מעניין מה יהיה לממלכתים שכאן לומר על זה.....כל הזמן שמח

אתם יודעים להתלוננן כל הזמן רק על הפעילויות שלנו...אבל על פעילי שליט שהתנפלו על רכבם של ויינשטיין ונאמן זה מצוין הא?

בקיצר רק בכלל שאנחנו מהימין הקיצוני אתם נגדנו....?

רק על זה?..יויו2

חסר סטודנטים ואופנענים שחוסמים כבישים?

מישו אמרtalr123

שאנחנו 'נגדכם'?

ושאין לנו שום התנגדות ושום תלונה על הפעלים לשחרור גלעד שליט?

אז אולי אם כולם עושים את זה,זה לגיטימי?..יויו2

מעניין על כל דבר שאנחנו עושים...כל הזמן שמח

אתם צועקים עלינו וכו'....

כן גם כל הישיבות ואולפנות(יותר נכון רובם)נגדנו כל הזמן מחנכים נגד הדרכה של הרב דב ליאור למשל.

ובמיוחד חברי הפורם הממלכתים שיוצאים כל הזמן על דרכנו,ומתי שזה נוגע לפעילים של שליט הם לא פותחים את הפה נגדם,ואלי אפילו הם בעד הדרך שלהם....

ככה זה.. הסטרא חארטה גורם להם לראות את הרעאלירז

רק בשלוחי ה' באמת..

אוקיי, אני ממלכתיתtalr123

ואני בהחלט לא מסכימה עם המחאה למען גלעד שליט!!!!! ואני לעא צעקתי על שומדבר שעשיתם.. אולי לא הסכמתי איתו, אבל לא צעקתי.. (ואם כן- קבלו את התנצלותי הכנה..)

ואני יגיד לכם דברים שאני לא מסכימה איתכם, כי אני יודעת שיש סיכוי שאתם תקשיבו לי, ולא תסתמו לי ישר את הפה בטענה שאני 'מתנחלת' ו'חסרת רגישות'.

חבר'ה זה עניי עירך קודמיםעוד מישהו

הם פחות מענינים אותנו ממכם    

האמת..כל הזמן שמח

שאולי את לא....אבל יש כאן הרבה שלא בדיוק כמוך....

נ.ב-אני מעריך את הקנות שיש לך.

ועוד משו-talr123

אני לא יודעת על איזה אולפנות אתם מדברים, אבל אני הספקתי ללמוד ב2 אולפנות, ובשתיהן לא נאמרה אף מילה בקשר לרב דוב ליאור.. ובשתיהן נתנו חשיבות גדולה מאוד לא"י ולמאבק עליה...

אז אל תוציאו שם רע סתם...

יום נפלא!

סליחה? למה להשמיץ?מחפש את האור..

לא, פשוט כל הממלכתיים דוגלים בפעולות של מטה שליט, ודוגלים בהחזרת 1000 מחבלים לטרור.

ת

ן לי לספר לך משהו - אני ממלכתי, ולא, אני ממש לא מסכים עם מה שמטה שליט עושה, ואני גם מוחה על זה, בדרך שלי. אני לא מוכן להחזרת מחבלים לטרור. לא רק אתם נפגעים מהטרור, גם ממלכתיים נפגעים...ממלכתי כמוני, שאיבד את דודה שלו בגלל מחבל מסריח ששיגר טיל לתוך האוטובוס. אז אולי כאן אני משתדל קצת למתן אותכם, או להגיד את דעתי ה"ממלכתית", אבל יודע מה - אני אוהב את ארץ ישראל בדיוק כמוך, תאמין לי. זה שאנ פועל בדרכים אחרות ממך למענה, וחושב שאתה לפעמים פועל בדרך לא נכונה (הכל לא אישי,כן? אני ואתה זה סתם דוגמא...אני מדבר על ציבור...) זה לא אומר שאתה לא אח שלי, ושאני לא אוהב כמוך את הארץ שלי.

פשוט אתה כל הזמן רואה רק את מה שכותבים עליך. האם אתה נכנס מידי פעם ל"אתר השמאל הקיצוני ווינט" כדי לראות את התגובות שמעלים על כתבות על מטה שליט? אז יודע מה - מצטער, אבל ג אם תרצה לא תראה את ההודעות המתנגדות של הממלכתיים, פשוט כי מוחקים אותם במערכת...כנ"ל לגבי וואלה, nrg וכו' וכו'. עשיתי פעם ניסוי ושלחתי 5 הודעות כאלו אחד אחרי השני, ממקומות שונים, לאותה כתבה, הודעות שונות וכו', רק שכולן מתנגדות לפעולות הללו, ונחש מה? לא פירסמו אותן, ראה זה פלא...ואני ממלכתי. אז באתר כאן, בערוץ 7, אולי לא ראית הרבה הודעות, אבל זה לא מדד, פשוט בגלל שקודם כל, לדעתי אחוז גבוה מאוד מאלה שנכנסים לפה וקוראים את הדברים זה כן, אלה שיותר פאנטים, ויותר המתנחלים וכו', ולא הממלכתיים הגב"שניקים (ואין לי כוונה בכלל לפגוע בעיר הנפלאה הזאת!) וכל השאר - ודבר שני, זה אתר הרבה פחות פופולרי בציבור - מתערב איתך שלוואלה, ווינט וnrg נכנסים ממלכתיים הרבה יותר מלכאן...

אז זה שאתה רואה רק תגובות נגד ימין קיצוני, זה בגלל התשקורת בעיקר. תן לי לספר לך שכל החברים ה"ממלכתיים" שלי מתנגדים בדיוק כמוני למטה שליט, וחושבים שהם טועים בגדול.

לילה טוב, או שמא - בוקר טוב

והכל מתוך אהבה, באמת!

אמנם אני בדעתם של פעילי גלעד שליטאורח בעולם

אבל זה ממש ממש ממש לא בסדר! ואין שום מקום להצדקתם!

אבל נחזיר את זה אלייכם-למה כשאח של גלעד שליט פרץ לטקס הדלקת המשואות בהר הרצל-זאת חוצפה, ואיזו בחורה שבחידון התנ"ך לפני מספר שנים צעקה על אריאל שרון "יהודי לא מגרש יהודי"-היא בסדר גמור וכל הכבוד לה?

זה שונה>>100

טקס הדלקת משואות בהר הרצל זה לא" סתם" אירוע ממלכתי, זה אירוע שבא לתת כבוד וערכה לכל נפגעי פעולות האיבה. אם אני הייתי שם והייתי רואה את זה הייתי מזה מתעצבנת שם.. כי שליט פגע בטקס החשוב הזה זה מעין זלזול לכל החללים...

בזמן שעמ"י ישראל חושב נזכר ונותן כבוד לחללי פעולות האיבה זה לא מתאים שמישהו יעלה את צרתו האישית...

וטקס של חידון התנ"ך זה לא אותו דבר... וגם במקרה הזה זה לא על מקרה אחד זה על מאות אנשים..

ההבדל המהותי שהטקס ביום הזיכרון זה לא המקום להפגין...

זה טקס יום העצמאות-הוא לא לזכר חללים.אורח בעולם
>>100

הטקס שבו שליט התפרץ היה טקס יום הזיכרון לחללי פעולות איבה...

זה לא טקס יום העצמאות..

100- לא נכון~מרב.

הוא התפרץ בטקס יום העצמאות. ההדלקת משואות בערב של הזיקוקים-- זה הדלקת משואות של כל מיני אנשים שחשובים למדינה או משו כזה... [נכון שהסבא החב"דניק עלה כנפגע טרור, אבל עלו גם עוד כלמיני אנשים.. (השנה לא ראיתי ת'טקס, אז אינלי מושג מי עלה... אבל עלו בשנים קודמות ניצולי שואה, עולים חדשים, זקנים שהיו בהקמת המדינה...]

אני לא אומרת שהיה מותר לבת ההיא לצרוח לו את זה, למרות שזה חשוב, אבל גם לא אומרת שאסור-- כי זה באמת חשוב, ואני גם הייתי עושה את זה... ואני גם לא אומרת שהיה לגמרי אסור לשליט לקפוץ ככה לבמה, אבל אני גם לא אומרת שמותר..

וואלה-- אם אחשלי היה חטוף, גם אני הייתי קופצת ככה לבמה ומפריעה באמצע הכל. לא היו לי את אותם בקשות שלו, אבל היו לי בקשות אחרות לגמרי, ובשבילם הייתה מתפרצת ככה.

קיצר, לא מצדיקה אפח'ד מבין שניהם..

ובקשר לממלכתיים וגלעד שליט-

אני מכירה הרבה, המון, ממלכתיים [ע"ע אבא שלי...] שממש נגד מטה שליט ומה שהוא רוצה..

זה לא קשור פה לממלכתיים-לא ממלכתיים-פנאטים-שמאל-ימין.

זה קשור פה לתוצאות...

הטקס היה הטקס מעבר בין יום הזיכרון ליום העצמאותאנונימי (פותח)
ההתפרצות הייתה אחרי המעבר-בשיא הדלקת המשואותאורח בעולם

שזה כבר 100% יום העצמאות לכולי עלמא, ו100 אלתדבר מחוסר ידיעה, אני לא סובל את זה.... (סליחה שאני לא נחמד )

כל אבל כל הממלכתים שאני מכיר נגד העסקה!!!!!!!!@אורח בעולםאחרונה

אני בעדף ואני לא מגדיר את עצמטי ממלכתי, וגם לא ממש ימני, אלא יש לי דעות רחוקות אחת מהשנייה בכל נושא... זה הכל.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך