כמה רוע אפשר לבלוע???בן ציצית הכסת

"טרור יהודי גרוע מטרור פלסטיני"

"טרור יהודי גרוע מטרור פלסטיני. זה אדם שיש לו ממשלה וצבא, והולך ורוצח או פוגע בערבים או פלסטינים", אמר ראש השב"כ היוצא.
פרסום ראשון: 11/05/11, 21:37
עוזי ברוך

יובל דיסקין
יובל דיסקין
סיוון פרג'

ראש השב"כ היוצא יובל דיסקין הופיע הערב (רבייע) בפני חברי המועדון העסקי-אקדמי של אוניברסיטת תל אביב. 

"למחליפי יורם כהן אני אומר - אין 100 ימים של חסד, אין אפילו 100 דקות של חסד", אמר דיסקין. "בחלק מרכזי מהזמן יש לנו יותר מודיעין ומידע מיכולת לסכל".

"אנו עוסקים כעת ב-15 במאי, בהתארגנויות של אנשים לצאת לתהלוכות שיבה או לקריאות לצאת לאינתיפאדה", אמר דיסקין. "אתה רואה מאות אלפי אנשים עושים לייקים לזה, אבל אין לנו אלגורתים שמראה כמה יצעדו בסוף, זה אתגר לא קטן".

בנוגע להסכם פת"ח-חמאס אמר "אני אישית סבור שהיכולת לקיים פיוס אמיתי בין פת"ח לחמאס כמעט שואפת לאפס. אפשר לייצר טקסי חתימה אבל זו לא המציאות בשטח, דם לא הופך מים ויש הרבה דם בין הארגונים האלה. לכן את הפיוס נבחן על ציר הזמן".

על הכוונה להכריז על מדינה פלסטינית מצד הרש"פ אמר, "אני מאוד מודאג ממה שקורה בספטמבר. ספטמבר הוא תמיד חודש מחורבן במזרח התיכון. אני לא בטוח שדברים יקרו בראשון באוקטובר. אני מניח שזה יתחיל להניע תהליכים שיכולים גם להידרדר אם לא תהיה פה התפתחות".

הוא המשיך, "טרור יהודי גרוע מטרור פלסטיני. זה אדם שיש לו ממשלה וצבא, והולך ורוצח או פוגע בערבים או פלסטינים. בעיני זה דבר מאוד חמור". 

לא נתפס שעל זה השלטון אומרים כאן הלל:בן ציצית הכסת

הפרקליטות: העונש לצביקי סטרוק - קל מדי

פרקליטות המדינה מערערת על מה שהיא מגדירה כקולת עונשו של צבי (צביקי) סטרוק שהורשע בתקיפת רועה פלשתיני.
פרסום ראשון: 11/05/11, 15:23
שמעון כהן

עונש קל מדי...
עונש קל מדי...
פלאש 90

פרקליטות המדינה הגישה היום לבית המשפט העליון באמצעות עו"ד נעמי גרנות ערעור על מה שמוגדר שם כקולת עונשו של צבי סטרוק, שהורשע כזכור בעבירות של חטיפה לשם חבלה חמורה, חבלה חמורה בנסיבות מחמירות, תקיפה והיזק לבעל חיים.

ממשרד המשפטים נמסר כי באישום העיקרי מדובר בתקיפה של נער פלסטיני בן 15, הכאתו בצוותא עם אחר מכות קשות, ובהמשך כפיתתו וחטיפתו. הנער איבד את הכרתו, והתעורר כשראשו מכוסה. בהמשך הוכה פעם נוספת, הופשט מבגדיו וננטש כשהוא עירום, כבול וראשו מכוסה. באישום נוסף הורשע המערער באלימות כלפי המתלונן ונערים נוספים, ובכך שבעט למוות בגדי בן יומו.

כזכור, בית המשפט המחוזי גזר על הנאשם 18 חודשי מאסר בפועל.

הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לקבל את הערעור, להחמיר בעונשו של סטרוק באופן משמעותי ולהטיל עליו עונש מאסר בפועל לתקופה ממושכת.

כאן המקום להזכיר את התמיהות הרבות שהועלו בשבועות האחרונים סביב הכרעת דינו של סטרוק. נזכיר כי בראיון ליומן ערוץ 7 הציגה אורית סטרוק שורת כשלים משפטיים העולים לכאורה מהאופן בו התנהל משפטו של בנה. בין השאר היא גם מציינת ששמו של בנה, סטרוק, לא היה לו לעזר רב, וזאת בלשון המעטה, מול אנשי הפרקליטות וגורמי שמאל שחברו להפללתו בתפירת התיק נגדו.

"היה כאן שילוב מנצח של מוטיבציות מאוד גבוהות מצד ערבים ומי שעזר להם כמו עורך הדין ספרד וגורמים בפרקליטות שאני מייצרת עבורם מוטיבציות גבוהות במיוחד, ולכן תפרו בתפרים גסים את ההרשעה הזו", אמרה סטרוק.

לדבריה על אותם 'תפרים גסים' של המערכת שתפרה את התיק נגד בנה, מציגה סטרוק דוגמאות ואומרת: "כמעט כל העדים אמרו בבית המשפט דברים הפוכים למה שאמרו במשטרה, מה שאמור להיות אינדיקציה מובהקת לעדות שקר, אבל השופט עשה את הלא ייאמן והחליט להעדיף את הגרסה בבית המשפט על פני הגרסה במשטרה ולקבוע שהעד אינו עד שקר".

עוד היא מספרת כי ממצאים הכרחיים רבים נעדרו מהתיק ובהם טביעות אצבעות, סימני דם, עקבות צמיגים ועוד. כל אלה לא היו בתיק.

אם כן כיצד נפצע אותו רועה פלשתיני? "אני לא יודעת", אומרת סטרוק ומיד מוסיפה: "אבל אצלם זו אסטרטגיה של עלילות דם. בכל פעם שערבי נפצע הם מעלילים או על המתיישבים או על חיילים, ואנחנו אוכלים את הלוקש הזה".

סטרוק מוסיפה ומספרת כי שניים מהעדים שהובאו לבית המשפט הינם מחבלים, ואחד מהם אף הובא לדיון כשהוא כבול באזיקים. זאת כיוון שהוא מועמד לדין על זריקת בקבוקי תבערה, "והשופט מעדיף להאמין לו, ומרגע שכך החליט השופט, הפך העקוב למישור וכל הספקות שהעלנו נמחקו". 

מי שחוגג עם הרשעים - נעשה שותף מלא לתועבותיהם.בן ציצית הכסת

מי שישן עם כלבים, שלא יתפלא שהוא קם בבוקר עם קרציות.

מדובר באנשים פשוט רעים, ונכון: אין לנו כמעט כלים ויכולת אמיתית להתמודד מולם - בל נשלה את עצמנו -אך מדוע לחגוג עמהם ביום אשר בדו מליבם לחוג את חג כפירתם???

רק הגעתה ומתחיל בשטויוטתיצחק'ל
*הגעת, *שטויותרבקה...אחרונה

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך