כל פעם בריקודגלים שאני וחבר שלי התחלנו לשיר מוחמד מת או משו כזה הם אמרו לנו להפסיק - כי בטח השב"כ יבוא ויסגור תישיבה ויעצור את כל התלמידים
מטומטמים נמאסתם~!~!
כל פעם בריקודגלים שאני וחבר שלי התחלנו לשיר מוחמד מת או משו כזה הם אמרו לנו להפסיק - כי בטח השב"כ יבוא ויסגור תישיבה ויעצור את כל התלמידים
מטומטמים נמאסתם~!~!
בס"ד
איזה כמה חבר'ה מהישיבה שליי ניסו לשכנע אותי לא להישאר בשער שכם ושייח ג'ראח כי.."למה סתם להתגרות בהם.."
חבר שלי לא שר מוות לערבים או מוחמד מת
אלא: בשנה הבאה בירושלים, לשנה הבאה בירושלים חצויה ![]()
לטענתו שני שליש מירושלים מגיע לערבים ושליש אחד ליהודים (והוא מתכוון לזה ברצינות!!)
לא נורא, לומדים לחיות עם זה..
בתחילת שנה היה פינוי באחד המאחזים והרסו בית של בוגרת האולפנה.. קיצר, ניסיתי לאסוף תרומות ולא רציתי ללכת לבד אז ביקשתי מכל מיני חברות ואף אחת לא הסכימה כי הן לא מסכימות עם מאחזים.. אחת הסכימה עם הרעיון אבל היא ביישנית אז היא גם לא רצתה לבוא..
אז תגיד תודה שאלה הצרות שלך..
בס"ד
אם נעשה תחרות למי יש ת'ישיבה הכי ממלכתית(לפחות החבר'ה הכי ממלכתים) אני 100% מנצח..מי יותר ממלכתי מאנשים ממודיעין..?!
היא עצבנית ששודדים לערבים את הבית ולומדת איתי בכתה
אביה7שהשמאלנית הזאת דביקית אלי-שתהיה מיצידי דביקית של הממלכתיות (שאר הכתה) ותנאם להן על "המסכנות של הפלסטינים.
נמאס לי ממנה ואין לי איך לדחות אותה כבר.
יש אולי עצות????????????
בס"ד
אבל הוא לא עד כדי כך גרוע(הוא ממלכתי ממש אבל לא עד כדי שהוא חושב שאנחנו גונבים להם ת'בית..)
בלי קשר זה לא יפה..
חוץ מזה, לא יקרה כלום אם תהיה לך חברה עם דעות שונות!
אם נמאס לך לנסות לשכנע אותה אז תגידי לה שאת רוצה להיות חברה שלה, אבל שזה לא ילך אם היא תמשיך להציג את הדעות שלה ככה, ופשוט אל תדברו על זה, יש מספיק נושאי שיחה..
מותר לקבל את השונה 
אבל נראה כאילו זה הנושא היחיד שיש לה בראש
לק"י.
מי הכי סובל בתוך הממלכתים..
מה שאומר שפעם הבאה תדעו עם מי ללכת...
אריאל דוד וחבריו יכולים להצטרף לשמוליק וכל מי שמסכים איתם יצטרף....
וככה יהיה לכם נוח..
בהצלחה.
רק שתדעו שאצל בנות זה הרבה יותר קשה... גם ממלכתיות וגם פחדניות..
עדיף שיתפזרו בתוך הממלכתים ואז יפעלו בלי להתפס..
על אותו רגע? או על אחר כך?
אם נניח הקטע הוא להרוס משהו לערבים - אז זה לא משנה כ"כ העניין של הרגע ובעקבות כך זה לא כ"כ משנה אם את בקבוצה גדולה או קטנה..
אבל אם הקטע הוא להעלות מודעות בקרב היהודים- אז באמת צריך קבוצה גדולה על מנת להשפיע
אתמול נניח הרסו את השלט ל"מסגד אלאקצה" שליד שער שכם.. הקבוצה שהרסה את זה לא היתה גדולה, פחות מ-10 איש.. והם הצליחו יפה מאוד במטרה שלהם גם בלי להיות קבוצה גדולה
(פה המקום להיגד- יישר כח =) )
בקשר עין ואז גם לא עוצרים את כולם וגם זה אפקטיבי
בהתחלה כל החבר'ה אמרו ללכת ביחד בתור ישיבה אז הלכנו אני וחבר שלי ביחד, ואז שרנו שירים כמו מוחמד מת ודומיו ואז אמרו לנו "אם אתם רוצים לשיר דברים כאלה - תשירו לא איתנו כדי שלא יכלאו אותנו" אז הלכנו עם חבר'ה אחרים ועשינו בעיות(פירוט אפשר באישי...)
ואז הוא אומר לי מה זה אתה לוקח אותי למקום לא חוקי אתה רוצה שנסתבך מה אני צריך צרות.
יש ממלכתים יותר ויש ממלכתים פחות.....
צריך להכיר שיש מגוון ולא כולם באותה דעה...
מנסתם היו בנות שזאת היתה הפעם הראשונה והאחרונה שלהם שם..
אבל בתור אולפנה- כל הכבוד
אצלנו מישהי חשבה לבוא איתי למאחז בחופש אבל אחרי יום היא אומרת לי:"אסור להקים מאחזים כי זה נגד החוק"-והיא זותי שהיתה הכי בעד מאחזים בכתה שלי![]()
לא נחפש דבר אחר..
פחח שיר צולע~
אולי צריך לחיות עם מה שיש, אבל בהחלט צריך לחפש דברים אחרים...
ובקשר לממלכתיות-
יש יותר. יש פחות.
לי יש חברה בשכבה, ממלכתית ביותר, [שאני גם ככה לא מתה עליה,בלי שום קשר לדעות הפוליטיות שלה...], וברגע שאני מוציאה מהפה את צמד המילים: "יאללה בואו נרד למאחז", או "שייחנקו כל הערבים"=> מילים תמימות לכאורה, היא ישר פותחת ת'פה: "לא כל הערבים כאלה.. מאחז זה לא חוקי..."
יאללה למי אכפת מה את חושבת?
אני פשוט מוציאה לה לשון [כה.. כמו ילדה קטנה...] ועושה מה שבאלי...
ואני ממלכתית..
אז מה?
אני סובלת בשקט את כל הפאנטים
רחלקהכאילו שהממלכתים מתנהגים בצורה מתורבתת ומבוגרת, נגיש מי זורק סיגריה ברחוב, ממלכתי????
רמזור אדום זה לא משהו שקשור לחוק! כאילו, כן.. אסור לחצות באור אדום בגלל החוק..
אבל גם לא עוברים באור אזום כי זה מסוכן.. חשבת על הנקודה הזאת?
אולי לא עוברים באור אדום כי כתוב בתורה שאין קטע לסכן את עצמך סתם?!
אני לא עוברת באור אדום גם אם אני באיזה מקום נידח בלי שום פיקוח ממלכתי (משטרה וכו') כי זה מסוכן..
כביש מאוד סואן זה אומר שאני ממלכתית? מה הקשר? אני בסה"כ לא רוצה למות שם.......
אני אל חושבת שזה אידאולוגיה להפר את חוקי המדינה (כדי לצאת לא ממלכתים....).
מה שטוב לקיים מקיימים, מה שלא טוב- לא מקיימים......
הממלכתיים בדיוק כמוך-
רק שהם חושבים שטוב להקשיב לכל חוקי המדינה, שזה גם חוק, ואת חושבת שזה לא טוב להקשיב לכל חוקי המדינה.
[מקווה שהובנתי..]
ובקשר לרמזור אדום על כל סכנותיו וחוקיו-
נכון. לפי חוקי המדינה אסור לחצות באור אדום, ואני לא חוצה באור אדום כי זה מסוכן. ממש לא אכפת לי מה החוקים אומרים.
אם אין מכוניות, ואתם ילדים מספיק גדולים כדי לראות מכונית שנוסעת מהר לפני שהיא מגיעה אליכם- יאללה תעברו...
נגיד ליד הת.מ בירושלים- יש שם מסלול לאוטובוסים, ויש שם רמזור אדום מזה ארוך והירוק קצר ת'חיים, ואוטובוסים עוברים שם פעם באלפיים שנה. אז למה לא לעבור, אה?! כי זה מסוכן? זה לא מסוכן! כי זה נוגד את חוקי המדינה? למי אכפת מהם?? כי יקנסו אותי על זה? בודקים טוב איפה המשטרה בסביבה... תאמינו לי, אפשר לחצות הרבה כבישים בלי שהמשטרה תראה אותך..
זה לא אדיאולוגיה להפר את החוקים כדי לצאת לא ממלכתיים.
אני מפרה ת'חוקים שנגד התורה.
להקים גבעה זה לא נגד התורה. לפנות יישובים זה נגד התורה. לעבור באור אדום זה נגד התורה. כשזה לא מסוכן זה לא נגד התורה.
למה צריך לרדת לרמה הזאת??
בס"ד! הרב כהנא צדק!
גם לעצבןן ת'ערבים זה טובב!!!! חחחח ת'אמת היה אחלה ריקודגליםםםם!!!! ... אחד הטובייםםםםםםםםםםםם
שמחה שנהנת..
הם דורשים מאישור הורים כדי ללכת לתג מחיר או לפינוים
חוצפה <צ>
לתג מחיר..
מילא האולפנא, עוד אפשר לשרוד בלי לימודים איכשהו.. אבל מהבית...?
><
מוזמנת לפנות ל"אמא אדמה" או ל"גלוק 17".
בהמשך בע"ה יהיה צריך אותך גם לבנייה.
.
ברגע שיתנו לי לזוז מהישוב ולא רק כדי להגיע לירושלים~
ואז אני אוכל לבוא.............
עד עכשיו לא ממש חוויתי דברים כמו שאתם סיפרתם,
אבל היום הייתי במפגש של דתיים-חילונים, ואז בחזור שמעתי את הבנים (הדתיים) אומרים שהם שמאלנים, שהם חושבים שצריך שתי מדינות לשני עמים (כי הרי אין פיתרון אחר..) ושהרב כהנא היה נאצי!!
הייתי בשוק שאנשים דתיים שמאמינים בתנ"ך מסוגלים לדבר ככה!!
בס"ד
אין להם מושג מי היה הרב כהנא זצוק"ל הי"ד הם לא קראו ספר אחד לא קראו מאמר שלו או דבר כלשהו שאמר רק חושבים שהוא אמר מוות לערבים..ובכללי התחלשתי מהמפגשים האלה כי הם אף פעם לא עושים משהו בתכל'ס..
הם לא דתיםבלבוש הם דתים כל הרבנים רצו להחרים אותם
אלא אם כן הם נחמדים.. ואז כיף לראות חבר'ה מפרגנים אחד לשני..
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7