בס"ד
מצבו של הפורום ממש מחריד אותי!
בתקופה האחרונה אני ממש לא נהנת מהפורום הזה, בהתחלה די נהנתי ממנו, אבל לאט לאט התרבו השירשורים והתגובות נגד מדינת ישראל וזה ממש מעצבן ומחריד אותי!
נכון, יש לכם את הזכות לבטא את העמדה שלכם בדיוק כמו שלי יש. אבל תעשו תא זה בעדינות ובלי כל הציניות הזאת! יש אנשים שהנושא הזה רגיש בשבילם (אנוכי למשל)נכון זאת לא המדינה שחלמנו עליה, אבל בכל זאת, קצת כבוד! (משהו מההיסטוריה- גם האנשים של הלח"י לא היו מרוצים מהמדינה שקמה ומהגבולות שלה אבל זה לא מנע מהם מלהשתתף במלחמת העצמאות..) אז בבקשה כמדברים על נושאים כמו מדינת ישראל, יום הזיכרון, יום העצמאות, צה"ל וכו' תציגו את העמדות שלכם, אבל עם כבוד, בלי הציניות על מדינת ישראל, אני ועמתי נציג את העמדות שלנו ואתם את העמדות שלכם, אבל עם כבוד. אתם לא יוןדעים כמה לפעמי בדיחה קטנה על ה"ממלכתים" יכולה לפגוע, לקטנות ידיעתי, לא כתוב בהגדרת הפורום שהוא מיועד ל"נערי הגבעות" (למישהו כאן זה כאב?? זה מה שאני מרגישה המון פעמים בפורום הזה..)
תחשבו על זה ותשתדלו יותר טוב?? "כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות" ואין לכם זכות לפגוע בדעות השונות של בני אדם בפורום, גם אם הם מיעוט בפורום...
-מקווה שהובנתי-