ברשותך, אני ישאל אותך ספיצפית שאלות לפי כל חלק.
המשיח.
אני ממש לא מתכוון לגלוש לנושאים האלה הרבה, אבל אני אבהיר נק' אחת. עם המשיח לא הולכים לשכנע. כחילוני ישאל אותך, למה אתה הולך ובונה מאחזים (ישר כוח) אל תענה כי בעקבות זה יבוא המשיח ויפתור לנו את כל הבעיות. ע"פ אמונה לא מחליטים החלטות לאומיות, אצלי זה עקרון.
היה לי ויכוח אם צריך להרוג את כל הערבים שחיים בא"י (לא לגלוש בבקשה, רק דוגמה להמחיש) , אני אישית אמרתי שזה הסתמכות על הנס, ממש פיקוח נפש- החרמות, הסנקציות, והמתקפות שנקבל ממדינות רבות, כולל אירופה וארה"ב- לא יותירו סיכוי ליהודים. -- נכון ש"בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו והקב"ה מצילנו מידם, אבל לענ"ד, לנהוג בהפקרות ולהסתמך על הצלתו של הקב"ה...לא ענייני בעליל" (לענ"ד עמ"י בא"י השלמה הוא לא תנאי שאם יתקיים בטוח יבוא המשיח, תקן אותי אם אני טועה.)
לגבי הבעיה שלימין אין פתרון.
מבחינה דמוגרפית, הערבים מתרבים- וכולם יושבים בשקט.
אם נספח את כל יו"ש למדינה( מה שלא עשינו מאז 67, אם היינו עושים זאת, הם לא היו נקראים 'שטחים כבושים' ) נצרף אלינו עוד ים של ערבים. (לא רוצה לנקוב במספר, כי אני לא בטוח)
מה אתם חושבים לעשות איתם? מה הפתרון שאתם רואים בעיניים שלכם לבעייה ואיך אתם אתם יכולים לממש אותו בדרך ריאלית?
אני אישית חושב שהשמאל והימין הממלכתי, לאחר רצח הרב כהנא, פשוט הורידו את הטרנספר מהדיון הציבורי בטענה של 'פתרון לא הומניטרי', 'נאציזם לשמו'... אני כממלכתי אשאף להחזיר אותו לדיון הציבורי ולהוביל פתרון לבעיה דרכו. ( טרנספר לירדן, מדינה 'פלסטינית' מאז ומעולם, ועוד מעט יותר מתמיד)
איך אתה שואף לשנות את דעת העם? לפי הפרוטוקול: המדינה= העם, אם אתם יוצאים כנגד המדינה, ועוברים על החוק המוסכם על האזרחים, איך תוכלו לגשת אליהם בכלל כדי להשפיע עליהם?
לגבי החלק השני:
אני ישפר את התשובה שלי, דבר ראשון.
אצלי, כממלכתי, כל פתרון יעבור דרך המדינה. אם יש לך בעיות עם ההתנהלות של המדינה? פשוט תתקן אותה.
הטרנספר שהזכרתי לעיל- מהלך מדיני. המדינה יוצאת כנגד חוקי התורה- להכניס את חוקי התורה לחוקי המדינה, לקרב למדינת הלכה. ח"כים טובים, נציגי הציבור שפועלים בלי מורא- יכולים לשנות המון. כן גם לי בא מנהיג צדיק, אבל יותר מזה- מנהיג בלי פחד בעיניים.
בזמן שאתה רוצה לעצור את המדינה כשהיא מתנהגת לא יפה, אני אנסה להחזיר אותה לתלם.
אני ממלכתי מחונך
, אני מסכים איתך שאם ניסית לשנות, ולא הצלחת- תתנגד בכח.
למה ההפגנות לא מצליחות? א. לפעמים הפגנות צריכות להיות פיזיות, וזה ממש לא סותר את הדמוקרטיה.
ב. המנהיגים פשוט לא פועלים מספיק. ג. תקשורת .
שאלה אחרונה:
למה בתכל'ס, בסופו של עניין- אתה שואף להגיע: איך, מלבד ביאת המשיח, תוכל ליצור קונצנזוס של רוב עמ"י למחות ולשנות את המדיניות של המדינה ביו"ש? להצטרף ולתמוך ביעדים שלי המשותפים שלי ושלך: עמ"י בא"י השלמה. לדעתי, המאבק שלכם תורם המון לעמ"י, אך הוא שומר על הלהבה, לא יותר מזה. (ויש בזה המון המון חשיבות!)
תבנה מאחז, יפנו אותו- בהתאם לנהלים או לא, זה המצב.