כמה מילים על מדינת ישראל...בת-ישראל-וציון
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"ח ניסן תשע"א 18:14

הסרתי את סימני השאלה המוזרים.

המנהלים ביקשו שאם אנחנו רוצים, לפתוח על זה שירשור חדש ולא בשירשור עם הקריקטורה של יוסי שחר, והנושא די מאוד הפריע לי (למרות שהוא מפריע לי כבר כמה זמן..)

אחרי כמה חודשים של שהיה בפורום הזה, פתאום שמתי לב שהפורום הזה (או לפחות חלק נרחב מאוד של האנשים בו) מאוד נגד מדינת ישראל. אבל חברה תחשבו רגע, נכון מדינת ישראל היא לא בדיוק הגאולה השלמה אבל:

א. תחשבו כמה אנשים נהרגו, מסרו את חיים וחיי משפחתם כדי שהדבר הזה "מדינת י-ש-רא-ל" "מדינת הי-הו-ד-ים" יהי קיים.

ב.  מדינת שראל נמצאת כאן להבטיח שדבר כמו השואה, שדבר כמו רציחת שישה מיליון יהודים לא יקרה שוב "אל עם אשר לא יחשה, שאת בניו לא יפקיר לזר", בהיסטוריה של מדינת ישראל ישנם כבר כמה עדויות לכך.

מדינת ישראלנמצאת כאן כדאי שיהודים מכל העולם, יוכלו להגיע לכאן בחופשיות. לארץ שלהם, למולדת האמיתית שלהם, שכאן הם פי אלף יותר בטוחים מאשר בחו"ל (אולי אני אסביר למה בפעם אחרת). בלי שהאנשים האלו יצטרכו להתגנב בלילה תוך סכנה גדולה כדי להגיע לארץ אבותם.

מדינת ישראל כאן כדי להגן על עם ישראל היושב בארצו. כן, קוראים להמצאה הזאת צה"ל, צבא הגנה לישראל. תחשבו על זה, נרצחה משפחה שלמה מעם ישראל, תחשבו על זה שאם זה היה קורה לפני שבעים, תשעים שנה לא היו תופסים את הרוצחים האלו ימ"ש. בלי צבא הגנה לישראל, בלי מדינת ישראל, המאורעות יכולות היו לפרוץ שוב, בלי הגנה טובה מספיק, וכמעט בלי שיתאפשר למגינים להגן. באנו לכאן, הקמנו מדינה כדי להיות עם ככל העמים שלא נרצחים עוד בפוגרומים ובמאורעות, על כך צריך לומר הלל בה' באייר. יש לנו את צה"ל, גוף צבאי סדיר שמגן עלינו והמצב היה הרבה יותר נוראי בלעדיהם.

נקודה אחרונה, למרות שהנקודה על צבא הגנה לישראל היתא אמורה להיות האחרונה כי היא החשובה ביותר. בכל זאת, במדינת ישראל מי שעומד בראשה הוא יהודי ולכן מן הסתם (למרות שזה לא כל כך ברור בימינו, יש כבר כמה שיצאו מן הכלל הזה, וכן, זה מאוד עצוב) הוא בעד יהודים כי הזה שעומד בראש המדינה הזאת הוא יהודי!

מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק טוב, ושזה יעזורלכמה מכם לפחות לשנות קצת את דעתם ולראות את האתחלא גאולה (למרות שזה לא נראה ככה, אבל הגאולה יכולה להיות הרבה מאוד זמן בשב של התחלה, וכרגע אנחנו שם כבר יותר משישים ושתים שנה)

חג שמח לכם ולכל עם ישראל!

בציפיה לגאולה שלמה.

ככה...ארץ הקודש

אני חושב שהמדינה זה דבר חשוב ובגלל זה אני נאבק כדי להתנחל בכל חלקי ארץ ישראל, ואני נלחם(בכלים שיש לי) בממשלה שעושה בעיות.

אני הולך בדרך ע"פ הרב קוק, הרצי"ה, הרב לוינגר, הרב דב ליאור.

אני לא מסכים עם הטיעוניםארץ הקודש

אני חושב שמדינת ישראל זה תהליך חשוב בגאולה אבל מי שרוצה להזיק לעם היהודי בארץ ישראל בין אם הוא יהודי ובין או לא אני ינסה למנוע ממנו בכלים האפשריים.

הטיעונים שלך די לוקים בחסר מבחינת ההגיוןאנונימי (פותח)

"נרצחה משפחה שלמה מעם ישראל, תחשבו על זה שאם זה היה קורה לפני שבעים, תשעים שנה לא היו תופסים את הרוצחים האלו ימ"ש".

באמת? בארה"ב לא היו תופסים אותם? ברוסיה לא היו תופסים אותם? לא רק שלא היו תופסים אלא היו נותנים להם עונש מוות (בישראל הם יקבלו 10 שנים בתנאי בית מלון ואז שיחרור תמורת איזו גופה סרוחה או סוחר סמים חטוף). לפי ההגיון שלך זה אומר שארה"ב ורוסיה הן מדינות יהודיות הרבה יותר מישראל?

.

"מדינת ישראל מי שעומד בראשה הוא יהודי ולכן מן הסתם (למרות שזה לא כל כך ברור בימינו, יש כבר כמה שיצאו מן הכלל הזה, וכן, זה מאוד עצוב) הוא בעד יהודים"

גם אם לא נתווכח עם ההנחה ההזויה שגוי לכל דבריהם (מחלל שבת בפרסהיא) מזרע ישראל בהכרח רוצה רק טוב ליהודים, מה זה קשור לשאלה האם המדינה יהודית או לא? בצ'כיה יש ראש ממשלה יהודי. זה אומר שצ'כיה היא מדינה יהודית?

.

"תחשבו כמה אנשים נהרגו, מסרו את חיים וחיי משפחתם כדי שהדבר הזה "מדינת י-ש-רא-ל" "מדינת הי-הו-ד-ים" יהי קיים."

שוב, זאת טענה שלא מוכיחה שום דבר. אלפי יהודים מסרו את חייהם למען רעיון הקומוניזם. אלפי יהודים מסרו את חייהם בצבא גרמניה במלחמת העולם הראשונה. האם זה אומר שקומוניזם זו אידיאולוגיה יהודית? האם זה אומר שגרמניה היא מדינה יהודית?

אגיב על החלק הראשוןאנונימי (פותח)

א.אם לא הייתה מדינת ישראל והיהודים היו נמצאים בגולה לא היו מוצאים רוצחי יהודים בצורה שמצאו את רוצחיהם של חלק ממשפחת פוגל הי"ד.

ואם היו יהודים בא"י ולא הייתה מדינה..?(דייינו!!!)שמוליק פיין
אשרייך שמוליקדי"מ
צודק במאה אחוזאנונימי (פותח)
יואואויי - מדינת ישראל זה דבר מאוד טוב!!! אכן?אנונימי (פותח)

בס"ד

יפה מאוד, באמת יש המון דברים שמדינת ישראל עשתה ועושה כל הזמן ללמען היהודים וגם צה"ל כל הזמן מגן ונלחם למען יהודים.

אבל דבר אחד אסור לשכוח!!!! - לא מסתנוורים!

נכון שיש המון אור, נכון שהם הצילו הרבה ומצילים הרבה. אבל דבר אחד אנחנו רוצים - את ה'.

לא בגלל שהם הצילו אותנו אנחנו נפסיד את ה'.

שאני אומר ה' אני מתכוון ללכת בכל דרכיו, לא מוותרים על אף חלק בתורתנו הקדושה (כמו שלא מוותרים על אף יהודי ועל אף חלק בא"י). התורה היא תורת אמת ואם לא הולכים בה, איך שהיא מכתיבה לא יצא טוב ולהיפך המצב רק יהיה יותר גרוע.

אסור לשכוח שהמדינה לא הולכת בדרך ה' גם אם יש יהודי שעומד בראשה אין לו סדר עדיפויות שבאמת הכי טוב עלם ישראל.

בקיצור, בלי מנהיג צדיק אמיתי שהולך בדרך התורה והמצוות במלכות ישראל השלמה ע"פ תורת ישראל - לא בוא הגאולה וזאת הגאולה בעצמה.

הלל ביום העצמאות - אין לי בעיה לומר הלל ביום העצמאות אא"כ זה מונע ממשהו להתקדם האלה ולהבין שלא נתקעים בכל הטוב שיש פה ואנחנו רוצים הכי טוב - מלכות ישראל השלמה.

ושאלה לסיום: עם מדינת ישראל נראת חושך וכו' למה אתם כ"כ בטוחים שמזה התבוא הגאולה?! מי אמר?!

בסברא הכי פשוטה של יהודי טוב אומרים שאם זה לא טוב אז הולכים למשהו טוב. למה מתעקשים לומר שזה טוב? 

ועוד משהו, עם כל האמונה (שאף אחד לא ידוע מאיפה היא הגיע) הזאת במדינה נגרם פה התבוללות בכל הארץ השתלטות של הערבים בכל הארץ: אילת, גולן, יו"ש, ירושלים, גליל ועוד... 

רצח של אין סוף יהודים שמתים ונרצחים - אבל כמובן שזה חלק מתהליך אז זה בסדר.... (כשימות לך ל"ע רח"ל משהו קרוב שאתה מכיר אז תגיד 'זה חלק מתהליך' ) חלאס עם השטויות האלה שגורמים לרצח יהודים ולהתבוללות!!!

בקיצור נמרץ:  בא לי מנהיג צדיק!

לכל מי שכתב ויכתוב נגד המדינהאני17

אף אחד לא אומר שהמדינה עכשיו במצב האידיאלי אבל זה לא אומר שצריך להיות נגד המדינה אלא צריך לתקן אותה(ולא להרוס אותה ולהקים מחדש כמו שנשמע מדבריהם של כמה אנשים פה)

למה לא להיות נגד המדינה?אנונימי (פותח)

זה איזשהו סוג של טיעון מיסטי בבחינת חוקה שאין לנו רשות להרהר אחריו? אם המדינה רעה ומרעה לעם ישראל ולשיטתי זה פרקטי להיות נגד המדינה, למה לא להיות נגדה?

זה לא שאני לא מתנגד למדינה(ממשלה)אני17

אבל אני לא חושב שצריך להחליף אותה אלא לשנות אותה

מדינה זה בסה"כ מסגרתאנונימי (פותח)

את כללי המסגרת קובעים האנשים שעומדים בראשה ויכולים לעשות טעויות. אך מהות המסגרת לא משתנה המסגרת היא של העם היהודי.

לכן יש להבדיל בין להיות נגד השלטון הלקוי כן או לא במדינה ובין להיות "נגד המדינה" במהותה.

הנחת היסוד שלך מוטעת, ידידיאנונימי (פותח)

כללי המסגרת ממש לא תלויים במי שעומד בראשה. המערכת היא הכללים. מדינת ישראל על כלל מערכותיה הענפות, קמה מתוך קונספציה ספציפית, והיא קונספציה דמוקרטית-אירופאית. על כן, מדינת ישראל לעולם לא תוכל להיות מה שאנחנו רוצים, כי מה שאנחנו רוצים מנוגד בתכלית הניגוד למודל הזה. למערכת דמוקרטית אין ראש שמסוגל לשנות את המערכת. לראש ממשלה יש השפעה זניחה בלבד על המערכות הביורוקרטיות, לשר לבטחון פנים כמעט ואין השפעה על התנהלות המשטרה. המערכת היא הבעיה, והמדינה היא המערכת. על מנת לשנות את המערכת, צריך להשמיד את המדינה - אין כל ברירה אחרת.

מדינה זה רשות שופטת מחוקקת ומבצעתדי"מאחרונה

השופטת והמחוקקת נראה לי כולם מסכמים שהם בעייתים והמבצעת נראה לי כולם מסכימים שהיא בעיתית חלקית

לדעתי הנחת היסוד שלך בדבר האמון במערכות הללו- פגוםמיה ש

את מאמינה אוטומטית שהם מנסים לעשות טוב , ולפעמים טועים , לא בכוונה.

את נותנת בהם אמון שהם מנסים לתפוס רוצחי יהודים, 

את נותנת בהם אמון שמהלכי ראשי המדינה הם לטובת העם היהודי,

את חושבת שצה"ל מגן על היהודים.

מתוך ניסיוני המצטבר מול גופים אלו , 

אין לי בהם שום אמון , ולדון אותם לכף זכות , 

זה לפגוע בעצמך . 

אין לי כוח לפרט למה אני חושבת כך . 

אבל מי שמסתובב במזרח ירושלים ויהודה ושומרון ,

יודע לפרט מניסיונו המצטבר על הרבה מאוד אירועים כאלה .

להתחלה , כנסי לאתר חוננו. 

אחרי שתכנסי שם לכמה מהכתבות הראשיות, 

אז נראה מה תחשבי. 

נ.ב. זה שראש הממשלה , וראשי הצבא יהודים , איננו ערובה לרצונם לטובת העם היהודי ,

קחי למשל את תיאורית הקונפירציה על מחלת יום כיפור של אורי מלשטיין , 

והתחקיר הטלביזיוני האחרון על מותו של ג'ו אלון . 

מיה ש - "רשע מה הוא אומר?~nhykb~

מה העבודה הזאת לכם. 

לכם ולא לו." 

למה את מוציאה את עצמך מהמדינה?! למה את מדברת על הכל בגוף שלישי? אני לא יודעת אם שמת לב- אבל את חלק מהמדינה הזאת, והזכויות והחובות בה חלים עלייך בדיוק כמו שאר האנשים פה. אז כדאי שתתייחסי לעניין... 

ואת הדעה שלי על השרשור- אפשר להבין מהחתימה. 

באמצע הדיון - קצת ד"ת. נקודה למחשבהאנונימי (פותח)

בס"ד

חכם מה הוא אומר?

רשע מה הוא אומר?

גם החכם וגם הרשע שינהם אומרים "לכם" ובפשטות על שינהם היינו אומרים "לכם ולא לו, ולפי שהוציא עצמו מהכלל כפר בעיקר".

ומה הוא השוני בין החכם לרשע? 

הרשע אומר "אלוקיכם" ואילו החכם אומר "אלוקינו". הרשע כופר בה' ולא מקבל עליו אלוקותו ית' והחכם מקבל אלוקותו.

יוצא מכאן שמה שאומרים ש"הוציא עצמו מהכלל" היינו לא מכלל האנשים, 'מכלל ישראל' וכו' אלא הוציא את עצמו משעבוד לה'. וזה הוא כפר בעיקר שאחרת מה העיקר פה?!

ומה נקח נקודה למחשבה להמשך הדיון (ובמיוחד ל~nhykb~) - שה'עיקר' פה ו'הכלל' פה זה ה' אלוקינו!!! ולא משהו אחר!  אם משהו כמה שהוא טוב ומועיל אם הוא מוציא עצמו מ'הכלל' וה'עיקר' ממילא הוא הופך להיות טפל ובונים משהו חדש שטוב באמת לעם היהודי

המשך דיון מעניין ופורה לכולם

נ.ב  

ושוב ל~nhykb~ לגבי החתימה שלך: אהבה הגדולה לאומתנו הכוונה (לא יודע מה הכוונה שלך, אבל בטוח זו כוונתו של הרב קוק זצוק"ל) אהבה לעם ישראל-לעם היהודי לא ל'מדינת ישראל'! והמשתלח מכאן כבר מובן.

אין לי בעיה שתקראי לי רשע, מצורף תצהיר של מ' משטרהמיה ש

אני אכן מוציאה את עצמי להכלל עם אנשים שבעיני הם כוחנים,

ושלילים ברמות שאין  לתאר. 

ראי למשל מה מוגדר אצל מפקד העיר העתיקה , סכנה למלחמת עולם שלילית ,

וסכנה בטחונית מהמעלה הראשונה:

http://lamikdash.blogspot.com/2011/04/blog-post_14.html

אבי רואיף הגיש תצהיר שקרי וערעור על פסיקת בית המשפט בעניינו של ר' יהודה גליק

אבי רואיף | מנהל רדיפה אישית

ממשיך לרדוף יהודים : קצין מרחב דוד אבי רואיף ממשיך לשתף פעולה עם האויב הערבי ולרדוף את יו"ר הקרן למורשת הר הבית ר' יהודה גליק | הגיש תצהיר שקרי והזוי שכביכול עלייתו של ר' יהודה גליק להר הבית  בחול המועד תביא  מיידית למלחמת עולם שלישית | דרישה להדחתו המיידית

גד בהרי | הר הבית שלנו

כזכור שופטת בית המשפט הורתה לקצין מרחב דוד ניצב אבי רואיף לאפשר לר' יהודה גליק להכנס להר הבית. השופטת דחתה מכל וכל את טענתו של אבי רואיף שטען בביהמ"ש כי לא נגרם כל נזק לר' יהודה גליק בזה שנאסר עליו להכנס להר הבית.

השופטת הורתה לאבי רואיף לאפשר את כניסתו לר' יהודה גליק. יחד עם זאת אסרה השופטת על ר' יהודה גליק לקיים פולחן יהודי בהר הבית ולהישמע להוראות המשטרה במקום. לא לפני שיפקיד ערבות סך 10,000 ש"ח בבית המשפט.

הבוקר הגיש אבי רואיף בקשה דחופה לבית המשפט בדרישה תמוהה לעכב את פסק הדין. בטענה שגם לפי גליק פיצוי כספי יוכל לכפר על אי כניסתו להר הבית, ואילו לפי טענתו של אבי רואיף כניסתו של ר' יהודה גליק להר הבית תביא מיידית לפתיחת מלחמת עולם שלישית. ולא יואילו קנסות כספיות שיושתו על גליק.

תנועות המקדש והעולים להר הבית דורשים את הדחתו המיידית של הקצין אבי רואיף, "פעילותו של הקצין מסייעת לאויב המוסלמי בהר הבית" אומרים הפעילים. בשיחות סגורות הם מוסיפים כי קצין מרחב דוד מתסיס את הוואקף בכל הזדמנות בכדי להוכיח את שקריו והזיותיו בבית המשפט. עוד טוענים הפעילים כי זה זמן שקצין מרחב דוד רודף יהודים על לא עוול בכפם.

להגדלה לחץ על התמונה

מלחמהמיה ש
מסכימה איתך !!נועוש=]]!!
יש קטע כזהחשבשבת

שכעיקרון בתכנון כל הנקודות שלך נכונות

אבל בפועל ממש לא..

א.- נכון שאנשים נהרגו בשביל המדינה- אבל המדינה לא מראה שהיה שווה המוות שלהם בשביל זה

ב. לצערנו הרב- שואה מתרחשת לעינינו כל יום- נכון שהמושג שואה שאת מכירה הוא גדול ואכזרי אבל בפועל המילה "שואה" מופיעה במקרא ופירושה, על-פי מילון אבן שושן, חורבן, הרס, כיליון  מהשקורב כאן  זהשואה שקטה- לא במינון שהיה אז לפני 70 שנה- אבל בהחלט עם אותו רצון להשמיד אותנו- ואפאחד מקברניטי המדינה לא עושה כלום כדי למנוע את זה (אההה חוץ מדיבורים כמובן..)

מדינת ישראלנמצאת כאן כדאי שיהודים מכל העולם, יוכלו להגיע לכאן בחופשיות. לארץ שלהם-

הנקודה היא שאנחנו יכולים להגיע לחלק בארץ שגם בימי המנדט היה מותר לנו להגיע אבל למשל- לקבר יוסף וליריחו צריך להכנס כמו גנבים בעישון ליל- אז מה עשינו בזה?? שאסור לנו לבקר בכל ארץ חמדת אבות

וגם- שבעיקר מעלים לארץ גויים- עפ"י חוק השבות-

מדינת ישראל כאן כדי להגן על עם ישראל היושב בארצו. כן, קוראים להמצאה הזאת צה"ל, צבא הגנה לישראל

לצערי הרב צה"ל בשנים האחרונות מוכיח שמטרתו היא לא להגן על עם ישראל אלא לנסות לשמר את הסטטוס קווה שלא קיים- ולהלחם מלחמת התשה ביהודים שבשבילהם קמה המדינה הזאת. הוכחות: הגרוש מהגוש, הטילים בדרום- ללא תגובה רצינית (חוץ מדיבורים כמובן), חוות גלעד לפני חודש ועוד ועוד...

בכל זאת, במדינת ישראל מי שעומד בראשה הוא יהודי ולכן מן הסתם (למרות שזה לא כל כך ברור בימינו, יש כבר כמה שיצאו מן הכלל הזה, וכן, זה מאוד עצוב) הוא בעד יהודים כי הזה שעומד בראש המדינה הזאת הוא יהודי!

לצערנו הרב זאת הבעיה העיקרית- כי ליהודי יש בחירה חופשית לבחור בטוב או בהפך מזה, לעומת זאת לגוי אין בחירה וע"כ מה שעושה זה מה' כי: "לב מלכים ושרים ביד ה'" ויהודי שבוחר בהיפך הטוב (כמו שכתוטב בתורה: ובחרת בחיים ובטוב או במוות וברע") הרבה יותר גרוע מגוי לצערנו הרב.

מדינה שלא עומדת בהגדרות שלה עצמה- אי אפשר לבטוח בה ולהאמין שמה שהיא אומרת זה נכון וטוב- כי היא לא הולכת עפ"י תורה.ועיזבי על פי תורה היא לא עומדת בנקודות שהיא הציבה לעצמה אלא, ממשיכה את המנדט הריטי וגרוע בכך.

ואתחלתא דגאולה- לא ראיתי בשומקום שאתחלתא דגאולה יכולה לבטל את מצוות התורה ולהעביר אנשים על דתם (כמו: ילדי טהרן, ילדי תימן ועוד ועוד).. ואגב אותה אתחלתא דגאולה- מגיירת גויים לא עפ"י הלכה, מגרשת יהודים מארצם, ונותת כשרות לדברים שבספק, והורסת בתי קברות של יהודים...ואין כאן המקום להרחיב.

בברכת גאולה שלימה עכשיו.

וואו..אביב

קושם כל, אפשר לומר לכם תודה?

תמיד חשבתי שחבר'ה כמותכם הם קיצונים מורעלים שלא חושבים על כלום. אז אני מתנצלת, ותודה שפקחתם את עיני מהסטיגמות האלה! מעריכה אתכם!!

ככה, הרבה מהדברים שחבר'ה פה אמרו ממש איתגרו אותי. כי אני רוצה להאמין במדינה הזו..

בכל אופן, זה נכון, כל הטענות האלה... 

אבל כמה דברים:

א. ג'חנון בלדי (אהבתי ת'כינוי.. ): כן!! ברוסיה לא היו עושים כלום! בארה"ב - לך תדע. לא בקיאה לחלוטין ביחס אל היהודים באותה תקופה... למרות שאכן סביר שאז כן היו תופסים. התפיסה של הפלורליזם, חופש דת/ביטוי וכו' הייתה מאוד חזקה, אולי אפילו יותר מכיום. אבל באירופה - מי היה נוקף אצבע? בחייך...

היהודים לא היו בטוחים כלל באירופה. ההגנה עליהם היא לחלוטין לא מובנת מאליה.על החלק הזה - מכל החלקים האחרים - אני הכי מסכימה! בסופו של דבר אנחנו הרבה יותר מוגנים כאן מאשר בגלות.

ובנוסף, מי שמך לקרוא לאחיך היהודים "גוי"??

ב. מיה ש. - וכולם! : 

די! מספיק!! נכון שיש משהו מאוד פגום במערכות השלטון שלנו. נכון שיש שם למעלה איזו מגמה לפגוע ולהחליש את רוחנו. א-ב-ל: יש להבחין! ר"ה, למשל, לחלוטין דורש בטובתנו!! אתם לא חושבים שזה קצת מופרך, לומר שכולם והכל נגדנו? נכון שבמשטרה, מג"ב, יס"מ ודומיהם קורה משהו נורא ואיום!! נכון! אבל זה בא ממקום שאפשר לשנות. זה בא מהראשים, זה בא ממי שעובד שם. למה הציבור הדתי כמעט וחלא נמצא ביס"מ? הכל היה יכול להיות שונה. בנוסף, ברק ומרעיו אחראים לפגוע בנו באופן שיטתי. אין זה אומר שצה"ל נגדנו! לא ולא! זה אומר שהם מקלבים פקודות ממקור מאוד בעייתי, שאנחנו צריכים לדאוג ש- בלשון הכי ברורה - יעוף משם! צריך להוריד את ברק ממרומי ממלכתו ה"ביטחונית" עאלק. צריך לדאוג שבראשות המשרדים הקריטיים הללו יעמדו אנשים שלא מונעים מאינטרסים של כוח בחירות קטן וצעקני - וזה השמאל הקיצוני, ולא מושפעים מדעת קהל שאינו יודע ולו מאומה על המתרחש כאן - ואלה הפוליטיקאים מחו"ל! כלומר, כל העניין הזה של התנכלות גופים בטחוניים כאלה ואחרים הוא בעייתי מאוד ומכעיס ומציק כמו יתושו של טיטוס, אם לא יותר (ולהבדיל אלפי הבדלות כמובן.. ), אבל הוא לא פוסל את התמיכה שלי בקיומה של המדינה! ואסור לומר שכן! כי זה מחליש את יסודותיה של המדינה מאוד מאוד. והיא נחוצה לנו.

ג. חשבשבת - כמה דברים: א. על איזו מין שואה שקטה אתה מדבר? ב. הסעיף השני הלך - העניין הוא שבעבר לא יכלנו לדרוך אפילו על חופיה של חיפה בצורה חוקית. לאט לאט אנחנו מתקרבים לכיבוש הארץ ולשליטה מלאה בה. צריך להאמין בזה. צריך לתרום לזה. אבל זה לא פוסל את התועלת האידרה שיש לנו כיהודים מקיומה של המדינה. ג.  מה?? אני בהלם. מובן שאנשים חסרי אחריות שלחו את חיילינו למלא משימות שלא נועדו להן אבל כילו היי, אתה ישן בשקט בלילה? מליוני אנשים בטוחים על אדמת הארץ הזו? נכון שלא כולם. אבל הרוב הגדול! ושוב, לאט לאט אנחנו מתקדמים לקראת ביטחון מלא בכל חלקי הארץ. ושוב, זה לא פוסל את התועלת הגדולה שיש בצה"ל. הזלזול הזה שלכם בצה"ל הוא פשוט נורא וכפוי טובה. 

זה לבנתיים.

אבל תודה שפקחתם את עיני בנוגע לדברים אחרים..

הלוואי שמשהו מזה יכנס למוחכם, שאין לי ספק שהוא מחודד ומסוגל להבין הגיון פשוט.. ;)

אוהבת אתכם.

בקשר לשטות ההזויה על תפיסת רוצחי משפחת פוגל:אנונימי (פותח)

א. הרוצחים יקבלו תנאים של בית מלון - כמובן על חשבון משלם המסים הישראלי - ועל כן כלל לא ברורה התועלת שהיתה בתפיסתם -  במיוחד נוכח העובדה שהתפיסה נבעה אך ורק מאינטרסים פוליטיים שונים, וסביר ביותר שם ישחוררו באחת העיסקאות הקרובות, או סתם כמחווה לאבו מאזן.

ב.  בהודו לדוג', נקבע עונש מוות לרוצחים שביצעו את הפיגוע במומבי.

הטענה שאם שלטון אחר היה שולט פה הרוצחים לא היו נענשים - בכלל בכלל לא סבירה.

ג. ההפרדה כביכול  בין הממשלה למדינה היא במקרה הטוב בגדר בדיחה עצובה.

מי ששולט פה מאז קום המדינה היא קבוצה של אחוז אחד מהעם - מאפייה שמאלנית קיצונית החולשת על מערכות המשפט, התקשורת, הביטחון, האקדמיה וכ'ו.

בזרועות התמנון שלה היא שולטת שלטון ללא מצרים ללא צורך לתת דין וחשבון למישהו - ועל כן אין שום מקום לאבחנה בין ממשלה מסויימת למדינה, כאשר השלטון לא השתנה במשך 60 שנות קיום המדינה - הוא היה ונשאר בידי השמאל הסהרורי.

מעבר לזה, האמת היא ששום דבר לא ישנה את ההשקפה הציוניסטית השקרית המיחסת למדינה את קירוב הגאולה.

'גם אם תכתוש את האויל במכתש - לא תסור ממנו איולתו'.

השוטרים שאני מדברת עליהםמיה ש

רוב הפקודים של רואיף , משטרת העיר העתיקה , והמגב , הם בדרך כלל , ספרדים 

מסורתים וימיניים . והם גם אנטשמיים . על באמת .

וראש הממשלה , ממש לא דורש בטובתינו, 

הוא ממונה ישיר על השב"כ, והשב"כ הוא זה שעושה הרבה מאוד בעיות,

זה הכל ממנו.

אין רוח רעה קטנה. זה הכל מתוכנן, בכנופיית שלטון החוק-

פרקליטות , בתי משפח , ומשטרע. 

קראי את הפרוטוקולים של דיוני הכנסת השונים . 

לאביב - קראתי את מה שאמרת -כרגיל כולם אומרים את זהאנונימי (פותח)

אבל דבר אחד..... בסוף כתב "הלוואי שמשהו.... מסוגל להבין הגיון פשוט"

הגיון פשוט?

להגיד שהכל פה רע ואני רוצה את זה, זה הגיון פשוט?!

ההגיון הפשוט אומר אחרת, שאם יש משהו רע הולכים למשה טוב יותר.

את חושבת ומונח אצלך בתור הנחת יסוד כי מדנית ישראל היא טובה ויש לך אמונה בה ולכן אם אני נגד אז ישר קופצת: 'רגע! אפשר לתקן את זה'. אבל אם תהי משחוררת (פירושו לא נוגע הייני תסירי את האמונה הזאת) תביני בהגיון פשוט שלמה לתקן?! למה להשקיע בדבר הזה מאמץ?! אפשר להקים משהו אחר!

בתקווה להגיון פשוט באמת

איפה אתה הולך להקים משהו אחר?אלירז

מחוץ לא"י?

בשטחי יו"ש..הרבי מיאוטו

הם לא רוצים את יו"ש.

הם רוצים לתת את זה לערבים.

כל מה שצריך זה שמספיק יהודים יגידו :

"זה שייך לעם היהודי ואין לאף מדינה או ממשלה זכות להפקיע את זה מיידי העם היהודי"

20110421162839.pdf

ה, ז' באדר ב', תשע"א

ארגון 'נאמני ארץ' מכריז על הקמת רשות יהודית חדשה ביו''ש

שטח יהודי ריבוני קהילתי משוחרר

הודעה על תפיסה חוקית בדרכי שלום

למחזיקים ולתושבים היהודים בישובי יו"ש, בנימין ובקעת הירדן:

הרצח האכזרי באיתמר מוכיח, כי מדיניות הכניעה של הממשלה המבוססת על הסכמת היהודים להיות קרבנות, מזמינה את הרוצחים ימ"ש לבתי היהודים. אם חיילי ישראל הורסים את בתינו ויורים עלינו כדורי גומי, מדוע שלא יבינו המחבלים את המסר שדמנו הותר. ראש הממשלה מתכנן את נאום הכניעה הבא, שבו יצהיר על הסכמתו להקמת מדינת טרור על חשבון חיינו ורכושנו. עצם ההודעה על הנאום הצפוי מעודדת את המחבלים לזרז בדרכם שלהם את תהליך הגירוש וההחרבה.

אנחנו איננו מתכוננים להיות חלק ממשחק מרושע זה. לא נוותר על ארץ ישראל נחלת אבותינו ולא נפקיר את חיינו וחיי ילדינו על מזבח החשבונות הפוליטיים של ממשלת הזדון. לכן פונים אנו לכל הישובים במנשר המצו"ב, שהוא צעד מעשי ראשון לשינוי המצב הנורא, למניעת הלגיטימיות של הקפאת בניה, פעולות אלימות נגד ישובים, תושבים, רכוש וקרקע, העברת שטחים לאויב, סילוק הריבונות היהודית מאזורים בארץ ישראל והפקרת התושבים.

עם התקרב המועד המר והנמהר, היה לא תהיה, בו יבואו לבושי השחורים רעולי הפנים, עם סמל גונב דעת של מנורת שבעת הקנים, לגרש אתכם מבתיכם, וכלימוד לקח מהפעולה הנפשעת ב"חוות גלעד", בו סימנו את כולכם כאויבי העם -

קליק ימני להדפסה או לשמירת המודעה בפורמט JPG

עליכם להכריז מהיום ז' אדר תשע"א כלפי השלטונות הישראליים, על תפיסה חוקית ריבונית ובלעדית של כל הישוב שאתם גרים בו, כולל האדמות הנצרכות לו בעתיד להתפתחותו.

הישוב שלכם וכל הנחלות שמסביבו, הוא חלק מארץ ישראל, והוא נתפס באופן חוקי ובלעדי על ידיכם, התושבים יהודים, תושבי ארצו של עם ישראל. תפיסה זו, מלבד היותה ע"פ התורה וההלכה, הרי היא תואמת, להבדיל, גם את המשפט הבינלאומי: החלטת ועידת סן רמו בשנת 1920 וכתב המנדט על ארץ ישראל, שאושר על ידי חבר הלאומים בשנת 1922.

כעם, כקהילה, כציבור וכארגון, פועלים אנו למען טובתם ושלומם של כל היהודים החיים בקהילותיהם בכל רחבי ארץ ישראל, להגן על חירויותינו על פי תורת ישראל, המשפט הטבעי וחירויות התושבים הקבועים, הטבעיים והמקוריים של המקום.

כל חבלי ארץ ישראל הם בריבונות, בעלות וחזקה של התושבים היהודיים, רק הם בעלי הזכות לשלוט בארצם ובקהילותיהם. כל גורם אחר המתיימר לשלוט, להעביר, או למסור אדמות ישראל ולהקים בה מדינה לעם אחר, אינו אלא שלטון זר ואויב.

זכותנו על ארץ ישראל, אינה תלויה כלל בהסכמת שלטונות מדינת ישראל, חוקיה ובתי המשפט שלה. המדינה איננה יכולה לוותר על הזכויות הללו, או לשלול אותן מהעם היהודי. כל מעשיה הנ"ל באמצעות נציגי השלטון שלה, הם איפוא מעשים בלתי חוקיים. על כל פעולה של שלטונות ישראל, הפוגעת בזכויות היהודים - ישלם הפולש את תוצאות תוקפנותו כלפי התושבים של האזור, וכלפי כלל העם היהודי.

זכותנו הדתית, הבינלאומית והטבעית, נדרסה ונחמסה על ידי עריציה של מדינת ישראל, אשר בגדו בזכויות ובחובות הלאומיות של העם היהודי והעמידו במקומם חוקי רשעה מנוגדים לחוקת היסוד של עם ישראל כולו, היא תורת ישראל.

המימשל התעלם, ביזה, חילל את השם, הפר את זכויות היסוד של העם היהודי בכל הכרוך במצוות התורה ובקבלת עולה, התעמר באחיו ונכשל בהגנה על חוקיות ריבונותנו. השלטון פועל במודע ובזדון יחד עם כוחות אויב כדי לכבוש את אדמות יו"ש, כפי שהחל לעשות ב"חוות גלעד", ואף מגייס לשם כך קואליציות בינלאומיות. בכך בגד בעם היהודי ובארצו.

כל המחזיקים בבתים, רכוש ואדמות בכל חבלי ארץ ישראל, מוזמנים להצטרף אלינו באופן חופשי למהפכה הלגיטימית, הפועלת בדרכי שלום ובהעמדת החוק על תקנתו. לפיכך עליהם להגן על חירויותיהם, ולסייע לאלה שנפגעו ממדיניות השלטון בגירוש ובהרס ובכל פעולה אלימה שפגעה בהם פיזית ונפשית.

אנו פונים לכל כוחות הבטחון, המשטרה והמינהל האזרחי, להצטרף אלינו במאבקנו, וח"ו שלא לציית להוראות הנפשעות של השלטון. כל אחד אחראי למעשיו, על פי הבחירה החופשית שהעניק לו הבורא.

אנו קוראים לתושבי הישובים, לבחור מביניהם את מי שייצג את הישוב, בהנהלת ארגון 'נאמני ארץ' - הרשות היהודית המוקמת בשטחים המשוחררים.

זכרו! קל לאבד את החירות אם אינך מוכן להגן עליה. קל יותר להגן על החופש מאשר להשיג אותו מחדש. זו העת להגן על חירותך ולהצטרף אלינו במהפכה למען היהודים שוחרי חירות וריבונות בארץ ישראל, למען האנושות שוחרת השחרור מפחד ומבריונות שלטונית, והשואפת לפעול על פי דבר ה' בפי נביאי האמת, ולמען קירוב הגאולה האמיתית והשלימה.

לא ירעו ולא ישחיתו בכל הר קדשי כי מלאה הארץ דעה את ה' כמים לים מכסים. והיה ביום ההוא שרש ישי אשר עמד לנס עמים אליו גוים ידרשו והיתה מנחתו כבוד.

(ישעיהו י"א, ט'-י')

בכבוד ובהוקרה,

ארגון 'נאמני ארץ' - הרשות היהודית ביו"ש

נ.ב. המסמך יודבק במקומות בולטים ובגודל נראה לעין בכל מסעף דרכים ובכניסה לישוב. ניתן לקבלו בגודל מתאים לפי בקשה. יש לציין תוכנו בפני כל תושב, חייל, מפקד ואיש מינהל של המימשל.פרטים נוספים לענין זה, באמצעות הטלפון והכתובות:

'נאמני ארץ' ת.ד. 346, אלקנה, מיקוד 44814. טלפון: 03-9063304. פקס: 02-5725722

כידוע, מדינת ישראל וארץ ישראל אינם אותו דבר..הרבי מיאוטו
למה לחיות בסרט אימה?!?!?!?!?!שרון כהן

מה נסגר אנשים???? אני לא הבנתי את הקטע הזה ברצינות ככה?? ומה עם אנשים חילוניים שהם תינוקות שנשבו נשאיר אותם מאחור???

שנית יש לי חלום... אני רוצה להקים ישוב יהודי בחלחול.. זה רק חלום אין לי איך לעשות את זה...

ומה עם הערבים שהם תינוקות שנישבו ?הרבי מיאוטו

הרי אם הם היו גדלים בבית יהודי חמים ואוהב הם לא היו נהיים ערבים רשעים כאלה, נכון ?

"תינוקות שנשבו" זה מונח שהומצא ע"י אנשים רשעים כדי להכשיר את המעשים הרעים שלהם.

ב"ה לנו יש תורה מה' ובה כתוב בדיוק מה עושים למי שבוחר במודע ברע.

בעז"ה כאן בכל שטחי א"י עם כל ע"יאנונימי (פותח)

בעז"ה אני הולך להקים את הדבר החדש הזה אתכם ועם כל עם ישראל (חילוניים, אונסים, מסורתיים, חרדים, חסידיים, ליטאיים, דתיים לאומיים בקיצור: כולם).

איפה? בכל ארץ ישראל ו"עתידה ארץ ישראל שתתפשט לכל העולם כולו" (מדרש רבה שם, שם)

הדבר היחיד שצריך לעשות הוא להאמין בדרך שלנו (היינו תורת ישראל) ולהפיץ את זה הלאה. ומחמת שזה אור מאוד מתוק כל היהודים יקבלו את זה (גם החילונים). כוונתי היא לתורת החסידות בדרך מורנו הבעש"ט זי"ע שכששאל את המשיח "אימתי קא אתי מר?" (מתי כבודו עומד להגיע?) נענה מפי המשיח "לכשיפוצו מעינותייך חוצה" היינו תורת החסידות. 

אני בטוח שתורת החסידות עם כל השלכותיה גם לביטחון וכלכלה וכו' תוכל לספק את כולם וכולם יגיעו הדבר הראשון שצריך זה להאמין בזה חזק וטוב ודבר שני זה להסביר את זה טוב לכל היהודים (וגם לגויים).

נכון אני הזויי.... רוצה משיח וכו'

אבל אני ממש הזוי... אני ממש חושב שהוא יבוא וכולם ירצו לחזור בתשובה וממש "מלאה הארץ דעה את ה' כמיים לים מכסים"

טוב אז ככה.....חרותה

אני חושבת שמדינת ישראל היא באמת הישג טוב ואנחנו ממש בתהליכי הגאולה אבל... יש עוד המוווווון דברים שצריך לשנות.... כמו כוח ההרתעה שלנו מול הערבים, אפשר למנוע את כל הפיגועים בכך שנציב לערבים כללים ברורים " אם אתם רוצים לגור פה תשלמו כמו כל אזרח רגיל וגם תקבלו כל החלטה של המדינה שלו ולא תעזו בכלל להתנגד, ושלא תעזו לפגוע בנו...." זה מה שאני חושבת....

רק שמי ששולט במדינה חושב אחרת..הרבי מיאוטו
בעניין ההשפעה מבפניםיזהר

השאלה המרכזית העומדת על הפרק היא כזו: האם חבורת האנשים ששולטים במוסדות השלטון במדינה הם אנשים שבסה"כ צועדים איתנו יד ביד בדרך לגאולה השלמה, אלא שהם טועים פה ושם, ותפקידנו הוא "לעזור" להם לשוב לדרך המלך ולעשות את הדברים הנכונים, או שהם אנשים רעים, שפועלים במכוון נגד הגאולה. אוייבי ה', עמו, ארצו, תורתו ותהליך הגאולה.

זאת השאלה המרכזית, שממנה נובעת שאלת ההשפעה מבפנים. אם מדובר ברוע מכוון - הניסיון להשפיע מבפנים הוא עקר ונאיבי. אותם רשעים שולטים ביד רמה במוסדות שלהם ובכללי המשחק שלהם. לא אכפת להם שיהיה איזה "הרב כהנא" בכנסת. שיצעק ויטיף, אבל אם הולכים להיות לו 13 מנדטים - הוא כבר מסוכן מדי ודואגים להעיף אותו. לא אכפת להם שיהיו קצינים דתיים. אבל בתפקידי פיקוד גבוהים? באלא שמשפיעים באמת על המדיניות? אין כניסה לדתיים, חוץ מאלו ש"ישרו קו" כמו שטרן ונוה. ככה כל המערכת פועלת. הדמוקרטיה במדינת ישראל היא אחיזת עיניים. ממש כדברי "קול התור": "קליפת הערב רב פועלת רק בדרך של אחיזת עינים ובעקיפין, לכן המלחמה בערב רב היא המלחמה הכי קשה ומרה ועלינו להתגבר בכל שארית כוחנו במלחמה זו".

חושב לציין: אנחנו לא אומרים שכל חייל וכל שוטר הם ערב רב. ח"ו. בראש החץ יש רוע מכוון. להסתכל על אירועים כמו תהליך ההתנתקות ועמונה כעל "טעויות", לא לראות שיש כאן מהלכים מתוכננים היטב של רוע מכוון - זה פשוט עיוורון.

שכוייח!-יעלי_א

על שאת שמה את הבעיות בפרופורציות לעומת הנס הגדול שזכינו לו.

אין זה אומר שצריכים להיות עיוורים לבעיות החמורות,

צריך להלחם, להאבק, להתפלל לתיקון המצב המעוות.

אך גם להגיד תודה.

תודה על שזכינו לחיות בארץ משלנו.

שיש לנו מקום מקלט מוגן (כל ההרוגים שהיו לנו מקום המדינה לא מגיעים למספר ההרוגים ביום אחד באוושויץ!!).

שיש לנו צבא חזק

שאנחנו יכולים להתנגד לשלטון (מה שאומר שאנחנו בעלי עמוד שדרה, חזקים..).

זו הגדלות הגדולה ביותר, לדעתי. לדעת לשלב בין מלחמה וראיית הטוב.

יפה יעל אהבתי את מה שאמרת!!!שרון כהן

וזה נקרא עבודת ה-מידות הכול במידה ממלחמה במידה הנכונה והכרת הטוב במידה הנכונה!!!!

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך