חמודים, מצחיקים, עצובים, משוגעים ... מה שבא לכם ...
אני יתחיל,(שבט ניצנים)
החלטנו על שבת אירוח בישוב עם סניף אחר כלשהו, יש לי חמש חניכות, אבל רק ארבע יכלו לארח כי לסניף השני לא היה מספיק בנות, אז החניכות שלי עשו הגרלה ויצא שמישהי מסוימת לא תארח, נגיד נקרא לה שפרה, אחה"צ חניכה אחרת מתקשרת אלי, נקרא לה רבקה, ואומרת לי "תשמעי, עשינו הגרלה ויצא ששפרה לא תארח, אבל אם אני לא יארח אז אני לא אהיה כלכך עצובה כמו ששפרה עצובה מזה, ואם שפרה לא תארח אז היא לא תשתתף בכל השבת, ואני כן ישתתף בכל השבת, אז אני רוצה ששפרה תארח במקומי". נכון מותק ??
עוד אחד- ישלי חניך שאמא שלו מתה , בוא נגיד ככה, בנסיבות טרגיות מאוד... הוא עכשיו במשפחה אומנת,
אז הנושא שלנו בחודש ארגון השנה היה עליה לא"י , אז כתבנו על קיר אחד את השיר "הירח זורח מעל, על גבי שק האוכל הדל..." מי שלא מכיר , יש קטע בשיר שהולך ככה "ובלילה תקפו שודדים, בסכין גם בחרב חדה, במדבר דם אימי..."
קיצר, אני קולטת את החניך הזה בוהה על הקיר, אז אני שואלת אותו "**** מה קרה ?" אז הוא עונה כזה בעצבים,
"תגידי, את מי זה מענין בדיוק שאמא שלו מתה ?" אז אני כולי במבוכה כזה... "לא יודעת... ככה זה השיר.
אז הוא עונה לי "איזה שיר דפוק- שיר על אמא שמתה זה לא מענין אף אחד שאמא שלו מתה !"...אאוץ'..
יאללה זרמו ואל תיבשו ... 

P