הבהרה לגבי השרשור הקודם שפתחתי... בבקשה לפתוח~nhykb~

מדובר בשרשור על ההנהגה.. 

אני אנסה להגיד פה את דעתי בלי כל הסילופים שהיו שם.

אני ממש מצטערת שהשרשור שם התפתח בצורה כזאת, זאת ממש לא היתה מטרתי. 

פתחתי את השרשור בשביל לדעת מי המנהיג של כל החבר'ה פה, מה שנקרא בימינו - הפנאטים הקיצונים.. 

באמת רק כדי לדעת איזה אישות זאת, אולי אפילו כדי שאני אוכל לפנות אליו..  ולא כדי לפתח מריבה.. 

אני מבינה שכנראה זה נושא רגיש, ולמרות שניסיתי לנסח את השאלה כמה שיותר טוב ומובן, כמנראה לא הייתי צריכה לפתוח את זה ככה ולכן אני מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו.. 

לגבי דעותי-  [אתייחס לדברים שעוררו סערה]

הנמענים של השרשור:  את השרשור ייעדתי אל האנשים אשר יצאו נגד כל רשויות ההנהגה בארץ.. כולל ההנהגה הרבנית.. והרבה פעמים גם עוברים על דברי התורה ע"י 'לשון הרע' 'ונשמרתם' וכו'... 

אם מישהו לא עונה על ההגדרה הזאת, השרשור לא יועד אליו. 

'פיקוח נפש'/'ונשמרתם': מה שאמרתי (או התכוונתי להגיד) הוא שההבדל העיקרי בין מעשים הנעשים מתוך 'פיקוח נפש' ולמעשים הנעשםי ועוברים על 'ונשמרתם', הוא שמעשים מתוך פיקוח נפש הם מעשים שמצווה לעשותם (כמו ליישב עוד מקומות בא"י וכו'), אך אם הם נעשים ללא מנהיג כלשהו וכל אחד פועל לפי דעתו- הם לא יעבדו... ככה זה טבע האדם- אדם צריך מנהיג!  ברגע שהמעשים של פיקוח נפש לא מועילים, יש הרבה מאוד מצב שהם גורמים לעבירה על 'ונשמרתם'.. 

ההבדל בין הפעולות של הלח"י והאצ"ל לבין דברים כמו שעושים היום, הם שלמרות שהאצ"ל והלח"י לא קבלו גיבוי מהממשל, עדיין היו להם מנהיגים משלהם. והם פעלו לפי תכנית שהם תכננו בקפידה רבה.. וב"ה הצליחו... 

לפי מה שעלה מהשרשור, אין כרגע מנהיג מובהק לאנשי הימין, ולכן גם הפעולות הנעשות לרוב לא באמת מועילות ולכן בעצם עוברים על 'ונשמרתם'.. 

זוהי הבהרתי לגבי הדעות... 

לגבי שאר דעותי הפוליטיות- מי שרוצה לדעת, יכול לפנות בנחמדות באישי, אני בסך הכל בנאדם די נחמד..
זה עדיף מאשר לנסות לנחש על גבי הפורום וברוב הפעמים לטעות כדוגמת האמירות הבאות: 'עראפת המנהיג שלך' , 'סוגדת למדינה ולצה"ל וטוענת שהם קדושים' . 

דבר אחרון- 

כתגובה להודעותי בשרשור ההוא, נקראתי בשמות כגון 'חולת נפש' 'לא מכירה בקב"ה'  'מישהי בעלת דעות אידיוטיות' וכיוצא באלה..

אני רוצה להאמין שהשמות והכינוי גנאי האלה נבעו רק מתוך חוסר הבנה. ואם לא- אז כדאי מאוד שאנשים פה יבדקו מה הם כתבו ואיך הם יכולים לכפר על זה כי כולנו יודעים שהלבנה ברבים שווה לשפיכות דמים. לתשומת לבכם. 

תודה לכל מי שקרא, היה לי חשוב להגיד את הדברים שנאמרו... 

שבת שלום! 

יישר כח לך שבת שלום!!!-משה ר-
זה יפה שכשאמרתי משהו 'נגד' כולם ידעו לתקוף..~nhykb~

אבל אחר כך שמעמידים אנשים בטעות שלהם, הם לא יודעים להתנצל... 

נקודה למחשבה. 

מה? את מצפה מהמשטרה להתנצל? איפה את חיה?איזה טוב ה'!!!!

זה לא בריא להיעלב יותר מידי משטויות של אנשים שכותבים פה בפורומים.

אם יש דיון ענייני זה נחמד לענות לו אבל כאשר הוא נהרס ע"י פרובוקטורים מטעם אין שום עניין להמשיך בויכוח.

חיזקי ואימצי והמשיכי בדרכך.

לא, אבל גם אם היו שם שוטרים היו שם גם הרבה שלא..~nhykb~
חוסר הבנהאנונימי (פותח)

לא באמת התכוונתי אישית אליך שאת חולת נפש. אבל מה שכתבת שנערי גבעות עושים מה שבא להם, ועוברים על איסור ונשמרתם, זה דעה הזויה ומפגרת חסרת מחשבה וידע בסיסי ודעה כזו וודאי ניתן לומר עליה חולת נפש.

חוסר ידע אינו מחלת נפש. ברור לי שאם היית לומדת קצת יהדות (במיוחד על א"י ואיסור ונשמרתם) ומכירה קצת נערים לא היית אומרת טענות מטופשות אלו. ואם כן - אז אני חוזר בי ואת חולת נפש...

אז אתה שוב מתחיל? לא נמאס לך..?~nhykb~

זהו. נגמר. די. תרפה. 

אל תתייחסי אליו הוא סתם פרובוקטור מסיתאנונימי (פותח)

שוטר ^^אנונימי (פותח)אחרונה
עבר עריכה על ידי קוריצה בתאריך כ"ח אלול תשע"א 00:54
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך