אני לא מביןן איז מחשבה יש שהתחברו???
הרי הם בכלל לא אותם דעות.....לבית היהודי לא אכפת בכלל מכבוד תורה וא"י????
איפה הבית היהודי בפרשת הרבנים??????(יותר גרועים מהחרדים....)
אני לא מביןן איז מחשבה יש שהתחברו???
הרי הם בכלל לא אותם דעות.....לבית היהודי לא אכפת בכלל מכבוד תורה וא"י????
איפה הבית היהודי בפרשת הרבנים??????(יותר גרועים מהחרדים....)
ישיבה משותפת של סיעת 'הבית היהודי' וסיעת 'האיחוד הלאומי' התקיימה היום (שני) לראשונה מאז הבחירות.
רק שלא התחברו!!!!
ההנהגה הצעירה כעיקרון תומכת ;)
זה כדי להשיג יותר מנדטים נראלי..
ותכל'ס-- לי לא אכפת, כל עוד מיכאל בן ארי נשאר בכנסת!
המצביעים העיקרים של האיחוד יברחו באם יהיה חיבור...
חבל שההנהגה הצעירה תומכת
באמת היו כמה מקרים שהאיחוד הלאומי פעל למען משהו (חוק חסינות לרבנים למשל) והבית היהודי הפריעו והיו נגד.
וכמו שאמרתם-- אלפי אנשים לא יצביעו אם הם יתחברו,
למרות שכשהם כן היו ביחד היו 9 מנדטים..
אז לא יודעת.. כמו שאמרתי-- העיקר שמיכאל בן ארי ישאר.
הסקרים לא אומרים כלום!!
הם פשוט מחברים את המנדטים שכל אחד מקבל בנפרד..
אבל ירדו מנדטים משני הצדדים אם כן יהיה חיבור.
באתר הכנסת זה מצויין כאיחוד הלאומי חלקי כיון שהמפד"ל כבר לא קיימת
ואורי אריאל ואריה אלדד הם חברי כנסת מהאיחוד הלאומי
והיחידים מהרשימה ההיא שעוד בפעילות פוליטית רצינית.
זה הכל.

פיו.. נרגעתי..
האיחוד הלאומי עוד לא היה אז..
לא במצע ולא בהתארגנות שלו..
אבל עדיין אותם אידיאלים ומטרות.. (לפי מה שראיתי פה- http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%99%D7%97%D7%95%D7%93_%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99_%D7%95%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%93%22%D7%9C )
והבית היהודי זה המפד"ל החדשה..
הם כן התחברו, אבל אח"כ הם שוב נפרדו ואז נהיו קיצוניים יותר(ויותר בעניין של א"י) והמפד"ל התמתנו יותר(ושמו את החינוך בראש סדר העדיפויות שלהם)..
ולכן באמת יש הבדלים גדולים בין שתיהן ולכן זה באמת לא יעבוד טוב אם הם התחברו, כי לכל סיעה יש מטרות שונות וסתם כל אחת תוריד מהשניה..
וגם מי שבחר באיחוד הלאומי ומאמין באידיאלים של האיחוד הלאומי ולא רוצה את הבית היהודי, פחות סביר שהוא יצביע לרשימה מאוחדת והפוך..
זהו עכשיו הבנתי!! ![]()
(סליחה על החפירות
)
לאלדד יש הרבה תורה בניגוד לאחרים..
רק מה? הכיפה שלו שקופה.. זה הכל.
כשכל העולם וגם רבנים שבד"כ דעתם פאנאטית
נכנסו בנו [=החבר'ה בבית השלום]
אם היית שם מן הסתם אתה זוכר שהיו מחלוקות מכאן ועד סין על רמת הקיצוניות גם בין הפאנאטים.
יצא דווקא די טוב!
ויש לו הרבה זכויות, כצל'ה ובן ארי מקרבים אותו. ;)
תזכורת:
צריך לאחד כוחות דתיים דהיינו ש"ס-יהדות "התורה והשבת"-איחוד לאומי. ולאחד כוחות ימנים בצורת מפד"ל-אלדד-ליברמן או מפד"ל-ליכוד-שנלר וליברמן-אלדד. זה הדרך הטובה ביותר לשמור ולהגדיל את הכוח הימני-דתי בכנסת.
הכי חכם וטוב בכנסתם הנוכחית ובאילו שקדמו לה... חבל שהוא יושב במפלגה עכורה מיסוד ומהשורש... חבל... עליו לרוץ בסיעת התקווה או לחבור לליכוד...
ולא יודע אם זה טוב בכלל.
וביחד לא יעברו את אחוז החסימה. ואולי זה יעורר מאן דהו בציבור הדת"ל לחשוב אם בכלל יש סיכוי ל"השפעה מבפנים".
אני לא מצביעה!!
אם כל הציבור שומר מצוות יעשה מפלגה אחת גדולה ,
(שס=11, יהדות התורה=5, מפד"ל=3, והחלקים הדתיים באיחוד הלאומי=3)
ואנשים יצאו מהקינטרונים הקטנים ויחשבו בגדול - כל הציבור שומר מצוות מצביע+הרבה מאוד מסורתיים..!!! יהיה מפלגה גדולה שבקלות תוכל להקים ממשלה.
גם בליכוד גם בקדימה גם בישראל ביתנו וכו'.. יש חילוקי דעות עקרוניות מאוד.
לא על כל דבר במלפגה שלך אתה צריך להסכים!! אבל כשלך יש את כל התיקים בכנסת אתה מנהיג את המדינה, גם המפדל גם שס וגם יהדות לא תומכים בגירוש יהודים הם פשוט רוצים כ'ח בממשלה לכן הם מלקקים.... ואם אנחנו ניהיה בממשלה לא יהיה למי להתחנף וכך מקימים מדינה יהודית!
(תחשבו אנחנו מתלוננים על לדוגמה התקשרות...
שר התקשרות דתי = ערוצים דתיים, תמיכה בימין, הורדת פורונגרפיה מהטלויזיה והאינטרנט וכו'...
מתלוננים על שר הבטחון...
שר ביטחון דתי = אין פינויי מאחזים, אין אלימות עם חיליים חיליים לטובתנו התישבות ועוד...
וכך כל תיק ותיק!!!)
הבעיה שאנחנו משקשקים לנהל מדינה כי אף פעם לא עשינו את זה! אז מעדיפים להישאר בקטן ולכבות את המדורות הקטנות!
די לגלותיות!
אני מקווה שכולם פה למדו היסטוריה וראו מה קרה בבית שני. הספר הזה אם הציור של בית המקדש.
שני הצדדים צדקו ומה שיצא מזה שנחרב הבית
שתעלו לשמים אחרי120 ישאלו אותך מה עשית לא הצבעתי כי לא רציתי שהם יבחרו כי.....
חברים תמיד תוכל להגיד גדול השלום
תגידו דבר טוב שיש לכם להגיד על הצד השני גאוותנים! כמו חרדים! אנחנו יודעים את הכל ולא למד ממכם כלום עד עכשו הערכתי אותכם את הדבקות שלכם בא''י אבל אם אתם לא לומדים ממני אני לא יהיה ילד כאפות וינסה ללמוד ממכם
שנדע להתאחד מעל המחלוקות הקטנות
כמה רצה שכולם יתאחדו ועכשו שזה אפשרי במאמץ אז למה לא להגיע לזה
למה לדחות את הקץ. ברור לי שהבית היהודי לא בדעות של רובנו אך בואו נהייה חזקים נשים את המחלוקות בצד נעשה אנחנו השתדלות ובעזרת ה' יצא מכאן רק טוב.
אני ברמת העקרון לא יצביע להם ככה בלי דעת תורה בלי שהרבנים יגידו אנחנו מצווים ע"פ התורה לקיים תורה שבע"פ שנאמר "ככל אשר יורוך" יהי רצון שנתגבר על כל המחלוקות ובאהבת ישראל ננצח!!!
האדמו"ר מצנעאספר עם המון אמרות של הרב זצ"ל בכל מיני נושאים ('תשלח לי סוד ההוויה', אני מאמין שהמון פה מכירים אותו), ולכן אתה יכול למצוא אותי מצטט מאורות הקודש כשאני בקושי לומד אגרות...
"מוטב לא להכשל"
בע"ה שיתחברו, ואז פחות אנשים שהצביעו לליכוד מחוסר ברירה יצביעו עכשיו,
ויותר יצביעו למפלגה המאוחדת.- בעז"ה.
כל אחד יהרוס לשני.. (במפלגות)
החרדים ידאגו רק למוסדות של עצמם.
הממלכתים ישימו מקלות בגלגלים לאמירות תקיפות של יהודים.
ויהיה פה שישו ושמחו!
גם כן הנהגה..
לא חייבים להסכים עם כל דבר במפלגה שלך!!!! בני בגין דני דנון חוטבלי וכו'... מסכימים למה שפיפי אומר???
יש אינטרס משותף גדול שזה שמירת וכיבוד המצוות...
זה שאם יש לך עכשיו מפלגה קטנה של האיחוד הלאומי 4 מנדטים אנשים מקשיבים לך!
אז לפחות בעיניין הדתי ישתפו פעולה יהיה יותר מוסדות תורה - > אנשים יתקרבו ליהדות -> יבוא משיח -> הערבים יעופו מהארץ...
או מפלגה קטנה -> לא שמים עליך ->אין לך שום תיק בממשלה -> אין לך השפעה -> חילונים אוכלים חזיר -> אין משיח -> הערבים ישארו בארץ...
עכשיו תבחרי
מקשיבים לך את דגיגון שוחה במים..
ואיך יבחרו בה הרבה?
כשהציבור שלנו [עם כל 9 המנדטים שלו ]
יבין שהאיחוד הלאומי עושה הכל על הצד הטוב ביותר לבדו.
הבית היהודי רק יתקעו מקלות בגלגלים.
זה לא המציאות שיבינו כולם איחוד לאומי...
אם תשעה מנדטים תוכלי להקים ממשלה? צריך איחוד כולל לכלל שומרי מצוות...
השלבים קודם שאנחנו נתאחד ואז עם החרדים...
אם הם יתחבר יהיו פחות מנדטים לאיחוד- הלאומי= רע
בבחירות הקודמות קיבלו יותר מנדטים כי הצביעו לש"ס כי אנשים היוא מיואשים מהציבור שלנו זה היה אחרי הגרוש וזה נמשך עד הבחירות האלו כי "האיחוד" באמת לא הצליח סתם היה מלא מחלוקות פנימיות ולכן אנשים אמרו בשביל מה להצביע להם באמת הם לא עשו כלום(וש"ס לפחות דאגו לכסף לישיבות לא שאני הייתי עושה את זה אבל ככה הם הרגישו)...אני ניסתי לשכנע אנשים להצביע להם והיה לי קשה כי הם פשוט לא עשו כלום אבל היום ב"ה הם חזרו לעצמם בן ארי החזיר את הכבוד!!!!!ולא רק הוא אלה כולם פועלים יפה מאוד ב"ה (אפילו שלי ניראה שכצלה לא מתאים לייהות פוליטקאי הוא יותר מידי בייני"ש הוא מעביר שיעורים בכנסת אני מת עליו אבל הוא לא מתאים לפוליטיקהשם זה אנשים שמכירים גם את עולם השקר...) בקיצר היום בכלל לא מתאים היאחוד זה מזכיר לי את מה שהיה כתוב בעולם קטן השבוע שרוצים לאחד את אריאל ובנ"ע מה הקשר בכלל כ"א זה דבר אחר איחוד זה אומר קודם שבאמת יהוא מאוחדים ויהיה דרך אחת ורק אז אפשר לאחד ולחבר זה לא קשור לאהבת חינם ולא ניראה לי שהרב אליהו קשור לאיחוד כזה....הוא גם שלח את כצלה לעשות פילוג.......
אולי איחוד של כל המפלגות זה באמת דבר טוב כי לפחות יש לנו קשר גדול שהוא משוטף ברור שיש גם מחלוקות אבל אנחנו מודעים לזה אבל יש קשר משוטף ההיתרון של האיחוד כאן שיהיה לנו כח ענק וזה באמת שווה אבל בשביל עוד 3 מנדטים מסכנים (שגם את זה אני לא יודע אם יש להם עוד?)לא שווה ה"איחוד"
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בבקשה לא לא רוצים "איחוד" כזה.
אני גם גדול כבר בחירות ראשונות שלי אני רוצה להצביע רק לאיחוד לאומי.....
כשכולם היו צדיקים תלמידי חכמים?
אה, בגלל שנאת חינם.
לחבר שני מפלגות שהדעות שלהם שונות זה לא אהבה,זה כאילו חיבור,קודם כל צריך שהחיבור יהיה אמיתי ורק אח"כ אפשר לחבר באמת.
קצת קשה לי להסביר את עצמי,אני מקווה שהבנת מה אני רוצה לומר.
תפנים את זה = המשפט הבא הוא ככל כך נכון : במקום שבו יש שני יהודים ישנם ארבע דעות. כשיש שלושה יהודים, זה כבר יכול ליצור מלחמת עולם...
אין מה לעשות, דעות שונות תמיד היו ותמיד יהיוץ זה לא סיבה להיות מפולגים מבפנים. להזכיר לך את בית הלל ובית שמאי שלמרות גישתם השונה זו מזו כל כך, לא נמנעו מלשאת זה בזה? הם הפנימו את העניין שמחלוקות לשם שמיים יכולות וצריכות להיות, אבל לפני הכל צריך אחדות כי כוחנו באחדותנו - אחדות זה לא בהכרח ששתי הדעות מתאימות זו לזו באופן מושלם, ואפילו לא באופן מירבי - גם דעות שונות זו מזו בתחלית יכולות להתאחד למען מטרה נעלה הרבה יותר - עם ישראל!
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7