אנחנו זוג צעיר מחפשים איפה לגור באיזו גבעה..
שמענו שיש קרוואנים ואיזה אוהל בתפוח מערב-אלנקם
מצד שני מדברים על הרבה מחלוקות ובלאגנים שמה, שלא תדעו..
ביקרנו שמה ונראה די טוב ואויר ואדמה והכל אבל התושבים באמת לא מדברים אחד עם השני כמעט
מה אתם אומרים?
בס"ד
יש את רמת מגרון שעכשיו לאחרונה נכנס לשם זוג ראשון(מתוך רבים בע"ה..) ויש את E1 שמחפשים לשם אנשים(ליד מעלה אדומים..)
[בן צרויה]
אבל גם אליו פרצו לאחרונה כמה שכנים נחמדים
על בסיס יום יומי.
לברר אצל מישהו שגר באיתמר
יש שם בעיה אם מישהוא אחד,אבל כל השאר ממש סבבה מקום מצויין!!!!ואין שם שום חשש לפינוי!!!כבר שנים המקום קיים...ד''א איזה קראוון פנוי יש שם יש קראוון אחד שעוד מעט יגורו בו לא ידוע לי על מקום פנוי בכל מיקרה אם אתם צריכים עוד פרטים על הגיבע דברו איתי בשימחה
בהצלחה!!
קרוב משפחה לי גר שם והמצב ממש לא נשמע "סבבה".
התרשמתי שכל משפחה מתכנסת בתוך עצמה ויורה חיצים לעבר האחרים..ומשתפת את הילדים בכל זה ובסיפור שארע לפני כשנה. עם אותו קרוב משפחה השכנים ניתקו את כל הקשרים רק בגלל שהוא לא מוכן להכנס למחלוקת.
ועל ה"זוג" שגרים באוהל שלא שלהם אני בכלל לא רוצה לדבר, כי הם לא יכולים להגיב כאן.
גם אנחנו חשבנו לגור שם עד שביקרנו וראינו מה מתחולל שם בגבעה המוזרה
|עוצר את עצמי בכח|
שונא להיות כזה מגעיל אבל אני מכיר כמה משפחות טובות משם שנפלו לאש המחלוקת (כפשוטו) והנושא הזה באמת כואב לי.
עדי עד, עלי עין, אחיה, גל יוסף, קידר, חוות ישוב הדעת...
מקום מהמם, אנשים נחמדיםP:
אני בעז"ה יגור שם עם אשתי!
גבעה לי עדי עד,ממש כמה דקות משם,יש שם כמה זוגות,ומשפחה,חממות,כלבים..
אם תרצו פרטים..
אני נימצא שם כימעט כל יום וכל שבת וזה לא נכון זה רק מישפחה אחת!ומה הבעיה אם מי שגר באוהל?גם הוא מוסכסך אם אותה מישפחה. אני לא יודע מה קרוב שלך סיפר לך אבל זה שטויות!!
ידוע לכם, גם אם אתה טוען שאתה גר שם בקרבת מקום.
בהצלחה לכל תושבי הגבעות...
אבל הרבה יותר הגיוני שמי שגר במקום הרבה יותר יודע מה קורה שם מאשר מי ששומע משהו ממישהו.
תקראו בבקשה היטב את ה"שאלה".
אתם מאמינים שבמקום שמיושב על ידי צעירים אוהבי הארץ יש "הרבה מחלוקות ובלאגנים שמה, שלא תדעו.. כמעט לא מדבריםם אחד עם השני ".
אני יודע שזה לא אמת. אנשים אינם מלאכים אבל כל מי שהיה שם ובהמון מקומות דומים יודע שיחסי החברות שם נהדרים.
אתם מאמינים שזוג שבאמת אוהב את הארץ ואת מיישבי הארץ יפיץ השמצות מכוערות שכאלה ?
ברור לחלוטין שמי שכתב את זה הוא טוקבקיסט שכיר של הקרן החדשה , שתפקידו לחדור לפורומים ימניים וללכלך , וליצור תדמית איומה לימין .
כבר היתה "שאלה" של "ימני" ששואל אם הוא חייב לצעוק: "מוחמד מת , מוות לערבים" כמו שהימניים צועקים בלי הפסק.
והיו עוד שאלות כאלה. הכל במסגרת העבודה המלוכלכת שעושים בתשלום כדי ללכלך את הימין .
בבקשה שימו לב.
ואם להפתח- אז להנעל במהירות.
אבל אני לא רואה חובה קדושה להמנע מביקורת במקומות שאכן צריכים טיפול, רק מפני החשש העלוב מ"להוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה".
מכל מקום, את התגובות שלי אפשר למחוק.
חינוך שמיימי יכול לגרום נזקים גדולים .
על זה בדיוק מדבר הסיפור "כיפה אדומה". כיפה אדומה היה סיפור משל שהיה מקובל בגרמניה לספר לילדות קטנות שהגיעו לגיל התבגרות ( ומכאן השם "כיפה א ד ו מ ה") .
הסבירו להן שאסור לנערה להאמין שכל אחד הוא תמים ופועל ביושר. יש גם זאבים . ולזאבים קל מאוד חלהטעות ילדות תמימות.
ככה בדיוק אנחנו .מילאו לנו את הראש בכל מיני מילים על זה שאין בכלל יהודי רע , ושכל יהודי הוא טוב בבסיסו , ושצריך לאהוב כל יהודי גם את אלה שכלפי חוץ נדמה שהם רשעים כמו אלה שעוזרים לערבים ששחטו את הילדים של משפחת פוגל באיתמר ושמוסרים לכל העולם פרטים על כל בניה יהודית כדי שהגויים יחסלו את הקיום שלנו כאן.
אז אפילו שאנחנו יודעים שיש כל מיני תופעות שליליות , צמיד נגיד על מי שממש לפנינו : זה לא הוא .
כן יש גנבים בעולם , אבל בשום אופן אסור להגיד שהאיש הזה מנחם מהבית ממול הוא הגנב .
יש חוטפים בעולם , אבל אסור להגיד שזה שעצר לי לטרמפ ושאל אותי לאן אני צריכה , ושהוא נוסע בדיוק לשם , אסור להגיד שהוא רוצה לעשות לי מעשים לא הכי צנועים. זה סתם פרנויה ושינאת ישראל לחשוב כך.
אז העובדה היא שהעיתונאי יותם פלדמן שהוא חלק מארגוני "זכויות האדם" שפועלים למען הערבים ונגדנו אמר שהמימון האירופי לארגוני השמאל הקיצוני
תגרום לפיטורי אלפי אנשים . תקראו על זה כאן:
http://kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=122206
ויצחק לאור כתב שכמה מארגוני השמאל שמובילים את קמפיין זכויות האדם נשענים על יותר פעילים בתשלום מאשר מתנדבים.
ומה עושים כל אלה תמורת תשלום ?
ארגון זו ארצנו גילו שהמונים מקבלים מהקרן משכורת בכדי להיכנס לטוקבקים בעיקר הטוקבקים של הימין , וללכלך על הימין בכל מיני כתיבות שנראות כאילו ימני כותב אותן .
באתר של ב-7 היתה כבר אזהרה משמאלנים שמתחזים ילימניים כדי ללכלך
תקראו את הכתבה : http://www.inn.co.il/News/News.aspx/220869
ואת התגובה 81
.יזהרו מהשמאל השותל כאן תגובות המציגות אותנו כצמאי דם
היזהרו מהטקטיקה החדשה מבית מדרשם של ארגוני השמאל הקיצוני: הללו נכנסים לאתרים אינטרנטים ואחרים של הימין ושותלים הודעות, סיסמאות, אמירות וסלוגנים במסווה של אנשי ימין להשחרת פנינו.
אז אתם רואים כאן בפורום את העבודה של השכירים השמאלנים האלה,
ובמקום להבין שאתם רואים שכיר שמאלני בעבודתו. אתם מנסים להגיד שרק אחרים עושים את זה אבל לא זה שאותץו אנחנו קוראים ושהוא טח לגמרי תמים. פראנויה , כביסהה מלוכלכת . די צריך לראות שהשמאלנים מסובבים אותנו על האצבע הקטנה , ולהפסיק להיות תמימים.
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7