל שתדבר ככה על רב שגדולי עולם שיחרו לפיתחו בינהם הרב אליהו זצ"ל

אפשר בבקשה ציטוטקוקו

שהרבי אמר שהוא אלוהים? לא ראיתי כזה דבר.

הרבי לא ישן בסוכה, אבל הוא בעצם- לא ישן בכלל בסוכות, הוא נימנם מידי פעם בתוך הסוכה, אבל לא הלך לישון בתוך הבית...

מה הבעיה עם התפילין של חב"ד? שהם גדולות? 

ואם כבר הזכרת תפילין וחב"ד: מי עוד בעולם כולו הצליח לזכות מיליוני יהודים (ועד היום, השליחים שלו ממשיכים) במצוות תפילין? מי עשה את המהפכה העצומה הזאת בעולם, מלבד הרבי מליובאויטש?

השינויים בהלכות שלהם (שולחן ערוך הרב) מסתמך על הרמב"ם, ואין בכלל בכלל הרבה שינויים.

ליקוטי שיחות כרך ב' 510אנונימי (פותח)

במילא איז דאך ביי א חסיד, ער מיט דעם רבי'ן מיט דעם אויבערשטן איין זאך. איך האב ניט געזען עס זאל זיך אזוי ריידן מפורש אין חסידות נאר עס איז א הרגש כו', במילא איז דאך ניט שייך צו פרען א קושיא וועגן א ממוצע, וויבאלד אז דאס איז עצמות ומהות אליין ווי ער האט זיך ארייגעשטעלט אין א גוף.

הרבי לא אמר שהוא אלוהים!!מורקול..

הרבי היה רב גדול מאוד והיתה לו רוח הקודש..!!!

אבל זה לא אומר שהוא המשיח!

למשיח צריכים להיות סימנים ולרבי לא היו את כל הסימנים האלה!

אתה משחק באש..אנונימי (פותח)

כדי לך לשמור על הפה שלך!!!

כשאריאל שרון הגיע לרבי זיע"אדי"מ

הוא אמר לו אתה יודע אצלנו המפקד רץ קידמה

(רוצה לומר אתה אומר לכולם לעלות לארץ אז למה את לא עולה בעצמך)

אז הרבי זיע"א אמר לו: אצלנו הקברינט קופץ אחרון מהספינה הטובעת

(רוצה לומר חו"ל זה ספינה טובעת והמפ]קד צריך להישאר שם כדי להציל כמה שיותר ובאמת תראו כמה יהודים חב"ד הצילו)

חעברס. נא לצאת מהסרטים...liki

ב"ה

שכל אחד יאמין במה שהוא מאמין.

אם אתה נכנס לחדר ורואה אדם שמפרק את המחשב של החבר שלך אתה תתחיל לצעוק עליו, נכון?

אבל זה בגלל שאתה לא יודע ולא מבין את כל הסיפור.

הבן אדם רק רוצה לתקן את המחשב. אז שב יפה בצד ואל תפריע...

אותו דבר כאן. נכון, חבל שיש אנשים שכותבים ומפרסמים דברים בלי לחשוב הרבה לפני כן.

אבל בכל-אופן. מי כאן באמת למד לחקר את סוגיית חב"ד וכו'???? כנראה שאין כאן משהו כזה (כי אם הי'ה התגובה שלו הייתה נראית אחרת). אז להגיב בהתאם. אתם אנשים מבוגרים או לפחות מתבגרים... =]

בכל מקרה, מותר לצאת נגד פרסומים של אחרים אבל כאן, מדובר על רב עצום !!! ועל קהילה שלמה. אל תצאו סתם נגדם בדברים. לטובת כווולנו

והכל ברוח טובה.

והעיקר- שנזכה כבר לגאולה האמיתית והשלמה!!! פסח הזה כולנו בבית המקדש!! אמן!

יש מצווה דאורייתא לבער עבודה זרהאנונימי (פותח)

ומה יכול להיות יותר עבודה זרה ממי שהוא וחסידיו מאמינים שהוא אל? בפסח נהגו לשחוט את האלילים של מצריים...מזל שהרבי חי בגוף גשמי ממ"ש, אולי אפשר לקשור אותו למיטה ולשחוט אותו

חובת המחאהחשבשבת

שרףעקרב-הדיבורים שלך נגד גדולי ישראל מזכירים לי את המשכילים- אז כדאי שתרגע.

וכנראה כשימך כן אתה.

קשקשן- שאלת פעם למה תמיד בפורום חב"ד מתפתח דיון על זהות המשיח לא משנה באיזה נושא- אז הנה התשובה.

פשוט אנשים עושים את זה מעצמם וזה לא משנה גם אם היו כותבים פה שמישו נוסע לרבי ישר היה תקיפות ארטילריה מכל הכיוונים.(שים לב להודעה הראשית של שרשור זה)

כנראה שחב"ד ומשיח הולך תמיד ביחד לא משנה מתי- כי אם אפשר לנגח אז למה לא??

זה לא שאנשים פה מנסים באמת להבין זה ויכוח סרק לגמרי, הם יקחו כל מיני נושאים שלא נראים להם ולא משנה מה ויתחילו להגיד אבל אלה ככה וככה וככה וכמה תשובות שיגידו להם הם ימצאו התנגחויות נוספות.

וחוץ מזה יישר כח על התשובות שלך.

אז אולי תנסי להסביר על מנת לעשות סדר??קחו עמכם דברים

אני ממש אשמח לשמוע את דעת חב"ד בעניין.

ממש מענין....מושיקו

הציונות (הרצל ושות')- רצתה להמיר את דתם של כל היהודים.

חב"ד לחמה בהם אז בזמנם.

והיום הציונים מאשימים את חב"ד שהם "נצרות".

ממש עולם הפוך...

חוצמזה שמסבירים שגמרא זה כביכול 'נצרות', למשל בגמרא כתוב במפורש שמשיח יכול לבוא מן המתים,ושאדם שנחשב כמת יכול להיות חי ופה חידשו שזה המצאה של הנוצרים.

בגמרא כתוב במפורש שאמרו על צדיקים שהוא אלוקים (וה' בהיכל קדשו הוא צדיק מסוים), וכמובן שלא אמרו עליו שהוא הבורא.

אני לא בא לומר שזה אותו דבר, אבל לכל המקשקשים שטויות כדי לפתוח ספרים לפני.

בכ"א מה שעניתי לגבי הטענה של אלירז שה דבר שיכול להיות מובן ולאו דווקא שזה דבר שצריך להסכים עם זה.

וכל מכירי יכולים להעיד שמי שמאמין ברבי חי וכדו' זה לא פוגע בשמירת התורה וקיום המצוות ואדרבה.

גם המוסלמים נלחמים בנוצריםאנונימי (פותח)

אז מה?! אחד מהם צודק? ברור לגמרי שכת שהכריזה שהאלוהים שלה זה רבי מת (וביטלה מצוות דאורייתא של שינה בסוכה) יצאה מהדת היהודית, מה אכפת לי מי נלחם במי ומתי כשיש עובדות ברורות לפנינו?

לא ענית על טענותי עדיין...מושיקו
אני באמת לא אוהב שכל דיבור על חב"דקשקשן

הופך לוויכוח על המשיח

כי הא בהא תליהאלעד

חב"ד בדור שלנו מתמקדים רק במשיח,

ובמקרה המשיח לטענתם הוא הרבי.

אממה? הוא מת.

מכאן הדרך קצרה לוויכוחים

למרות שלא קראתי הכל-תגובה:אוהלי

(בכל זאת ערב פסח....)

גם לי יש בעיות כלשהם עם הדרך של חב"דניקים כאלו ואחרים,

אבל

הרבי היה צדיק גדול, אדם קדוש. רב!! ובכוונה הדגשתי את הרב, כי הוא לא היה להבדיל כמו כל מיני רבנים קטנים שמסלפים את התורה כראות עניי-הגויים,ובזה מבזים את התורה ועם זה את עצמם.

צריך להיזהר בכבוד הרבי. תזכרו. צריך להיזהר בכבוד חכמים. אין לנו כ"כ הרבה, אז זה לא אמור להיות מסובך.

פסח כשר ושמח.

הרבי זי"ע היה בעל כושר מנהיגותאנונימי (פותח)

ברם, כמו הרבאיים שלפניו ואף יותר מהם, הוא הוביל את צאן מרעיתו למחוזות רעים ומרים.

השתללות המשיחיסטים דהיום היא תוצאה ישירה של התנהלותו בפרט והשיטה החסידית בכלל, שיטת ההוראה על פי הרגש וההתעלמות מיסודות דת משה.

לצערי אין בדורינו מישהו כמו הרב שך שיציב להם גבול, וכל הסימנים מראים שאנחנו הולכים לקראת פרשת שבתאי צבי נוספת

ג'חנון בא לי לאכול אותךישמעאל

בלאפה..\ יא'משוגע

אין הרב אלישיב? במקום לחפש מחלוקות מרוב שיעמום אולי תשב ללמוד תורה או משהו טוב אחר?

דבר הנשמע. או לא נשמע ??yair1112

לפני שבוע ישבתי בפורום חב"ד וכתבתי שאלות שעדיין לא קיבלתי עליהם תשובות... את החבדניקים- משיחיסטים בעיקר אני יודע שאי אפשר להתווכח איתם אחרי ששטפו לעצמם את המוח...

אבל בגלל שכאן אולי יהיו כמה מתלבטים אכתוב כמה מילים בעניין..

אם אדם שנפטר יכול להיות המשיח -(יתכן שבגמ' כתוב שאכן זה יכול להיות- אני לא זוכר- פשוט יש מצות עכשויות) אז אני מעדיף שמשה רבינו או דוד המלך יהיו המשיח-ככה גם לא יחלקו עליהם..

אני יודע שכל מיני משיחיזמים יענו לי שבכל אחד יש ניצוץ משה ודוד וכו' וכאלה.. אבל למה הניצוץ ??? שדוד המלך בעצמו יהיה משיח ??

ב' קשה לי לכתוב את זה אבל אם חס ושלום עוד 50 שנה המשיח עדיין חס ושלום וחלילה עדיין לא יבוא.

מה אז ???

מתי ההשפעה של המשיח שלכם תיגמר ??

ג' כמו שמישו כתב כאן אכן התופעה היא בדיוק מה שהיה אצל שבתי צבי לצערנו.. והשם יצילנו מעיוותים כאלה ואחרים.

וונזכה במהרה לגאולה אמיתית ושלמה בבניין בית הבחירה בקרוב אמן

מאז שחרב בית המקדש אין לקב"ה בעולמו אלא ד' אמות של תורה והלכה בלבד

אקדים ואומר כי אינני מאמין שהרבי הוא המשיחקשקשן

אבל מה שטענת על הצדיק שבדור אינו נכון, אמנם בכל אחד יש ניצוץ משיח ומשה אבל יש אחד שהוא משה שבדור, הוא הוא משה ולא אחר, ולכן משה רבינו ביחס לדור הוא לא הצדיק שלנו, אלא צדיק של דור קדום. 

בכל דור יש את הצדיק שלו שהוא הרלוונטי והוא מביא את דבר ה' לעולם, ולכן לא צריך ולא שייך לחלום על הצדיקים  שהיו שהם ודאי גדולים ועצומים אבל בדורינו ה' שלח אלינו את נשמת משה בגוף של מישהו אחר.

הנשמה היא אותה נשמה שבכל דור רק עולה וגדלה ומתפתחת (כמבואר באר"י) והיא מתלבשת ומתעברת בגוף גשמי אחר שהוא מביא לנו את דבר ה'.

שנזכה לצדיק אמיתי!!

חג שמח!

מחקרים מחוץ לחב"ד קובעים :הרבי אומר שהוא מלך המשיחבן ציון גגולה

ב"ה

מחקרים שעשו אנשי מחקר מחוץ לחב"ד בשאלה : האם הרבי בשיחותיו אומר שהוא שליח השם לגאול את עם ישראל - המלך המשיח בלשון ההלכתית?
א. רב מהציבור הדתי לאומי - שעשה מחקר של 8 שנים בנושא על פי הרמב"ם והשיחות של הרבי והוציא ספר שאומר שהרבי אומר שהוא מלך מהמשיח וכן כך על פי ההלכה
http://www.chabad.info/index.php?url=article_he&id=46303
וכן בכנס בבת ים של גאולה ומשיח ביחד עם ברוך מרזל
וחבר כנסת של האיחוד הלאומי - ביאר את הנושא בהרחבה
http://www.chabad.info/index.php?url=article_he&id=47172
ופירט את הדברים בהרחבה בעלון ''מעייני הישועה
http://www.chabad.info/index.php?url=article_he&id=52302

ב. וכן עוד מחקר חדש [יש לציין שהתכתבתי עם כותב המאמר לאחר שפרסם אותו והוא לא ידע שהרבי נביא ולכן דברי הרבי הם וודאיים ולא תקווה או אפשרות ולכן מסקנתו של בהתאם]
במגזין ´תכלת - כתב-עת למחשבה ישראלית´ התפרסמה כתבה ארוכה ומקיפה שעסקה באמונת חסידי חב"ד כי הרבי הוא מלך המשיח ? לנוכח סערת הרוחות שמוסיפה לעורר האמונה המשיחית בחב"ד, מתבקשת תשובה לשאלה קריטית אחת: האם סבר הרבי מליובאוויטש עצמו כי הוא אכן המלך המשיח? ? למרות התעקשותו של הזרם המשיחי בחב"ד שהרבי אמנם האמין בכך, הצליחו החוגים המתונים יותר בתנועה לטעת בקרב הציבור הרחב את הרושם שמנהיגם מעולם לא הציג עצמו באופן כזה, או, לכל היותר, ש"לא אישר ולא הכחיש" את הטענות בדבר משיחיותו ? אלא שהרושם הזה אינו עולה בקנה אחד עם המציאות. הראיות החד־משמעיות שאציג להלן מלמדות כי רממ"ש אכן האמין, ואף עודד את חסידיו להאמין, שהוא המשיח העתיד להתגלות קבל עם ועדה ולהביא את הגאולה השלמה אל העולם
וההמשך במקור המצורף :
http://www.techelet.org.il/article.php?id=448

ג.מחקר של פרופ' חלמיש ממייסדי כתב-העת המכובד 'דעת, לחקר פילוסופיה יהודית וקבלה' – היו"ל על-ידי אוניברסיטת בר-אילן – ועורכו הראשי כבר למעלה מ-‏30 שנה
 שקובע כי בעל התניא עסק בגאולה והרבי אמר שהוא מלך המשיח
http://www.chabad.info/index.php?url=article_he&id=

סרטים:הרבי מעודד לעיני האנושות:מלך המשיח לעולם ועדבן ציון גגולה

ב"ה

למה יש את האמרה יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד בפרסומי חב"ד הרשמיים?

הכרזת יחי

הסיבה שמכריזים יחי המלך היא השיחה בב' ניסן תשמ”ח
וכן פרשת "תולדות" ליל ה אדר"ח סעיף יא ד"ה ועפ"ז
" ועפ"ז מובן שעיקר החידוש דביאת משיח הוא בהתגלות מציאותו (,,מצאתי דוד עבדי") כי כל פרטי העניינים שלאח"ז (התגלותו לעין כל ע"י פעולותיו לגאול את ישראל , וכל העניינים דימות משיח)
באים כתוצאה מהסתעפות מהתגלות מציאותו , וכלולים בה , כשם שמולד הלבנה כולל התגלות אורה באופן של הוספה מרגע לרגע עד למילוי ושלימות הלבנה".
-וזהו הביאור לעיל בהבדל בין אורו של משיח (ביאתו) לבין אווירו של משיח (פעולותיו) וכן הביאור לקמן בסעיף יב ד"ה ההפטרה " ההפטרה דשבוע שעבר מסתיימת בהכרזה, ,,יחי אדוני המלך דוד לעולם" נצחיות מלכות דוד שנמשכה במלכות שלמה , ששלימותה ע"י המלך המשיח שהוא ,,מבית דוד ומזרע שלמה" שתוכנה של הכרזה זו הוא התגלות מציאותו דמלך המשיח .

ו' אייר תשנ"א – הכרזת יחי הראשונה לפני הרבי ע"י דוד נחשון – מנכ"ל ניידות[הטנקים] חב"ד
http://www.hageula.com/calendar/iyar/717.html
הרבי מדבר על הכרזת יחי מאמצע הסרט ומשם רואים כיצד הוא מנופף לשלום למי שמכריז עליו יחי המלך ולאחר מכאן רואים עוד דברים ובתוכם כיצד המזכירים של הרבי -קרינסקי ובנימין קליין ועוד עומדים עם הרבי במרפסת והרבי מעודד יחי – מאורע שהמשיך במשך שנה שלמה באישורו של רבי לפרסום בין לאומי
http://www.chabad.info/index.php?url=article_he&id=53704
הרבי מדבר על הכרזת יחי בשנת תשמ"ח ולאחר מכאן
רואים וידאו של עידוד יחי בתשנ"א ומתשנ"ג
http://www.hageula.com/calendar/nisan/273.html
וכן הרבי עודד את ההכרזה יחי אדוננו מורנו ורבינו לעולם ועד לעיני כל העולם
בשנת תשנ”א
http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1383

וכן מאז שנת תשנ”ג למעלה משנה
http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1440
כינוס השלוחים משנת תשנ"ג – הרבי מפתיע ויוצא אל הקהל
http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1669

אז אמר, נו שויין-אריאל יוסף

גם רבי עקיבא(!) אמר על בר כוכבא: "האי מלכא משיחא"

אז מה? אז בר כוכבא הוא המשיח?!

כתב הרמב"ם: רבי עקיבה חכם גדול מחכמי משנה היה, והוא היה נושא כליו של בן כוזבא המלך, והוא היה אומר עליו, שהוא המלך המשיח.  ודימה הוא וכל חכמי דורו שהוא המלך המשיח, עד שנהרג בעוונות; כיון שנהרג, נודע שאינו משיח..." (הלכות מלכים ומלחמות, פי"א ה"ג)

כנראה חסידי חב"ד קצת יותר חכמים מר' עקיבא וחכמי דורו (=התנאים...)

כשהמשיח מת, במקום להבין שאינו משיח, פשוט אפשר לטעון שהוא חי! מוציא לשון

איך ר' עקיבא לא חשב על פתרון גאוני כזה?!

ממש לא המצאה חדשה, הנוצרים חשבו על זה לפניאנונימי (פותח)

הגזמת...אריאל יוסף
אנונימי (פותח)

נבסהנבהסנהבסמלאך

אני מכחיש מכל וכל. אין לי יומולדת..הרבי מיאוטו
כשאריאל שרון הגיע לרבי זיע"אדי"מ

הוא אמר לו אתה יודע אצלנו המפקד רץ קידמה

(רוצה לומר אתה אומר לכולם לעלות לארץ אז למה את לא עולה בעצמך)

אז הרבי זיע"א אמר לו: אצלנו הקברינט קופץ אחרון מהספינה הטובעת

(רוצה לומר חו"ל זה ספינה טובעת והמפ]קד צריך להישאר שם כדי להציל כמה שיותר ובאמת תראו כמה יהודים חב"ד הצילו)

בזכות חב"ד באמת איפשר לנסוע לכל מקום בעולם.יוני-י-ם

היום הרבה אנשים נוסעים ויוצאים מהארץ והולכים לגור במקומות כמו הודו  בגלל ששהם יודעים שיש שם בית חב"ד.

זה כולם יחסת לאנשים שהם מחזרים בתשובהדי"מ
*יחסיתדי"מ
סרטים:גדולי ישראל:אחרי ג' בתמוז:הרבי חי וקיים בגוףבן ציון גגולה

ב"ה

בשנת ה'תשנ"ה, בכיכר מלכי ישראל, נואם הרב הראשי לישראל  יונה מצגר .אומר שהרבי חי וקיים ומכריז: "יחי אדוננו מורינו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד!" 
http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1599

המקובל ממונטריאול, הרב זאב גרינגלאס אומר שהרבי חי וקיים ממש.

המקובל ממשיך בדבריו שלמרות שלא רואים את הרבי בעיני בשר, אין בכך כלום.
http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1742

סרט:גדולי ישראל באים לבקש ברכה ועיצה מהרבי שליט"אבן ציון גגולה

ב"ה

בדחילו ורחימו מגיעים גדולי ישראל מכל החוגים לנשיא הדור לבקש ברכה ועיצה

http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1335

סרט:הרבי עונה לראש ישיבה על הסיבה שלא יושנים בסוכהבן ציון גגולהאחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך