מחר בין 20:30-22:00 דבורי תענה על השאלות:..
קצת על דבורי
נשואה בשנית (+תינוק) ובאושר רב, לאחר שינויים מרחיקי לכת בתחום האישי, והחלטה לבחור כל רגע בחיי ולא להיות מונעת ע"י לחצים סביבתיים, הרבה בזכות הגישה האדלריאנית שאיפשרה לי להכיר דרכים חדשות.
בעלת נסיון תעסוקתי רב ותעודות במקצועות חופשיים, עוסקת בתחומים מגוונים מאד.
עיתונאית למעלה מעשר שנים ובעלת טור אישי.
מיד כשפגשתי בעולם האימון האישי הרגשתי שהגעתי הביתה, ומאז מתמקדת בהתפתחות אישית ובלמידה של תחום זה והתחומים הקרובים אליו מתוך רצון ללמוד, להתקדם ולהשפיע.
בוגרת ביה"ס לאימון של מכון אדלר.
לומדת הנחיית זוגות ומשפחה..
יש בית ספר לכל המקצועות, יש צורך באישורים רבים על מנת לאמץ ילד ולהיחשב כהורה לילד לא ביולוגי, אבל אין אף בית ספר שמלמד אותנו להיות הורים. בהתרגשות רבה אנחנו בוחנות את הבטן התופחת, ואיתה השאלות: איזה ילד יהיה לנו? מה העתיד צופן לו? מה העתיד צופן לנו, כמשפחה?
יש מאיתנו שמסתובבות עם פחדים, שאלות, תהיות: איך אוכל למנוע שהוא יהיה ילד שאני לא רוצה שיהיה? באיזו דרך הוא ילך: האם יאמין בערכי המשפחה, האם יבעט בכל הדרך שנקנה לו?
או מהצד ההורי: איך אדע להיות אמא? מנין תיהיה לי הסבלנות? מה יוכל לעזור לי להתמודד כשקשה?
בתהליך האימון ניתן לברר את השאלות, אלו שאנחנו מעיזות לומר בקול, וגם אלו שלא. באימון נוכל לברר אלו כלים יש לנו ואלו ניתן לרכוש. נברר: איזו אמא אני, איזו אמא אני רוצה להיות, מה תפקיד ההורות בחיי.
נשים שמרגישות שברצונן להיות אמהות סבלניות יותר, עם גבולות ברורים, בלי "לפחד" מהילד, להיות מודל אישי אמיתי ועוד, יכולות להפיק מאימון אישי כלים מדהימים ותובנות עוצמתיות, וכמובן, דרכים מעשיות לשינוי ויישום בפועל.
לכל אורך האימון תפגשי את הערכים שמובילים אותך בהורות ובכלל, תלמדי לזהות אותם, תלמדי להשתמש בהם.
תהליך האימון נע בין 10 ל 12 פגישות בנות שעה. תהליך קצר וממוקד מאד, מדיד ובעל תוצאות משמעותיות ומיידיות. אימון בתחום אחד משפיע על שאר התחומים בחיים.
ניתן להתאמן כמעט על כל נושא: הורות, זוגיות, קריירה, הפרדה בין בית ועבודה, סדר, יחסים, שיפור מיומנות בינאישיות ועוד.
התהליך חוויתי, עוצמתי ומיועד לאנשים שמוכנים לעבוד כדי לשפר את חייהם.
אני אשמח לענות על כל שאלה, בפורום או במייל הפרטי. אתן מוזמנות.
ותודה מראש:
וכן, אני אהבתי מאד
)