מה אתם אומרים? צריך להאיבק או לא?
מגרוןצעיר רענן
סליחה, אבל זו שאלה רטורית לפי דעתימרדכי
זה הרי חלק מארץ ישראל. ויש לזה חשיבות גדולה. ולכן חייבים לאבק על מגרון, כמו שנאבקו על עמונה, וכמו שצריך להאבק על כול נקודה בא"י.
בודאי! הרי מדובר בשטחי ארץ ישראל!!אסתר770
גם אם יש בנינו חילוקי דיעות. וגם אם יחסם אלינו מתנכר ולא תומך-בכל זאת, מדובר בבתים יהודים על שטחי ארצנו-שעלינו להאבק עליהם בכל מחיר!!
צריך לעזור למשטרה להרוס מגיע לממלכתיים האלהדי"מ
<צ> בריבוע
דב מורל-מאיפה הבאית ת'שנאת חינם הזאת?אסתר770
הוא כתב את זה בציניותאביה7
הלואי וכולם פה היו 'ממלכתיים' כמו אנשי מיגרון.מחשב נייד
אם הם 'ממלכתים', אז אין דבר כזה קיצוניים.
^^חיבס, גם כן פנאטים מזמנים משטרה על הזמנות ציוד?רמ"ג
עושים אספה ומחליטים לא להתיר לנו להשתמש בשירותיים הציבורים אחרי שהם לא מביאים לנו מים וחשמל? הרבה דברים הם כן. פנאטים לא...
חבורת צעירים חסרי אחריות לא"י שלא לוקחים על הכתפיים כלום חוץ מהרצון שלהם לחיות בשקט ובאשליה של "אידאולוגיה"
אפילו הרב שלהם לא מקשיב לרב שלו ועובד עליו בעיניים
מעליב לקרוא להם ממלכתים. זה מחמאה.... "לא נקבל אותם בשמן אבל גם לא בזרי פרחים"- הם לא עסקו מעולם פעם בשאלה יותר מהותית מ"איזה פירמה של עגלה לקנות לילד הבלונדיני שלי" שהם קובעים דרך פעולה למאבק שישפיע בצורה עולמית??? שישבו בלול. עדיף צעירים עם להט בעינים שעוסקים בשאלה מאנשים שמנסים להראות שקולים ואחראים.... הצחקת אותי... יותר נכון, העלת לי ת'פיוז!
אני חושב שהדברים שכתבת כאן אינם נכונים.מחשב נייד
(אגב, סליחה על הבורות אבל מה זה 'חיבס?').
מבלי להכנס כרגע לעניין היחסים בין מגרון והרמה (שלדעתי לשני הצדדים יש חלק בהם אך א אכנס לכך), לקרוא להם 'חסרי אחריות ואידיאולוגיה' ולזלזל ברב החשוב שלהם רק בגלל שאולי דעתם שונה בנושאים מסויימים מדעתכם - נראה לי לא נכון.
תמיד מדברים על 'לדון לכף זכות', פעמים רבות גם שמדובר על חיילים מגרשים, יס"מניקים, שופטים רשעים ושמאלנים אנטישמים.
ובכן, לענ"ד על כל אלו אין סיבה ללמד זכות, אבל על אנשי מיגרון דוקא כן.
חיבס = חי בסרט...אהוד
צר לי, הם לא זכו להחזיק בדבר שנקרא-דעה אידיאולגיתרמ"ג
בטח שיש להם דעה אידיאולוגית, הם לא סתם גרים שם..אביה7
יש להם בסיס אידיאולגי. ואת זה יש לכל יר"ש אבל אתרמ"ג
מסכימה איתי שאם היישוב שלך עומד לפינוי כבר 3 שנים ויש יותר מדרך אחת להצעת דרך התמודדות הם צריכים לגבש משהו יותר מוצק מדייסת תינוקות?! ולא סתם מוצק אלא יצוק! בייחוד שזה הרה גורל לגבי כל א"י. וזה הובא לידיעתם בהנחה שהם לא ינסו להבין את זה...
קצ'קס3352
אני הייתי אומר הפוך אם הם קיצונים אז אין דבר כזה ממלכתים
פרט נמק והסבר..שמוליק פיין
בס"ד
ובקשר לחתימה שלך זה "אין אנו מאמינים" ולא לנו..
מה ההווא אמינא שלא?...אלירז
להאבק, השאלה במי וכמהיזהר
חבל לחזור על חרפת גוש קטיף. אם רוצים להאבק כמו שצריך, צריך כבר עכשיו להכין תוכניות מגירה ל"מאבק בניגוד לרצון התושבים".
ברור שצריך להאבק. אבל רק בנים. לבנות אין מלעשות שםלמען שמו!
להיאבק אבל..שמוליק פיין
בס"ד
ברגע שמתחילים פינוי צריך לתת לכל אחד לעשות מה שהוא יכול וכמה שהוא יכול לא לגנות לא להעיר לא להפריע לא לעצור לתת לכולם להשתגע עליהם..
להאבק אבל במגרון...אנונימי (פותח)
אם הם בכוח לא רוצים אותנו למה לנו לרצות אותם ואת המאבק שלהם שלא בטוח שהוא בכלל מועיל ....
ה"פנאטים" של מיגרון לא רוצים ולא חושבים על האפשרות לסלק ערבים מארצנו הקדושה ....
מצוות ישוב א"י שלהם מסתכם אך ורק בתוך הגדר של הישוב ... ואם הם מתרחווים אז לכיוון של רמ"ג...
*פעם אחת עלינו לעזור להם הם התעצבנו אלינו ....אבל מה הם חיבקו את החילי מג"ב שהיה שם אמרו להם כול הכבוד ... וכן הלאה....
מי שחושב שא"י זה רק על שטחים כללים ולא על שטחים כללים ופרטים אינו מבין מזה א"י...."כול יהודי רחום שישמע שאנחנו על אדמות פרטיות קודם כול יגיד לנו עופו משם ..."(מצוטט מדיברי איתי הראל -עולם קטן)
זה א"י נכון אבל על א"י צריך להאבק בתחבולות ולא בחיבוקים ... ואת המאבק שלי על המקום אני יאבק מי רמ"ג
תיבנה ותכונן במהרה בימנו ....
מדיבור עם אחת מהמשפחותרמ"ג
הם אמרו שהם לא יאבקו כי הם לא רוצים לעשות טראומה לקטנים אבל שנאבק במקומם מתוךהבית- סבבה
בלי קשר... אם הם רוצים ואם הם לא זה יכול להיות השאלה אם הארץ הייתה שלהם כרגע, היא לא. והתשובה ברורה.....
אוי הממלכתים שחושבים שזו טראומה להיאבק..אלירז
או לראות הורים נאבקים.
בדיוק ההיפך..
כשלא נאבקים - המצב הרבה יותר חמור..
^^^^^^^^די"מ
^^ למען שמו, זאת דעתך בלבד.. מהתרשמותי בחסימהרמ"ג
אילו היו עוד 5 בנות היה לשוטרים תעסוקה לעוד שעתיים לפחות! לך לשטח צא ולמד... שנא' "לך אל הפנאטית פחדן. ראה דרכיה ולמד!" ואני אומרת את זה במלוא הרצינות..... יאללה בננות אה, סליחה. בננים... תתחילו לפעול. מקומינו הטבעי בבית.... אם אתם לא פה אנחנו נאלצות להיות במקומכם.
^ אני מדברת מנסיון! וכמו שכתבתי (אסביר יותר..)למען שמו!
צריך להאבק!! ואפילו חייב!!!!! (גם בנים וגם בנות) א-ב-ל, ברגע שזה מגיע למכות (ולדברים אחרים..)
אין לבנות מה לחפש שם.. ואני אומרת את זה מנסיון רע
צריך למקד את השאלה...שמשון ר
לא האם נאבקים, אלא איך נאבקים. המאבק שאנשי מגרון רוצים צה מאבק שכל הציבור משתתף וחותם על התופס שלהם, ופניה לחברי כנסת, להתחנף לאנשים וכו', בקיצור, הם רוצים מאבק כמו גוש קטיף, ברגע שיגיעון הכוחות לפנות הם לא רוצים לריב איתם. ואם זה מה שהם רוצים, ןמתי שמציעים להם שניתבצר על הגגות הם אמרו לנו שהם לא רוצים את זה, אז הם מתעקשים שלא נאבק בצורה שלנו, ניתן להם להאבק על הבתים.
ואני בתוח שברגע שיגיעו להרוס בעלי הבתים יתחננו אלינו שנאבק על הבתים שלהם, ואז הם יבואו בתלונות אלינו על זה שעשינו בלגנים.
לא, הם לא רוצים להאבק בדרך שונה. הם רוצים שקטרמ"ג
להאבק כמו בגוש קטיף זה לא מאבק. זה להשלות את עצמך. כולם בארץ עברו התפכחות מהאשליה שזה עוזר.
לפתוח במאבק כזה זה להגיד: אני פתוח להסכמים, לא הכרזתי שנאבק בכוח....
נכון...שמשון ר
אבל הם קוראים לזה מאבק, גם אני חושב שהם משלים את עצמם שהם נאבקים
לא להאבק עושה טראומה נפשמוליק פיין
אופס נלחץ..>>שמוליק פיין
בס"ש
לא להיאבק משאיר טראומה חזקה יותר ממי שנאבק..(ורואים את זה עם החבר'ה ועם המבוגרים ביגרוש בגוש קטיף לעומת החבר'ה והמבוגרים בעמונה..)
אשריינווו!!!!
יאללה אהבתי...גלוק17אחרונה
לק"י.
"לך אל הפנאטית פחדן. ראה דרכיה ולמד!"
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7