עד כמה אנחנו מוכנים ללכת נגד ערבים?~nhykb~

הרוב המוחלט פה שונאים ערבים, נכון? נכון! =) (ושימשיך כך..) 

השאלה שלי היא, עד כמה אנחנו מוכנים לעשות נגדם? 

נגיד, פעם חשבתי שצריך להרוג כל ערבי שיושב בארץ שלנו.. כי לכל ערבי יש פוטנציאל להיות מחבל.. 

אבל אז נתקלתי בילד ערבי מחינוך מיוחד.. שביננו? לא יכול להזיק לאפאחד. וגם, הוא ילד באמת באמת חמוד. 

וכשהכרתי אותו (במשך טיול של יומיים), לא ידעתי בהתחלה שהוא ערבי, הוא סך הכל היה נראה ילד חמוד בן 5.. ואז כשקלטתי שהוא ערבי- זה ממש הפריע לי. 

כי אני כ"כ רגילה לשנוא ערבים, להאמין בזה שכל ערבי חייב למות.. 

ויום אחרי הטיול, היה את הפיגוע דריסה בת"א ומישהי כתבה בפייסבוק "שכל הערבים ימותו".. וביום רגיל, הייתי לוחצת "לייק". אבל פתאום, היה לי קשה (למרות שזה סך הכל לחיצה קטנה) ובסופו של דבר לא לחצתי. פתאום התחלתי להרגיש פחות ימנית ממה שאני.. כי אני חושבת שיש ערבי חמוד.

מצד אחד- הוא ערבי. מצד שני- הוא ילד קטן שלא יוכל להזיק גם כשהוא יהיה יותר גדול.. 

אז מה אתם אומרים? עדיין צריך לשנוא אותו? עדיין צריך לשנוא את כולם, בהכללה? 

נראלכם זה הגיוני שאני יחשוב שהוא כזה ילד מתוק? 

אוף. 

אנחנו שונאים את כל הערבים כן..שמוליק פיין

בס"ד

אנחנו המלחמה איתם וכבר נכתב שבמלחמה לא מבדילים בין ינוק בן יומו למבוגר..הורגים את כולם..נכון זה קשה זה מזעזע אבל זהו מוסר הלחימה היהודי..אני ממליץ על תורת המלך..(כן שב"כ אתם מוזמנים לעצור אותי..=] ) הוא מסביר את זה הרבה יותר טוב..

לא שונאים גוי בגלל שהוא גויהמבקש
אלא בגלל שהגוי (במקרה הזה הערבי) משתייך אל האויב שלך. שנאת אויב אינה ברמת הפרט (למעט השנאה כלפי מנהיגי האויב) אלא ברמת הכלל. את צריכה לזכור שגם הילד המוגבל וה'לא מזיק' הוא אינו רק אדם פרטי אלא הוא חלק מאומה שלימה שמרצחת בך בכל עת ושואפת להשמידך. אגב, באופן כללי מוטב שההתנגדות אל שונאינו תנבע ממקום של אהבת ישראל והרצון לשלומם ולחייהם של אחינו בני ישראל וממצוות ההבדלה בין ישראל לעמים ולא רק משנאת האויב והמפגע.
'המבקש' כתבת מקסים!!! אני גם חושבת ככה..אלירז

ובכלל תענוג לקרוא את הדיון פה..

חבר'ה שכוייח!!!

מוסיף עליך: דוד המלך אומר "למען אויבי (!) פדני"!!סוג'וק

בגאולת ישראל נגאל כל העולם, לא רק "סגולית" אלא התכלית השלמה היא האוניברסלית ולא (רק) הלאומית. ע' אורות ישראל ו, ו.

(אולי אני אשים את הפסקה בחתימה בקצב שאני מזכיר אותה...)

זה נכון חלקית.המבקש
תפילתו של דוד היא ע"מ שיהיה קידוש ה' בעולם כאשר ינצח. ושמעתי ממו"ר שהפסוקים בזכריה (יד) שהגויים שיעלו לחוג את חג הסוכות יהיו רק אחרי שעם ישראל גם יתעלה ויהיה בחינת 'ממלכת כהנים וגוי קדוש' ותמיד יהיה הבדל סגולי וממשי בין ישראל לעמים.
לא נראה לי שיעצרו אותך...אהוד

אולי רק ידברו עם ההורים!

צוחק

כשא.מ סיפר לי, כמעט נקרעתי מצחוק ומהאווילות שלהם.

כן תשמע כנראה אני מסתובב עם אנשים לא טובים.שמוליק פיין

בס"ד

פחח עליהם "אנשים לא טובים" אוי אוי אוי..

הם כאלה מצחיקים..=] ! מעניין שהם הרבה זמן לא התקשרו..

תגיד אחי אתה יודע שהנצאים דיבור בול כמוך..shmuel42

לא חשבתי שאני ימצא דיבורים כאלה פה אבל..

זה לא אני..אמרתי לך תקראי את הלכות מלחמה..שמוליק פיין

בס"ד

אולי נרחם גם על עמלק..בעצם ה' ישמור למחות את זכרם..?וואי זה כמו הנאצים..גמכן התורה הזאת מסיתה לרצח..תגידי את מה את חוגגת בפורים את יודעת..?

טו וַיִּקָּהֲלוּ היהודיים (הַיְּהוּדִים) אֲשֶׁר-בְּשׁוּשָׁן, גַּם בְּיוֹם אַרְבָּעָה עָשָׂר לְחֹדֶשׁ אֲדָר, וַיַּהַרְגוּ בְשׁוּשָׁן, שְׁלֹשׁ מֵאוֹת אִישׁ; וּבַבִּזָּה--לֹא שָׁלְחוּ, אֶת-יָדָם.  טז וּשְׁאָר הַיְּהוּדִים אֲשֶׁר בִּמְדִינוֹת הַמֶּלֶךְ נִקְהֲלוּ וְעָמֹד עַל-נַפְשָׁם, וְנוֹחַ מֵאֹיְבֵיהֶם, וְהָרוֹג בְּשֹׂנְאֵיהֶם, חֲמִשָּׁה וְשִׁבְעִים אָלֶף; 

איך הם העזו..?ואנחנו עוד חוגגים את זה..?בושה!

<צ^2>

א אני בןshmuel42

ב' זה לא אותו דבר למה הם לא יכולים ליהות גרי תושב?

למה אתה קובע מי עמלק ומי לא?

יש'ך סמכות שלא ידענו עליה?

בהחלט את צודקת!יוני-י-ם

הערבים הם חומדים ולא מזיקים אולי נמצא לך שידוך מהם?

אויש.. יוני-י-ם, אל תהיה דפוק בבקשה.~nhykb~

אני לא יתחתן עם ערבי ולא יתחתן עם גוי בכלל. לא רמזתי לזה בכלל. 

אבל כן, ילד בן 5, מוגבל, וחמוד.. נשאר חמוד גם אם הוא ערבי. 

הבעיה אינה הערבים. הבעיה היא היא השמאל הקיצוניהרבי מיאוטו

הערבים הם רק סימפטום שמבטא את הבעייה

השמאל הוא לא שורש הבעיה>סוג'וק

הוא הוואקום שמחיל בתוכו את הסימפטום, כיוון שאין בריאות כוללת.

הטיפול צריך להיות לכלול את כל הגוף (העם) ולא רק את האזור החולה במיוחד

"אין בן דוד בא עד שיכלו הנשמות שבגוף" - 'נשמות' לשון שממה (ריק, וואקום)...

הטיפול צריך לכלול רק את העם ולא את מי שהוציאו עצמםהרבי מיאוטו

מכלל העם. 

יפה מאוד אבל שים לבסוג'וק

באמת גם בטיפול באדם החולה בגישה שלמה - אתה מטפל בכולו ודווקא פחות באזור החולה עצמו, כפי שדייקת. זה הפוך מהגישה של כאן ועכשיו ורפואה מערבית (ותרבותה) שתשים את הדגש אולי רק על האזור החולה.

בכלופן - הטיפול בשלם הוא בסופו של דבר גם לאזור החולה כמובן , הרי תכלס הוא ביטוי המחלה ואולי אפילו בזכותו מטפלים בשלם...

וכאן השורש החיובי  שזועק לעליה בשמאלנות הקוסמופוליטית - השורש האוניברסלי של עם ישראל שעדיין לא ממש מתבטא. ע' אורות ישראל ו , ו.

במצבים קיצונים חייבים לחתוך את האזור הנגועהרבי מיאוטו

יהדות: שכח מה זה להיות יהודי

פורסם ב: 22/05/11, 12:52
כשלונם של המשכילים המתבוללים באירופה מוכיח שהתכחשות ליהדות דווקא מעוררת אנטישמיות.

קניוק והנכבה

ביום בו הערבים ותומכיהם מהשמאל 'חגגו' את השקר החצוף שלהם אודות ה'נכבה', שהוא בעצם זעקת הקוזאק הנגזל, שמתלונן על כך שהפעם לא הצליח בדרכיו האלימות לשדוד את ארץ ישראל ולרצוח את העם היהודי שחזר לביתו; ביום זה בדיוק פרסם הסופר קניוק על רצונו לוותר על רישומו כיהודי בתעודת הזהות, וחבריו בשמאל הריעו לכבודו. קניוק הוא אחד מאותם אנשים שמוכנים להכיר בזכויותיהם של כל העמים והמתחזים לעמים, אך מעדיף להפנות עורף לעמו.

עמדתו זו היא חזרה אומללה על טעותם של המשכילים המתבוללים לפני כמאה וחמישים שנה באירופה המערבית. הם קיוו שעל ידי ההתנתקות מהיהדות יזכו להתקבל כשווים בעיני הנוכרים, אבל לא זו בלבד שלא קיבלו אותם כשווים אלא שהם עוררו גלי אנטישמיות נוראים. בעיני כל אדם סביר ההתנכרות למוצא היא בגידה, ואת הבוגדים לא אוהבים ולא מכבדים. הם מעוררים חשד ופחד, וכשמדובר ביהודים - הם מלבים את מדורת האנטישמיות. לעתים משתמשים בהם, אבל לאחר מכן זורקים אתם ככלי אין חפץ בו.

את המתבוללים ההם עוד אפשר להבין. הסבל היהודי היה אז נורא, והתוצאות הקשות של ההתבוללות עוד לא היו ידועות. הם קיוו שבמדינות המפותחות והמתקדמות של אותם הימים יאיר שחר של שוויון, אחווה וחופש. אבל דווקא שם התרחש האסון הזדוני והנורא ביותר בתולדות האנושות - השואה.

קניוק של היום היה יכול ללמוד קצת מהעבר היהודי, ולהסתכל בעין יותר מעמיקה ואוהבת אל המסורת היהודית. אם יש לו טענות והסתייגויות ממצבה העכשווי של היהדות כתרבות וכדת - אדרבה, יציע את דעותיו לדיון ציבורי כדי לתקן.

התיקון

מעניין לראות שרבים מהכופרים בקדושתה של הארץ נוטים בנושא החברתי לאחד הקצוות: או שהם נוטים לסוציאליזם קיצוני, אינם מעריכים את הכישרון החריצות והיוזמה האישית, ורוצים שהרכוש והממון יחולקו לכולם בשווה, או שמנגד הם נוטים לקפיטליזם קיצוני, וסוברים שערכים קיימים רק בשמים, אבל בארץ - אדם לאדם זאב 
לאחר שקניוק וחבריו מפנים עורף לזהותם, אנו היהודים נאמני התורה והעם חייבים להשלים את מה שהם מחסירים. לעבוד ביתר שאת, בתבונה וביושר, כדי לגלות את מלוא אורה ואוצרה של תורה, למען גאולת האנושות כולה ולמען גילוי צלם אלוקים שבאדם.

שכח מה זה להיות יהודי - יהדות - ערוץ 7

מה שלא קיים בישראל "לבלתי ידח ממנו נידח"סוג'וק

ישראל אע"פ שחטא ישראל הוא ותמיד נקראים בנים למקום.

על אחת כמה וכמה יהודי א"י ואם הם "זרם" כלשהו כמה שלילי שיהיה, השגחת ה' על הארץ 24 שעות והארץ מקיאה את מי שאינו ראוי, כך שגם היהודי הכי רשע - אם הארץ לא מקיאה אותו כנראה שיש צד צדקות שאיננו רואים.

בסופו של דבר כולם מביאים לגילוי הטובה, אפילו בהתנגדותם. בהשקפה מעמיקה ומקדמת מתוך אהבה ניתן להעלות את השורשים הטובים. וכמקובלנו שלישיבתו של משיח מתקבל רק מי שיודע להפוך חושך לאור ומר למתוק...

וידועה אגרת תקנ"ה וכו'

הלוואי שזה היה כךהרבי מיאוטו

כל המרחם על אכזרים סופו מתאכזר לרחמנים וד"ל

מז"א "הלוואי"? זו עובדה אלוהיתסוג'וק

גם בלי שנעשה עם זה כלום.

בכלופן יש דרכים להתמודד עם הכל וסביר להניח שה"מציאות" לא מזמנת לנו התמודדויות כאלו סתם..

לשם כך נצרכת העמקה בתורת הרב קוק איך לדלות את השורשים הטובים. הדבר הבסיסי הוא להבין שבדור הגאולה - "הצבר" הוא דוקר מבחוץ אבל מתוק מבפנים ("טב מלגאו וביש מלבר") ותפקידם של בני ישיבתו של משיח זה לגלות את אותו הטוב המתוק..

גם ע"ז זו עובדה אלוהיתהרבי מיאוטו

כאשר יש נמק באצבע הקטנה של הרגל  רק רופא מומחה שמבין את הסכנה בנמק ויודע עד מתי ניתן לרפאת יכול להבין שלעיתים רק כריתה מהירה של האצבע הנמקה תציל את הגוף כולו, אם עובר זמן והעיינים יביטו במבט טוב והמוח יפרש שזה רק משהו רע זמני שממנו יצא הטוב הגדול יגיע זמן בו רק כריתת הרגל תציל את הגוף כולו ואם גם זה לא יקרה , ("נו מה, תפגע בכל הרגל השמאלית ?") גוף שכזה לא יחיה לאורך זמן שכן הנמק יתפתח יעבור לכל הרגל וממנה לכל הגוף.

לא מבין אותךסוג'וק

נראה שאתה לא מאמין בנאמר בהודעתי לפני כן שהקב"ה חושב מחשבות לבלתי ידח ממנו נדח.

זו בדיוק האמונה, שאין כזה דבר חלק נכרת מישראל "כל ישראל יש להם חלק לעוה"ב" אומר האר"י איך "כל ישראל", הרי אח"כ כתוב "ואלו שאין להם..."? אלא שכל ישראל בסופו של דבר יש להם חלק לעוה"ב, כולל אלו שאין להם. יעברו מה שיעברו אבל בסופו של דבר יגיעו וגם יתברר בסוף שהכל היה לטובה.

זה לא סותר את חובת ההשתדלות הנכונה.

ברור שיש מקרים כפי שאתה מתאר (ובתור אחר מתחום הרפואה אני יכול לומר לך שכל עוד זה מקרה כרוני ולא פתאומי - אפשר לפותרו גם בלי כריתה..)

בודאי שיש כאלו שנכרתים מעמ"י. מאיפה המצאת שלא?בן ציצית הכסת
הנפש נכרתת לא הנשמה וגם זה נדירסוג'וק

אני לא חושב שהאר"י ממציא או בעל הלשם

בין השאר עפ"י המקורות שכתבי לעיל

אל תדאג, נכרות רק את נפשם ולא את נשמתם..הרבי מיאוטו

דווקא דברת יפה בתחילה. כדאי להזהר מלדבר על ישראלסוג'וק
אם יבואו כל רבני הציונות הדתית ובראשם הרב קוקהרבי מיאוטו

לא יוכלו לבטל משפט אחד מהתורה..

אתה קראי? \ אצלך עושים "עין תחת עין" כפשוטו?סוג'וק
לא . אני גם לא נוצרי..הרבי מיאוטו

לא נותן את הלחי השנייה..

יש הבדל בין להיות קראי ובין לעשות הפך התורה ולתת פרס לאנשים שה' אמר בעשרות מקומות בתורה שהם חייבי כרת ומיתה ולעשות מהם המנהיגים,השופטים וראשי הצבא. (ואח"כ מתפלאים למה הם מקימים מדינה פלסטינית ואז באים בטענות לה'..)

>סוג'וק

נכון, יש מורכבות

יש מה לעשות לכתחילה ומה לעשות בדיעבד. את מי לבחור וכו'

ויש איך "ללמוד" את המציאות - אם להבין אותה ולהאמין בה או להתווכח איתה וכו', עם כל זה שפועלים ומקדמים לטובה וללא סתירה. (מה שמכונה הנהגת היחוד ברמח"ל לעומת הנהגת שכר ועונש

אדם מאמין ויודע שהשגחת ה' על הארץ 24 שעות ביממה, עם כל האקטיביות למיניה הוא מנסה להבין את המציאות עם כל השאלות הקשות וישנן תשובות.להכל. רק שאנחנו לא יודעים הכל וגם מה שישנו לא לומדים ולא מעמיקים. והעיקר לאחר כל ההשתדלויות כמובן, להאמין שהכל לטובה וגם לקדם ואפילו למנף את המצב מתוך המציאות ולא נגדה.

הנה למשל אחינו גיבורי גוש קטיף לא נופלים ונתקעים בעבר וממשיכים במלאכת הקודש, בנגב וכו' ועם כל ההכרה בשליליות הגירוש איננו יכולים לדעת (לאחר מעשה) לאיזו טובה זה יביא. הנהגת שכר ועונש - בזמן המעשה. הנהגת היחוד שתביא לגילוי הטובה - לאחר מעשה.

יודע מה ההבדל בינינו ?הרבי מיאוטו

שאני פעם חשבתי כמוך ואתה עדיין לא חשבתי כמוני..

ממשיך ומסלף.יזהר

הערב רב, שמופיע פעמים רבות במקורות באתה מתהדר בהם, הם נשמות זרות שנמצאות בתוך עם ישראל. הדחתם אינה הדחה של נשמות ישראל, אלא בירור המוץ מהתבן.

זו "עובדה" לא נכונהיזהר

שאתם, בלי לתת לעובדות לבלבל אתכם, מנסים לייחס אותה לה'.

אי אפשר להביא את הזוהר על דורו של משיח שיהיה "ביש מלבר וטב מלגו" ואת דברי הגר"א בספרא דצניעותא על כך שבגלות אנחנו אפילו לא עצמות יבשות, ומצד שני לטעון שאסור להביא את דברי הזוהר והגר"א המרובים על הערב רב שישלטו בעם ישראל בימי עקבתא דמשיחא.

אי אפשר להביא את דברי הרב קוק על אהבת ישראל, ולהתעלם מדבריו במקומות שבהם הוא כותב על הערב רב ומגדיר אותו בצורה ברורה.

לא ניתן להביא את דברי הרב קוק במאמרי הראי"ה (עמ' 59-60), ולא לצטט את דבריו באותו דף ממש על ההגדרה הברורה של הערב רב ומתי היא שייכת.

אי אפשר להפנות לדברי הרמח"ל במידת החסידות (פי"ט) על הצדיקים המתפללים על דורם ומלמדים עליהם זכות, ולא להפנות לדבריו באותו פרק ממש על שנאת הרשעים (יצוטט להלן).

אי אפשר לצטט כל הזמן את הגר"א מספר קול התור על אתחלתא דגאולה בדרך של קמעא קמעא או בדרך של אתערותא דלתתא, ולהתעלם מדבריו המפורשים שאינם משתמעים לשני פנים על תפקידנו להלחם בערב רב.

אי אפשר בשום אופן להציג מקורות באופן סלקטיבי, או לחילופין - לצטט מבלי להכיר כלל את המקורות ההפוכים. התורה היא אמת, ויש להכיר את כל צדדיה המורכבים. במיוחד בדור של גאולה, כשם שחשוב להכיר את הכוחות הנסתרים המניעים ומקדמים את הגאולה, כך חשוב להכיר את הכוחות המנסים לעכב ולהפריע את המהלך. מבלי להכירם - אי אפשר להבין באמת את כל המשברים שאנו עוברים, וממילא אי אפשר לפתור אותם.

אתה לא יהודי אתה..shmuel42
הם אחים שלך גם אם אתה לא אוהב את זה!!shmuel42
מדהים אותי לראותיזהר

איך אתה ממשיך ומטיף. רוממות תהליך הגאולה בגרונך, כותב טקסטים רוויי מקורות, וכל זה תוך התעלמות מכוונת משלב קריטי בתהליך הגאולה, המופיע בכל הספרים הקדושים המדברים על הגאולה - שלטון הערב רב.

למה לשנוא ערבים?רכס רמת מגרון

בע"ה

אני לא שונאת אותם.

בציפיית הישועה.

כי את אוהבת יהודיםיזהר

אם את אוהבת יהודים באמת, טבעי שתשנאי את אויביהם - הערבים.

אסכם את דעתי בקצרהאלעד

והיא עדיין נתונה לשינויים, אני באמת לא סגור על זה.

כלפי הערבים שמבקשים לכלותנו ולהיות "שהידים" היחס כמובן ברור ואין צורך להרחיב.

הערבים במעגל סביבם, שמחפים עליהם או עוזרים להם בצורות עקיפות, גם איתם אתנהג באותו אופן.

אני מעריך שכל האוכלוסיה הנ"ל מהווה מיעוט (לא שולי ולא זניח אבל מיעוט) בקרב הערבים תושבי א"י.

את אותם ערבים שעסוקים לפרנסתם כאחד האדם אני לא שונא ולא מתכוון להרוג אותם או משהו כזה. הם אמנם מזיקים לי בשני תחומים: א- עצם היותם כאן שלא תחת שלטון ישראל מעצים את רצונם לאוטונומיה משלהם ב- עצם היותם כאן מחזק את הקיצוניים שבהם, גם בחיפוי מעשיהם הרעים וגם כמכשיר להאדיר את הרצון שלהם לפגוע בנו, בנוסף לחינוך בבתי ספרם לאנטישמיות שוודאי לא פוסח באיזושהי צורה גם על המתונים שבערבים.

מה הבעיה? שהנשק נמצא דווא אצל אותם אחוזים מועטים וקיצוניים, ושהשמאל היהודי והעולמי מעצים אותם כאילו הם הרוב והם אלו שמטאים את הרוב הערבי בארץ.

מכל מקום, למעשה, אם כדי לפגוע במחבל ודאי צריך להעזר או לפגוע בערבי מין השורה ודאי שאין לחשוש, אבל זו כבר שאלה אחרת.

החמאס נבחר בעזה ע"י הרוב.יזהר

אני לא שונא ערבים באופן אישי.אהוד

אין לי טינה אליהם באופן ספציפי, אלא השנאה שלי היא כלפי מעשיהם ונסיונם להגדיר עצמם כלאום.

אין לי בעייה לשבת לכוס קפה עם ערבי, לחשוב שהוא אחלה בנאדם וכו',

אבל תמיד תמיד אזכור, שברגע שאפנה אליו את הגב, גם אם הוא היה נחמד, הוא עלול לנסות לדקור אותי.

ולכן, אבהיר מראש לערבים, בכל דרך אפשרית מי בעל הבית כאן במדינה הזו, ולמי הארץ שייכת, על מנת למנוע פגיעה בי או באחרים או באדמה היקרה.

מי באמת בעל הבית כאן במדינה הזו ?הרבי מיאוטו

נראה לך שזה אתה ?

לי יש בעיה לשבת על כוס קפה עם ערבי.המבקש
אני לא מוכן להזדהות עם האויב אפילו לא בקפה 'תורכי'...
התנדבתי במועדונית של ילדים בכיתה באריאל דוד

והייתה שם ילדה שכולם היו מקליים אותה כי היא ערבייה כי האחרים אוהדי בית"ר כאלה ואז המדריכה הסמולנית הייתה אומרת לה "אין הבדל בין ערבים ליהודים, כולנו אותו דבר" ומחברקת אותה. איכס(המדריכה)!!! ילדת כאפות!!!!

תקראי תורת המלך אחלה ספר שעונה על כל השאלותאריאל דוד
לאריאל דוד-המבקש
תורת המלך הוא ספר עיוני-הלכתי שלא באמת מתאים לקריאה סתמית של ילדים...
המבקש, מה הקשר?אריאל דוד

קודם כל יש פה אנשים אינטלגנטים שאני מאימן שיודעים ללמוד,

דבר שני תורת המלך מנוסח בצורה פשוטה וקלה ללמידה.

חוצמיזה

~nhykb~ לא ילדה...

בכיף לקרוא וללמוד. אבל לא היה עם זה כל מיני בעיות?~nhykb~

מאיפה אפשר להשיג? 

אם זכור לי נכון, שאלתי פעם ב"דברי שיר" והם אמרו שהם לא מוכרים.. אבל אולי זכרוני מטעה בי

תפני אליי באישי אני ינסה לבררדי"מ
אין כזה דבר ערבי טובמרדכי

אולי מבחוץ הוא ניראה ילד טוב, אבל החינוך שהוא מקבל גורם לכך שבסופו של דבר הוא רוצה שאנחנו נמות, והוא יצא לרחובות כמו כולם אם דבר כזה יקרה! 

וזה גם קשור לחינוך מהבית - היה לנו מקרה ביישוב שהקבלן שבנה חצי מבתי היישוב הבן שלא היה מחבל שהתאבד וכן זה בא מהבית למרות שאבא שלו היה "טוב ליהודים" ובנה להם בתים

כשדוד המלך נלחם באויבים של עמ"ידוסית גאה!

הוא לא הרג רק את הגברים שיצאו להלחם,

הוא הרג אנשים נשים וטף, כן, הוא גם הרג תינוקים בני 1/2/3/4/5 חודשים בעריסה שלהם וגם ילדי חינוך מיוחד...

כי אויב מחסלים.

לא משנה באיזה צורה הוא לבוש.

תבינו דבר פשוט..Elbi

אני לא בדקתי- אבל אני מאמין שאם תסתכלו על תמונות של מחבלים בילדותם הם באמת יראו כל-כך "חמודים" שבא  לאכול אותם.

אקיצר.. יכול להיות שהיום הילד בן 5 שראית באמת חמוד ומתוק אבל אם נחכה למחר שהוא קצת יגדל ו"יתחנך" אז הוא כבר לא יהיה כזה מתוק כמו שהכרת אותו...

אבל הוא ילד של חינוך מיוחד..?!באג2000

הוא לא ילחם בה, ולא באף אחד אחר..
ספק אם יש לו את היכולת לשנוא מישהו בכלל..

איזה מאמי..הרבי מיאוטו

אויש. *הוא* לא ילד של חינוך מיוחד, זה קודם כל.באג2000

וב'- אני יכולה גם לשים לך פה תמונה של ילדים ערבים שמחנכים אותם לשלום ודו קיום.
הנה, ילדים מבי"ס יהודי ערבי>

לא אמרתי שצריך לנשק ולחבק רוצחים.

אבל נראה לי מגוחך שהוא מסביר לה על ילד שלא מסוגל להבין כלום, ילד שלא יודע לאהוב ולשנוא באמת, ילד שאין לו אפילו את היכולת הטכנית הבסיסית להזיק, שמחר הוא יגדל ויתחנך ויבוא להרוג אותה.

לבן ציצית הכסת-

מאיפה הקביעה?

מההגיון הפשוט שאומר שאם הוא גדל במסגרת של חינוך מיוחד-רב מרצחים הוא לא יהיה, ואני מרשה לעצמי להניח שגם לא רוצח זוטר.אפילו בשביל לרצוח צריך כמה יכולות בסיסיות שאין בילדי חינוך מיוחד.

מעצם איזו שאלה בדיוק אתה המום?

בתי ספר כאלו גורמים לפיגועים.בן ציצית הכסת

ההתבוללות היא הגורם מספר 1 לרצח יהודים.

האינתיפאדה הראשונה החלה לאחר מפגשי יהודים-ערבים, ואת זה אמר הרב אליהו זצ"ל.

לא אתפלא אם המחבלים ושונאי ישראל הכי גדולים יצמחו דוקא נבתי ספר להתבוללות שכאלו.

מדברי הרב שמואל אליהו בנושא:בן ציצית הכסת

'הרחקה מנכרי – הרחקה מנישואי תערובות
פעם היה תכנית של בתי ספר לקרב בין יהודים לגויים. היה אז שר החינוך יצחק נבון והרב אבא היה הרב הראשי. אמר לו הרב שזה אסור בתכלית. שאל אותו יצחק נבון הרי שנינו גדלנו בעיר העתיקה והיה לנו יחסי שכנות טובה על הערבים.
אמרי לו הרב: היה יחס של כבוד, אבל מעולם לא היה יהודי אוכל בבית של ערבי. לא היה מתחתן עם הבת שלו. לא לומד איתה ולא משחק איתה. הם בשלהם ואנחנו בשלנו. אם היה חלילה קשר כזה גם הגויים וגם היהודים היו רואים בזה אסון.
השר הזה היה חכם בעיניו וחשב שהוא יודע מה יותר טוב לעם ישראל ומה יביא שלום בין היהודים לשכניהם הערבים ועשה מפגשים כאלה להרבות "שלום אהבה ואחוה". מיד מיד אחר המפגשים הללו התחילה האינתיפאדה הראשונה, בעקבותיה בא "הסכם השלום" של אוסלו. שמאז שהוא פרץ אין אפשרות להסתובב בעזה או בשכם. אחרי שפרץ השלום גם כשמסתובבים בירושלים צריכים תפילה לא להפגע. והכל התחיל ממפגשים אלו'.

ועל זה נאמרדי"מ

"אשרי שיאחז אותך וינפץ עולליך על הסלע" זה אמנם קשה אבל צריך לעשות את זה

לא יודעים אם זה קשה עד שמנסים )אנונימי (פותח)
באמת אף פעם לא שמעתי על זה\די"מ
מאיפה הקביעה שהוא 'אינו יכול להזיק כשיגדל'?בן ציצית הכסת

אני די המום מעצם השאלה בכלל.

ובכלל, עצם השהייה ביחד עם ערבים היא בעייתית.בן ציצית הכסת

קו"ח אם זם בנים ובנות.

לא חסרים ילדים ערבים בני 5, אגב, שזורקים אבנים ושונאים יהודים כבר מקטנותם.

דוקא הערבים מחינוך מיוחדבתותי

הופכים הרבה פעמים למחבלים.

הם לא מוצלחים בחיים ולכן משכנעים אותם למות בטענות שקונות את ליבם.

חוץ מזה

מי אמר שהילדים שלו או הנכדים וכו' לא יהיו מחבלים או אפילו אבו-מאזן הבא?

חמודים חמודים עד ש..שמוליק פיין

בס"ד

אתה עולה לטרמפ מגלה שהנהג ערבי נו ניחא טרמפ של 5 דק' (מי שמכיר מהצומת שחארי מלחה לכיוון הגוש(שועפת) עד גילה..)אבל כשאתה מסתובב אחורה לראות מי עוד איתך בטרמפ אתה מגלה שיש מאחורה ילדים עם בעיות ערבים ואז הם כבר לא כ"כ חמודים..!

הבעיה של עם ישראל שהוא רחמןשי"מ

ואז כשעובדים עם ערבים אז הם נראים חמודים שלעולם לא יזכו תמימים כאלו טפשים בקיצור מה שתרצו עד שהם תוקעים סכין בגב ולא חסר סיפורים כאלו

בעיה? לא נראה לי..אביה7
צריך לרחם, לא להיות רחמן >סוג'וק

"שלושה חייהם אינם חיים: רתחנין רחמנים ואניני הדעת "

הממ אני לא בטוחה..אביה7

הגמ' במס' יבמות עט. מביאה שלשה סימנים בהם ניכרים עם ישראל ואלו הם: רחמנים, ביישנים, וגומלי חסדים,

כל שיש בו שלשה סימנים הללו ראוי להדבק באומה זו , אין בו שלשה סימנים הללו אין ראוי להדבק בה.

להזכיר לכם שדיברתי על ערבי בחינוך מיוחד בן 5?~nhykb~

זה נראה שיש פה אנשים שפספסו את הקטע

דווקא המפגש עם ילדי האויב הוא הכיהמבקש
משחית את הנפש, כיוון שעלולה להתפתח כלפיהם תחושת חיבה שאינה מבדילה בין הטובים לבין הרעים.
המרחם על אכזרייים סופו שיתאכזר על רחמנים.שי"מ

וגם על אנשי עיר הנידחת יש מצוה מהתורה לאיתכזר וכן על כל אויבינו

ברור, זו הנקודהסוג'וק

3 סימנים אלו הם נתונים ראשוניים ("גנטיים"..) 

אבל ממקורות אחרים (כמו זה שהבאתי על הרחמנים) אנו מבינים שהם לא הכי חיובים וצריך לנתב אותם לחיובי.

"לא הביישן למד" - אלא צריך להיות בושת פנים

וכן לגמול חסדים טובים בצורה הנכונה..

חשבתי על זה בשיא הרצינות ובאמת לא צריך להרוג ערביםיוני-י-ם

אלא להפוך אותם למוגבלים וחמודים.

עכשיו השאלה היא רק איך....

כל הכבוד לך שהצלחת לגרום לי לראות עוד צד לעיניין.

אין לנו עניין להרוג את כל הערביםדי"מ

יש לנו עניין להבריח אותם מפה הנה סיפור שמסביר את העניין:

"הייתי במחלקה של גנדי בפלמ"ח. באחד הקרבות באזור לטרון לקחנו 30 שבויים.
גנדי חילק אותם ל 3 קבוצות. את הקבוצה הראשונה חתכנו אחד אחד לחתיכות עם
סכינים. גנדי אמר שחייל יהודי צריך לדעת להשתמש בסכין. את הקבוצה השניה
פוצצנו אחד אחד בכל מיני חומרי חבלה. גנדי אמר שחייל יהודי צריך לדעת
להשתמש בחומר נפץ. את הקבוצה השלישית הפשטנו ושיחררנו, כדי שילכו לספר
לכולם כמה אנחנו אכזריים. למחרת כל הכפרים באזור היו ריקים. עד היום
מרמים אתכם שהכפרים הללו  (הוא ציין שמות של כפרים, לצערי אני לא זוכר)
נכבשו בקרבות גבורה. שטויות, הם היו ריקים, כולם ברחו."

ככה מעיפים אותם והורגים הרבה פחות אולי הורגים חפים מפשע אבל הורגים פחות

אורח החיים אומר שיש עניין!!!אנונימי (פותח)

כי יש מצוות הורשה גם בעמים שלא משבעת עממין (כמו בפלישתים של אז שהיו יוונים שהגיעו מכרתים ולא כנענים)

אור החיים זאת אומרתאנונימי (פותח)
‏*‏*האור החיים הקדושגלוק17
"ולא תחיה כל נשמה" מדייקים מ"כל"'ערבות הדדית'

ולא רק ז' עממין שישבו בארץ, אלא כול אומה שיושבת כאן.

אור החיים אומר שצריך לשתות גויים ודנו באריכותדי"מ

איך עושים זאת

ושאף אחד לא יחשוב שיעש לי בעיה עם להרוג ערביםדי"מ

מוות לערבים!!!

טרנספר לגויים. מוות לאויבים ולמי שלא רוצה ללכת.גלוק17

לק"י.

בדיוק מה שמצווה עלינו במצוות כיבוש הארץ.

שאלה רלוונטית בהחלט.

^^ מסכים ומחזק את דברייך(גלוק17)שמוליק פיין
אני עם גלוקאנונימי (פותח)
^^^^ טרנספר גם למי שהוא לא גר תושבקחו עמכם דבריםאחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך