כימני...יער"ב שיחי

שאלה:

האם אני כימני צריך לייחל ליום  שבו כל הערבים[ללא יוצא מן הכלל] ימותו ולצעוק "מוות לערבים ומוחמד מת" בכל הזדמנות? כי לא נראה לי שכל ערבי שנולד-נולד עם רובה וחגורת נפץ [או שאני טועה..]

האם אני צריך לשנוא את השמאלנים בגלל שהם לא חושבים כמוני?כי נראה לי שבסופו של דבר גם רוצים את הטוב של העם היהודי אבל הדרך שלהם שונה ושגויה [או שוב אני בכלל טועה]

נ.ב. אני שואל בכל הכנות..אז להתחשב ולא לזרוק סיסמאות או סתם להיכנס בי ולפגוע...  

הדברים מסובכים ועמוקים ביותר. כלומר, זאת לא תורה עאנונימי (פותח)

על רגל אחת...
הכלל הוא לכ-ל הגויים, בדגש מיוחד ואחר על עמלק. אבל בנוגע לערבים-היות והם בתקופתנו, אף להם יש דין אחר משאר גויים...
א. מומלץ מאד לקרוא\ללמוד את הספר 'תורת המלך', והרמב"ם בהלכות מלכים-שעונים בדיוק על הענינים הללו. (גם הרב כהנא הי"ד, בספרו 'אור הרעיון כותב על כך.-מומלץ מאד!).
(בקיצור נמרץ: יש 7 מצוות בני נח, שכל גוי חייב בהם, ובין יתר 7 המצוות-איסור לא תרצח. הרמב"ם כותב שמה שאסור לגוי-ודאי אסור לישראל. ואכן בעשרת הדברות גם כן כתוב האיסור על הרציחה. וגם אצל נח, (ספר בראשית, פרשת נח-ט', ו'), נאמר אחר המבול האיסור החמור של שפיכות דמים של כל אדם-כי נברא בצלם אלוקים...
כ"כ הרבה איסורים מפורשים על שפיכות דמים...

אבל, מה אם הגוי לא מקיים את 7 מצוות בני נח? מה עם ה"הבא להורגך-השכם להורגו"? ומה עושים במצב מלחמה? האם יש הבדל 'בין דם לדם'? מה המוסריות של עמ"י במצב מלחמה? האם אנחנו בתקופה של מלחמה תמידית ולכן חלים עליה דיני מלחמה?
מה ההבדל בין נפש יהודי לנפש של גוי??? וכו' וכו'...).

בקיצור, זה מורכב מהמון סעיפים ודינים ומומלץ ללמוד זאת ה-י-ט-ב בעיון!

ב. ההפך הוא הנכון, השמאלנים (במודע או שלא במודע), מבקשים להרע כמה שיותר לעמם-עמ"י ולמולדתם. ודאי שאסור לשנוא אותם, הם אחינו, גם אם הם טועים. (על אף שהרב קוק זצ"ל כתב שכן מותר לשנוא את הרשע...המאמר הובא בשרשור אחר פה בפורום).

בכל אופן, לדעתי האישית, צריך לרחם על השמאלנים שהולכים כעוורים בדרך כה מעוותת ולהתפלל לאלוקים שיפקח את עיניהם!!

אם אתה מאמינה ב7 מצוות בני נוח אסתר אז קודםפעמיים חי

לכי לפוצץ את כל הכנסיון שזה ע"ז גמורה ולהרוג את כל הנוצרים והכמרים שפה בארץ ורק אז את הערבושים

בגלל שהם מאמינים באל אחד.

הממממ כןילד רחוב
אולי לא שימוצו פשוט שיעופו מין הארץ
אני לא יודע אם לפי התורה האידיאל הוא שהם ימותו.יויו2

הם צריכים או לקבל עליהם 7 מצוות בני נח או לא להיות בארץ.

אסתר ראקוב - איפכא מסתברא! לא לעוות את דברי הרב!אנונימי (פותח)

הרב כותב שכיוון שאסור לשנוא את מי שלא הוכחת אותו כראוי, וכיוון שכיום אנשים לא בקיאים בדקויות מצוות תוכחה, וממילא שום אדם לא יכול להעיד על עצמו שהוכיח כראוי, אין לשנוא אף אחד. את זה כותב גם החזו"א.

יויו2 - קבלת שבע מצוות בני נח בנדר בבית-דין היא חלק מהפיכתם לדין גר-תושב, שלאחר ההפיכה הזו מותר להם לישב בארץ.

כמו שכתבתי כתגובה לאסתר, הי"ו - אסור לשנוא שמאלנים. יש שמאלנים שחפצים בטובת המדינה, אך הם בעלי דרך אחרת מאנשים אחרים, ויש שמאלנים שרוצים שהמדינה תקרוס. ממילא יש להבדיל ביניהם בצורה ניכרת.

בקשר לערבים - יש ערבים שרוצים להרוג אותנו, ויש ערבים שרוצים לנשל אותנו מארצנו. לשני הסוגים הללו אין למכור/להשכיר בתים, למשל.

קושיאיזהר

את האמירה שאין אנו יודעים להוכיח אמר ר' עקיבא. אנו רואים שבזמן האמוראים, כמה דורות אחריו, קיימו מצוות שנאת רשעים הלכו למעשה.

כי הא דטוביה חטא ואתא זיגוד לחודיה ואסהיד ביה קמיה דרב פפא נגדיה לזיגוד א''ל טוביה חטא וזיגוד מינגד אמר ליה אין דכתיב {דברים יט-טו} לא יקום עד אחד באיש ואת לחודך אסהדת ביה שם רע בעלמא קא מפקת ביה אמר רבי שמואל בר רב יצחק אמר רב מותר לשנאתו שנאמר {שמות כג-ה} כי תראה חמור שנאך רובץ תחת משאו מאי שונא אילימא שונא נכרי והא תניא שונא שאמרו שונא ישראל ולא שונא נכרי אלא פשיטא שונא ישראל ומי שריא למסניה והכתיב {ויקרא יט-יז} לא תשנא את אחיך בלבבך אלא דאיכא סהדי דעביד איסורא כולי עלמא נמי מיסני סני ליה מאי שנא האי אלא לאו כי האי גוונא דחזיא ביה איהו דבר ערוה רב נחמן בר יצחק אמר מצוה לשנאתו שנאמר {משלי ח-יג} יראת ה' (שונאי) רע אמר רב אחא בריה דרבא לרב אשי מהו למימרא ליה לרביה למשנייה אמר ליה אי ידע דמהימן לרביה כבי תרי לימא ליה ואי לא לא לימא ליה

(פסחים קיג

תיקון טעותיזהר

רבי אלעזר בן עזריה אמר זאת, ולא ר' עקיבא.

לא, הרב אומר שזה ר' עקיבא.אנונימי (פותח)

הרב כותב באגרות הראיה: "...ע"פ עדות ר' עקיבא, מי שיודע להוכיח, ע"כ נפל פותא בבירא (=נפלה התרופה לבור)." (כרך א', אגרת ש"ה) אז זה ר' עקיבא. 

בקשר לקושייתך - אני ממש לא יודע. אני אשאל אותה באמת. קושיא טובה, תודה רבה.

מלך הכוזרים-היום מוכח לגמרי שהערבים כ-ו-ל-ם רק רוצאנונימי (פותח)

רוצים לחסל את העם היהודי. 

אביא בהמשך הוכחות לכך...פשוט אין לי כרגע זמן...

----------אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
מלך הכוזרים- היובל לא נוהג ככה שאי אפשר לקבל גרי תושב... וחוצמיזה שהערבים פתחו איתנו במלחמה לכן יש עליהם דין מוותתת!!!!!!!

ובנוגע למצות תוכחה- חייב להוכיח!! מי שלא מוכיח יהודים- הוא שונא יהודים!!!!!!!

ברור שהם לא יכולים להיות גרי תושב...אנונימי (פותח)

בסה"כ הבאתי את העיקרון...

ברור שחובה להוכיח. אבל אתה לא יכול להיות ערב לכך שקיימת את מצוות תוכחה באופן מלא. כמובן שרק אם אתה יודע להתבטא בעדינות ולא בתוקפנות. אם לא, הגאון פוטר אותך ממצוות תוכחה. אתה אנוס (חלילה עליך).

^^^^^^^^^בתותי
לא התווכחנו על זה מספיק בחדר?מרדכי

כן. צריך להגיע למצב שבוא אין ערבים בשטחה של ארץ ישראל (לא אכפת לי שיעופו מכאן מעצמם, ואפילו עדיף שכך). ארץ ישראל היא מקומה של העם היהודי, וצריך לדאוג שלא יהיה מי שיפריע לזה לקרות.

מישהו פה יכול לדמיין לעצמומאחורי הקו

את גיורם של ה"פלשתינים" כדוגמת גיור הכוזרים, או לפחות השומרונים (מפחד)? מישהו יכול לתאר לעצמו שעם שמתעקש שצריך להרוג אותנו וע"י כך יתקדשו חייהם- יתחילו לקיים פתאום מצוות בני נח? היהפוך כושי עורו? ע"פ התורה הם אויבינו המוצהרים ואם יש לכם תהיות בעניין תפתחו ספר מלכים ותבדקו מה הקריטריונים של אויב.

אני באמת מלא מבינה מה כל כך קשה לקלוט: ערבים=אויבים לא משנה מה הסיפור שלהם!

בס"דאוסקר

לא צריך לשנוא אף אחד בעולם, לא יהודי ולא ערבי, כולם נבראו בצלם אלוקים, צריך לשנוא רק את הרוע שבעולם, ולהתפלל שהוא יעבור מן העולם, ושכל הברואים יחזרו בתשובה ויכירו את מלכות ה', כמו שאנחנו אומרים בעלינו לשבח "להעביר גילולים מן הארץ והאלילים כרות יכרתון, לתקן עולם במלכות שדי", ובתפילת ראש השנה אומרים "והרשעה כולה בעשן תכלה", וגם בגמרא כתוב שצריך לומר "יתמו חטאים מן הארץ" ולא "חוטאים", היינו שהחטא יתם ויתכלה מן העולם, ויהיה רק טוב בעולם

רק טוב

לאוסקר: זו אולי דעת הבודהיזם, לא דעת היהדות.בן ציצית הכסת

היהדות מלאה בציווים לשנוא את הרשעים, יהודים או גויים.

מי שזה מפריע לו, זו בעייתו אך נא לא לסלף את דעת התורה בנידון.

יהודי נברא בצלם אלוקים,מבקשים שיתמו החוטאים הכבדיםאנונימי (פותח)
אוסקר , נראה לי שאתה ממהר קצת ולא בדקת מספיק.
בשמאל שאוהבים ערבים שנגדנו ושונאים יהודים שבעד הארץ  אומרים בלי הפסק שכל מחבל נברא בצלם אלוקים וצריך לעזור לו , או לפחות להבין אותו .

אבל  כשרבי עקיבא אמר חביב אדם שנברא בצלם נראה ברור שהוא התכוון ליהודים בלבד. תראו שם במשנה אתת ההמשך : חביבין ישראל ...חביבין ישראל.
 זאת אומרת שבהחלט יש הבחנה בין יהודים לגויים.

לא כתוב בגמרא ש "יתמו חטאים מן הארץ" זה החטא ולא האנשים החוטאים.

חטאים מנוקד עם דגש ב אות ט' , כלומר מדובר באיש החוטא ולא בחטא עצמו. ככהמפרש רש"י בתהלים. ובררתי שככה גם היה הפרוש שלו בגמרא אבל בתקופה מאוחרת איזה מדפיס שינה אותו.

בקיצור זה ממש לא נורא לא לחפש מלמטה לאדמה דברים משונים כמו שצריך לאהוב את האויב שלנו.
למה שלא נשתדל יותר לאהוב כל יהודי טוב , שעושה דברים טובים , כמו אלה שמיישבים את הארץ ?

מחלוקתיזהר

לפי ר' מאיר "אדם" זה גם גוים, אבל דעתו לא נתקבלה להלכה.

ה"חטאים" בפסוק "יתמו חטאים מן הארץ" זה האנשים החוטאים. זה הפשט. לא צריך את רש"י בשביל זה. דברי אשת ר' מאיר הם דרשה, שלא כפשוטו של מקרא. איננו מבטלים אותם במחי יד, אך הם אינם מבטלים את פשט הכתוב.

בכל מקרה, צריך לזכור שדברי אשת ר' מאיר מוסבים בגמרא על סתם חוטאים, ולא על מינים ואפיקורסים, אויבי עם ישראל.

תודה לתרומה , אבל קצת תיקון.ר' מאיר לא חולק בנושאאנונימי (פותח)

ברור מאליו שלמלה "אדם" יש בהמון מקומות משמעות של כל אדם .  אם נאנר שאין אדם מת וחצי תאותו בידו הכוונה גם לגוי. אבל אם נאמר ,שלוש ברכות חייב אדם לברך בכל יום ... שלא עשאני גוי" הכונה רק ליהודי .

אבל בדברי רבי עקיבא "חביב אדם" ר' מאיר בכלל לא מביע דעה.

ור' עקיבא כתב : " חביב אדם...,חביבין ישראל...,חביבין ישראל" .

ומסתבר שה"אדם" כאן הוא אדם הראשון שהוא  היה צריך לקבל את התורה , ונחשב כאביהם של ישראל.

יש כאלה שניסו להגיד שיש גם גויים צדיקים ויוצאים מהכלל שגם הם חביבין , אבל זה יוצאים מהכלל . בעוד שגם לפיהם עם ישראל וכל יהודי שאינו רשע הוא חביב , ואצל הגויים רק חריגים מיוחדים.

אשת רבי מאיר בכלל לא דיברה שייתמו העבירות . אלא שייתמו החטאים ( דגש ב ט' ) שהם הרשעים הגמורים , ואילו סתם פרחחים ( "רשעים") כמו אלה שהציקו לבעלה , צריך להתפלל שיחזרו בתשובה . ככה זה ברש"י דפוס ראשון. גם חכמים באותו מקום אומרים שמובר בבני אדם . " לא אמר דוד שירה עד שראה במפלתם של רשעים...יתמו חטאים מן הארץ ורשעים עוד אינם .... הללויה " וזה ה"הללויה" הראשון בתהילים.

_ ובזמן דוד לא נגמרו העבירות . והעולם לא ישתנה . ו"עברה תישאר תמיד עבירה" תמיד יהיה אסור לגנוב.

צר לי, אבל...אוסקר

אתה ממש טועה. אין לי מה להוסיף- אבל זו בדיוק דעת היהדות.

ועוד יהודים, ח"ו. לא שונאים אותם, שונאים את הרע, החטא שהם עושים.

בהצלחה.

אתה מיייצג דעות אנטי יהודיות ואנטי מוסריות.בן ציצית הכסת

אין אף פרשן או רב שסובר שיהדות דוגלת בשיטה עקומה, מעוותת וחולה שכזו.

יש ביהדות כללים מפורטים לגבי שנאת הרשעים, ודבר זה הוא מיסודות הדת.

לקריאה נוספת בנושא שנאת הרשעים, מאמר של הרב משה צוריאל שליט"א בנושא:

http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?id=6746

בן ציצית הכסת - ב'דינים' האלו אתה מייצג איסלאם!אלירז

בנחת ועדינות - ווקשה.

אם זאת באמת שאלה כנה... אז לא שואלים אותה בפורום!אנונימי (פותח)

לך תשאל אנשים אמיתיים. בשיחה אמיתית... עדיף אדם רציני כנה ונטול אינטרסים!!!

איך אתה יודע מה רוצים שמאלנים?אנונימי (פותח)

האם קראת את ספרי הבסיס של הוגי הדעות בשמאל, או לפחות את הסיכומים הרעיוניים שנובעים מהם? 

החזון האוטופי לו שואפים שמאלנים שונה (והפוך) מהחזון בו אני דבק. ומכיון שהערכים מתנגשים ולא ניתנים לגישור - כן, אני שונא שמאלנים בגלל שהם לא חושבים כמוני.

אני גם שונא נאצים בגלל שהם לא חושבים כמוני, ושונא עובדי אלילים בגלל שהם לא חושבים כמוני.

אין שום דבר רע בלשנוא אנשים שלא חושבים כמוך, כי מחשבה מביאה לידי מעשה.

יחי ההבדל "הקטן.."שרון כהן

אני חושבת שרוב אנשי השמואל פשוט לא מודעים לעובדות בשטח!!!! לא יודעים בכלל מה הולך בישובים ופשוט מנותקים...(בגלל שהתקשורת מפוצצת להם את השכל בשטויות ובעובדות לא נכונות ואפי' שקריות!!!!)

ועכשיו נבדיל את רובם מקומץ קטן ושנוא שנקרא "שלום עכשיו!" שהם אנשים שאין לי מושג מאיפה ההגיון שלהם עובד מה שבטוח זה לא מהשכל!!! 

הזלזול המשווע הזה בשמאל לא יוביל לשום דבר טובאנונימי (פותח)

אתם מרגישים צורך להגדיר את כולם כאהבלים מזילי ריר שמאחורי דעותיהם לא עומדת אידיאולוגיה יצוקה, וחבל.

אי אפשר לנצח אויב שלא מבינים אותו, וקל וחומר שאי אפשר לנצח אויב שמזלזלים בו.

"אין שום דבר רע בלשנוא את מי שלא חושב כמוני" ???האלי גאלי

המוםאז זה אומר שאם אתה חושב שכחול הוא הצבע היפה בעולם ואני חושבת שאדום הוא הצבע הכי יפה בעולם - אז אין שום דבר רע בלשנוא אותי וזה לגיטימי ומובן???
עזוב - זה דוגמא של שטות , נניח 2 רבנים לא חושבים אותו הדבר (וזה קורה המון ..)אז זה בסדר שהם ישנאו אחד את השני כי הם לא חושבים אותו הדבר???

לא ממש נראלי .. 

בכללי לשנוא זו מידה רעה מאד ! ויש איסור לשנוא כל אדם מישראל (לא תשנא את אחיך בלבבך ..)אלא אם כן הוא מוכר ברבים והוכרז (ע''י בי''ד - רבנים  ולא ע''י קטנים כמונו ..)כאפיקורס .

(וגם על זה יש דיון עד כמה מותר לשנוא ..)

עצוב שזה נראה לך דבר הגיוני ונורמלי לשנוא מישהוא מהעם שלך .עצוב

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^!!!!אביה7
יש לך בעיה בהבנת הנקרא (או שלי יש בעיה בהסברה)אנונימי (פותח)

תרשים הזרימה הלוגי באשכול הזה הולך כך:

טענה| אין שום מצב בו מותר לשנוא אדם בשל דעותיו

טענה נגדית| יש מצבים בהם כן מותר לשנוא את האדם בשל דעותיו

הטענה הנגדית באה לאפוקי הטענה המקורית, לא לטעון שתמיד חובה \ו\או\ מותר לשנוא אנשים בשל דעותיהם.

לקחת משפט אחד שנמצא בסופה של הודעה מנומקת היטב ולהתייחס רק אליו ולא למה שנכתב לפניו,

זו הוצאת דבר מהקשרו. אז קבלו תיקון: יש מצבים בהם אין בעיה לשנוא אדם בשל דעותיו. 

ולשנוא זו לא מידה רעה כלל ועיקר, שנאה זו מידה מצויינת בעיתה ובזמנה.

אין דבר כזה מידה רעה מלבד מידת הגאווה.

כל המידות צריכות להיות ממוצעות לפי הדרך שהנחיל לנו הרמב"ם, ועיין באורחות צדיקים שמסביר את הטוב והרע בכל מידה ומידה.

וגם לגאוה יש מקום קטן-קטנטן וראוי אי-שם..אלירז
התשובה היא לא, לא ושוב לא.הרהור
מפריע לי שהשאלה היא הפצת מידע שלא נבדק בכללאנונימי (פותח)

טוב מאוד להציג שאלות שיגרמו למחשבה .

אבל מה , כאן ממש קשה לי לחשוב על תוכן השאלה , כי השאלה בעצמה מוסרת בעקיפין מידע  שאסור לסמוך עליו.

השאלה אם ימני צריך לצעוק בכל הזדמנות "מוות לערבים ומוחמד מת", אומרת די ברור שימני אופייני צועק כל היום "מוות לערבים ומוחמד מת" .

נדמה לי שזו בכלל לא המציאות.  אני מכיר המון ימניים ואין ביניהם אף אחד שצועק בכל הזדמנות: "מוות לערבים ומוחמד מת". זה פשוט לא המציאות שבה אנחנו חיים, אז למה ליצור רושם שזה כך ? . זה ידוע שהמחלקה היהודית בשב"כ ארגנה פרובוקטורים כמו אבישי רביב שיצעקו באספות של הימין צעקות כאלה , והמטרה שלהם היא ליצור תדמית שלילית לימניים.

( לא דיברתי על אם צריך לרצות שערבים שתומכים בהשמדת היהודים ,ימותו בלי שיצליחו לרצוח אף יהודי , או שצריך דוקא לאהוב ולעודד את הערבים שרוצחים יהודים כמו שעושה  רעיה ירון דוברת "מחסום ווטש"  (קואליציית נשים לשלום, , , , ), שמחבקת את אימו של אחד מרוצחי משפ' פוגל אשר שיסף את גרונה של תינוקת בת חודשיים בסכין מאכלת, אשר לקח ממטבחה של אימו שבתמונה. . . . .

מצ"ב תמונתה של רעיה ירון, פעילה ותיקה ודוברת "מחסום ווטש". כלומר לא סתם אחת אלא מנהיגת ארגון שמאל.

כדאי שמי שהעלה את השאלה יבדוק אם לא נפל קורבן לתעמלנים שמאלניים שעובדים בקרן הידועה תמורת כסף, נכנסים לפורומים ימניים ודתיים כדי ליצור תדמית שלילית לדתיים .

בינתיים מי שקורא וצורח "מוות" זה שמאלניים שאומרים לרצוח מתנחלים .

רק תראו מה אמר רק עכשיו מרצה שמאלן . פשוט לרצוח את הימניים.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/221029   י סיון תשע"א

איל ניר, פעיל שמאל ידוע ומרצה בכיר לכימיה, קרא בפרופיל הפייסבוק שלו לחבריו לבוא ולעזור "לשבור את המפרקת" לצועדים בתהלוכת ריקוד הדגלים פעילי ימין, המנופפים בדגלי ישראל מול מסגד שייח ג'ראח.

וכמה ימים קודם אורי אבנרי אמר שצריך לרצוח מתנחלים

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/220869    6.6.11

ויש כאלה בלי סוף . ואחרי כל זה אנחנו צריכים לבדור את עצמנו בגלל שיש בינינו אולי כאלה שאומרים שצריך להרוג ערבי שמתאמץ להרוג אותנו ?

משהו כאן לא בסדר בהעלאת השאלה . כדאי לבדוק.

כשאתה כותב כאילו השמאל רוצים את הטוב שבעם היהודי , זה בכלל לא קשור למציאות.

גירשו את היהודים מקטיף בלי שבדקו בכלל למה זה גורם. רק ידעו שזה עושה רע ליהודים ולכן תמכו בזה.

ככה גם היה בעמונה .

אתה טועה!דבש הכל דבש...

אל תגיד לי שמעולם לא שמעת לידך ימני שמתעצבן על משהו (סתאאם משהו נגיד איחר תאוטובוס) ואז אומר משהו כמו "ימך שם הערבים" בלי קשר, או נגיד רואה ערבי ברחוב ואומר בשקט לחבר שלו "שימות אמן" או משהו דומה...

אני שמעתי..שמוליק פיין

בס"ד

ואני אפילו התחלחתי לאמץ את העניין..

דבש ופיין, השמאל עוזר לרצוח אותנו וזה אצלכם בסדר!!אנונימי (פותח)

הראיתי בתגובתי הקודמת שבשמאל לגמרי לגיטימי לקרוא לרצוח אותנו .

אז מה שמעסיק אתכם זה אןם יש איזה ימני שאמר ככה או אמר ככה על ערבים שכמעט ללא יוצא מהכלל תומכים בחיסולנו ?

ראיתם כבר איזה שמאלן שכל כך חשוב לו להיראות יפה בעיני דתיים או ימניים ?

למה תמונה של מפלצת שמאלנית שבראש ארגון שמאלני שמחבקת את ני ששחט את התינוקות במשפפחט פוגל , לא גורמת לכם לשום התבטאות , ומה שמעניין אתכם זה רק אם היה ימנח מעוצבן שזרק לאויר מלה זו או אחרת שלא מסכנת אף אחד מאיתנו ?

תחשבו בבקשה ברצינות  למה זה סדר העדיפות שלכם .

זה ממש יתרום להבנה איפה אנחנון נמצאים. תודה.

אני לא במצב של לענות עכשיו..שמוליק פיין

בס"ד

אבל יאמר לזכותי שרק הרגע ראיתי את התגובה שלך..בלנ"ד מחר אי"ה אני אגיב..

ואגב במילה וחצי אני פשוט מרחם על המשאלנים באמת שהם מסכנים..

טוב עוד לא ענית אז ... אנסה לנחש מה תענהאנונימי (פותח)

( הקדמה , אני בהחלט לא חושב שאתה מתכונן לכתוב את המלים שאני אשים בפיך . והניסוח שלי יהיה בהחלט ברור לגמרי , שאתה אפילו לא מעלה בדעתך לכתוב. אבל אני רק רוצה שנחשוב לעצמנו אם בעצם זה מה שבאמת יש לנו מתחבא בבמוח ) .

כאן מתחילה התגובה :

כתבתי " ואגב במילה וחצי אני פשוט מרחם על השמאלנים באמת שהם מסכנים.." .

אני פשוט מרחם על השמאלנים שמעכו אותנו הדתיים בגוש קטיף וצפון שומרון. אני פשוט מרחם עליהם שלקחו עשרת אלפים ימניים ועקרו אותם וזרקו אותם סתם כך  מהבית שלהם לכל הרוחות , בלי לדאוג להם אפילו לדיור מתקבל על הדעת. כמה מסכנים השמאלנים שעשו לנו את זה.

אני פשוט מרחם על השמאלנים  שבגרוש הזה גרמו לשבר נפשי נורא להמון בנטי נוער וגם מבוגרים מהימין,  ממש מרחם על השמאלנים . וגם מרחם עליהן שגרמו להרבה מקרי מוות אצל הדתיים  המגורשים וגם להרבה מקרי גרושין ופרוק משפחות. ממש מסכנים השמאלנים שעשו את זה.

אני ממש מרחם על חברי קיבוץ רעים שעמדו ליד הכביד וצעקו למצנחלים שבתוך האוטובוסים שלקחו אותן מבתיהם :  "מגיע לכם"   וכל מיני קללות ותנועות מגונות. ממש מסכנים השמאלנים האלה.

אני ממש מרחם על  השמאלנים שאמרו לבנות הדתיות שהיפגינו בעמונה :"אני א-יין אתכם " ממש מסכנים השמאלנים .

אני מרחם על השמאלנים שעוקרים אלפי גפנים וזיתים של יהודים  בשומרון. ממש מסכנים השמאלנים.

אני מרחם על השמאלן אל ניר http://www.inn.co.il/News/News.aspx/221029

שקרא לרצוח את הימנים שהשתתפו בריקוד הדגלים בירושלים. איזה מסכן !

אני ממש מרחם על כל השמאל שתומך במפקד אוגדת איו"ש, תת-אלוף ניצן אלון, שרק השבוע נתן פקודה לחקור  כל חייל מהתנחלות ולגרש אותו מתפקיד שבו הוא חשוף למידע שקשור למתנחלים ולא דרש לגרש שמאלנים מתפקידים שבו הם חשופים למידע על ערבים. תראו:

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/221087     12.6.11    

הוא  והשמאלנים שתומכים בגרוש חיילים דתיים מתפקידים שונים ממש מסכנים !

אני אומר ככה , בגלל שאני מרגיש את עצמי עלוב, ואני מרגיש שאסור לי להגיד מלה אחת נגד אלה ששונאים אותי . כי אני מרגיש שהם החשובים באמת ואני רק סתאאאם , לא משהו רציני.

אבל מרגיז אותי להיות במצב הנחות . שאני למטה והם למעלה . אז אני מרמה את עצמי ואת כולם ואומר כאילו אמי למעלה , וכאילו הם מסכנים וכאילו אני העלוב שבאמת למטה מרחם על השמאלנים , שקוראים לעשות לי כל דבר רע, ואפילו לרצוח אותי !

זהו אז אני מרגיש נורא שגיליתי לעצמי מה אני באמת באמת מרגיש.

ואני מרגיש לא בדיור לפי מה שמקובל אצלנו , לשים מראה בפני כולנו ,ולראות שאנחנו אומרים שאנחנו בעצם למעלה , בגלל שהאמת ,אנחנו מרגישים למטה. 

ואנחנו מרגישים למטה בגלל שמילאו לנו את הראש במחשבות כאילו אנחנו מוכרחים להגיש שאלו שנגדנו הם בעצם בסדר גמור וצריך לאהוב אותם.

זהו . עד כאן התגובה בשמך .  מסכים ? או שאתה חייב להגיד ,כלפי חוץ, שלא תיארתי לגמרי בדיוק את מה שמתחבא במוח של הרבה מאיתנו .

ואני בהחלט אוהב את כולנו אפילו שאומרים שצריך לאהוב (רק) את אלה שנגדנו .

למגיב...שרון כהן

אז ככה כמה דברים:

1. רוב השמאל בארץ הם בכלל לא כאלה!! רוב השמאל פשוט מאוד חושב שאם ניתן לערבים מדינה אז יהיה לנו "שקט" או לגיטימציה להילחם בערבים והעולם לא יכול להגיד ש "כבשנו" סוג של...

2. רובם לא מודעים בכלל למה שהולך בארץ כול "המידע" שלהם הוא מהחדשות והחדשות כולנו יודעים שהם משנים את העובדות...

3. עכשיו יש את האנשים כמו אל ניר שאני לא מרחמת! והגישה שלי אילו היא אחרת לחלוטין!!!!!!!!!!

ממש לא הבנת את כוונתי..שמוליק פיין

בס"ד

אני לא מרחם עליהם כי כואב להם או כי עצוב להם..

אני מרחם עליהם כי הם תינוקות שנשבו ואני מרחם עליהם כי אני מפחד אפילו לחשוב מה יקרה להם בקרוב כשהמשיח יגיע..ובכל זאת אני מרחם עליהם כי כן הם אחים שלי וחבל לי עליהם..אני לא חושב שאנחנו מעליהם..כי מה זה מעליהם מה יש פה?מה תחרות מי יותר מה?אני לא רואה שמאלני ואומר אהה אני מעליו..אני רואה שמאלני ואומר חבל לי עליו..אני לא מבין איך הגעת למסכנה שאני חושב ש"הם מעלי" או ש"אני מרגיש למטה" אשמח אם תסביר לי..

מעניין ממידי"מ
ממי שמעת שאומר כל הזמן ימח שם הערביםדי"מ
אל תשאל..;)שמוליק פיין
ממני (הייתי אתו בחדר השנה)מרדכיאחרונה

<צ> למקפידים

לי יש שיטה אחרת:האדמו"ר מצנעא

אם אני רואה ערבי ברחוב ואני הולך עם עוד מישהו, אני אומר לאותו אחד בקול גבוה: "נכבה חרטא!" או "ארץ ישראל שלנו!"... זה מעצבן אותם... מישהו אמר לי שזה חילול ד', אז אמרתי לו שאם הם גרי תושב, אז הם אמורים להנהן בהסכמה, אם לא, שיעופו מהארץ...

למרות שאני לא חושב שיש יותר מדי ערבים שלא רוצים להשמיד אותנו ולנשל אותנו מהארץ... אז רוב הסיכויים הם שהם לא גרי תושב...

למגיב השקוליער"ב שיחי

שני דברים שאני אתייחס אליהם- הראשון שכתבתי את המשפט "האם אני כימני צריך לייחל ליום  שבו כל הערבים[ללא יוצא מן הכלל] ימותו ולצעוק "מוות לערבים ומוחמד מת" בכל הזדמנות" כי במקרה [או שלא..] היה מישהו שכתב כמה ימים לפני - כמה באסה לו שיש לו ישיבה שלא צועקת "מוות לערבים" וכו' [בריקודגלים לדוגמא..]-ורוב האנשים שהגיבו שם עודדו אותו...

דבר שני ההתמונה של השמאלנית עם האמא של הרוצח ימ"ש בפיגוע באיתמר הצתלמה לפני שידעו שהבן שלה זה הוא שביצע את הפיגוע...[נקודה למחשבה...ואל תבין אותי ח"ו שאני מעודד את הפעילות של מחסום ווטש וכו'...אני נגדה לחלוטין!]

איך אמר לי מישהו שנסעתי איתו בטרמפ..שמוליק פיין

בס"ד

"על הערבים אני לא כועס הם לא אשמים הם עושים מה שהם צריכים הם שונאים יהודים נלחמים בנו והורגים אותנו זה התפקיד שלהם..אבל אני כועס על עצמנו שאנחנו כאלה מטומטמים ונותנים שטחים וכל הזמן מוותרים.."

אם זה התפקיד שלהם, אז אולי התפקיד שלנו זה ..(כנס)אנונימי (פותח)

להיות מטומטמים ולתת שטחים וכל הזמן לוותר?

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך