קודם כל הרשי לי לשבח אותך על הכנות והישירות, באמת שאין הרבה כאלו שיהיו מוכנים להודות בדיוק שהצד ה"חיצוני" הזה וכיביכול ה"שטיחי" הוא זה שתוקע אותם..אז זהו שגם אני מסכימה איתך ואני בכלל לא חושבת שזה שיטחי, להפך זה מאוד בוגר בעיני להתייחס גם לצד הזה ולא להעביר הלאה ולהגיד "בסוף יהיה טוב"...מה שבטוח יהיה, השאלה אם אילו תחושות זה יתלווה..
אז אחות קטנה ויקרה, הרשי לי לשלוח לך המון חיזוקים ולעודד אותך שהתלבטויות בקשר הן לגיטימיות ואף חיוביות להתקדמות שלו זה טיבעי וזה בסדר, את יכולה לעמוד שוב מול המראה לחייך ולהגיד להעצמך"ייאיי איזה כייף אני נורמלית" 
אני לא יודעת כמה זמן אתם יוצאים שזהו מימד לא פחות חשוב לבחון את הדברים, אבל אני חושבת שאם ההתלבטות היחידה שהייתה לך היא רק לגבי המראה שלו- הייתי אומרת לך יקרה שאם כייף לך וטוב לך איתו, אם את מרגישה שהוא מכיל אותך, מכבד ומקסים- תני לזה עוד כמה חודשים ואל תוותרי כ"כ מהר עד שתהיי בטוחה שזה לא באמת זה בלי המראה....
אבל בגלל שבהחלט טרחת לציין שזה לא הדבר היחידי והאמת שיש עוד כמה דברים...לפעמים קל לנו להדחיק את האחרים שאולי יותר משמעותיים ואולי יותר קשה לנו לדבר עליהם מאשר על דבר שרגיל להציג...
אם תרצי יותר לשתף ולהתייעץ את מוזמנת לשלוח לי מסר
בנתיים יקרה תהיי חזקה
שולחת לך איזה ווקאלי נחמד לעידוד ולחיזוק האמונה שהכל לטובה