האשה המוכה [או: המיזרוחניק הגלותי]:אנונימי (פותח)

אבישי בן חיים בחשיפה על טימטום נוסף של אורי אורבך:

 

 

4. והנה השבת בעיתון הימין הלא מתכופף בדרך כלל 'מקור ראשון' כתבה על גל"צ, שעוסקת בין היתר באפיון התל אביבי של התחנה, כרגיל, אבל נחתמת בהתבטאות של מאיר שטרית, סליחה של עמית סגל לחיריו מהימין "אז תפסיקו להתבכיין ולרחם על עצמכם, ובמקום זאת לכו להיבחן" (לגל"צ).

גם חנוך דאום היה פעם בקטע הזה של להגיד 'התקשורת לא שמאלנית, מה רוצים ממנה'. מי שקרא אותו השבת בידיעות מתפרע על יונית לוי ובכלל לאחרונה, מבין שעבר לו. אי אפשר לפספס ולא להתבאס מדבריו של ח"כ אורי אורבך, מהמודלים הגדולים והנדירים של השתלבות בני מיעוטים בתקשורת הישראלית מבלי לשלם במטבעות של זהות עצמית ובשטרות של ביטול התרבות והערכים מהבית. (דתיים מורידים כיפות, מזרחים מורידים חית ועין, מסורתיות מורידות בגדים, חרדים מורידים חולצות לבנות ועוברים לכחולות. אורבך אפילו את השפם לא הוריד). אז מה הקטע?

ובכן, אורבך מצא פגם מהותי במועמדותו ההיפותטית של אבשלום קור לתפקיד מפקד גל"צ. בגלל דיעותיו הפוליטיות הימניות ידועות. (אורבך נשאל את מי יעדיפו גיל עומר או אבשלום קור והשיב: "תראה, אני אומר לך שגיל עומר במשתמע הוא 'קדימה', אבל לא בשומע.... לעומת זאת אצל אבשלום קור אתה לא צריך לפרש את הדעות שלו במשתמע, אתה לומד עליהן בשומע. וזו בעיה.... מותר לך שיהיו לך הדעות השאלה היא איך, באיזה מינון ובאיזו עוצמה אתה משמיע אותן").

הדברים הללו דווקא מפי אורבך הם ההצלחה הגדולה של שליטת השמאל בתקשורת.

בתקשורת 'האובייקטיבי' זה השמאל. כל מה שחורג ממנו זה עמדה. כמעט כל פרשני ישראל הם בעלי עמדות שמאלה מהליכוד ומביעים אותן חופשי, בלי לעפעף בכלל. הם מקווים לפינוי יישובים, מייחלים לוויתורים, מצפים לפשרות, מדווחים על התקדמות בנסיגה וכו' ועדיין נחשבים אובייקטיביים. הם האובייקטיבי, כל מי שמעז לומר אחרת, למשל את דעת רוב העם, הופך לבעל דיעה בעייתית.

הרי אם אבשלום קור היה מפמפם את עמדות מפלגת העבודה הוא לא היה נחשב לבעל דעה, אפילו את הנודניק היו מורידים לו. המסר אמור להיות הפוך, עיתונאים בעלי עמדות שונות מהקו השולט בתקשורת לא יכולים ליהנות מלוקסוס השתיקה ומחוייבים להביע דיעה, גם על התקשורת עצמה . זה לא נושא שולי. אז לא כולם מסוגלים להסתכן מקצועית כמו קלמן ליבסקינד וכמו אראל סגל, אבל הקטע הזה של לקבל החלטה להתייצב לצד הממסד במקום להתגייס מולו מוזר כמעט כמו לקבל בגיל 18 החלטה שאתה מתייצב בגל"צ במקום להתגייס לגולני.

 

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=28104

 

---------

 

האם יש משהו שיכול להוזיז את המיזרוחניק הלז מנישוק רגלו של הפריץ התורן, או שלנצח ישתחוו ויכרעו לבעל??

אבשלום קור - תותח על!!! וימותו הקנאים..אלירז

באחד האירועים המשפחתיים שלנו..

התחילו לשיר פיוט ארוך שבשלב מסויים נמאס על כולם ולא נגמר..

אז אבשלום היסה את כולם עם הידיים

ואמר בקול:

"יש לשיר עוד בתים

אבל הצבא הרס אותם"..



שפיץ של בנאדם!!

חחחחח אלירז לקח לי שנה להבין.. חח שנווןןD:lior3
יש לך קשר משפחתי לאבשלום קור?!שמוליק פיין


חברים במשפחות..אלירז
לא נראה שיש תקומה לממלכתיות המטורפת8888
הממלכתיות היא הדבר הרע ביותר שקרה ב60 שנה האחרונותאנונימי (פותח)

הממלכתיות היא הדבר הרע ביותר שקרה ב60 שנה האחרונות

הממלכתיות גרמה לחורבן גוש קטיף והשומרוןלפרוש כנפייםאחרונה
עוד אחד נרצחצאצא

לא הגיע הזמן שיקרה משהו?

עד מתי ניהיה בהלוויות של חברים שלנו?

כל הזמן אומרים לנו לעבוד עם צה''ל לא לעשות בלגן...

זה מה שקורה שעובדים עם צה''ל. הנה דוגמא.

תשטחו את הכפר תעשו משהו.

חבורה של האבלים.

הנה זה מה שקורה שהולכים עם המערכת. מתים.

עם כל הצער, אין שום קשר למקרה הזהנקדימון

האופציה השניה היתה ללכת לסיור הזה בלי תיאום, או בלי ליווי צבאי בכלל. ואז מה היה קורה? לא נרצח אחד ו3 פצועים אלא חבורה שלמה טבוחה.

.......צאצא

אני בא לומר שמאוד קשה לתת אמון בצה''ל אחרי שרואים דבר כזה

צהל זה מילה מאוד גדולהנקדימון

כשאני מסתכל על מה שאלפי החיילים עושים במשימות השונות, גם אצלנו ביו"ש, קל עד בינוני לתת אמון. זה לא אומר אמון בכל מצב, וצריך גם שכל - אבל להסתכל רק על האירוע הזה זה לא שגוי.

הם באמת הלכו בלי תיאום ובלי ליוויפשוט אני..

מוקדם יותר ראיתי שכן היה תיאוםנקדימון

עכשיו אני רואה שבאמת שינו את הדיווח.

ועדיין, מיותר לציין שהביקורת על היעדר הירי של החיילים עד לאחר האסון היא מוצדקת בלי "אבל".

עושים הרבה. עושים בשקטמשה

אפשר לעשות יותר אבל הפוסט הזה הוא במידה רבה כפיות טובה.

צריך לגרש מכאן את כל הערבים. הם יושבי הארץ שמצווהנ א

לגרש אותם מהארץ הקדושה שלנו.

ארץ ישראל השלמה שייכת אך ורק לעם ישראל.

לפחות יש תקווה.. כי כתוב שלעתיד לבא נכבוש את ארץנ אאחרונה

ישראל השלמה

יאללה לחזק להתחזק צאט ארץ ישראל השלימה!יהודי אוהב הארץ

מחברים את אוהבי הארץ במקום אחד! 🤝
אם הלב שלכם פועם למען יישוב הארץ, מקומכם איתנו. הקמנו צאט מייל קהילתי שמרכז את כל מה שבוער ומעניין: עדכוני התיישבות, סיבובי שערים, אירועים ופעילויות.
היתרון הגדול? כולם שותפים! כל אחד ואחת יכולים לעדכן ולשתף בזמן אמת.
📜 רוצים לזכות להיות חלק? שלחו בקשת הצטרפות קצרה למייל: 6159375@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם!

יפה! ישר כחפתית שלגאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

 

 

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

 

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

 

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

 

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

 

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.


אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".


אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

אולי יעניין אותך