לא שומעים יותר משפחת וואך!!!!!!!!א-ל נקמות ה'

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=9057 

גולן ואך, זמר תושב עלי משרת כמג"ד בגדוד קדם של פיקוד העורף. ואך אחראי על גזרת חומש ועל הפינויים התכופים במקום, כולל בשבתות. במטה חומש תחילה אומרים בתגובה "מרחמים על ואך, הוא מפקד שאיבד כל חוט שדרה ערכי, מי יסתער אחריו בקרב?"

גולן ואך תושב עלי הוא דמות מוכרת בעולם הזמר היהודי המתחדש. משפחתו, משפחת ואך הפכה מזמן למותג וגולן העומד בראש ההרכב המוזיקלי של משפחתו מוכר לציבור בעיקר מהדיסקים והשירים הרבים.

אולם תושבי חומש גילו לאחרונה כי ואך לא מסתפק בשירה בלבד. ואך המשמש כמג"ד גדוד קדם של פיקוד העורף הגיע לפני מספר חודשים לגזרת חומש ומאז הוא מנסה את כוחו בגירוש יהודי חומש וחסימת הדרכים המובילות למקום.

אנשי חומש: "חילול שבת עם משפחת ואך"

רק בשבת האחרונה פינו חייליו של ואך תוך חילול שבת גמור, קבוצת יהודים ששהו בחומש. לפני מספר שבועות דיווחנו על מרדפים משותפים של חיילי הגדוד יחד עם ערבים אחר תושבי חומש וכן על עימותים שפרצו בישוב שבי שומרון לאחר שחיילי הגדוד הטילו 'עוצר' על הישוב. בפי תושבי חומש המתחדשת, זכו חילולי השבת הללו לכינוי מריר ומשעשע, "שבת עם משפחת ואך", כשם האלבום המוזיקלי המפורסם בהוצאת המשפחה.

אתמול (ג') במהלך חגיגות יום העצמאות בחטמ"ר שומרון, פנו אל גולן ואך מספר אנשים ושאלו אותו מדוע הוא וחייליו מגרשים יהודים מחומש?. ואך השיב שאכן חייליו מפנים את תושבי חומש אך זה בכדי שלא לסכן אותם.

פעילי מטה חומש תחילה תקפו בתגובה את ואך ואמרו כי "כידוע מערכת הבטחון הודתה בועדת חוץ ובטחון כי הפינויים בשבת בחומש הינם משיקולי אכיפת החוק בלבד, ונהלי צבא אוסרים זאת. יהודי חומש עוסקים במצוות כיבוש וירושת הארץ וחיילי צה"ל לא רק שאינם מסייעים אל משתדלים להפריע בשם אכיפת חוק!" אומים במטה, "אנו מרחמים על מג"ד דתי שאיננו אף בגדר עמי הארצות עליהם אמרו חז"ל שיראת שבת עליהם, ותמהנו האם חיילים יסכימו להסתער אחרי מפקד שאיבד כל חוט שדרה ערכי". בנוסף מציינים במטה חומש כי "חיילי הגדוד בפיקודו של המג"ד גולן ואך לא רק שמחללים שבת אלא אף יצרו שיתוף פעולה עם ערבים מכפרי האיזור על מנת לנסות ולתפוס את יהודי חומש".

אתמול חגגו בחומש מאות בני אדם. במקום התקיימה התוועדות בהשתתפות הרבנים דוד דודקביץ' רב הישוב יצהר, הרב מיכי יוספי מחוות ישוב הדעת, הרב יגאל שנדורפי ראש ישיבת נחליאל, הרב חיים גרינשפאן מישיבת מצפה יריחו, הרב גדי בן זמרה ראש אולפנת מעלה לבונה, הרב יוסף בדיחי שהיה משמשו של הרצי"ה זצ"ל וראש ישיבת חומש הרב אלישמע כהן .

למקום הגיעו כוחות צבא ומשטרה בפיקודו של המג"ד גולן ואך. כשהבינו שאין באפשרותם לפנות את ההמונים, אישרו בצה"ל את כניסת ההסעות של החוגגים וכך ירדו לעת ערב מאות החוגגים ששהו במשך היום בחומש וערכו "חגיגת עצמאות יהודית אמיתית".

גולן ואך נצפה במקום כאשר הוא מעיין בחוברת שיצאה לאור בידי מכון חומש לאסטרטגיה יהודית שע"י ישיבת חומש המתחדשת. החוברת עוסקת בבירור מצוות ישוב הארץ בזמן הזה. תושבי חומש אומרים כי "אנו מקווים שהמסר של החוברת הופנם בליבו של ואך וכי הוא ישוב בתשובה שלמה בקרוב".

השתתף גם בפוגרום עמונהאיזה טוב ה'!!!!

וגם שפט את הנהג שלו על סירוב פקודה.

כנראה שיש כאלה ששירי שבת זה רק פולקלור בשבילם ושמירת שבת באמת זה מיושן ושייך לדור ההורים.

גולן - אל נא תבייש את עיר הולדתך קרית ארבע. שערי תשובה לא ננעלו!

בתור אחד שעשה מילואים בגזרה הזאת אני יכול לאמר בפה מלא שכל הדיבורים על כך שהגירוש נעשה ע"מ שלא לסכן את המתיישבים זה בבל"ת.

וואי אני בהלם......כל הזמן שמח
איזה עצובבב....אוריה שמחה

והוא עוד הסולן של השירים הכי א"י.. "בואי חברונה" וכאלה..

עצוב לשמועמשה

בכל מקרה, הוא לא טוב יותר מהרבה זמרים אחרים שאחנו שומעים או לא, אבל אני משער שההתלהבות שלי מהמשפחה ושיריה תפוג.

ואולי זה הוצאת שם רע?דאץ
למה הוצאת שם רע?ארץ הקודש

אתה יודע מה ההגדרה של הוצאת שם רע?

הינה ההגדרה של הוצאת שם רע:

היא פרסום דבר שקרי על אדם אחר אך לא נכללת באיסור לשון הרע וייתכן והיא חמורה ממנו.

אף שעל לשון הרע אין עונש בידי אדם, מכיוון שדיבור לא נחשב מעשה, הזהירו חז"ל מאוד על לשון הרע ואמרו: "לשון הרע שקול כנגד עבודה זרהגילוי עריותושפיכות דמים". וכן נאמר במסכת מכות כי האומר לשון הרע, השומע לשון הרע והמעיד שקר בחברו ראוי שישליכוהו לכלבים

פה אין הוצאת שם רע כי זה נכון.

חכם שלי...דאץ

מי בכלל אמר לך שזה נכון ומדוייק כמו שכתוב בכתבה שם?

כבדהו חשדהו.צחקן

חשדהו? מה הפשט?דאץ

להזהר ממנו באוטובוס שאולי הוא יפנה אותך פתאום?

בלי שטויות.

אנ ילא בטוח באמינות של הכתבה הזאת, והמשתמש "ארץ הקודש" בהחלט לא משתמש מבחינתי מקור אמין.

וגם אם כן, גירש יהודים. גיוועלד.

הוא מעלה טיעון צודק, הוא טוען שהם לא רוצים לסכן את תושבי חומש!

שתדע להזהר מנו אם הוא עולה עם החבר'ה שלוצחקן

על הגבעה שלך.

אני בטוח במי שכתב את הכתבה שיש לו מטרה טובה (להפעיל לחץ שיפסיק עברותיו ) ובדיוק בגלל זה זמותר ואולי אפילו נצרך לפרסם.

גירוש יהודים זה עברה על לאו מהתורה, אם לך לא אכפת - אז...

גם אני מכיר את מי שכתב והוא אמיןדי"מ
"ארץ הקודש" הוא מקור אמין בהחלט.אהוד

שהרבה מהכותבים כאן מכירים אישית.

אותך, לא מכירים, ודבריך נועדו להתססה בפורום.

אם התכוונת לדוב גם אותו הרב כאן מכירים והוא אמין..שמוליק פיין
זה היה במענה ל"דאץ".אהוד
סליחה טעות שלי..שמוליק פיין
כי אני יודע מי כתב את הכתבה ואני מכיר אותו.ארץ הקודש

והוא דובר אמת, וגם אני לא חושב שגולן ואך צדיק גדול.

אני מכירה אותו אישית....(את גולן ואך)שרון כהן
עבר עריכה על ידי אלירז בתאריך י"א אייר תשע"א 09:04

טעות מקלדת קטנה.

ואני לא יכולה להאמין שהכול נכון... אולי משהו כאן מגזים ועשו מזבוב פיל(כמו הצ'ופר הזה עם החתול....) 

הוא בחור ממש עדין לא יכול להיות!!!!

אין עשן בלי אשכלנית1

לא יתכן שעל "צדיק" שלא עשה כל עוול יכתבו ויאמרו אוסף של המצאות שלא היו ולא נבראו. בד"כ יש בסיס כלשהו שעליו נבנים חשדות וכתבות. כתב עיתון שמכבד את עצמו, יעשה מחקר ויבדוק לפני שיפרסם דברים שקריים שאין להם בסיס כדי שלא יועמד לדין.

לכן, לא יתכן שאין שמץ של אמת בדברים.

אז, חשוב מאד שהציבור ידע ולא יאזין לקלטות של יהודי שהתפקר ובניגוד לדעת תורה מפנה יהודים ועוד בשבת.

וזה מזכיר לי כתבה מרגיזה למדי על שדרן "דתי" שמציין שוב ושוב שהוא לא שדרן דתי והמעמד שלו לא קשור לדת (כמו שומרי המצוות שדאגו שוב ושוב להזכיר שאין לסרב פקודה ויש לפנות בכח יהודים מביתם בגוש קטיף, גם כאשר כלל לא נשאלו ויכלו פשוט להתעלם מהנושא, וחלקם נענשו בידי שמים על חלקם?). למה אדם שמגיע לגדולה לא יכול לזכור לטובה מאין בא? לזכור שיש לו על הראש כיפה שמחייבת, ואם אינו יכול להתחייב לכיפה- מוטב שיסיר אותה ולא יגרום לחילול ה'?

סליחה?! האימרה הזו^ חארטה!!אלירז

כל בחורה שמתעצבנת היום על גבר, יכולה להתלונן עליו על הטרדה מינית..

ומה יאמרו אז?!

אין עשן בלי אש... ולכן לא יוציאו אותו זכאי!

[הביקורת שלי היא רק על האמירה הזו..ולא באה לטהר את שמו של גולן ואך]

החפץ חיים מסכים עם אלירז!!צחקן
הי, לשון הרע!!אביה7
ה' ישמור.דוסית גאה!

עצוב לשמוע.

יש כאן לשון הרע לצורךנעלה ונבנה

א.החפץ חיים בספרו כותב שאין להגיד לשון הרע על אדם שנקרא עמך אך בן אדם שהיה דתי והתפקר אינו נקרא עמך ומותר לדבר עליו.

ב. אדם כזה שמפנה את אחים שלו יש צורך שאנשים ידעו מזה ויזהרו ממנו אין בזה שום בעיה הלכתית.

ג. אני לא יודע אם אפשר ומותר לעשות חרם על הדיסקים של משפ' ואך כי זה לא רק שהוא שר שם זה עוד כמה אנשים. לפי דעתי כדאי לשאול דעת תורה ואז יהיה מן הראוי להקשיב למה שהרב אמר.

תזכו למצוות ובשורות טובות.

אנחנו נחזור לחומש ולכל ארצינו הקדושה.

אוקי,כמה דברים--אביה7

קודם כל,הוא ממש לא דתי שהתפקר!!

דבר שני, לשון הרע הוא לתועלת ב4 מצבים ו7 תנאים, וממש לא כולם חלים על הדבר הזה!!

ספרי את זה לנהג הצדיק שהיה לוהרבי מיאוטו

שואך זרק אותו לכלא בגלל שלא הסכים לעבור על דתו..לעם שאלו הם חייליו

אוי לעם שאלו הם חייליו

אבוי לאומה שאלו הם מפקדיה..

חוץ מזה שזה עוד לשון הרע--אביה7

מה הקשר??! 

זה לא משנה עד כמה נורא מה שהוא עשה-- אם אתה רוצה לספר לשון הרע לתועלת אתה צריך לבדוק בחפץ חיים טוב טוב את כל התנאים!

אנחנו עושים את ההלכה, לא את מה שבא לנו ונראה לנו צודק ומוסרי באותו הרגע....

חנהל'ה!רמ"ג

מה את מחרטטת כאילו שאנחנו לא שומעים בלי ועם קשר שמאלנים בדם שמוכרים ת'בתים שלהם רק לערבים (עידן רייכל) אפיקורסים מובהקים (מוקי) הומואים (הראל סקעת) והיהודים שכופרים בשם ה'  ועוד כל מיני מרעין בישין שהדבר היחיד הטוב שהם יודעים לעשות זה מוזיקה טובה

וחוזמצה מי שומע משפחת ואך בלי קשר?? העלבת אותנו!          

אהבתי! מעצר בית נחמד אצל סבתא שושנה נשתדל לקנות לך סיגריות.......

תפסיקו לחשוד באנשים!!חסידת בן זמרה
אני באמת לא שומע כאלו אנשים(הראל סקעת וכו')!!!!!א-ל נקמות ה'אחרונה

אני באמת משתדל לשמוע רק אנשים המוחזקים המוחזקים כשרים!!!!!!!!!

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך