ניסו שחם מונה למפקד מחוז ירושלים במשטרה.מעוז אסתר

11:09
פורסם

מבזק

כ"ט ניסן תשע"א, 3 מאי' 11

בן גביר על מינוי שחם למפקד מחוז י-ם: "דם המתנחלים הפקר"

פעיל הימין, איתמר בן גביר אומר כי מינוי ניסו שחם לתפקיד מפקד מחוז ירושלים מעביר מסר שדם המתנחלים ופעילי הימין הפקר. "אין ספק שאם שחם היה אומר את דברי הבלע שלו על ערבים או כל ציבור אחר הוא לא היה מתמנה. שוב אהרונוביץ בוגד באמון בוחריו", הוסיף.

וקצת על מעללי שחם בתקופת הגירוש.

תנ"צ ניסו שחם קצין המשטרה שספג ביקורת קשה במהלך גירוש יהודי עזה לאחר שהתבטא בחריפות נגד המתיישבים בגוש קטיף ובעקבות כך אף הודח מתפקידו כאחראי על פעילות כוחות המשטרה בהתנתקות - יקודם בקרוב לדרגת ניצב וישמש כראש אט"ל, אגף טכנולוגיה ולוגיסטיקה, כך חושף העיתון 'מעריב'.

השר לביטחון פנים, יצחק אהרונוביץ‭,'‬ אישר בסוף השבוע את המלצת מפכ"ל המשטרה, רנ"צ דודי כהן, לסבב המינויים בצמרת המשטרה, הכולל גם את קידומו של שחם, שצולם במהלך ההתנתקות כשהוא מקלל ומגדף מפגינים במסגרת אחת מפעולות המחאה נגד ההתנתקות. 

שחם נתן הוראה לקצין תח תיו להשתמש באלות ובמכת"זית (מכונה להתזת מים) נגד המתנחלים. 
הקצין המקלל מכפר מימון מונה למפקד מחוז ירושליםמעוז אסתר

הקצין המקלל מכפר מימון מונה למפקד מחוז ירושלים

כמעט שש שנים אחרי אירועי כפר מימון, ימונה היום ניצב ניסו שחם למפקד מחוז ירושלים. כזכור, נתפס שחם בידי צוות צלמי ערוץ 10 כשהוא מורה לפקודיו להשתמש בכח רב נגד מפגיני כפר מימון, כולל מכות באלות לפלג גוף תחתון. על הדתיים אמר "#$% עליהם שיישרפו, אני מכיר אותם."

הדפסה
03.05.11 14:05

כמעט שש שנים אחרי אירועי כפר מימון ימונה היום ניצב ניסו שחם, לתפקיד מפקד מחוז ירושלים של המשטרה.

עד עתה שימש ראש את"ל (אגף תמיכה לוגיסטית), וקודם לכן שימש כסגן מפקד מחוז ירושלים בדרגת תת ניצב.

הקצין המקלל מכפר מימון מונה למפקד מחוז ירושלים
  להרביץ ולקלל. ניסו שחם (פלאש90)

השם "תת ניצב ניסו שחם" זכור לרעה מאירועי הפגנות המחאה של מתנגדי ההתנתקות בכפר מיימון, שם נתפס בעדשת המצלמה של ערוץ 10 מורה לפקודו להשתמש בכח נגד המפגינים.

כזכור האירוע בכפר מיימון התרחש ללא הפרות סדר מיוחדות, מה שלא הפריע לתנ"צ שחם לפקוד שלא להשתמש באמצעי לפיזור הפגנות אלא באלות "לפלג גוף תחתון".

שחם מצולם כמי שאומר : "#$% עליהם שיישרפו, אל תעשה חשבון, תפעיל מכת"ז. תשתמש בכל האמצעים כולל מעצרים ושימוש בכוח".

לפני כשלוש שנים, כשנתבקש להתמנות לסגן מפקד מחוז ירושלים, התנצל שחם בפני  הציבור הדתי. במכתב התנצלות שפרסם הוא כתב" "דרך התבטאותי באותו אירוע היתה פוגענית ולא ראויה. מאז ועד היום היא מעיקה עליי וטורדת את מנוחתי".

בהמשך הוא התייחס לציבור הדתי: "במגוון התפקידים בהם שירתתי במשטרה למדתי להכיר מקרוב את הציבור הציוני-דתי, ואני מכיר ומוקיר את האזרחות הטובה שציבור זה מפגין במגוון תחומי העשייה הלגיטימיים במדינת ישראל".

בימין טוענים עד היום כי התנצלות זו הינה מן הפה ולחוץ, ודרשו שלא לקדמו, מה שלא עלה בידם.

צפו בפניניו של מפקד מחוז ירושלים החדש, בעת אירועי כפר מימון:

ראש מועצת קדומים: מזועזע ממינוי ניסו שחםמעוז אסתר

14:05
פורסם

מבזק

כ"ט ניסן תשע"א, 3 מאי' 11

ראש מועצת קדומים: מזועזע ממינוי ניסו שחם

ראש מועצת קדומים, חננאל דורני, הגיב להחלטת המפכ"ל הנכנס, למנות את תת-ניצב ניסו שחם למפקד מחוז ירושלים במשטרה, "אנו מזועזעים ממינוי תת ניצב ניסו שחם למפקד מחוז ירושלים. ניסו שחם, שהיה מפקד מרחב דרום בתקופת הגירוש מגוש קטיף, התנהג באלימות פיזית ומילולית".

מס' דוגמאות מדבריו כלפי המפגינים שהגיעו לכפר מימון: "נא להכות את האנשים באלות"."אני מומחה לחרדים כאלה". "שישרפו".
אדם שכזה אינו יכול לשרת במשטרה, האמורה לשמור עלינו מאלימות פיזית ומילולית. ניתן לראות את פניני לשונו באתר יוטיוב".

בושה שהוא עוד במשטרע..למרות שזה כבר לא מפליא אותי.שמוליק פיין
לפני שנתיים התווכחתי על זה עם המורה לאזרחות!!אלירזאחרונה

הוא אמר:

אף מדינה דמוקרטית לא שולחת את הצבא והמשטרה שלה לפגוע בציבור מסויים.

אני אמרתי: ניסו שחם!!

הוא אמר: בטוח העיפו אותו!

אני אמרתי: לא רק שלא העיפו אותו, הוא הועלה בדרגה!!

ותראו לאן זה הגיע...

[מעבר לזה שקיבלתי 100 באזרחות!!

כדי להפר את החוק בצורה חכמה - צריך לדעת את החוק..מעשן]

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך