אין על עם ישראל. תותחים לגמרי!!
למישו יש תמונות? (נכבה לי הפלאפון איך שהגעתי לשם בפעם הראשונה)
אין על עם ישראל. תותחים לגמרי!!
למישו יש תמונות? (נכבה לי הפלאפון איך שהגעתי לשם בפעם הראשונה)
צריך לבקש סליחה מהחיילים, ולהסביר להם שכולם היו בסדר גמור,כי תכלס זה שמתבצרים/נכנסים ללא אישור לקבר יוסף זה תירוץ בשבילם להכנס לתוך השטח הערבי ולסדר את עניניהם הבטחוניים בחסות 'מרדף אחרי יהודים'
אז אנחנו צריכים לדאוג שיהיה להם מספיק תירוצים לכניסה שוב ושוב, ולתת להם לעשות את עבודתם בנחת ולהכנס שוב
בס"ד
לא יודע מאיתך אני לא עומד לבקש סליחה מחיילים שמרביצים לי עם אלות וגז פלפל..
באמת שאני מבינה את הצער והטראומה והסלידה שיש לך מהחיילים שלנו,(כן,גם אני חטפתי אלות בחיי)
אבל במקום להגיד דברים כאלה ולהסיט את עצמך ואחרים להתרחק מעמך ומהאחים שלך תמקד את השנאה והלחימה בעם העוין שנמצא ממש כאן בקרבנו!אני מבינה שהחיילים עושים מעשה לא בסדר,אבל זה גם לא בסדר לסרב פקודה,כי אחרת אנשים יסרבו לשרת בשטחים ואין מי שישמור לא עלייך ולא עליי.בקיצור..תוריד קצת מהכבוד שלך(תשמח שאתה יודע שעצם זה שחטפת אלה ופלפל זה היה במלחמה על קדוש האדמה של הארץ אני מניחה) אבל להגיד סליחה לחיילים שסיכנו את חייהם בשביל שתתפלל זה נורמטיבי לגמרי.
בס"ד
כשנכנסתי ברגל החיילים לא ממש שמרו עלי והסתדרתי מצוין אז תודה על כלום.
והבהרה לכולם, הייתה סיבה טובה למחיקתם! מי שיודע, יודע.
אל תדאגו!!!!!!!
לתקוע את עצמנו ועוד במכות נקלענו למצבים מביכים למדי עם כל המליאנים חרדים ודוסים שהיו שם - פדיחות!!!!!! הצטערנו על זה שאנחנו לא אבן מאבני קבר יוסף.....לא חשבנו שנגיע למצבים כאלה כשניסנו לחזור.
אל תעשו את זה-מניסיון
למה אין תמונות?? דווקא ממש מענין אותי לראות....
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7