( הקדמה , אני בהחלט לא חושב שאתה מתכונן לכתוב את המלים שאני אשים בפיך . והניסוח שלי יהיה בהחלט ברור לגמרי , שאתה אפילו לא מעלה בדעתך לכתוב. אבל אני רק רוצה שנחשוב לעצמנו אם בעצם זה מה שבאמת יש לנו מתחבא בבמוח ) .
כאן מתחילה התגובה :
כתבתי " ואגב במילה וחצי אני פשוט מרחם על השמאלנים באמת שהם מסכנים.." .
אני פשוט מרחם על השמאלנים שמעכו אותנו הדתיים בגוש קטיף וצפון שומרון. אני פשוט מרחם עליהם שלקחו עשרת אלפים ימניים ועקרו אותם וזרקו אותם סתם כך מהבית שלהם לכל הרוחות , בלי לדאוג להם אפילו לדיור מתקבל על הדעת. כמה מסכנים השמאלנים שעשו לנו את זה.
אני פשוט מרחם על השמאלנים שבגרוש הזה גרמו לשבר נפשי נורא להמון בנטי נוער וגם מבוגרים מהימין, ממש מרחם על השמאלנים . וגם מרחם עליהן שגרמו להרבה מקרי מוות אצל הדתיים המגורשים וגם להרבה מקרי גרושין ופרוק משפחות. ממש מסכנים השמאלנים שעשו את זה.
אני ממש מרחם על חברי קיבוץ רעים שעמדו ליד הכביד וצעקו למצנחלים שבתוך האוטובוסים שלקחו אותן מבתיהם : "מגיע לכם" וכל מיני קללות ותנועות מגונות. ממש מסכנים השמאלנים האלה.
אני ממש מרחם על השמאלנים שאמרו לבנות הדתיות שהיפגינו בעמונה :"אני א-יין אתכם " ממש מסכנים השמאלנים .
אני מרחם על השמאלנים שעוקרים אלפי גפנים וזיתים של יהודים בשומרון. ממש מסכנים השמאלנים.
אני מרחם על השמאלן אל ניר http://www.inn.co.il/News/News.aspx/221029
שקרא לרצוח את הימנים שהשתתפו בריקוד הדגלים בירושלים. איזה מסכן !
אני ממש מרחם על כל השמאל שתומך במפקד אוגדת איו"ש, תת-אלוף ניצן אלון, שרק השבוע נתן פקודה לחקור כל חייל מהתנחלות ולגרש אותו מתפקיד שבו הוא חשוף למידע שקשור למתנחלים ולא דרש לגרש שמאלנים מתפקידים שבו הם חשופים למידע על ערבים. תראו:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/221087 12.6.11
הוא והשמאלנים שתומכים בגרוש חיילים דתיים מתפקידים שונים ממש מסכנים !
אני אומר ככה , בגלל שאני מרגיש את עצמי עלוב, ואני מרגיש שאסור לי להגיד מלה אחת נגד אלה ששונאים אותי . כי אני מרגיש שהם החשובים באמת ואני רק סתאאאם , לא משהו רציני.
אבל מרגיז אותי להיות במצב הנחות . שאני למטה והם למעלה . אז אני מרמה את עצמי ואת כולם ואומר כאילו אמי למעלה , וכאילו הם מסכנים וכאילו אני העלוב שבאמת למטה מרחם על השמאלנים , שקוראים לעשות לי כל דבר רע, ואפילו לרצוח אותי !
זהו אז אני מרגיש נורא שגיליתי לעצמי מה אני באמת באמת מרגיש.
ואני מרגיש לא בדיור לפי מה שמקובל אצלנו , לשים מראה בפני כולנו ,ולראות שאנחנו אומרים שאנחנו בעצם למעלה , בגלל שהאמת ,אנחנו מרגישים למטה.
ואנחנו מרגישים למטה בגלל שמילאו לנו את הראש במחשבות כאילו אנחנו מוכרחים להגיש שאלו שנגדנו הם בעצם בסדר גמור וצריך לאהוב אותם.
זהו . עד כאן התגובה בשמך . מסכים ? או שאתה חייב להגיד ,כלפי חוץ, שלא תיארתי לגמרי בדיוק את מה שמתחבא במוח של הרבה מאיתנו .
ואני בהחלט אוהב את כולנו אפילו שאומרים שצריך לאהוב (רק) את אלה שנגדנו .