תהייה...~nhykb~

לאחרונה אני רואה פה כל מיני הגדרות ל"ממלכתים"

ההגדרה שראיתי הכי הרבה- "אנשים שמקדשים את המדינה והממשלה"

אני תוהה אם קצת הזיזו והקצינו ושינו את ההגדרה..

אני רוצה לשאול-

אדם שמאמין בתורת ישראל, עם ישראל וארץ ישראל ולכן הוא מקיים אורח חיים דתי, מתנדב לטובת עם ישראל (כולל צבא) וגם חשובה לו התיישבות בארץ ישראל (אבל הוא לאו דווקא ירוץ להלחם ביסמניקים, אלא יקשיב לחוק הממשלה)

מה הוא מוגדר?

אני למשל עונה בערך על התיאור הנ"ל, חוץ מהקטע של ההתיישבות.. אני כן בעד מאחזים, וכן חשוב לי שארץ ישראל תהיה רק שלנו, ואני חושבת שהערבים חייבים לעוף מפה ואני באמת שונאת אותם, ומרגיז אותי שיש הפליה שמאלנית בכנסת, אבל אני כן חושבת שהחיילים הם אחלה, וכל הכבוד לצה"ל, ולא כל השוטרים רעים (הרבה מגינים עלינו מפני פושעים אמיתיים)  ואם ראש הממשלה יעשה משהו טוב- אני אשמח, ולא ישר ירוץ לחפש דברים רעים שהוא עושה.. ואת התקווה אני שרה בגאווה, ודגלי ישראל ומגיני דוד נמצאים בכל מקום שחשוב לי.. ויום העצמאות בשבילי זה יום חג

האם אני "ממלכתית" ?

כי הרי אני לא מקדשת את הממשלה, וארץ ישראל כן חשובה לי (אגב, אם היא לא היתה חשובה אז לא הייתי פה בפורום)

אבל מצד שני אין לי בעיה עם צה"ל וכו'

אז תגידו לי אתם..

ואם אני מה שמוגדר בעינכם "ממלכתית" --> הכבוד הוא לי להיות ממלכתית. אני לא רואה בדעותיי ובאורח חיי כל פסול בתחום זה.

כן רוב האנשים ככהעוד מישהו
יש ממלכתיים "הר המור" ויש ממלכתיים "מרכז"..יזהר

את ממלכתית במלרע.האדמו"ר מצנעא

ה"ממלכתיים" במלעיל, הם אנשים שמקדשים גם את הממשלה. אני מקדש אך ורק את המדינה. לרה"מ הנוכחי אין לי יותר מדי כבוד, במיוחד לאחר שינוי עמדותיו מהספר 'מקום תחת השמש'.

עם צבא ישראל (לא צה"ל) אין לי שום בעיה. אני בעזהי"ת אתגייס לצבא ישראל, ואני מאוד מכבד חיילים.

מקובל לחלק את ההגדרות לפי ישיבות. את בכיוון של בית אל, מרכז וכו'. ממלכתיים (מלעיל) הם יותר בכיוון של הר המור, עטרת כהנים, שבי חברון וכו'.

א"א להפריד!אבגדה

הממשלה מוליכה את המדינה אל האבדון!!

צריך מדינה חדשה!!

בעוד דור או שנייםאבגדה

יהיה במדינה רוב ערבי, מה תעשה אז?

(אם ח"ו לא יקרה שום דבר עד אז)אבגדה
מה זה משנה מלעיל או מלרע? כאילו שמישו זוכרמישהי=)
כאן ממלכתיים=רכס רמת מגרון

בע"ה

כל מי שמעז לחצות את הגבול פחות ממני, ויהא קיצוני אשר יהא.

בציפיית הישועה.

זו בעיה...~מישי~

כי נראה שפורום הזה מי שלא מנסה ככל יכולתו לעבור על החוק של "המדינה בטמאה" הזאת הוא ממלכתי והוא אדם רע וטיפש. זה נראה לי כ"כ חבל כי אנשים מתבלבלים בין אמצעי לבין מטרה. לעבור על חוקים הי אמצעי אם אין בריה וממש לא מטרה. והם גם מבלבלים בין אידאולוגיה לבין סתם מרידה. לא לעשות את מה שהמדינה אומרת מתוך אידאולוגיה- זה טוב. לא לעשות את מה שהמדינה אומרת כי זה חוק של המדינה ואני רוצה בכווונה לצפצף עליה כי אני מתבגר קרציה שמנפנף באידאולוגיות כדי לעשות מה שבאלי- זה בעיה.
אני זכורת איזה שירשור מאוד מוקרץ על האם זה בסדר לא לעבור באדום כי עושים את זה כדי לשמור חיים ולא כדי לשמור חוק... הזוי לא? אין שום מטרה לעבור על חוקים.

האמת קצת סטיתי מהנושא וגם דיברתי על דבר שזה לא אצל כולם בפורום אבל כן הכעיס אותי. מקווה שתקבלו בהבנה את הנצלו"ש.

אמר שהערבים יהיו רוב דמוגרפי'עוד מישהו

ממלחמת ירושלים ולא קרה  כלום למה? לא יודע אולי גלל שהערבים לא שומרים על הילדים שלהם אין להם מעקה באף אחד מהבתים

זה אקדח בלי כדורים

מישי - אני אפילו חושבת שהמדינה היא קדושהאלירז

ולא, אני לא נחשבת ממלכתית.

השאלה היא מה עושים בפועל עם המידע הזה..על פי זה (=כמה ש'תרחיק לכת' או 'לא תרחיק לכת' במאבקים ופעולות למען א"י) אפשר להבין כמה אתה ממלכתי וכמה לא..

הבעיה היא שזה נראה לי שאת בדעת מיעוט....~מישי~

וזה חבל- כי אתם עושים דברים מעולים. רק חשוב שהמניע לא יהיה שנאה כי אז אתה גם לא מתנהג כמו שאתה צריך להתנהג... ולא עושה את מה שצריך כמו שצריך...

מישי יקירתי.. רוב החבר'ה שחושבים כמוניאלירז

פשוט עסוקים בפעילות כ"כ עמוק שלא כותבים כאן..[באמת.. יש לי בראש בשליפה לפחות 3 שמות]

המניע הוא לא שנאה כמעט אצל אף אחד!!

צאו מזה.

אהבה לבורא, גורמת לקנא לו [כמו פנחס (ממש מתאים לפרשה!)] ולפעול לפעמים בקיצוניות.

אבל הכל נובע מתוך אהבה..

בעז"ה שנזכה לראות "הנני נותן לו את בריתי שלום"

אז למה?~מישי~

למה יש פה כ"כ הרבה תגובות בשרשורים על כמה שהמשטרה אף פעם לא עושה דבר טוב והממשלה היא נוראית ושדגל ישראל הוא דגל טמא (קראתי תגובה כזאת מזמן אבל זה זעזע אותי),
תפסיקו לבכות על המדינה. זו המדינה שלנו, מדינה יהודית. אמנם לא כולם שומרים מצוות וצדיקים אבל זו מדינה יהודית. הי לא מתפוררת ולא כלום. צריך להיאבק על בניה להיאבק נגד הערבים אבל למה כל הזמן להגיד כמה שהמצב רע? תודו לה' על מה שיש לנו. תשמחו ותפרגנו על דבירם טובים שהמדינה עושה. זה כמו כל הטוקבקים שכשח"כ כלשהו עושה משהו טוב אומרים שהוא לא באמת מתכוון לטוב, ושהוא סתם מנסה לרצות ויחזור לעשות דברים רעים...
דיי למה? ב"ה שיש לנו מדינה יהודית!!

מסכימה שמתעסקים יותר מדי ברע..אלירזאחרונה
ממלכתית לייט..הרבי מיאוטו

דוס

מיזרוחניקים....ילד רחוב
מזרוחניקים אתה יודע למי לקרוא!האדמו"ר מצנעא
כן! אנחנו מזרוחניקים. לא מצאתי פסול בזה..מישהי=)
תודה למגיבים, היתה לי באמת בעיית הבנת הזהות P=~nhykb~

סתם.. פסדר, מהשרשור הזה לפחות ראיתי שהדעות פההרבה יותר מגוונות ממה שחשבתי.. =) 

לכל שני יהודים יש שלוש דעות בתותי
מקור בבקשה.מישהי=)
ומה עם:"כמו שפרצופיהם שונים כך דיעותיהם שונות"?מישהי=)
כולם אותו דבר...ילד רחוב
אתה באמת חושב שכולנו אותו דבר? פחחחח..מישהי=)
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך