קודם כל, ב''ה שיש ביניכם כזה רצון לקשר! הרצון הזה הוא בריא וטוב ויביא אתכם שמחים ומאושרים לחופה.
מה עושים בינתיים?
מניסיון של אחת שצריכה לחכות עכשיו לא מעט זמן עד החתונה, מסיבות טכניות. אני באמת יכולה לסמפט אותך. יש משהו מאוד מתסכל בציפייה הזאת, בידיעה שאתם כבר שם, אבל עדיין לא. וצריך הרבה זהירות.
גם מבחינה של שמירת נגיעה, וגם מבחינה נפשית. געגוע זה דבר מתיש, ואתם לא רוצים לבוא מותשים לחתונה.
אני חושבת שהנקודה כאן היא בצורת ההסתכלות. יש כאן באמת קושי, אתם לא יכולים באמת לחיות כזוג, ולהיות יחד כל היום וכו', מצד שני הרצון וההרגשה כבר כן נמצאים שם.
אז קודם כל, להרגע! זה בסדר להתגעגע, זה בסדר שיהיה קשה. את לא צריכה לפחד מהקושי הזה, כי זה עוד יותר יקשה. אז את חושבת רק עליו? בסדר, אז תחשבי. אני מנסה להעביר לך תחושה של רוגע- אני אומרת לך את זה למקרה שלא הלך לי כ''כ בכתב. זה שהוא אמר שהוא אוהב אותך זה אומר שאתם ב''ה נמצאים במקום כ''כ טוב. אבל שוב, צריך להיזהר.
אז בנוסף לרוגע, לחוסר פחד מהקושי ולהבנה שהגעגוע הוא דבר טוב וטבעי.
אתם יכולים מבחינה טכנית, להיפגש קצת יותר, לשמוח בפגישות ולא לתת לתחושה של הגעגוע להשתלט. באמת שאני חושבת שזה תלוי בגישה. אתם יכולים לנצל את החודשיים האלה לפריחה עוד קצת של הקשר, להגיע עוד יותר מוכנים לחתונה או עוד יותר מתוסכלים. תחשבו יחד, דברו על זה. איך אתם מקדמים, איך אתם מתרכזים בשמחה הגדולה שאתם מרגישים שקצת מתחבאת בגלל הגעגוע והקושי.
לגבי המגע, כי זה משהו שכבר נהיה רלוונטי מאוד, תיזהרו. ישנה המלצה לשמור על דיני הרחקה בתקופה הזאת, להיפגש רק במקומות ציבוריים, ופשוט להיזהר.
אם את רוצה, אשמח לדבר באישי!
שיהיה ב'הצלחה רבה!